Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Hva har jeg i veska mon tro?

 • 25.02.2016 - 11:00

Jaha! Hva har jeg i vesken da? Jeg er som alle andre damer, og eier en del forskjellige vesker. Vi kjøper vesker selvom vi har en haug liggende. Men jeg er slik at jeg kjøper nye og brukte vesker, jeg selger også om det er noe jeg ikke skal bruke selv mer. Gjenbruk. Det er så gøy når en kan drive med gjenbruk slik at vi slipper å måtte kaste hele tiden. Men det er ikke gjenbruk jeg skal skrive om i dette innlegget i dag :)

Det jeg vil vise dere er hva jeg har i vesken min når jeg går ut. Jeg har fast to håndvesker jeg bruker. Den ene er en litt større som dere sikkert har sett på bloggen for et par måneder siden. I den får jeg plass til MacBooken og iPad, mens denne dere ser her er en mindre håndveske/ skulderveske. I vesken har jeg alltid med meg:

Lommeboken med bankkort, førerkort, medlemskorter, kontanter, mynter, kvitteringer og en nål til å ta simkortet ut av iphonen??!! Ja sikkert greit å ha den hehe

Lader til iphonen er jeg dø avhengig av å ha med meg. Jeg får panikk hvis jeg har lite batteri igjen på telefonen. Heldigvis har jeg også billader i bilen så jeg er på en måte alltid sikret batteri.

Selve mobilen of course ;)

BIND det er veldig viktig å ha en i reserve siden en aldri kan være 100 % sikker på når tante rød kommer på besøk. Selvom jeg har ganske så regelmessig og punktlig besøk, kan det hende at hun går seg litt vill og ikke kommer når jeg hadde beregnet hun skulle komme.

Nesespray vet jeg ikke helt men den er vel greit å ha i vesken tenkte jeg.

Lipgloss og lipsyl må jeg ha med for det om jeg som regel påføre en gang før jeg går ut. Så ligger det i vesken og ikke blir brukt før jeg går ut igjen neste dag.

Det var det jeg har i vesken når jeg går ut.

Utfordre deg til å vise meg hva dere har i vesken - om du vil :)


#blogg #veske #kvinner #mobil #bind #lipgloss #lipsyl #nesespray #lader #lommebok #bankkort #penger #cash #billappen

 

FARE FOR KNAPPENE RYKER!

 • 04.02.2016 - 11:15

4/29


#blogg #nasjonaldrakt #drakt #klær

Tenkte jeg skulle vise dere meg i nasjonaldrakten fra Vietnam i dag. Dette er en typisk tradisjonell variant av nasjonaldrakten. Du kan få den i all slags mønster og farge osv. denne er for liten til meg. Jeg måtte trekke inn pusten for å ikke ødelegge drakten haha. Knappene på midjen og langs den ene siden hadde sprukket hvis jeg pustet ut! Sorry for rotet i bakgrunnen da dette bilde ble tatt av mobilen, derav dårlig kvalitet også hehe.

 

GIR DET MER STATUS Å HA MERKETING?

 • 23.01.2016 - 11:30

Det jeg har tenkt på etter jeg har lest flere innlegg fra blogger jeg følger, dette med motepress o.l. Jeg er jo ei jente(dame) selv og jeg må ærlig si at jeg er interessert i mote og klær. Selvom jeg ikke er verdens flinkeste til å sette sammen klær og tilbehør osv. Men jeg kan ikke nekte for at jeg følger litt med på hva som er moderne eller in for tiden.

Jeg vokste opp uten noe særlig press på å måtte "se bra ut". Jeg var jo ikke akkurat den flotteste jenta i klassen eller på skolen. Og jeg hadde ikke noe merkeklær eller sko, og jeg skilte meg ut fordi jeg ikke var norsk og. Foreldrene mine hadde ikke mye penger heller da vi var små. De måtte jobbe masse og sprinkle og spare på hver krone for å klare seg og forsørge oss. Jeg og storesøster gikk ofte i hjemmesydde klær og vi visste ikke om noe merkeklær. Vi brukte det vi hadde og det vi fikk. Vi maste aldri på å få noe som andre hadde, fordi vi visste vi ikke kan få det allikevel. Så jeg vet ikke om jeg skal si at jeg var heldig eller? Heldig fordi jeg slapp det presset da jeg vokste opp?

At det er noe annet i den nye generasjonen som vokser opp nå er for sikker! Jeg merker at motepresset er mye større nå enn før. Det merker jeg på jentungen som er mer bevisst på hva hun vil ha, hva hun vet om disse forskjellige merkene osv. Presset å se bra ut, være likt blant sine venner og miljøet. Jeg ønsker selvfølgelig at barna mine skal få det de trenger, men det betyr ikke at de skal få dyre merkevarer. Ofte er det slik at du betaler en god del fordi det er et merke. Jeg for all del har merkevarer jeg også, men det betyr ikke at jeg skal gi mine barn det samme. Men jeg forstår veldig godt at hun føler at hun vil ha, fordi alle andre har. Hun kommer ofte og maser om hun kan få det og det, og enkelte ganger får jeg også vondt at jeg ikke kan gi pga. fornuften. Men det er stor forskjell på ei på 13 år mot jeg som snart blir 35 år. Å gi ei jente på 13 jakke til 5-6000 kr er min mening helt på tryne. Hvorfor er det da greit for meg og ikke for henne? Jo det er fordi som jeg skal skrive videre her nede:

Jeg personlig kjøper merketing fordi jeg har lyst på det. Jeg har merke veske og et par merkeklær. Men hvorfor har jeg det? Det er fordi jeg jobber og tjener penger selv, og av og til er det fine ting jeg har lyst på. OG da kjøper jeg det hvis jeg har råd til det. Hvorfor skal jeg ikke kjøpe meg noe som jeg liker? Jeg kjøper ikke fordi det er status å gå med dyre merkevarer. Jeg går ikke rundt og brifer eller skryter til andre at jeg har merke veske til flere tusen kroner, eller jakke til you name it pris... Og jeg kjøper jo ikke dyre ting hver måned heller... jeg har den tanken at jeg er voksen, jeg kommer heller ikke til å bli større kroppsmessig. Jeg kan ikke bli høyere men jeg kan selvfølgelig bli breiere. Men når en er kommet til en viss alder så vokser en ikke mer. Og da tenker jeg at hvis jeg kjøper noe jeg virkelig liker, som koster litt mer enn vanlig, da har jeg tingen i evigheter. Kjøper jeg en fin og dyr vinterjakke som jeg liker godt, da vet jeg at jeg har ei jakke VELDIG lenge. Har jeg noen dyre vesker så vet jeg de vil bli brukt ofte og jeg slipper gå å kjøpe flere billige vesker. 

Men hadde jeg gitt slike ting til eksempel min 13 år gamle datter, vil hun sannsynlig vokse ut av klærne eller om et par år ikke like akkurat den dyre vesken. OG da blir det bare bortkasta penger! Jeg vil ikke oppdra mine barn til å bli noe "sosse" unger heller. Den dagen de er store nok og tjener penger selv, da er det helt greit hva de vil bruke pengene sine på. Så lenge de er barn og ikke tjener penger selv, er det jeg og faren som bestemmer hva de skal ha og få. Det jeg har gjort er at hun får vertfall velge selv det hun ønsker å gå med av klær og sko. Hun får gå og kikke selv og se hva hun liker, så er det opptil meg å se hvilken pris som er fornuftig eller ikke å kjøpe. Eneste som er litt dyrere som de får av oss er jakke og sko, for det er viktig å ha en god jakke og gode sko. Guttungen min er bare 9 år og han kjøper jeg klær på vanlige klesbutikker, og han bryr seg døyten om hva han har på seg. Bare det er klær som ser normal ut og gutte"farge" så er han fornøyd hehe

Til sist vil jeg bare skrive at jeg syns folk må slutte å henge seg opp i hva andre har. Alle er forskjellige og alle har forskjellig økonomi. Jeg handler fint klærne mine på Fretex om jeg finner noe jeg liker. Jeg liker masse som er på H&M, Cubus, SparKjøp, Lindex osv. osv. Jeg kan også bruke arveting om det er noe som jeg kan bruke.... mine barn har vokst opp med mye arveklær/sko av storesøsteren min. Og det syns jeg er knallbra! Å kunne arve og gjenbruk av det som faktisk går an å bruke. Istedenfor å kaste er det mye bedre å kunne arve det videre til andre :)

Som dere ser på dette bildet av meg og storesøster som liten. Klærne vi har på er sydd av moren min. Hun er sydame og vi gikk mye i klær som hun sydde til oss som liten. 
#blogg #motepress #merkevarer #klær #sko #jakke #tanker #barn #krav #status #hjemmesydd #sydame 

What I want from Nelly

 • 17.01.2016 - 10:15

Annonselenker

Drømmer meg inn i NELLY verden :)

 
1. Vilace knit top//HER                                                     2. Slashed superstretch//HER


Lace boot Nly shoes//HER


Nancy Jacket//HER

Jeg har virkelig fått sansen på sånne FauxFur jakker og genser sånn cosy stoff. Det er så mykt og herlig å ha på.... når jeg ser på klær og sko på Nelly ser jeg etter ett og ett plagg. Dvs. jeg setter sammen det jeg liker og ikke masse ting. Det hjelper meg å eventuelt bestemme meg for å bestille akkurat det antrekket jeg har valgt ut. 

 

"Jeg må jo ha mat"

 • 13.01.2016 - 09:55

Dagens antrekk blir helt chill for min del i dag! Viser her også den nye fluffy jakken jeg fikk fra Ebay i går. Skal ikke bruke den sammen med antrekket, men ville bare vise dere hvordan jakken ser ut.

Jeg kvier meg enormt til å gå ut..... just because of the weather. Det snør sidelengs og blåser..... frister ABSOLUTT ikke å trø foten min ut av huset. Men mat må jeg ha i hus - så jeg får bare se å dra meg opp og pakke meg godt inn før jeg skal ut.

Tights//H&M Sport - Tskjorte//Venninnne - FluffyGenser//Ebay - HER (bestilte denne gangen i str. L som passet mye bedre enn M som jeg fikk i dette innlegget HER.

Husk å bli med på min blogg giveaways - DELTA HER :)

#blogg #antrekk #ebay #pakke #casual #fridag #onsdag #januar #vinter

"Nedstøva skatter"

 • 05.12.2015 - 10:00

Disse smykkene kjøpte jeg på Ebay for noen år siden - har dessverre ikke linken lengre. Jeg fant dem bare tilfeldig en dag da jeg satt og søkte på smykker med uglemotiv. Jeg syns smykker som har uglemotiv er veldig fine. Men jeg har ikke vært så flink til å bruke smykkene - de ligger helst og støver i smykkeskrinet ;)


HVA SYNS DU OM SMYKKENE?

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no