Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Premie i postkassen......

 • 02.06.2016 - 18:45Det er så kjekt å komme hjem etter jobb og se at jeg har fått pakke på bordet. Og når jeg åpner ser jeg et fantastisk flott smykke fra Nelly. Jeg vant ukens Rabble oppgave og premien var dette smykket. Veldig kjekt å vinne :) 

Ellers har det vært en lang dag for meg i dag. Siden jeg hadde fri i går og valgte å vente til siste tidsfristen med å bestille varer til i morgen, måtte jeg stå opp klokken 6. Og begynne på jobb litt over 6:30 for å bestille innnen tidsfristen som jeg tror var 7 eller 8. Men jeg ville ikke ta noen sjans så jeg sendte bestillingen før klokken slo 7! Og i hele natt sov jeg så forbaska urolig. Jeg drømte om jobb og bestillinger og livredd for at jeg skulle glemme bestille. Så nå kjenner jeg at øyelokkene mine er tunge og halsen er faktisk også vonde. Men men jeg overlever nok haha.

SUMMER OUTFIT WANTS

 • 25.05.2016 - 12:00

innlegg i samarbeid med Rabble

I dag skinner virkelig solen her i Haugesund ☀️ og den varmer utrolig godt! Det er supert at vi endelig kan få litt sol - og hvem trenger da syden når vi har så flott vær hjemme? Nå er det bare å ta fram alt som heter klær og sko som hører sommeren til! Og ikke bare det - nå må dere virkelig benytte sjansen og grille! Vi kan ikke være sikker på hvor lenge vi har solen, så da må vi bare få nyte det fullt ut.

Og det er også på tide at jeg skaffer meg litt mer sommerklær. For det er tragisk å se at jeg ikke har så mye haha. Så jeg tenkte jeg må finne meg noen nye antrekk på Bik Bok - med rabatt fra Rabble. Bik Bok er en av butikkene jeg ofte kikker når jeg er på senter. Jeg kikke ofte i nettbutikken først for å se om det er noe jeg liker. Så ser jeg om jeg finner det samme fysisk i butikken, da får jeg faktisk prøve plagget før jeg kjøper.Toppen får du kjøpt HER - og shortsen kan du kjøpe HER.

Som dere vet kjøpte jeg et par sommersko i går, men det stopper meg ikke for å drømme om flere. Og på Footway kan jeg få kjøpt fine sko med rabatt fra Rabble. Og dette paret jeg fant der kunne passet godt med antrekket jeg har funnet.Sandalene kan du kjøpe HER.

Og for å toppe dette antrekket må jeg jo ha solbriller - og det får jeg på Lensway med rabatt fra Rabble! Hva med Ray Bans klassiske Aviator modellen? Disse syns jeg er så classy og fine! De går liksom aldri av mote disse Ray Ban sine solbriller. Ulempen er jo at det er så mange som har samme solbrille... men who cares? heheSolbrillene kan du kjøpe HER. 

Design for alle pengene!

 • 18.05.2016 - 16:00

// Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no //

Bor det en designer i deg? Er du opptatt av design? Design kan være masse - det trenger ikke kun være interiør, mote, grafisk eller andre sjanger innen design. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noe flink når det gjelder design. Jeg skulle ønske jeg hadde øyne for spesielt interiørdesign. For det er så utrolig masse en kan gjøre for å få det fint i hjemmet. 

Jeg har ikke noe stort hus derfor er det litt vanskeligere å kunne innrede det fullt ut som om jeg hadde stort hus med flere muligheter. Det er ganske greit slik jeg har det nå, stilrent og ikke for mye ting rundt omkring. Jeg er mer den som liker å ha det fint uten at det blir for mye pynteting. En ting jeg enda ikke har funnet til stuen er taklampe. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken taklampe som hadde vært fint til stuen hjemme. Og det trenger ikke være for dyrt eller for billig heller. Nå har jeg kikket på noen nettbutikker og funnet frem til tre jeg kunne tenkt meg.

Første butikk jeg har sjekket ut er Ellos og du kan få rabatt der via Rabble! 

Denne taklampen syns jeg er utrolig fine - den er av metall med viklede silketråder rundt stammen. Transparent ledning med pinne og kasjering i krom i fargen hvit/grå. Taklampe Linda kan du få kjøpt HER.


 

Jeg har funnet en nettbutikk som selger lovlige kopier av kjente designvarer hos Voga, og jeg kan få rabatter via Rabble! Her kan du få lovlige kopier av dyre designvarer til superlav pris til original prisen!!!! Som denne kongle lampen koster over 24.000 kr mens hos Voga kommer den litt over 2400 kr! Og den ser jo kjempefin ut for det om det ikke er original designvaren. Kongle Lampe inspirert av Poul Henningsen kan du finne HER.Sist og ikke minst har jeg sjekket ut Scandinavian Design Center med rabattkoder fra Rabble kan du gjør et kupp ;) Denne nettbutikken hadde vanvittig utvalg av lamper i all slags fasonger. Uansett om det er bordlampe, gulvlampe, taklampe eller vegglampe! Her måtte jeg kikke lenge før jeg fant et som jeg digget! Om gubben er så enig i disse tre taklampene jeg har funnet er jeg usikker haha. Men jeg har jo ikke kjøpt eller bestemt - jeg har hvertfall funnet 3 stk. som jeg kunne tenkt meg hadde passet i stuen 😊 Denne kan du finne HER.Følg gjerne Rabble på Instagram: @rabbleofficial

#design #blogg #interiør

 

PINSEHELG & 17. MAI

 • 13.05.2016 - 08:00

innlegg i samarbeid med rabble.no

Norwegian flag
Licensed from: olebern / yayimages.com #blogg #pinse #rabattkoder #zalando #rabble


I år kommer altså Pinse og 17. mai rett etter hverandre, og for meg syns jeg det bare er super herlig. Jeg skal jobbe Pinseaften til klokken 16 så har jeg 3 dager fri. Og i den anledningen har jeg vært inne på rabble.no for å finne rabattkoder. Via rabble.no kan kan jeg få gode tilbud i forskjellige nettbutikker.

En av favoritt nettbutikkene mine er Zalando. Her har jeg funnet en skulderveske som jeg har hatt lyst på lenge. Denne er fra Marc By Jacobs Natasha i fargen Cameo Nude.Marc By Jacobs Natasha kan du kjøpe HER.

Og denne kjolen som er fra Dry Lake merket som du kan kjøpe hos Miinto 😊

Kjolen kan du kjøpe HER.

Har du hørt om superkul.no? Superkul.no er nettbutikken for mote og mer på nett. Du finner alt du kan ha behov for hos Superkul.no, blant annet klær, sko, kostymer, tilbehør, skjønnhet, interiør, festutstyr og mye mer. Nettbutikken har Norges største utvalg av produkter til gode priser.  Jeg har ikke visst om denne nettsiden før nå, og jeg ble helt frelst på alt som finnes der. Det jeg så etter i denne nettbutikken er smykker som kunne gått i stil med kjolen og vesken ovenpå. Selvfølgelig måtte det være noe som er rosa da haha men denne er så fine. Den er formet som en blomst og det er jo sommer så da passer blomst godt 😃 

MY WISH LIST

 • 04.05.2016 - 09:25

innhold i samarbeid med Rabble.no

Denne ukens Rabble oppgave er å skrive om topp tre premier jeg kunne ønske meg. Og dette er klart ikke vanskelig å finne 3 ting som jeg gjerne kunne ønsket meg som premie 😉

Celebrate Gift Means Occasion Gift-Box And Gifts
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com #blogg #rabbleno #premie #wishlist #nettbutikk #rabattkoder #gave

1. CDON.COM

Cdon.com er en nettbutikk jeg har kjennskap til i flere år. Her har jeg opp gjennom tidene handlet en del, og er en nettbutikk som jeg er veldig fornøyd med. De selger så og si alt mulig! Fra å selge musikk og film har det blitt mer og mer andre ting som klær og sko, elektronikk, til hjemmet osv. osv. Det som står ganske høyt i listen min nå er en laptop veske til min nye MacBook Pro 15 tommer. Jeg ønsker meg en som er nett og ikke for stor da 15 tommer laptop er ikke i minste laget. Så jeg kikket litt på CDON og fant et jeg likte. Den heter Targus 15.6" Strata Laptop Slipcase, Grey som du kan finne Her. 

2. NELLY.COM

Her på Nelly.com er det masse jeg kunne ønsket meg, og jeg kunne trengt noe sommerklær til sommerferien. Jeg liker å gå i kjoler som ikke er tettsittende rundt magen. For det er SÅ ubehagelig med kjoler som ligger tett inntil mage flesket! Og jeg har jo absolutt ikke lyst at folk skal begynne tro at jeg er gravid! Litt over kne på lengden er perfekt for meg siden jeg ikke er så høy over strømpelesten 😝Kjolen finner du HER

3. ELEVEN

Eleven er for meg en ny nettbutikk som jeg ikke har visst om før nå. Eleven.no selger parfyme, sminke og produkter til hud- og hårpleie. Og slike produkter får jo aldri spesielt vi kvinner nok av 😉 Jeg er ikke super opptatt av sminke som dere sikkert har fått med dere. Jeg kjører mer på meningen at naturlig fin er finest haha, men enkelte ganger er det jo klart fint å piffe seg litt opp med sminke. Men denne gangen står ikke sminke på ønskelisten min. Jeg er mer opptatt av å pleie håret mitt. Siden i fjor sommer har håret mitt gjennomgått vanvittig mye, farging, bleking og tøffe kjemikalsk behandlinger. Og det får jeg gjennomgå nå med tørt og porøst hår. Hår tuppene er utrolig slitt og jeg får floker om jeg ikke har håret i hestehale eller fletter. Jeg stusset håret for ca. halvannen måned siden og det har bare hjulpet litt. Jeg bør få klippet det litt til, men jeg er livredd å miste lengden så det får vente et par måneder til. Men jeg har funnet meg en ny merke innen hårpleie som jeg har lyst å prøve.

Redken All Soft Argan-6 Oil

En herlig olje som gir ditt porøse hår en langvarig mykhet, dyptvirkende fuktighet og intensiv pleie. En revolusjonerende formel som har seks magiske egenskaper; Pleier, fukter, beskytter, gir glans, myker opp og bidrar til å sortere ut håret ditt - for at håret ditt skal føle seg så godt som mulig. Egnet for tørt og sprøtt hår. Den kan du kjøpe Her. 

 


 

DRØMMER TIL VARMERE STRØK, MEN.....

 • 28.04.2016 - 16:30

innlegg i samarbeid med rabble.no

Drømmer du om sol og atter sol? For det gjør jeg hver eneste dag som jeg får se solen her hjemme. Jeg drømmer om å ligge en en hvit strand og solen som slikker huden min brun. Å kjenne at solen steker på huden hadde vært super deilig! Nå er tiden inne for mange å lete etter sydenturer, noen har sikkert allerede booket eller snart skal reise.

#blogg #reise #rabble #tur #hotell #syden #sol #ferie #biltur


Apollo er en av nettsidene jeg alltid kikker på først når jeg skal se etter spesielt sydenferier.  Apollo har det største utvalget av charterreiser til 28 land med mer enn 1600 hoteller på 48 destinasjoner. Så her kan du finne mange forskjellige pakker til mange flotte plasser. Jeg kjenner flere som har vært i Kypros og jeg har så lyst å dra dit en gang. Bilde lånt fra Apollo sin nettside - her er fra pakketur de har til Sunrise Garden i Kypros.

Men dessverre kan jeg bare se langt etter noe sydentur på oss i år, siden det ikke gikk an å gå to uker sammenlagt ferie sammen med gubben kan vi ikke reise. Men jeg får trøste meg med at neste år blir det minst 5 uker jeg skal være i Vietnam da :) 

Men jeg planlegger snart en liten dagstur eller helg tur til Stavanger eller Bergen. Og da kan jeg bruke rabattkoder fra Rabble hos Hotels.com om jeg skal overnatte. Jeg har også søkt hos Booking.com for å sammenligne priser. Det er alltid litt greit å komme seg litt vekk selvom jeg fint kan kjøre hjem igjen. Men jeg er den typen som faktisk syns det er knallgøy å ta inn på hotell - så hvorfor ikke overnatte en natt?

 

HELLO STRANGER

 • 21.04.2016 - 19:30

God kveld alle sammen :)

Nå har jeg fått lest mange blogginnlegg fra dem jeg følger, og jeg har også fått chattet med bloggvenner. Irene, som vant forundringspakken min har i dag fått hentet pakken - du kan forresten se innlegget hennes her: "Så mye herlig i min pakke". Jeg sitter selv her med et stort smil rundt munnen. Og det er fordi jeg er så glad at jeg har klart å glede noen andre. Å vite at jeg har klart å glede noen det varmer mitt hjerte ❤️ Og ikke nok med det så har Toini skrevet et innlegg som dere kan lese her: "NÅ er den min". Da skjønner dere nok hvorfor jeg bare sitter og smiler fra øre til øre 😍

Jeg fikk også en pakke i dag fra Caroline fra Rabble. Jeg var så heldige som var en av dem som vant en leppestift fra Rebecca Stella "Hello Stranger". Det står ikke hva fargen heter så jeg aner ikke, men det minner meg på litt sånn lillaaktig farge. Uansett er jeg veldig glad at jeg vant med et blogginnlegg jeg skrev for Rabble.no Kjekt når en vinner 😊

Ja, ja nå skal jeg bare nyte resten av dagen min. Ute skinner solen så forsvinner den plutselig, så lyser det opp og så mørkt. Så plasker det og stopper. Helt forferdelig ustabilt vær. Jeg hadde tenkt å ta bilder.... kanskje jeg kan få til noe dråpe bilder nå siden det har regnet. hihi #blogg #premie #glede #bloggvenn #leppestift #rabble #sminke #makeup

 

VINN GAVEKORT FRA NELLY

 • 16.04.2016 - 12:00

innlegg i samarbeid med rabble.no

Fikk du med deg mitt innlegg om å bli Rabble ambassadør?

Hvis ikke kan du klikke på linken: "Bli ambassadør du også"  for å sjekke ut hva det er, og kanskje du også vil bli det slik som meg. Det tar deg bare noen minutter å finne ut av :)

Det jeg vil tipse i dag til alle dere der ute som er fan av nettbutikken NELLY er på torsdag 21. april mellom klokken 15 og 18 vil Rabble.no legge ut en gavekortkode. Så nå er det bare å forberede handlekurven din på Nelly med alt du ønsker deg, og skriv inn rabattkoden i feltet hos Nelly når den dukker opp på siden. Her gjelder det å være rask ? den første som bruker rabattkoden vinner!http://www.rabble.no/rabattkoder/nettbutikker/nelly/

 

 

BLI AMBASSADØR DU OGSÅ 😉

 • 11.04.2016 - 22:35

Innlegg i samarbeid med Rabble.no

Som dere vet har jeg vært så heldig å få blogge for Rabble en stund nå. Og det har vært veldig kjekt å blogge for dem hver uke. Det gir meg inspirasjon til å ha forskjellige blogginnlegg i uken. Da det ikke alltid er lett å finne ut hva en skal blogge om som jeg har skrevet tidligere.

Men hva er Rabble?Det skal jeg fortelle deg 😉 Rabble er en samlingsplass for smartere shopping, inspirasjon, kampanjer og rabattkoder på nettet. Hos Rabble kan du finne tusenvis av rabattkoder til mange forskjellige nettbutikker. Via Rabble rabattkoder har jeg handlet forskjellige ting på nettet til en billigere penge. Og jeg får alt på en plass 👍🏼

Men som dere vet finnes ikke bare Rabble her hjemme i Norge.

Du kan også finne Rabble i Danmark og Rabble i Sverige 😀

Du kan gjerne følge Rabble på Instagram HER og på Facebook HER.God nyhet til deg som blogger! Rabble er på jakt etter flere flinke bloggere, og ønsker å ha flere med på laget.

Om du ønsker å bli med må du bare fylle ut et søknadsskjema til Ramba - Rabbles ambassadørprogram for bloggere:

KLIKK HER
 

INSPIRASJON I HVERDAGEN

 • 06.04.2016 - 14:15

innlegg i samarbeid med rabble.no

Som alle bloggere vet er det ikke alltid like lett å finne ut hva en skal blogge om hver dag. Mange ganger sitter jeg og ikke vet hva jeg skal finne på som vil fange leserens oppmerksomhet. Og hvor får jeg inspirasjon fra for å klare blogge daglig? Jo, en av inspirasjonskildene mine er rabble.no som er en samlingsplass for smartere shopping, inspirasjon, kampanjer og rabattkoder på nettet. Og nå har jeg fått gleden av å skrive innlegg for dem igjen :) Og det er så mye inspirasjon å hente gjennom et hav av nettbutikker med så masse rabattkoder ;) 

Inspiration against pretty teacher helping pupils in classroom
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com #blogg #inspiredbyrabble #inspirasjon #glossybox #royaldesign #kahler #skjønnhet #bergenby #hotell #tur #karate #reise #glede

Nå er våren kommet og lysere tider møter oss i hverdagen. Da er det vel kjekt å tenke på litt forskjellig til hjemmet? Om du tar en tur innom Royal Design sin hjemmeside vil du finne masse gode tilbud. Den nettbutikken har seriøst vanvittig mye flott til enhver smak, og hadde jeg hatt større hus hadde jeg nok lagt igjen mye penger der! Det er flere ting jeg virkelig kunne ønsket meg der som den nye serien til Kahler vasene, perlemorsfargen. Men siden jeg ikke har plass til noe store pynteting må jeg nok nøye meg med bare å nett-kikke.


bilde funnet på Google HER

 

Skjønnhet i en boks


Bilde lånt fra Google HER

 

Glossybox er noe jeg vurderer om jeg skal prøve. Jeg har lest og hørt bare positive ting om Glossybox da det ikke bare er sminke som blir sendt hver måned. Men forskjellige produkter osv. så dette tror jeg veldig på jeg snart skal prøve. Jeg abonnere nå på HairCare og jeg syns ikke det er noe veldig effektiv så jeg kommer nok til å stoppe med det. Håret vokser ikke noe fortere eller blir noe spesielt friskere for det om jeg tar tabletten. Jeg har flere brett igjen som jeg skal hvertfall ta ferdig så stoppe abn.

Famous Bryggen street in Bergen Norway - architecture background
Bilde lånt fra Google HER

 

Bergen By

Neste lørdag er jeg så heldig og fått fri slik at jeg kan være med Jonas og karateklubben til Bergen. Han skal konkurrere i Vestlandscup i karate der 16. april. Og dette gleder jeg meg virkelig til :) Vi vurderer på om vi skal overnatte til søndagen - og jeg har søkt litt på Hotels.com etter gode priser på overnattinger. Sist jeg var der med ungene på Vestlandscup-1 var vi i Bergen torsdag-lørdag. Det var en flott tur vi hadde og Bergen er en fantastisk flott by.


 

Tilbehør? Må jeg ha det og?

 • 23.02.2016 - 14:40

innlegg i samarbeid med rabble.noSom dere ser så er ikke jeg veldig klesbevisst - eller motebevisst på hvordan antrekkene mine er. Jeg går bare med det som passer meg og som jeg føler meg mest komfortabel i. Jeg eier rett og slett ikke noe stil når det gjelder klær og mote. Jeg leser mange blogger som har fine antrekksbilder eller har satt sammen masse drømmeantrekk. Men jeg fatter det bare ikke hvorfor jeg aldri får til noe klær og tilbehør. Det lengste jeg har klart til nå, som jeg kan kalle tilbehør til et antrekk er dette:


Luen som jeg kjøpte i Bergen! Den er bare så god å herlige at jeg vurderer å kjøpe en lignende som er laget av ull på Miinto. Der har de mange luer i både ull, ullblanding eller bare acryl med pels pompom. Og jeg elsker sånne luer med sånn stor fluffy dusk!

Ellers andre tilbehør som i min mening er tilbehør er jo håndveske som her:


Jeg er ofte inne på Zalando og kikker på forskjellige vesker for å se om det er noe jeg kan ønske meg :) Der er det en vanvittig stort utvalg av merkevarer fra billig til kjempedyrt. Du kan finne et hav av vesker i all slags modeller og fasonger. 

Men tilbehør trenger vel ikke nødvendigvis å være noe som du har på deg? Å kle min iphone med fine covere er jo også tilbehør. Og en fin lommebok er jo også en fin tilbehør ikke sant. Slik som dette flotte By Malene Birger mobildekslene som du kan finne på Nelly er jo kjempefint tilbehør.


#rabbleno #bymalenebirger #shopping #rabattkoder #accessorize #antrekk #lommebok #veske #skulderveske #cover #mote

 

HVA SKAL DU I VINTERFERIEN?

 • 15.02.2016 - 11:00

Innlegg i samarbeid med rabble.no

Det er meldt et forrykende bra vinterferie vær denne uken! Og de fleste har tatt vinterferie her på Haugalandet. Mange reiser til fjells mens det er nok en del som bare blir sittende hjemme. Jeg kunne gjerne tenkt meg å dra på fjellet. Men siden det er så kaldt og jeg heller lengter etter varmere strøk sitter jeg og dagdrømme om sol.

Med rabattkoder fra rabble.no kan du få gode tilbud hos Apollo nå. Jeg kunne sittet og bare drømt meg til varmere strøk som disse plassene:

HELLAS, ATHEN 

Men i år skal jeg ikke reise utenlandsk..... Jeg har brukt booking.com for å finne overnattingsplass i Bergen. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen skal jeg og ungene til Bergen til helgen. Der skal vi overnatte i 2 dager og reiser hjem på lørdag etter Jonas er ferdig med karatestevnet.

Til høsten tenkte jeg og gubben å ta oss en tur sammen. Og da hadde vi tenkt å sjekke ut GoToGate og se om vi fant oss en tur. Da blir det bare meg og han som skal dra på tur sammen i høstferien.

SKAL DU GI MORSDAGS/ VALENTINES GAVE?

 • 10.02.2016 - 13:00

innlegg i samarbeid med rabble.no

Jeg hadde et innlegg tidligere om Morsdag Vs. Valentinesday. Jeg har aldri vært den som har brydd meg å gjøre noe veldig med disse to dagene. Men siden det er litt spesielt at begge dagene faller på samme dag, kunne jeg tenkt meg å finne noe fint til min mor og min mann. Det er alltid litt koselig å få en liten gave for å vise at du setter ekstra pris på de du er glad i. Det trenger absolutt ikke koste skjorta, for det er tanken som teller. Å vise kjærlighet til den du er glad i trenger ikke være at du gir dem dyre gaver.

Bouquet pink roses
Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com

#blogg #rabbleno #valentinesday #morsdag #mamma #ektemann #trening #gaver #skjønnhet #nettbutikk
Dette herlige settet fra Oriflame hadde vært kjempefint til Morsdagsgave - du kan finne den HER.


Denne Mummi koppen hadde vært midt i blinken til å gi til mamma ♥ Koppen kan du kjøpe HER.

Jeg har leita litt rundt på forskjellige nettbutikker etter en liten fin gave til mannen også. Siden han er så flink å trene tenkte jeg han skulle få en liten ting fra Sportamore. De har så mye fint til trening så jeg må bare velge ut noe som jeg vet han kan få bruk for ;)


Sykkelhansker er noe han kan få bruk for - han som driver med spinning hjemme :) Hanskene kan du finne HER.

 

 

DAGENS NETTBUTIKK TIPS ;)

 • 03.02.2016 - 10:30

Innlegg i samarbeid med rabble.no

Har du husdyr?

Jeg har ei pusekatt som jeg er veldig glad i. Selvom hun ikke er den smarteste katten på jord, er hun min kjæreste kjæledyr. Jeg kom over denne nettbutikken Animail som selger mengder av dyreartikler online. Har du husdyr så klikk deg inn på linken på teksten opp forbi :) 

Klikk på bildet nedenfor for å komme til rabble.no egen side over rabbattkoder.


Flash USB Lysring til katt fra Animail.no

Liker du å lese blad og magasiner?

Hos Bladkongen får du nå rabatt med Rabble. BladKongen.no selger magasinabonnementer billig på internett. Nettstedet inneholder over 600 norske og internasjonale aviser og blader, og alle kan finne noe som passer. Du vil alltid finne en aktiv kupongkode, kampanjekode og BladKongen tilbud.


Vil du abonnere på Donal Duck kan du klikke på denne teksten :)

Pleier du å miste sokkene dine etter vask?

Jeg er den som oftest aldri finner sokkene mine igjen etter vask. En finner jeg men hvor er den andre? Lurer på om vaskemaskinen spiser dem opp, eller har en eller annen magisk evne til å forsvinne etter vask.... Opplever du også det samme som meg? 

Men fortvil ikke! For nå kan du få gode og fine sokker hos Happy Socks med rabatt fra Rabble. Hos Happy Socks får du all slags sokker i alle slags mønster og fasonger :) Du blir virkelig bare glad når du ser på utvalget de har på nettbutikken. De har både sokker og undertøy til dame og herre.


Hva med dette flotte Valentines gavepakken fra Happy Socks til din kjære? De kan du finne HER.

 

SKJØNNHET I EN PAKKE

 • 28.01.2016 - 11:00

innlegg i samarbeid med rabble.no

Har du hørt om Glossybox?

Jeg har aldri hørt om Glossybox så jeg bestemte meg for å sjekke det opp. Jeg siterer fra det jeg fant på nettsiden til Glossybox:

"Glossybox er den perfekte måten å få inn hverdagsluksusen på. For kun 179 kroner i måneden får du hjem en luksusboks med fem skjønnhetsprodukter i mindre størrelse (travel size). Ekspertene hos Glossybox velger ut de beste og mest trendy merkene for deg hver måned slik at du alltid kan prøve noe nytt i månedens beauty box. Kanskje det er noe innen trendy skjønnhet du har lyst til å prøve?"

Har du interesser for skjønnhetsprodukter er Glossybox midt i blinken for deg. Akkurat nå kan du får 20 % rabatt på Glossybox hos rabble.no. Du får hele 20 % rabatt på ditt første pakke når du starter et løpende abonnement. Deretter koster det 179 kr pr. måned.


Bilde lånt fra google bilder

 

PÅ TIDE Å FORNYE GARDEROBEN!

 • 21.01.2016 - 12:55

//innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

Nå er det virkelig finale sale på flere av nettbutikker, og det er tiden for å fornye garderoben. Nå har Nelly salg og 15 % ekstra rabatt i nettbutikken sin. Du kan finne masse fint til en billig penge, og du har da råd til å kjøpe mer pga. det er så billig. Jeg satte sammen i et tidligere innlegg What I want from Nelly, og nå tenkte jeg å finne noe annet.

Jeg liker å gå med klær som jeg kan føle meg komfortabel i. Topper og gensere slike som Cubus selger er det jeg liker best.

  

Som denne fine og enkle genseren fra Cubus til kun 199 kr - HER


Jegging Jane fra Cubus til 299 kr - HER

A collection of sale bags
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

En ny nettbutikk jeg har funnet er Boozt som jeg har funnet undertøy på salg. Her fant jeg noe som jeg absolutt gjerne kunne bestilt meg. En skal ikke bare føle seg vel med klær utenpå, en skal også føle seg fin det som en har under også. Selvom jeg ikke bruker hundrevis av kroner på undertøy fordi jeg har den meningen det bare er gubben og meg som ser det. Jeg skal jo ikke gå rundt i undertøy for å vise til hele verden hvor fint undertøy jeg har. Men for min egen selvfølelse så er det kjekt når jeg finner noe fint undertøy :)

Cherry Lace fra Boozt - HER 

 Cherry Lace fra Boozt - HER

 
 

 

"It´s time to break some bones"

 • 13.01.2016 - 12:55

Jeg har tusen ganger sagt til meg selv at fra i år skal jeg begynne skikkelig med trening. Jeg må begynne å tenke på helsen min og tenke på framtiden. Selvom jeg blir 35 år er det mange år igjen for meg i arbeidslivet, og om jeg ikke tenker på min egen helse nå- kan det bli for sent.

Jeg sliter allerede med ryggen pga. slitasje, og jeg har meg selv å takke hvis jeg ikke gjør noe med det. Som sjefen min alltid sier til meg "det du gjør på jobben, er ikke trening men slitasje, trening er det du gjør for å styrke kroppen". Og det er helt rett det han sier - jeg har alltid hatt den unnskyldningen at jeg sier jeg "trener" nok når jeg er på jobb. Men det jeg gjør på jobb, om jeg går mye og løfter og bøyer hver dag - det er ikke trening, det er bare slitasje for kroppen dag etter dag.

Pga. min toskhet å tro at jobb er trening.... har det gått så langt at jeg måtte begynne med behandling hos kiropraktor. Hvis dere klikker HER kan dere lese mitt innlegg om mitt første møte med en kiropraktor - det var litt av en opplevelse ;)
Jeg har time igjen i dag så det er snart tid for å "knekke" noe, og få noen øvelser som jeg kan gjøre selv med hjemmetrening. Trene og styrke opp ryggen min slik at jeg slipper å gå til flere behandlinger. For det beste jeg kan gjøre er å trene på ryggøvelser og styrke den. Men først må jeg få legge ved noen linker på ting som jeg ønsker meg for å gi meg motivasjon til å begynne!Keepfit - Under Armour Bra Protegée - HER - en god sports-bh er hvertfall en god start.

Zalando - Denne var jo riktig så skjønne - HER


Sportmore - Det sies at å trene med rockering er også veldig effektiv og bra! - HER

#blogg #trening #kiropraktor #helse #hjemmetrening #rygg #styrke #rabbleno

Shop Bags Show Retail Shopping and Buying
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com"Motivasjon"

 • 06.01.2016 - 17:00

 I samarbeid med rabble.no - som er en samlingsplass for smartere shopping, kampanjer og rabattkoder på nettet.

Healthy Living Shows Fitness And Nutrition Lifestyle
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Et viktig mål i år for meg etter flere kiropraktor time er å begynne med hjemmetrening. Jeg jobber daglig med tunge løft på jobben og med varelevering 3 ganger i uken, sliter det på ryggen. Jeg har flere kjøledisker og hyller som jeg hver dag står og fyller i varer. Disker som jeg må stå bøyd over hver dag, og diskene er jo ikke ergonomisk bygd for menneske kroppen heller. I forbindelse med at jeg skal begynne med hjemmetrening er det enkelte ting jeg trenger. Og dermed har jeg kikket på denne nettbutikken Gymgrossisten.

Jeg trenger da treningsmatte som dere kan finne HER - i rosa selvfølgelig. Og fitness gymball på 65 cm som er spesielt bra for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening - finner du HER.

Utenom det så er det alltid mer motiverende å ha nye treningstøy også :) Og det finner jeg på Get Inspired sin nettbutikk. Her er det STORT utvalg av treningsklær av all slags merker. Det som er så kjekt nå er at det er mye som er på salg. SÅ du kan virkelig få masse for pengene nå :)

 Rohnisch Allis 7/8 tights HER
 Stay in place sports-bh HER
 Rohnisch Arianna Tee HER


Sko har jeg valgt ut et par fra nettbutikken Zalando, for der er det så utrolig stort utvalg.

 Lett treningssko fra Reebok  - HER

Nå er det bare for meg å sette i gang med hjemmetrening - der ryggøvelser står først på lista. Det er noe jeg virkelig må ta tak i meg selv og begynne. Gjør jeg ikke det vil jeg komme til å ødelegge ryggen, og da ødelegge meg selv i framtiden. Jeg som stortrives i jobben min - må jeg så tenke på helsen min, og ta vare på ryggen :)

 

 

"Julen ringes snart inn"

 • 21.12.2015 - 08:30

 

sponset innleggSanta cap on clock and some Christmas decoration
Licensed from: Angel_a / yayimages.com

Tikk takk tikk takk tikk takk tikkk tikkk ja nå ringer julen snart inn til alle hjem. Jeg tar det helt med ro i år, og det skal nytes godt. Nå sitter jeg og kikke litt på forskjellige nettbutikker, på jakt etter gode tilbuder. Bryr meg ikke om jeg får varene i romjulen fordi jeg skal ikke gi det i julegaver. 

Butikker jeg ofte kikker innom er først av alt ZALANDO der finnes det så mye fint til all slags anledning til enhver smak. Jeg har handlet et par ganger der, da handlet jeg meg Hummel sko. Andre butikker som er kanon å handle fine klær og billige er NELLY. Mesteparten av kjolene og finskoene mine er kjøpt her. COOLSTUFF er supergøy å kikke innom - all slags duppeditter - ligner mye på Ebay men er norsk nettbutikk. Vil du shoppe kosmetikk, sminke, parfyme og hudpleie som for eksempel Victoria Secret Body Mist, eos lip balm, bioolje og OPI til meget lave priser - må du ta en kikk på denne nettbutikken NORDIC FEEL

Trykke du på navnene på nettbutikkene får du opp RABBLE.NO rabattkoder på hver av de enkelte nettbutikkene. Gjør et kupp ved å få gode rabattkoder på de nettbutikkene da vel :)

"Er jeg sent ute?"

 • 11.12.2015 - 16:15

 

 

//sponset innlegg

Act Now Means To Hurry And Move

Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Nå er det akkurat 14 dager igjen til julaften og jeg kjenner jeg er altfor avslappa i år når det gjelder julegaver. Før var jeg alltid ferdig med julegaver før november måned, men de siste årene har jeg vært så sløv med dette. Men jeg må snart henge i hvis jeg eventuelt skal handle noe på nettet, for å få garantert levering før julaften. Flere nettbutikker har f. eks. 16. desember som sin siste mulighet.

Hvis du enda ikke vet hva du skal handle kan du TRYKKE HER så får du masse gode julegavetips.

Her har jeg listet opp 3 nettbutikker som jeg har funnet ting jeg ønsker meg :)

#rabble #blogg #bok #julegavetips #rabble.no


Denne boken ønsker jeg meg virkelig! Om jeg ikke får den under juletreet i år så vurderer jeg å kjøpe den selv.  Kjøp den HER :)

 

C O O L S T U F F . N O

På denne nettbutikken finner du stort utvalg av gadgets, gaver og massevis med gaveideer til alle. Hvis du går inn HER kan du finne gode tilbud til nettbutikken.


LA REDOUTE

La Redoute er en nettbutikk som har alt av klær til dame, herre og barn. De har også sko og masse diverse ting til hjemmet. Ta en titt HER for gode rabattkoder til nettbutikken.

 

"Julestemning"

 • 02.12.2015 - 08:00

De fleste har vel begynt å pynte til jul - jeg er blant dem som begynner tidlig. Allerede i november så klarte jeg ikke holde meg, og måtte bare få julepynten ned fra loftet. Men så er det ikke alltid like lett å vite hvordan og hvor jeg skal pynte i huset. 

Da er det veldig greit at det finnes så mange fine nettbutikker som jeg kan kikke for å få litt inspirasjon. Du har for eksempel INDISKA som har stort utvalg av julevarer nå. Der kan du finne utrolig mye fint til julepynten. Jeg kunne tenkt meg en julestjerne som kan henge i stuevinduet, men først må jeg smiske med gubben. Han liker ikke ledninger og rot så her må jeg nok ty til mine feminine sider for å lokke ham ;)

Ellers har du det som er desidert min favoritt nettbutikk EBAY!!! Der FINNER du bare vanvittig mye - der finner du faktisk nesten alt! Bare søk christmas decorations så får du hundrevis av sider med all slags julepynt. Skal du bestille på Ebay så må du gjøre det minst 2-4 uker før. Det er veldig variert hvor lang tid det tar før du får pakken. Så skal du ha noe enten til jul eller annet anbefaler jeg at dere må bestille i god tid.

En annen viktig ting å huske på - forevig gjør julepynten - ta bilder av hjemmet ditt etter du har pyntet til jul. Fremkall bildene for eksempel hos PHOTOBOX. Det er viktig å ta vare på minnene enten om det er av hjemmet eller av familien, venner osv. 

 
Om du ikke vet hva og hvor du skal finne julegave til noen så kan jeg tipse dere om rabble.no sin julegavetips samleside. Der er det mange gode rabatter i det mest populære nettbutikker.

 

 

 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no