Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Tilbakeblikk på 2016

 • 31.12.2016 - 19:43

Januar 2016
Året startet her på blogg.no der jeg satte i gang en månedschallenge der jeg hadde en oppgave hver dag som jeg postet. Mange turbilder og outfitbilder samt det var faktisk snø og kaldt i januar. 

Februar 2016Ut i denne måneden var det en del utfordringer på gang i livet mitt. Dagene begynte å bli travlere og jobben krevde mer. Men jeg hadde en fin vinterferie uke med ungene. Da var vi i Bergen fra torsdag til lørdag i forbindelse med Jonas var på karatestevne også den helgen. Samt jeg traff for første gang ei medblogger her på blogg.no, Marielle fra bloggen DaddaOgVeien.

Mars 2016Det store i mars var nok at tantungen min, Kevin fylte 18 år samt det var påskeferie. Og jeg fikk den store bursdagsgaven på forskudd fra min kjære mann :) nemlig en splitter ny MacBook Pro Retina 15 tommers skjerm.

April 2016April var det masse bilder av natur og of course myself haha perfekte årstiden for å ta bilder.

Mai 2016Mai måned er jo bunadsmåned med 17 mai feiring 🇳🇴 og jubileum for meg og gubben som giftet oss 24.5.08 ❤️. Mai var også tiden jeg gikk over til Nouw bloggplattformen.

Juni 2016Juni ble jeg virkelig overrasket av Terje & Yvonne med flott blomsteroppsats på selve bursdagen min. Dette var noe som jeg ble helt satt ut da jeg kom hjem fra jobb og finner denne flotte gaven. Det var månedens største høydepunkt i år. Og jeg må ikke glemme å takke alle uansett hvor dere er som har skrevet til meg og hilst på min bursdag ❤️.

Juli 2017Høydepunktet i juli var nok bilturen vi hadde sammen med ungene. Der vi kjørte til østlandet og overnattet i Oslo og Sverige. 

August 2016Min lille engel kom til verden 30 aug. 2002 og i år fylte hun 14 og trådde inn i tenåringstiden. Tenk at hun nå er 14 år gammel ❤️ jeg føler meg eldre og hun fyker forbi meg.

September 2016Høsten er tid for stevner og Jonas har utmerket seg godt i år. Han har vært på flere stevner dette året og vunnet mange av kampene sine.

Oktober 2016Utenom familiebursdager denne måned var jeg og gubben for første gang i London sammen. Turen vi hadde der var virkelig koselig og noe som vi to trengte. Det gjorde godt for oss begge med en tur alene uten unger.

November 2016November har vært en travel måned med klargjøring for julehandel på butikken. I hjemmfronten var jeg opptatt med å strikke og blogge. Ellers hadde også Jonas 10 årsdagen sin denne måned. 

Desember 2016Største høydepunktet for oss i siste måned av 2016 var nok overraskelsen vi fikk på graderingen til Jonas. Han trippelgraderte og gikk rett opp til andre blåe belte, og jeg er mektig imponert av ham. Mye trening og han har brukt utrolig mye tid i hele 2016 på trening og atter trening. Så velfortjent gutten min ❤️.

 

En rolig nyttårsfeiring

 • 31.12.2016 - 17:58


2016

I år tar vi det helt med ro når det gjelder nyttårsfeiringen. Litt småforkjølt er vi også, men det stopper oss ikke for å lage til stemning hjemme. Det blir bare meg og gubben sammen med ungene som skal spise kalkunmiddag og se på fyrverkeri senere. Jeg er ikke så stor fan av å kjøpe mye fyrverkeri, men litt skal de få fyre kl. 00:00. Maten er i ovnen og alt er egentlig klart for kveldens siste middag sammen i år 2016. 
 

One more to go

 • 31.12.2016 - 16:46Da er jeg straks ferdig med første erm på genseren, og innen en uke regner jeg med at siste erm også blir ferdig. Det går ganske kjapt med mønsteret, kjedelige delen på ermen er jo alt det gråe. Etter genseren er det Marius vanter som står på menyen. Pia har bestilt vanter som hun ønsker seg, og etter det blir det vel Jonas som skal få Mariusgenser. Blir en travel start på meg i 2017 innen strikkefronten ;)

Klassisk Marius

 • 31.12.2016 - 14:15Nå må jeg få skryte litt av mitt andre strikkeprosjekt :) Jeg strikker nemlig Mariusgenser til gubben som dere ser. Klassisk Mariusgenser med ermer som må monteres på. Montering kan jeg ikke med så her kommer jeg nok til å trenge hjelp. Men ellers har jeg strikket alt selv, og nå er selve for/ bakstykket ferdig. Ermene er det jeg holder på nå ;) og jeg har faktisk klart å strikke uten for mange feil som jeg har måtte rekket opp. Jeg gleder meg til hele genseren blir ferdig siden dette skal være en gave han skal få av meg til sin 50 årsdag i februar.

Dagens bilde

 • 31.12.2016 - 12:25

Godt Nytt År 


 

Rådhuset i Haugesund

Last day in 2016

 • 31.12.2016 - 09:10

Tiden går og går...... og nå er vi ved veis ende for dette året. Tenk at 2016 har gått så fort og så mye har skjedd i løpet av et år! Mye har skjedd på godt og vondt dette året, men jeg er klar for å gå inn i et nytt og spennende år. Jeg vet det vil være utfordringer som vil komme både positivt og negativt. Livet består av alt. Mye vil skje i 2017 og jeg vil komme tilbake med et eget innlegg om planene mine for det nye året 😊.

Ønsker dere alle en flott morgen <3

Siste arbeidsdag er over for i år

 • 30.12.2016 - 21:01

Da var siste arbeidsdag over for i år og jeg kan nå bare vente på å gå inn i et nytt år 😊. Jeg er fornøyd med min siste innsats på jobben i dag. Alt er nå klar for i morgen og klar når butikken åpner igjen for første gang i år 2017. Jeg skal nå bare slappe av og nyte resten av denne dagen med strikketøy og serie 😍.

Kafekos

 • 30.12.2016 - 18:19For noen dager siden var jeg ute og spiste lunch med søskenbarnet mitt som bor ute på Haukås. Vi var på Cafe MM på Amanda senter her i Haugesund. Cafe MM har stort utvalg av forskjellige retter. Jeg valgte en scampi med avocado salat med søtsur chilisaus, og den smakte utrolig godt. Søskenbarnet mitt bestilte wok med nudler og grønnsaker, men hun var uheldige med retten. Den var for salt i smak for det om hun ga beskjed til servitøren at den må lages med mindre salt. Men alt i alt så var maten god og det var koselig med kafetid. 

Stolt & sta

 • 30.12.2016 - 09:32

Først må jeg få si tusen takk for dere som har tatt hjertelig imot meg her i blogg.no blokken. Det varmer mitt hjerte at dere har savnet meg, og jeg føler meg virkelig beært over at jeg fortsatt er husket Til tross for at det var jeg som valgte å bytte til en annen bloggplattform. Uansett tusen hjertelig takk for fine kommentarer i går <3.

I dag vil jeg fortelle litt om hva jeg har vært opptatt av de siste månedene, nemlig strikke. Jeg har blitt bitt av strikkebassillen! Etter jeg hadde bestilt en Nancy kofte som søskenbarnet mitt har strikket, ble jeg inspirert til å strikke selv. Jeg bestemte meg for å strikke Mariusgenser. Thea ønsket seg en Mariusgenser i lyse farger og rosa hals. Og jeg tenkte hvorfor ikke prøve å strikke selv?

Så da kjøpte jeg inn oppskrift og garn og satte i gang. Jeg brukte vel tre uker på å strikke genseren som er Mariusgenser med rundt bærestykke. Aldri strikket noe slik før og alt var jeg nødt å finne ut. Jeg fikk hjelp av søskenbarn og Anne Lynx som også blogger. Fem ganger måtte jeg rekke opp strikketøyet pga. feil i mønster. Hele prosjektet var en enorm tålmodighetsprøve og jeg ga meg ikke. For genseren skulle jeg fullføre og ble det noe feil måtte jeg rekke opp. Så mye arbeid og med en god dose stahet klarte jeg fullføre den.

Første egen strikket Mariusgenser fra meg til Thea. Kan tro jeg var stolt av meg selv å se henne bære et plagg jeg har lagt så mye kjærlighet og tid i. Resultatet ser dere på bildene <3 jeg er veldig fornøyd med resutatet.

En god samling

 • 29.12.2016 - 20:51

Etter jeg leste innlegget til Vera, HER fikk jeg lyst å vise dere hva jeg fikk til jul. Jeg fikk nemlig tre nye Mummikopper og tidligere i år har jeg også kjøpt flere kopper. Så nå har jeg en god samling med Mummikopper. Gubben aner ikke hva jeg skal med alle koppene, selvom jeg har forklart ham at koppene er søte. Og koppene er samleobjekt så da blir det bare at han må akseptere at jeg har flere med ulike motiver. Jeg har alltid likt Mummitrollene og motivene på koppene er jo bare så fine. Hva syns du om Mummikopper?

#mummikopp #mummi #mummitroll #blogg #gaver

Coming back......

 • 29.12.2016 - 18:45Ja, hva har jeg gjort på i alle disse månedene vekke fra blogg.no? Jeg har jo blogget aktivt fra Nouw siden mai i år, og det har blitt en del innlegg der. Men i det siste har jeg ikke blogget så mye som jeg pleide. Motivasjonen har liksom daffet hen og jeg vet ikke helt hva jeg vil med bloggen. Årstiden fra lyst til mørkt har sikkert mye og si på motivasjonen. Det er ikke like enkelt å bare gå ut og ta bilder pga. det ikke er lyst. Surt er det også ute så det er bare lettere å synke i sofaen. Og for å være ærlig har jeg selvfølgelig savnet gjengen fra blogg.no. Dere som jeg hadde så god kontakt med før jeg byttet. Men jeg håper dere vil følge meg igjen her da ☺️ og kanskje hjelpe meg med min blogglyst skal blomstre igjen 😊.

Will I return.....

 • 29.12.2016 - 07:17 

Det er et spørsmål jeg lenge har tenkt på. Vil jeg komme tilbake til blogg.no? Jeg har i det siste vært virkelig fraværende her på blogg.no, og jeg har heller ikke hatt sjans å lese alle innlegg til alle dere flotte her på blogg.no. Jeg er usikker på hvor som er best for meg å blogge fra. Men jeg vurderer om jeg skal ta en pause fra Nouw for å komme tilbake her.

Statistikk er ikke alt for at jeg skal bry meg om blogging. Blogging for meg er å ha en plass eller rettere sagt en plass jeg kan dele mine tanker og bilder jeg tar med dere. En plass jeg skal trives. En plass jeg kan føle passer inn med min hverdag og livsstil. Har jeg bra lesertall eller ikke betyr ikke så mye. For jeg er ikke ute etter å være på topplisten verken på kommune eller Norgeslisten.

Siden mai 2016 forlot jeg blogg.no for å blogge på Nouw. Der har jeg en god håndfull faste lesere og tanken på å forlate dem der er ikke gøy. Jeg føler jeg vil prøve blogg.no igjen, gi den en ny sjans og kanskje få tilbake litt motivasjonen. Jeg titter inni mellom på alle dere her inne som blogger jevnlig hver dag, flotte innlegg og bilder og samholdet blant dere. Jeg savner det! Jeg får det fine samholdet også på Nouw fra mine faste lesere, men det er ikke like mye på Nouw som her på blogg.no.

Så ja, jeg tenker. Jeg tenker hva er best for meg å gjøre. Jeg må gjøre det jeg føler jeg ønsker. Og hva det blir til får vi nå se snart om ikke så altfor lenge 😉. Jeg kan bare med hånden på hjertet si at jeg savner dere alle ❤️.

 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no