Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Nå er jeg klar!!!

 • 31.12.2015 - 17:05

Nå er jeg klar for å feire denne dagen! Jobb ferdig og nå har jeg hevet på meg klær og sparklet meg i full fart. Vi skal bort på Bleikemyr der søskenbarnet mitt bor, og feire nyttår med dem. Det gleder jeg meg til ;)

Håper alle får en knallfin nyttårsfeiring så blogges vi i det nye året!!!!

Jeg er klar for god mat og familiefest :)

#blogg #nyttår #desember #familie #familiehygge #glede

"Ved veis ende....."

 • 31.12.2015 - 08:00

Tiden går og vi er nå snart ved veis ende av 2015. 2015 har gitt meg utrolig mye både på godt og vondt, men nå er tiden inne til å si farvel med den. Uansett hva som har skjedd dette året vil være gode minner jeg vil ha liggende i minne. Jeg vil ha alt jeg har opplevd og erfart som er bra, tas videre inn i 2016. Det som ikke er bra eller trenger å forbedres, skal jeg ta til etterretning og gjøre det bedre i det nye året.

En ting jeg har lært meg gjennom året er at jeg er utrolig heldig som har gode mennesker rundt meg. Jeg har familie og venner som bryr seg om meg og vi bryr oss om hverandre. Det trenger ikke være en stor familie eller en haug med venner. Jeg har det godt og de jeg er glad i har det også bra. 

Å se at alle koser seg, og trives sammen gjør meg utrolig glad. 2015 er akkurat et slik år. Mye familiekos og glede. Når jeg ser mine barn har det bra med besteforeldre, tanter og onkler eller søskenbarn, varmer det meg så mye. Jeg har alltid vært opptatt av at de skal få mest mulig kontakt med familien sin. De skal vite at de har familie og slekt. Det er grusomt å leve og vokse opp uten å ha noen. Å vokse opp uten å vite at du eksempel har noen nærme familie må være helt forferdelig. Jeg syns virkelig synd på de som vokser opp som ikke har noe familie eller kontakt, spesielt barn, av uansett grunn.

Jeg ser nå fram til et nytt og spennende år, og håper den vil bli like bra som 2015. Om det blir bra eller ikke har mye å si på en selv hvordan du vil det skal bli. Ingen kan spå fremtiden, men du kan forme og gjør det til hvordan du ønsker. Det viktigste er at jeg skal gå inn i 2016 sammen med dem jeg elsker mest over alt. Vi skal starte et nytt kapittel i livet våres sammen, som det sies: på godt og vondt :)

Jeg vil takke alle for det gamle og ønske alle sammen en riktig godt nytt år. #blogg #barn #familie #nyttår #glede #håp #kjærlighet #familiehygge #desember


"Kontroll freak"

 • 31.12.2015 - 00:35

Nå går vi snart inn i det nye året med blanke ark og nye muligheter og utfordringer. Jobb, skole, aktiviteter og trening. Alt skal en ha kontroll og oversikt over. Og hva gjør jeg da for å holde styr på de forskjellige tingene?

Jo, jeg har anskaffet meg en ny planlegger. Jeg har kjøpt meg en ukeplanlegger for året 2016. Dette får du kjøpt på bokbutikkene til rett under 200 spenn. Jeg syns disse planleggere er helt geniale, fordi du får samlet alt på en kalender. Du har en uke som du kan skrive opp arbeidstidene dine, møter, aktiviteter eller en bursdag til noen. Eller til å skrive beskjeder og eventuelt legetime osv. Jeg hadde en for 2015 som har vært godt brukt hver uke. Ungene kunne bare se på planleggeren  og se når jeg skal på jobb, når de skal på treninger eller når det var møter eller aktiviteter de skal på. 

Jeg er den i huset av voksne som tar seg av beskjeder og alt. Av og til føler jeg meg som en sekretær for familien. Jeg er avhengig av å ha sånn planlegger samtidig som jeg skriver det i kalender på iphone. Jeg er kontrollfreak når der gjelder slike ting. Jeg må bare ha kontroll over alt aktiviteter og vite når det skal være.

 ER DU OGSÅ KONTROLL FREAK?

#blogg #planlegger #uke #2016 #nyttår #kalender

"Dagens minishoot"

 • 30.12.2015 - 11:45

#blogg #hverdag #minishoot #bilder #canon #canon24mm #mariusgenser #iphone #fjernkontroll

Jeg hadde egentlig tenkt å gå ut og ta bilder i dag, men det var virkelig stor fare for at jeg kom til å blåse vekk. Så jeg tok like greit bare inne bilder :)

Kjekt med fjernkontroll til kamera hi hi og på det bilde jeg har iphone i hånden ler jeg pga. jeg ser meg selv i den. Jeg har remote program på iphone da jeg tok akkurat det bildet. 

 

"Jeg vil prøve noe nytt"

 • 30.12.2015 - 09:00

Jeg har blitt inspirert av denne herlige jenta som kaller seg Dadda og Veien. Jeg leste et innlegg som hun skrev HER der hun skriver at hun sliter med å finne inspirasjon til bloggen. Og har da funnet frem fra sin gamle blogg - 50 dagers utfordring.

Dette syns jeg ser og høres veldig spennende ut, så jeg kommer til å slenge med med på "moten". Jeg tenker på jeg skal prøve meg en 30 dagers utfordring først, og se hvordan det går. Jeg skal ta utgangspunkt i hennes ideer og kanskje lage noen selv.

Gleder meg til å starte opp med dette fra 1 januar 2016 :)

Dag 1. Bilde av meg selv

Dag 2. 3 yndlingssanger

Dag 3. Et magasin jeg leser

Dag 4. Noe jeg gruer meg til

Dag 5. Noe jeg savner

Dag 6. Antrekket mitt i dag

Dag 7. Hva gjorde jeg i dag?

Dag 8. Det jeg kjøpte meg sist

Dag 9. Mine verste uvaner

Dag 10. Bilder da jeg var liten

Dag 11. Min trosretning

Dag 12. Sminken jeg bruker

Dag 13. Lommeboken min

Dag 14. Meningen bak bloggnavnet mitt

Dag 15. Kameraet mitt

Dag 16. Hvorfor ble du omsorgsfagarbeider?

Dag 17. Dagens turbilder

Dag 18. Et bilde av barna mine

Dag 19. Drømmeferien

Dag 20. Håndskriften min

Dag 21. Favoritt blomst

Dag 22. Fineste naturbilder

Dag 23. Cover samlingen min 

Dag 24. Min iPad case

Dag 25. Noe jeg ikke forlate huset uten

Dag 26. Hva jeg ønsker meg til bursdag

Dag 27. Hvordan ordner jeg håret

Dag 28. Dagen i bilder

Dag 29. Random bilder som ikke er tatt med speilrefleks

Dag 30. Samleinnlegg av forskjellige antrekksbilder

Dag 31. Oppsummering av utfordring 

Dette er de 31 utfordringene jeg tenker prøve meg på - håper jeg vil klare utføre disse hver dag på bloggen. Hadde satt veldig pris på om dere vil følge bloggen min og utfordringen min gjennom 30 dager :)

Stay tuned...........

Composite image of hands holding up challenge
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

#blogg #utfordringer #hverdag #mål #noenytt #inspirasjon #motivasjon 

 

 

"Gourmet dronningen"

 • 29.12.2015 - 21:35

Gourmet dronningen min har disket opp kveldsmat kun til seg selv!!!!!

Og det viser hun stolt fram til mamma som er ivrig fotograf :)

Du kan blogge om min fantastisk kokkekunst sier herlige jentå mi :p


#blogg #kveldsmat #mat #barn #familie #egg #tirsdag #hverdag #desember #romjul

Bildene er tatt med Canon Eos 70D + Canon 50 mm - redigert med PS Express appen på iPhone

"Polar M400 - hva syns jeg om den?"

 • 29.12.2015 - 16:30

POLAR M400 er det beste fra Polar V800, til en mye mer fornuftig pris.

Som dere vet er Polars toppmodell V800 det råeste treningsklokken, men en prislapp på godt fra 4000 kr, blir i dyreste laget for mange. V800 er også forholdsvis avansert, og fokuserer på funksjoner som kanskje er viktigere for aktive idrettsutøvere enn for mosjonisten. Derfor gikk jeg heller for Polar M400 - og det angrer jeg ikke på. Dette er en ny treningsklokke fra Polar som på mange områder ligner veldig på V800, men som er enda enklere å bruke. Og den koster bare halvparten av det V800 koster. Jeg fikk mine to for 1549 kr pr stk. på G-Sport og det er inkludert pulsbelte. 

Det jeg syns er kjekt med denne klokken er at den er vanntett ned til 30 meter, noe Apple Watch jeg hadde ikke kunne. Den er hovedberegnet for løping, men har også sportsprofiler for sykling og en rekke andre aktiviteter. Jeg valgte denne klokken var i hovedgrunn bruke den som en aktivitetsmåler. Mens gubben bruker den til også under trening, spinning. 

I likhet med V800 og aktivitetsarmbånd som eksempel populære Fitbit, er Polar M400 en klokke det er meningen jeg skal ha på meg døgnet rundt. Klokken har en innebygget bevegelsessensor som registrerer alle bevegelsene mine gjennom dagen og natten. På skjermen kan jeg til enhver tid se hvordan jeg ligger an i forhold til aktivitetsmålet mitt, og hvis jeg har vært i ro for lenge vil klokken kunne varsle meg og oppfordre meg til å bevege meg litt. Da kommer det et pip og teksten "Tid for bevege deg" vises på klokken.

Bevegelsessensoren registrerer også hvordan jeg sover, hvor mange kalorier jeg forbrenner og hvor mange skritt jeg har tilbakelagt. Veldig kjekt å se hvor aktive en har vært gjennom dagen. Jeg synkroniserer klokken med iphone min via Polar Flow tjenesten. Jeg får alt på appen og kan se gjennom alle dagene og all aktivitet jeg har hatt.

Skjermen er stor nok og teksten er klar og menyene er brukervennlige. OG det beste jeg liker ved denne klokken i forhold til Apple Watch er jeg slipper lade den hver eneste kveld/ natt. Bruker du klokken som vanlig kan en ladning holde i 24 dager som produsenten skriver. Bruker du den aktivt med pulsbelte og gps tracking vil du måtte lade før 24 dager. Det er hvertfall et pluss for meg når jeg valgte denne modellen. Jeg var ute etter en aktivitetsmåler, treningsklokke som jeg slapp å lade hver kveld. 

Denne anbefaler jeg virkelig hvis du er ute etter en god og brukervennlig treningsklokke. Den kommer i svart, hvit og rosa versjon. Merk deg at den rosa versjonen jeg har kommer med lenke som er 2 cm kortere enn de andre. Reimen er bitte litt annerledes også samt reimene er laget av supersoft silikon materiale som er herlig å ha rundt håndleddet.

#treningsklokke #polarm400 #polar #aktivitetsmåler #trening #blogg


"Hu mor e isje blid asså!"

 • 29.12.2015 - 07:55

God morgen folkens!

Håper alle har fått en fin natt og sovet godt. Jeg er hvertfall en zombie i dag! Når du ikke har fått sove skikkelig gjennom natten, våknet omtrent hver time, sier vel sitt hvordan jeg er i dag. Jeg er den typen menneske som trenger sammenhengende søvn minst 7-8 timer for å kunne være opplagt. Om jeg bare sover 5-6 timer går også bra så lenge søvnen ikke blir avbrutt. Men det er ikke rart han snorka som en gris i natt, når han er litt forkjølet fra før og så setter seg på den helsikens spinningsykkel sin for å trene i 45 min i går. Og han sa selv han hadde trent godt i går! Det slår jo rett ut på kvelden når han skal sove, pluss du trigger bare forkjølelsen enda mer. "Nei vett du ka! I kveld ska han få hørre det! For hu mor e isje blid!" Muuuaahhh

Ha en strålende dag alle sammen :p nå er det jobb for meg og jeg gleder meg ikke til å gå ut av huset. Det blåser kraftig i dag, for storm er det meldt. Er egentlig glad jeg bare jobber innendørs ;)

Føler meg nesten lik denne stakkars julenissen! Trøtt og lei ho ho ho

"Spark i ræva!"

 • 29.12.2015 - 01:00

#blogg #tirsdag #hverdag #natt #tanker #søvnløs #trøttitryne 

Ingenting er mer trøttende når du ikke får sove.

Jeg legger meg tidlig nok i senga fordi jeg tenker at da skal jeg klare sove til en normal tid. Men neida, jeg ligger våken! Og på toppen av det har jeg en kjekke mann som snorker. Ikke tro jeg er voldige nå, men jeg er nødt å sparke ham i ræva! Det høres som jeg er DEN mannemishandleren, men det er eneste måte han da stopper snorkingen. Han stopper for en liten stund så er det på igjen. Nytt spark og så bomstille! Awww herlig :) håper han går på lydløs nå slik at jeg slipper å ligge her og føle meg som den voldelige konen.

 

"TO FAVORITTER"

 • 28.12.2015 - 18:35

Jeg har to objektiver som desidert er mine favoritter. Den jeg bruker mest er nok fastlinsen Canon EF 50mm f/1.8 STM, den er lyssterk og tar knallfine bilder, spesielt potrettbilder og nærbilder. Mesteparten av bildene på bloggen min er tatt med 50mm linsen. 

Vil jeg har større spekter og vidvinkel bruker jeg Canon EFS 24mm f/2.8 STM. Da får jeg mer bredde på bilder f. eks. når jeg skal ta bilde innendørs med flere på et bilde, landskap osv.

Disse linsene er absolutt å anbefale om du vil ha gode fastlinser. Jeg tenkte egentlig på Canon sin 50mm f./1.4, men fotobutikken mente det ikke var nødvendig. Da den 50mm f.1.8 er en veldig god linse og det som skiller de to 50mm, er den ene er mer lysterk.


#objektiv #canon #speilrefleks #blogg #bilder #anbefaling #innkjøp #kamerautstyr #linser

Ikke glem å være med på blogg konkurransen min :) 

BLI MED HER

"Nå stikker jeg av"

 • 27.12.2015 - 17:15


#blogg #søndag #storesøster #desember #middag #jul #3juledag

Nei, nå stikker jeg med gubben og ungene bort til storesøster!!!

Magen er klar for ekte vietnamesisk nudlerett, og det gleder jeg meg sykt til :)

Stikker innom her for å si god kveld til alle mine følgere, lesere osv. osv. 

See Ya :-)

Oppdatering: her er maten vi fikk ;)"Du er så varm, pappa"

 • 27.12.2015 - 15:00

#familiekos #barn #juleglede #jul #2juledag #blogg #familieglede #desember

3. juledag.....

Nå har jeg vært en tur på jobb og ordnet til store romjulsrushet. Resten av kvelden skal jeg nå bare slappe av hjemme, så en tur til storesøster i kveld for å spise middag. Det er en herlig følelse å bare sitte slik og daffe sammen. Slappe helt av og ikke bevege meg en plass he he 


"Du er så varm pappa"

Det har guttebassen sagt i mange dager nå. Han kommer alltid bort til pappan sin og sier det hver gang.

"Teppet har falt i natt"

 • 27.12.2015 - 10:10

#blogg #julen #desember #detsnør #godmorgen #snø #haugesund #vestlandet #mammablogg #blogger

WOW!!!

Jeg visste ingenting! jeg visste ikke før jeg åpnet en snap fra ei venn, og så noe hvitt. Men jeg tenkte er det sant??? Jeg spratt opp av sengen og bort til vinduet. Jammen! det har kommet snø i natt!!!! det ligger som et hvitt teppe ute på bakken. Jeg kledde på meg fort og måtte bare ut og nyte synet. Endelig har snøen falt i Haugesund, men hvor lenge snøen ligger er uvisst. Slik været er i Haugesund så tipper jeg nok det forandrer seg til slaps og drit ganske fort, dessverre....

Egentlig kunne snøen bare latt være komme, men jeg liker godt når første snøen kommer. For det er utrolig fint og du får en helt annen stemning. Snøen som har falt i natt er tørr og fin, slik snø som du kan lage snømann eller snøball av. To dager siden var det strålende fint uten snø som dere ser på turbilde nedenfor som jeg tok på 1. juledag.Støvlene mine er fra Isle Jacobsen som jeg er veldig fornøyd med. Det er ull i støvlene som gjør dem gode og varme. Jakke fra Helly Hansen i dame og herremodell - og vi har like :p he he

"Jeg er så glad"

 • 26.12.2015 - 22:35

Fra venstre: Van (søskenbarn) Tina (storesøster) Ngoc (tante) meg og Phuong (søskenbarn)

Ngu Long Cong Chua from Haugesund

Det er lenge, lenge siden vi har hatt besøk av nesten alle i familien hjemme hos oss. Vi hadde en kjempekoselig kveld med helt vanlige retter som Bali kyllinggryte, meksikansk gryterett og lasagne. Jeg tenkte at alle er sikkert litt lei av julemat så da kunne de få litt lettere og enklere mat i dag.

En ting vi alltid har likt i vår familie er å ta bilder .... som dere sikkert ser hehe.... Jeg syns det er så kjekt å kunne ta bilde ved slike sammenkomster. Fordi det er ikke ofte vi har sjans å ta bilder sammen..... er som regel kun ved spesielle anledninger. Og da må jeg bevare disse fine minnene med bilder :)

Kjekke mannfolkene våres :)

Fra venstre foran: Thomas og Kenneth (nevøene mine) Vivian (niese) og Jonas

Fra venstre bak: Benny og Kenny (tremenninger) Lillian (niese) Kevin (nevø) og Thea

En ting som er forferdelig vanskelig er bilde av barn! Vi prøvde frebrilsk å få til et skikkelig gruppebilde av alle søskenbarn og tremenninger. OG jeg skal LOVE dere at det er absolutt ikke noe lett jobb. Vi mødre svettet som om vi hadde løpt maraton bare for å kunne knipse noen bilder av våre barn. 5 voksne damer for å organisere alle barna fra 18 årsalderen og nedover.  Til slutt klarte jeg å velge ut et bilde som jeg syns ble finest av alle ungene!

Men nok en juledag er snart over og jeg må si jeg har hatt en veldig fin jul med mine nærmeste familie/ slekt. Jeg er evig takknemlig for hva jeg har rundt meg, og jeg setter utrolig pris på alle og enhver i min familie. Om det er mange eller ikke, eller om vi sees eller omgås mye eller lite, er det viktigste for meg at alle er her og at alle er snille med hverandre. Jeg vil takke alle i familien for en koselig avslutning på julen 2015.

Og jeg gjentar meg..... vi liker å ta bilder :p hehe


#blogg #familieglede #familiekos #julen #2juledag #desember #lørdag #barn #juleglede #middag #julekos #besøk 

"My Man in Action"

 • 26.12.2015 - 16:00

Med all julematen og alt godt julen bringer med, så er det viktig å trene i mellom disse dagene. Gubben ligger ikke på latsiden om det er jul. Han hiver seg på sykkelen annenhver dag her - og etter han fikk ny pulsklokke av meg må pulsbeltet også brukes hver gang.

Han er knallflink å holde seg i form hjemme, spinner minst 3 ganger i uken på ca. 45 min hver gang - så uttøying. Flinkere enn meg han å trene på spinningsykkelen. Jeg prøvde meg på spinning hjemme en gang, og det var nok for meg det. Trodde jeg skulle krepere etter 10 minutter hehe nei spinning er ikke noe for meg fant jeg ut.

Utstyr i orden ser jeg - viktig det :p spotify er et must å ha.
#blogg #trening #hjemmetrening #spinning #aktiv #polar #pulsklokke #puls #komiform

 

"Overlegen BIATCH"

 • 26.12.2015 - 11:25


Psssttt... pssss..... komme komme da...... kom kom kom ---------

Jeg føler meg av og til ganske så dum når jeg kommer der med stativ og skal ta noen bilder til bloggen... Naboene lurer sikkert på hva som går av meg ..... 0 grader og jeg står der og prøver posere til kamera! HA HA Og det er ikke snakk om 1 bilde som blir tatt..... neida en haug med bilder som blir knipsa men kun et par som kommer på bloggen. 

Mens jeg stod og prøvde få et blinkskudd kom min lille søtnos, Pjusken. Jeg prøvde lokke henne bort til meg, og hun gjorde seg uoppnåelig og la seg ned og velta seg i gresset. Jeg ropte komme komme pus pus ... og da hun endelig gadd å reise seg på potene sine og gå mot meg, snudde hun tvert om og var skikkelig overlegen!!! haha jeg tenkte herlighet for en "overlegen biatch kattepus" haha

HA EN SUPER 2. JULEDAG FOLKENS :)


#blogg #2juledag #pusekatt #pus #posering #overlegen #godmorgen #lørdag #desember #jul

"Hjelp!! Mamma svir ned huset!!!"

 • 25.12.2015 - 15:00

JADDDAAAA.......

Siden det ble ei populær kaka, altså Delfiakaken, jeg lagde for litt siden tenkte jeg skal lage en ny. Siste resten ble tygd opp av sønnen og hans kompiser sent i går. Så nå må jeg jo lage en ny!

Ingrediensene hadde jeg handlet inn klar på lille julaften. Oppskriften står som sagt på delfiafett pakken, og jeg har jo gjort dette før så! 

Først satte jeg på delfiafettet til smelting på svak varme. Mens jeg pisket sukker og egg til eggedosis..... 2 og 1/2 koke sjokolade smeltes sammen med noen spiseskjei sterk kaffe. Jeg smelter koke sjokoladen på gryten med kaffe, men tydeligvis var det sikkert for sterk varme selvom jeg hadde platen på nr 5-6. Tenkte nei nå går det gale... begynte bli litt mørkt på bunnen og koke sjokoladen klumpet seg skikkelig. Neivel - skrudde ned og tok det over i en glass bolle og vannbad istedenfor. Smeltet jo aldri oppi glass bollen, da får vi prøve smelte med micro da. Etter 2 min så pep microen og jeg åpnet microdøren. Det som skjedde med en gang jeg åpnet var den røykdisen som kom ut fra microen!!! Masse røyk som seiv ut og det luktet svidd og det var fare for at røykvarslene ville slå ut! Og ute i stuen kommer det et brøl: "hjelp!! mamma svir ned huset, pappaaaa!!!"

Jadda, jeg klarte å svi koke sjokoladen og hele huset lukter skikkelig svidd. Jeg aner ikke hva som skjedde haha jeg har jo laget denne kaken før, og det gikk kjempefint å smelte sjokoladen på gryten så. Men men takk for at Joker har åpent i dag slik at jeg kunne gå inn og kjøpe meg ny koke sjokolade. OG jeg tok og kjøpte ekstra for å være på den sikre siden ...... tilfelle jeg brenner ned huset på andre forsøk. 

HUFFA MEG :P
Her ble resultatet etter ny koke sjokolade ble kjøpt. Og nedenunder er fantastisk svidde koke sjokoladen i første forsøk i dag *skjems* av meg selv HA HA HA

#blogg #delfiakake #svidd #julebakst #jul #desember #baking

HUSK Å BLI MED PÅ UKENS BLOGG KONKURRANSEN MIN 

VÆR MED HER

"Jeg ble lurt trill rundt!"

 • 25.12.2015 - 11:00

God 1. juledag alle sammen

 Jeg sitter nå og fryser meg ihjel selvom gradestokken i stuen viser nesten 24 grader, og varmepumpen jobber for fullt. Jeg har også pakket meg inn med ullsokker, ull longs, ullgenser og ullskjerf. AAAtsjooo ..... nok en gang mens jeg skriver dette innlegget. Nesen renner selvom den er pottetett! Tror jeg virkelig får årets, og forhåpentligvis siste forkjølelse - like greit at jeg har fri helt til mandag klokken 12. Litt kjedelig å sitte med slakk kropp og sår nese i julen, men skjer det så skjer det. Jeg er ikke laget av stål så he he

Men ingenting tar knekken på meg da :) nå sitter jeg og nyter en god kopp te som jeg fikk av snille jentungen min. Faktisk så lurte hun meg trill rundt i går! Hun vet jeg liker veldig godt kubbelys og har sagt jeg ønsker meg det til jul. Før jeg åpnet pakken sa jeg til henne jeg vet nok hva dette er hihi, hun så bare lurt på meg. Da jeg åpnet så ble jeg virkelig LURT! Jeg trodde det var kubbelys - men det var det tvert imot! Det var en boks Instant Tea fra Whittard som jeg liker så godt. Hun tok meg skikkelig der - og dere kan tro hun lo godt da. Ikke nok med at hun lurte meg, jeg ble lurt 2 ganger! For søskenbarnet mitt hadde kjøpt julegave til oss - og det var samme fasong som en kubbelys. Og jeg trodde jo selvfølgelig det - men ble nok en gang overrasket med en boks Hot Chocolate Rocky Road fra Whittard. Lykkerus jeg da :)


#blogg #godmorgen #jul #desember #whittard #instanttea #te #julegaver

Denne Instant Tea må jeg virkelig skryte av - den minner meg om Nestea sin iste pulverpose. Men denne smakte mye bedre - du kan røre ut med varmt vann eller kaldt vann. Veldig godt :)

 

 

 

JULEBILDER! ENDELIG!!!!

 • 24.12.2015 - 18:15

#jul #julaften #familiebilde #julebilde #familiekos #barn #foreldre #julemiddag #pinnekjøtt 

Endelig!

Fikk jeg bilde av ungene som jeg har lengtet lenge etter å kunne ta av dem. Her mangler vi eldste datter som i år feirer juleaften med moren sin. Men i morgen kommer hun og kjæresten og spiser middag hos oss. 

Men det er så godt jeg endelig har klart å ta normale og fine bilder av ungene. Og bilde av alle oss i familien uten noe grimaser og styr. Husker det var et mareritt å få tatt noe bilder av gjengen. 

Vi har nå spist ferdig julemiddagen som gikk ned på 30 min, mens jeg har brukt over 4 timer på å overvåke pinnekjøtt gryten ha ha. Og maten ble spist og ferdig på 30 min! Nå står snart pakker på programmet :)

Håper alle fortsatt har en fin julefeiring :)

"Mens vi venter på maten - SELFIE"

 • 24.12.2015 - 15:15

Pinnekjøtt lukten sprer seg i huset og magen begynner så smått å rumle. Stemningen begynner å bygge seg mer og mer opp, og jeg sitter nå og nesten tripper på sofa. Jeg har tent på alle levende lys som jeg har, og høyttalerene spiller julemusikk for all den er verdt. 

Og mens jeg venter på at maten skal koke seg ferdig har jeg gått amok med iPhonen. Så her kommer flere selfies av bare meg he he he Jeg har ikke giddet å sminke meg en gang enda - ingen krise det :p#blogg #selfies #jul #julekos #juleglede #familiekos


 

Julaften antrekket :)

 • 24.12.2015 - 12:35


Antrekket for julaften i dag :)

Fikk tatt et par bilder med Tigergutten min etter jeg var ute og handlet småting. Jeg har på meg en svart enkel julekjole kjøpt på H&M, men siden det blåste godt ute og kaldt fikk jeg ikke tatt bilde uten jakke.

Nå skal jeg sette på pinnekjøtt til koking. Sette på julemusikk og dekke på her hjemme nå. Etter middagen og åpning av pakker skal vi en tur til storesøster på kvelden.  #barn #familie #juleglede #desember #blogg #antrekk #julaften #julekjole

Black N White by Thea

 • 24.12.2015 - 11:15

Thea spurte meg om hun kunne få ha et innlegg på bloggen min. Hun ønsker å vise noe av bildene hun har tatt med digital kameraet hun kjøpte seg tidligere i høst. Så her kommer bilder hun har tatt og stilt på kamera, ingen bilder er blitt redigert på data.

Hun har brukt sin kamera Canon Eos 500D med Canon 18-135mm objektiv. 

Hva syns dere om bildene hennes?


#blogg #foto #julebilder #svarthvitt #canon #speilrefleks #kamera #eiffeltårn #mustasj #kahler #blomster

God Jul ønskes til alle :)

 • 24.12.2015 - 08:45


#julaften #godmorgen #godjul #bloger #blogg #torsdag #tidlig

GOD JUL ALLE SAMMEN :)

Da er vi i gang med dagen som startet kl. 8 for min del. Jeg måtte opp for å skifte vann på pinnekjøttet, og har ordnet og gjort meg klar for dagen. Ungene sover enda så jeg skal drøye frokosten litt til. Tross alt julaften og fri :)

Titter bare innom nå for å ønske alle mine lesere en kjempegod jul :)

Husk bli med på min giveaways 

DELTA HER

 

"Nå må Juleglede bare komme"

 • 24.12.2015 - 00:05

#blogg #juleglede #nisse #jul #julaften #familie #barn #familekos

Nå er det bare snakk om minutter før julen er her. De fleste har sikkert gjort det samme som meg, begynt å vanne ut pinnekjøtt. Jeg har nå satt det klart for utvanning over natten, og håper på at jeg klaffer med smaken. Satser på 12 timer utvanning med 2-3 vannskifte er passelig.

Roen har også senket seg i hus og jeg har funnet min plass i senga. Tankene svirrer igjen i topplokket. Jeg har jo hatt en veldig fin dag på jobb, hatt en fin tur med min mann, spist ribbemiddag med familien min og hatt koselig besøk av eldste datter til mannen. Så hele dagen har vært knallbra på en lille julaften.

 Håper jeg får bedre søvn i natt da... slik at jeg er opplagt og klar for å feire jul med mine nærmeste. Uansett hva så er det viktig å kose seg i julen. I mlrgen blir det julefrokost og kl. 11 skal vi se "Tre nøtter til Askepott".

Ønsker alle en riktig god natt inn i julaften :)

"Gubben på kjøkkenet! WOW"

 • 23.12.2015 - 19:05

SLIK RUTER DU OPP SVOREN!

I følge min mann Ho Ho Ho

GOD FORJULSFEIRING ALLE SAMMEN

Jeg liker ikke å steke ribbe fordi jeg får aldri til svoren :( Jeg føler svoren blir hard, men det er på en måte ganske seigt.... Men satser på jeg får stekt den slik at gjengen får en god og mett middag i kveld.
#førjulskos #tynnribbe #julestemning #julemiddag

"Ungdomskilden"

 • 23.12.2015 - 14:35

Gubben hentet meg på jobb kl. 12 i dag, og vi handlet inn siste rest da det er stengt i hele 4 dager! Tenkt deg 4 hele dager stengt he he. Da vi kom hjem var vi begge enige at vi trengte å få litt frisk luft. Jeg sov veldig dårlig i natt og er blitt litt tett i nesen. Så jeg hev av meg Rema uniformen og på med behagelige tur klær. 

Vi kjørte opp til Djupadalen for å ta en tur der før det eventuelt plasker ned.

Underveis på turen så fant gubben en liksom ungdomskilde(som han kalte det) gjemt inni skogen....

HA HA HA Titt tei :) her er jeg :p
#lillejulaften #utpåtur #natur #djupadalen #friskluft #onsdag #hverdag 

"Min lille koseklump"

 • 22.12.2015 - 20:15

TIGERGUTTEN MIN

Guttebassen min har forvandlet seg til lille Tigergutt i kveld :)

Vi har vært en tur på Amanda senteret og på Cubus kom vi over denne skjønne kosedressen. Jeg syns den var så søt og han hadde så lyst på den. Siden han har hatt feber nå i fire dager, og endelig i kveld blitt feberfri en stund - tenkte jeg han skal få denne kosedressen. Han liker veldig godt å gå med sånne når han er hjemme - min lille koseklump.

#blogg #tigergutt #barn #familiekos #cubus #amandasenter #smultringer #snartjul #mammasgutt #kos

Ute står smultring bilen og jeg måtte jo kjøpe noe med hjem til gubben også. Siden han er så snill og kjøre oss opp og henter oss. Smultringer er det beste han kan få, personlig liker jeg ikke smultringer så supergodt. Fordi det er veldig mye olje/ fett i smultringer. Men, men snart jul så da har vi lov å kose oss med god mat ;)

"Siste innspurt før jul"

 • 22.12.2015 - 18:00

I dag føler jeg meg fantastisk bra!!!! Jeg har fått gjort unna så utrolig masse på jobb i dag. Jeg har fullt på diskene mine til randen, og lageret er blitt mer oversiktlig etter jeg har fått ut en del varer. Nå kan julehandelen bare starte for full guffe :) 

Lagde meg middag i full fart til meg og gubben, før jeg skal ut med ungene på Amanda. Jonas har ikke feber akkurat nå, og er blitt mer kvikkere nå enn tidligere. Siste handel på senter nå før alt stenger. 

I morgen skal jeg bare på jobb til klokken 12 så tar jeg juleferie. Da skal jeg bare kose meg med familien og slappe helt av. 

#blogg #middag #hverdag #snartjul #familie

"Hvem blir mest aktive nå?"

 • 22.12.2015 - 12:30

#blogg #polar #aktivitetsklokke #matcher #hverdag

Som dere ser på bilde har jeg her to Polar sportsklokker av modellen M400. Min er i fargen pink som det står på esken, mens han har svart som er litt mer kraftig. Jeg fikk julegaven min fra gubben tidligere i sommer, en Apple Watch. Men jeg bruker den kun for å se på tiden ikke noe annet. Jeg er virkelig Apple fan, men jeg innser at Apple klokken ikke er så hendig allikevel for mitt bruk. Jeg er alltid redd for å skade den mens jeg jobber og den blir rett og slett for fin. 

Jeg fant ut jeg like greit kan selge klokken, og bruke pengene på kjøpe meg en som er mer robust samtidig som jeg kan svømme med den. Og siden jeg hadde da penger til overs kjøpte jeg like greit en til gubben også. Siden dette egentlig var julegaven jeg fikk av han i sommer på forskudd klarte jeg ikke holde meg til julaften. Jeg måtte bare vise gleden og gi ekstra pakken til han. Han har en RC3 Polar klokke fra før, men den er ikke han så fornøyd med. Så den tenkte jeg Jonas skal få arve senere siden han ønsker ei klokke med digital tall.

Gubben ble veldig glad for at jeg hadde tenkt på han også, og glad jeg fikk ordnet slik at jeg fikk noe penger igjen for klokke salget. Er det noe jeg ikke bruker mer osv. prøver jeg alltid å selge enn å la det ligge. Skal ikke sløse og drite i penger heller da. Og siden jeg alltid er veldig forsiktige med ting som er verdi i, får jeg alltid noe penger igjen når jeg selger. Så fra i dag skal vi to se hvem som er best på å være aktiv da dette er også en aktivitetsmåler. Jeg skal komme tilbake med et bedre innlegg om hva jeg syns om klokken, og mye bedre bilde enn dette. Først må jeg bare få bruke den en liten stund :)

HUSK Å BLI MED PÅ MIN NYTTÅRS GIVEAWAY 

KLIKK HER

"Flotteste naturfenomen jeg har fått opplevd"

 • 21.12.2015 - 18:30

"Dong Thien Duong er en grotte i Vietnam, i Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark, provinsen Quang Binh, Vietnam. Grotten ligger 60 km nord for provinshovedstaden Dong Hoi, og 450 km sør for Hanoi. Den ble oppdaget av en lokal mann, og funnet ble annonsert av en britisk gruppe. Våren 2010 var Jonathan Sims med på den første ekspedisjonen inn i elvegrotten Hang Thien Duong i et avsidesliggende område i det sentrale Vietnam. Hulen, som er godt gjemt i den fjellrike nasjonalparken Phong Nha-Ke Bang nær grensen til Laos, er del av et system som består av omkring 150 huler i Truong Son-fjellene, hvorav mange stadig ikke er utforsket."

Her var vi i sommer 2015 - en opplevelse for livet. Dette er noe av det fineste vi har sett på vår ferie i Vietnam. Vi måtte spasere et langt stykke før vi kom oss til inngangen til grotten. Grotten ligger 200 meter over havet som har fantastiske skiferformasjoner som er naturlig formet. Helt fantastisk å få se og oppleve i virkeligheten. 


#ferie #sommer #grotte #vietnam #dongthienduong #naturfenomen

"Ny design og header"

 • 21.12.2015 - 14:30

#bloggdesign #blogg #blogger #sosialemedier #instagram #twitter #facebook #bloglovin

Nå har jeg fått installert Picasa programmet på Macen min, og fått laget meg nytt header til bloggen. Designet har jeg kjøpt ferdig fra KVDESIGN - kan virkelig anbefale dere å finne bloggdesign der. Hun har masse forskjellige fine, lyse og stilrene design til bloggen. Og veldig lett å følge anvisningen hvordan installere designet på din blogg. Jeg klarte det fint ved å følge instruksjonene som du får etter du har betalt.

Jeg har nå fått snarveier til forsiden, om meg, rema solvang facebook side der jeg jobber, samleside av mest leste innleggene mine og blogg haugesund direkte. Enklere for dere lesere klikke inn om dere vil lese om meg osv. Alle sosiale medier som facebook, instagram, twitter, bloglovin ser dere helt øverst til høyre som dere kan klikke og komme direkte. Følg gjerne meg her og på mine sosiale medier :)

"Julen ringes snart inn"

 • 21.12.2015 - 08:30

 

sponset innleggSanta cap on clock and some Christmas decoration
Licensed from: Angel_a / yayimages.com

Tikk takk tikk takk tikk takk tikkk tikkk ja nå ringer julen snart inn til alle hjem. Jeg tar det helt med ro i år, og det skal nytes godt. Nå sitter jeg og kikke litt på forskjellige nettbutikker, på jakt etter gode tilbuder. Bryr meg ikke om jeg får varene i romjulen fordi jeg skal ikke gi det i julegaver. 

Butikker jeg ofte kikker innom er først av alt ZALANDO der finnes det så mye fint til all slags anledning til enhver smak. Jeg har handlet et par ganger der, da handlet jeg meg Hummel sko. Andre butikker som er kanon å handle fine klær og billige er NELLY. Mesteparten av kjolene og finskoene mine er kjøpt her. COOLSTUFF er supergøy å kikke innom - all slags duppeditter - ligner mye på Ebay men er norsk nettbutikk. Vil du shoppe kosmetikk, sminke, parfyme og hudpleie som for eksempel Victoria Secret Body Mist, eos lip balm, bioolje og OPI til meget lave priser - må du ta en kikk på denne nettbutikken NORDIC FEEL

Trykke du på navnene på nettbutikkene får du opp RABBLE.NO rabattkoder på hver av de enkelte nettbutikkene. Gjør et kupp ved å få gode rabattkoder på de nettbutikkene da vel :)

"Superhørsel og mjauuuu"

 • 21.12.2015 - 07:45

God morgen alle sammen :)

Jeg våknet tidlig i dag som vanlig pga. Gubben som tror han er så rolige når han lister seg ut fra rommet. Ha Ha Ha

Det første jeg våkner av er jo akkurat at han våkner og begynner vri seg så forsiktig ut av sengen. Men jeg har superhørsel så det nytter ikke ;) kjente det vrengte seg i magen så jeg måtte bare stå opp. Sliter veldig med irritert mage så reagerer på nesten alt jeg putter i munnen! Veldig trøttende men legen finner ikke noe feil enn at jeg har laktoseintoleranse i litt mer lettere grad. Ja, ja må bare leve med det.

Jeg hører Pjusken mjauer for full hals nede "eg vil ut", gjør det hver morgen når hun hører meg eller andre gå i huset. Hun skal vel ut og jakte på disse skjærene som elsker å terge henne. Tror skjærene lever farlig haha en dag så tar hun dem! Det er jeg bombesikker på altså.

I dag skal jeg gå ordne forskjellige ting før jeg skal på jobb. Handleliste må skrives senere så får jeg og gubben gå og handle i morgen. Ellers håper jeg alle får en fin mandag morgen :)

 

#blogg #mandag #hverdag #pusekatt #snartjul

"HEIA NORGE!!!!!"

 • 20.12.2015 - 17:15

DAGEN I DAG PÅ SNAPCHATNÅ ER DET HÅNDBALL KAMP!!!

OM DU VIL KAN DU LEGGE MEG TIL PÅ SNAPCHAT :)

tvilling81

"På Paracet jakt"

 • 20.12.2015 - 16:30

5 timer brukte jeg og gubben i dag på jobb. Nå har vi fått alt ut som skal ut i diskene, og fått sortert og stablet resten på kjøl. Butikken bugner av varer i ferskvaregaten, og jeg er fornøyd med dagens innsats.

Vi kjørte hjem og lagde middag av restene fra i går, før vi tok oss en gå/ løpetur bort for å kjøpe flytende Paracet. Stakkars guttebassen min har hatt høy feber i to dager nå, uansett om han har fått tablett - har ikke feberen gått ned. Jeg glemte jo selvfølgelig å kjøpe da jeg var på jobben. Og vi måtte gå innom to butikker før vi fant en som hadde flytende Paracet. Jeg trodde virkelig at alle matbutikker hadde den Paraceten. Får håpe at denne flytende Paraceten virker bedre på han enn tablett.

Bilde av antrekket mitt i dag fikk jeg også tatt på turen. Måtte benytte det lille tiden med dagslys vi får om dagene. Angret meg ihjel at jeg ikke tok på vinterjakken enn denne boblevesten. Det var bitende kaldt selvom det ikke tok lang tid å gå bort på butikkene her i nærheten. Men godt å bevege seg etter en god og mett middag :)
#blogg #søndag #adventsdag #jobb #rema1000 #antrekk #barn #middag #rosa

Noe bilder fra diskene mine på ferskavdelingen :) Som dere ser så skal jeg selge tynnribbe ha ha ha 

Christmas is coming.... soon :)

 • 20.12.2015 - 09:05

God morgen folkens!!

Nå er det 4 adventsdag og det betyr julen nærmer seg enormt nå. Bare fire dager igjen så skal de fleste sette i gang med julefeiringen. Julevasken skal gjørs ferdig, pinnekjøtt som skal vannes natten før julaften. Alle forberedelser skal tas. Jeg derimot er så heldig at jeg slipper tenke på det. Gubben min er så snill og tar de tingene for meg. Siden jeg må på jobb fram til formiddag lille julaften. Det er mye å fylle på i butikken for nå begynner virkelig folk å handle. I dag har vi søndagsåpent fra 14-18. Så nå gjør jeg meg klar for å kjøre på jobb for å sortere pallene med varer, og fylle i diskene mine. Slik at alt er stappa fullt til butikken åpner. Hvis du bor i Haugesund er du hjertelig velkommen til Rema 1000 Solvang i dag kl. 14 :)

"Byens mest pjuskete juletre"

 • 19.12.2015 - 12:00

I dag har jeg fri og dagen skal benyttes til juletrepynting som dere ser. Vi har ikke ekte juletre i år, så da måtte jeg sende gubben på loftet for å hente ned det nedstøva juletreet. OG det er ikke bare en enkel sak å sette den opp skal jeg fortelle deg! HA HA derfor gir jeg med glede jobben til gubben. Tror nok han slet litt i starten for å sette sammen juletreet, og den jobben vi hadde etterpå å dra disse grenene fra hverandre osv osv.

Tror kanskje jeg skal kjøpe meg ny juletre og nye julepynt til neste jul også, for her var det ikke mange julekulene å skryte av. Hmmm.....

Fineste julepynten her er nok de som ungene har laget da de var små. Fant disse to søte snømennene som Thea og Jonas lagde på juleverksted i 2011 faktisk.
 

Så er det på med julestjerne på toppen og pynte treet. Treet ble jo fint da men tror nok dette er den mest pjuskete juletreet i hele byen haha Men Jonas koset seg masse med pyntingen, og viktigste var å få alle pakkene under treet. Nå kunne han virkelig se at han faktisk får noen julegaver til jul :p


 

Julegardiner har jeg også fått opp på kjøkkenet. Nå ser jeg virkelig mer fram til julen.... juletreet er kommet og julegardinene er på plass. Så nå kan Julen bare komme :)
#blogg #julen #juletre #julepynt #juleglede #julestemning #helg #lørdag #nisser #julekule 

"Årets beste juleshow"

 • 18.12.2015 - 16:00

Latter forlenger livet - det er søren meg sant og!

Som dere sikkert vet var jeg på Dagfinn Lyngbø show i går med gubben. Vi fikk julemiddag servert to ganger på Naustet Spiseri. Gud hvor mett jeg ble av den gode maten!!! Jeg så rett og slett høygravid ut i kjolen jeg hadde på meg! Var redd alle skulle se den bulende magen, så jeg gikk og holdt pusten til vi satte oss for å se showet he he he.

Showet var rett og slett forrykende bra fra start til slutt. Jeg har vært på stand up show av Marit Voldsæther to ganger før, men aldri vært og sett på Dagfinn Lyngbø før i går. Jeg har hørt utrolig mye bra om hans show, og i går fikk jeg virkelig oppleve ham live på scenen i Haugesund by. Jeg har fått med meg at han skal ha show i Bergen neste år, og det skal jeg hvertfall prøve å få billetter til. Jeg og gubben satt og lo så vi rista, og jeg kjente tårene nesten trilla pga. det var sykt morsomt. 

Jeg og gubben hadde en utrolig kjekke kveld sammen. Og jeg må også si takk for alle som ville klikke inn og lese innlegget av oss i går. Viktig å kunne gjøre noe slik sammen en gang inni blant så lenge vi har muligheten. Det var bare godt å få en skikkelig latterkveld før julerushet begynner for fullt i jobben. 

Har forresten også kommet meg på BLOGLOVIN følg meg der også :)

Et selfie bilde må jeg bare få lov å ha med i dette innlegget - jeg kjenner jeg enda sitter og smiler med meg selv - selvom showet var i går he he he


#juleshow #blogg #latter #lykkelig #selfie #mobilbilde

 

"Gjett hva jeg skal!"

 • 17.12.2015 - 17:56

Heeeeiii alle sammen!!!!

Kan dere gjette hva jeg skal på i dag? Jeg har gått i månedsvis og gledet meg til i dag.

OG nå er tiden endelig kommet!!!!

Jeg og gubben skal nemlig på Julehsowet til Dagfinn Lyngbø!!!

Men først skal vi spise midag på Naustet restaurant sammen med en liten gjeng som jobber i Statoil. Vi var så heldige og fikk to billetter i dag inkludert julemiddag. Så nå er jeg klar som egget!!!

Antrekket er klar men usikker på om jeg skal bruke skoene he he


#blogg #dagfinnlyngbø #nellykjole #middag #haugesund #juleshow

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN DA VEL :)

"Nå kan jeg snart slukke lyset"

 • 16.12.2015 - 23:10

Dagen i dag har vært utrolig effektiv syns jeg. Startet dagen med jobb kl. 7 til 11.30. Gikk gjennom bestillinger og slik så var det hjem. Ordnet middag til ungene og så tilbake på jobb kl. 1630 til 20. Nå begynner snart julehandelen for fullt og jeg måtte få ut varene jeg fikk i dag. Enda har jeg en del som jeg må ta i morgen. Jeg har egentlig fri idag men jeg så jo hvor ille det stod til med diskene mine. Så da må jeg bare ta et tak og komme, for jeg vil jo butikken skal se bra ut og at vi får solgt varer.

Kom meg hjem i åtte tiden og rett på kveldsmat og så gå legge meg ned på. Tenkte jeg bare ville gå innom bloggen for å skrive litt dere før jeg skal ta kveld. Men i morgen har jeg noe kjekt å fortelle, og det får dere vite en gang på ettermiddagen. Så følge meg så får du vite det med en gang jeg publiserer det ;)

"The FishEye Look"

 • 16.12.2015 - 12:30


#blogg #innkjøp #kameralinse #iphone #indigoub 

Jeg har nå fått kameralinse settet jeg kjøpte av Indigo UB som dere kan lese om HER. Jeg kjøpte til 150 kr og jeg bor i Haugesund så jeg kunne bare hente den på skolen. Siden eldste nevøen min går på Media linjen der tok han den med seg hjem for meg. De har nå 20 % avslag på dette settet fram til jul - vil du sikre deg rabatten må du bare gå inn på siden dems og bestille.

Nettbutikken

Hvem er Indigo UB? Jo, det er en ungdomsbedrift fra Vardafjell videregående skole som selger tre linser i en til mobil. Det er Fisheye, makro og vidvinkel.

Skikkelig kjekt å ha og du får en liten pose du kan ha linsene oppi. 

Her kommer det bilde med makrolinsen på iphone:Bilde ovenpå er med vidvinkel linsen på, mens nede er uten linsen.


Her har jeg fisheye linsen på og nederst uten linsen.


"God morgen alle sammen"

 • 15.12.2015 - 08:05

Tenk at nå er det under ti dager til julen ringer inn. Jeg har ikke fått ned juletre og har fortsatt et par gaver igjen å kjøpe. Handle inn til julemiddag og alt har jeg heller ikke gjort! Hmm tror jeg virkelig er for avslappa i år he he. Føler jeg nesten snart får dårlig tid om jeg ikke henger i.

Ja, ja planen min for uken er nemlig å gjøre alt dette ferdig innen helgen. Jeg har frihelg så da skal alt ordnes. Men nå er det først jobb før jeg skal besøke foreldrene mine en gang til før de reiser vekk i morgen.

En kjapp tur innom for å ønske alle sammen en fin tirsdag :)

"Kveldens middag for meg"

 • 14.12.2015 - 21:00


#laks #blogg #mat #kvelds #hverdag

Stekt laks med ris og rosiner

Dette er så enkelt å lage. Du trenger bare koke litt ris. Steke noen laksefilet, krydre dem bare med litt salt og pepper. Etterpå freser du rosinene på pannen med olje i litt lavere varme. Ikke brenn rosiene, bare frese dem til de blåser seg opp som små ballonger. Strø over tallerken og spis i vei :p Godt med en dæsj med creme fraiche ved siden av. 

 

"Feels Like A Kid Again"

 • 13.12.2015 - 18:00

J U L E B Y E N

HAUGESUND


Liten pause i julebyen med levende bål :) 

#julebyenhaugesund #blogg #snartjul #julemarked #familiekos
Jeg føler meg som ei unge på julebyen i dag :) Det var akkurat passe med folk da vi var der i ettermiddag. Jeg liker ikke når det blir for masse folk, men når det er slik som i dag - helt perfekt. Jeg fikk ikke kjøpt noe enn snop på pinne og cakepops. Gubben sier jeg er akkurat som småunger hi hi hi

Masse fine boder med mye håndlaget produkter og lokale varer. Det var en koselig tur i sentrum hvertfall selvom det var kaldt. Det var godt at jeg fikk med meg årets juleby pga. dette er siste dag å få med seg julebyen. Jeg hadde lyst på gløgg krusen men de har ikke laget Julebyen krus for 2015. Så da ble det bare gløgg i pappkrus :)

"Middag på 1-2-3"

 • 13.12.2015 - 15:00


Bilde sier vel alt? 

TACO

Jeg tror dette må være den mest populære middagen i Norge! Og det tar ikke lang tid å lage til taco - spesielt med den gjengen jeg har hjemme så er det laget på 1-2-3. Eneste de to guttene våres trenger til taco er lefså, kjøttdeig og ketchup. Mens jeg liker å ha guacemole, ananas, mais, løk og rømme. Ungene liker hvertfall ikke guacemole - de kaller det grønn baby"besj" :p

Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme handle med meg hjem løk og rømme selvom jeg var på jobb. Typisk meg det haha glemme all slags til tacoen - det som er så lett å lage.

Nå skal jeg spise middag så ta en tur på julebyen i Haugesund sentrum. Det er siste dag og jeg må bare benytte meg med det flotte været og gå kikke og ta bilder. 

"Dagens antrekk på selve Lucia dagen"

 • 13.12.2015 - 10:00

 

Da er vi kommet til 3. adventsdag + Lucia dagen og jeg er tidlig oppe som vanlig.

Jonas skal til Kopervik for karate trening - litt trøtt etter i går hos besteforeldrene sine. Men det overlever han :)

Dagens antrekk for meg i dag før jeg skal avgårde, så er det innom jobb for å gjør klar til søndagsåpent og for morgendagen.
#antrekk #blogg #søndag #3adventsdag"Førjulstiden"

 • 12.12.2015 - 18:45

er vi samlet hos foreldrene mine for julemiddag. Siden de reiser vekk før jul har vi julemiddag denne lørdagen. Vi har samlet alle både søsken og søskenbarn med familiene. Jeg er så mett nå etter masse pinnekjøtt med tilbehør. Så nå slapper jeg bare av med dessert og preiker med familien.

Hun dere ser på fanget mitt er storesøsteren min, Tina.

Min skjønne nevø, Kenneth.

Meg og Vivian som er tremenning til ungene mine.#blogg #julebord #familie #lørdag

"Morgengretten??"

 • 12.12.2015 - 07:10

Lørdag morgen allerede folkens!!!

Jeg skal på tidligvakt i dag, men som alltid god tid før jeg må stå opp blir jeg vekket av gubben. Og så blir jeg så morgengretten fordi jeg ikke får sove den tiden jeg kan sove ekstra. Jeg har som sagt behov for mer søvn enn han, men med forbaska hørselen min våkner jeg til hver minste bevegelse og lyd. Det er sykt irriterende! Ikke gubbens feil dette men noen må jo det gå utover med frustrasjonen min, he he

Etter jobb i dag er det rett hjem og ordne meg for vi skal på familie julebord hos foreldrene mine. Kommer med oppdatering senere i ettermiddag.

Ønsker alle en knallstart på lørdagen og kos dere masse :)

Noe godt til kvelds :)

 • 11.12.2015 - 21:00

Heisann :)

Er bare en tur innom for å ønske alle sammen en riktig god fredagkveld.

Nå har jeg laget lefse med røkt laks med kremost rullet i potetlefse og eggerøre til kvelds. #kveldsmat #fredagskos #blogg #mat #laks

"Er jeg sent ute?"

 • 11.12.2015 - 16:15

 

 

//sponset innlegg

Act Now Means To Hurry And Move

Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Nå er det akkurat 14 dager igjen til julaften og jeg kjenner jeg er altfor avslappa i år når det gjelder julegaver. Før var jeg alltid ferdig med julegaver før november måned, men de siste årene har jeg vært så sløv med dette. Men jeg må snart henge i hvis jeg eventuelt skal handle noe på nettet, for å få garantert levering før julaften. Flere nettbutikker har f. eks. 16. desember som sin siste mulighet.

Hvis du enda ikke vet hva du skal handle kan du TRYKKE HER så får du masse gode julegavetips.

Her har jeg listet opp 3 nettbutikker som jeg har funnet ting jeg ønsker meg :)

#rabble #blogg #bok #julegavetips #rabble.no


Denne boken ønsker jeg meg virkelig! Om jeg ikke får den under juletreet i år så vurderer jeg å kjøpe den selv.  Kjøp den HER :)

 

C O O L S T U F F . N O

På denne nettbutikken finner du stort utvalg av gadgets, gaver og massevis med gaveideer til alle. Hvis du går inn HER kan du finne gode tilbud til nettbutikken.


LA REDOUTE

La Redoute er en nettbutikk som har alt av klær til dame, herre og barn. De har også sko og masse diverse ting til hjemmet. Ta en titt HER for gode rabattkoder til nettbutikken.

 

"Hjelpe du meg! Rene torturen dette!"

 • 11.12.2015 - 12:00


Helledussen! JA fytti katta - jeg har aldri opplevd makan til vondt i mitt liv!!!!!

Jeg har gruet meg siden i går kveld da jeg fikk bekreftet time til kiropraktoren. Jeg har aldri i mitt liv vært hos en kiropraktor, og aner ikke hva som blir gjort. Men pga. ryggen og jeg vil ikke gå å ha vondt så måtte jeg bare prøve da. 

Å gå på denne timen som varte 20 min. var noe av det vondeste jeg har vært med på. Klart kunne kiropraktoren se at jeg var stiv i venstre side. Og bekkenet mitt er visst stivere enn stokken ha ha 

Så begynte det! Det var sinnsykt vondt når han begynte å trykke og la press på der jeg har vondt. Jeg fikk såvidt puste der jeg lå! Første jeg tenkte på var jo dette er jo rene "mishandlingen" he he. Jeg har hørt at alle sier det er vondt og du føler du blir mørbanka av kiropraktoren. Men det gjør sabla godt etterpå :) og dette fikk jeg da merke etter han trykket og "knakk" ryggen min slik at du kunne høre det "knuste" i bena. 

Men det gjorde himla godt - og jeg ble faktisk noe mykere bak på side/ midt ryggen. Bekkenet er en kapittel i seg selv - STIV. Så må jeg prøve finne litt ut av arbeidsstillinger og hvordan jeg kan kjenne på kroppen hvordan jeg skal forebygge videre. Neste time skal jeg til kontroll for å sjekke hvordan denne første timen har hjulpet. Og så skal jeg også få noen tips og øvelser jeg kan gjøre hjemme.

Nå føler jeg meg nesten som et nytt menneske :) kroppen kjennes bedre selvom det enda er ømt og vondt etter timen. Dagslys enda så ut og ta noen bilder før jeg skal på jobb. Herlig å kunne ta bilder når det enda er lyst ute.


#blogg #rema1000 #hverdag #kiropraktor

"God og trygg følelse"

 • 11.12.2015 - 08:15

*Gjesp* er det morgen og fredag allerede? Jeg fatter ikke hvor tiden blir av i det siste. Tiden bare forsvinner før du får sjans å summe deg over alt som har skjedd. Og i disse travle og hektiske juletider føler jeg hvertfall at jeg ikke har kontroll over dagene.

Men en ting jeg har klart å beholde er roen rundt disse juleforberedelser. Jeg har tatt det rolig i år fordi jeg vet det vil bli hektisk siste uken før jul. Spesielt på jobb vil det bli mye stress den siste uken. Folk skal da handle inn til jul og med alle stengte dager i julen vil det bli ekstra kaos. Men jeg er forberedt for å ta et ekstra tak og står på for alle som kommer og handler :)

I dag har jeg mellomvakt som betyr jeg egentlig kan ligge frampå. Men allerede før jeg blir vekket av bilene utforbi hører jeg grynting fra gubben. Han er i nordsjø modus enda det vil si legge seg kl. 22 og våken før fuglene fiser! Uansett hvor stille han prøve å være så våkner jeg for det. Og med gang han hører bevegelse fra meg da smyger han seg bort og legger seg inntil meg. Det er en god og trygg følelser når han holder rundt meg og kysser meg god morgen. Og det er så godt å ha han hjemme igjen, alt er så lettere når en er to.

Nå står kiropraktor time på timeplanen før jobb idag. Ble anbefalt av sjefen å gå til kiropraktor for å få hjelp med ryggen. Jeg jar aldri vært hos en kiropraktor før så jeg er spent på om jeg lever etter timen. Jeg har bare hørt at kiropraktorer "knekker" deg på plass, noe som høres vondt ut he he. Men jeg må prøve det jeg kan for å fikse opp i ryggen. Jeg har hvertfall ikke tid å jobbe på halvmaskin midt i julestria ;)

"Dra deg opp av soffa!"

 • 10.12.2015 - 21:45

Etter middagen tok jeg noen bilder så ble det sofa siden jeg ikke følte meg helt god. Samt ryggen som ikke er som den skal heller :( Det er også himla dumt av meg å legge meg på sofa når jeg har vondt i ryggen. Jeg burde heller prøvd å være i bevegelse osv.... men jeg orket bare ikke. Sofa føles mye bedre enn å gå å gjøre noe...

Jeg trodde jeg ble bedre i ryggen av å ligge daffe på sofa, men det hjalp fint lite. Gubben er jo kommet hjem så da får jeg mye hjelp fra han med alt husarbeid osv. Så jeg slipper jo å tenke på det..... men ryggen min kan han ikke hjelpe eller fikse. Jeg lå sikkert og daffa i noen timer før jeg bare tenkte at nå må jeg bare se å dra meg opp av soffan! Kan jo ikke ligge her og daffe hele kvelden - så jeg og gubben tok oss en tur ut da. 

Amanda Senter har nattåpent i dag - noe jeg syns har vært mye i det siste, men det er jo snart jul så ikke rart det da. Vi tok hvertfall en tur og gikk litt rundt sammen og kikket - så fikk jeg beveget på meg istedenfor å ligge resten av kvelden. Det er løye med sånne dager - du treffer på så mange kjente - skulle tro det bare var på slike events at en treffer på noen.

Siden jeg ikke orket gå så mye rundt så satte vi oss på Cafe Opus og tok oss en kaffi. Gubben fikk seg en liten kopp med Americano mens jeg valgte en Chai Latte. Makroner og oreokake måtte jeg selvfølgelig ha til. Er man på kafe så er man på kafe :)

Ble bare iphone bilder i dag i dette innlegget... jeg gadd ikke ta med store kameraet ---- tror folk hadde sett rart på meg om jeg hadde begynt å knipse i vei.


#cafe #chailatte #americano #kos #amandasenter


"Slakkere enn slakkest"

 • 10.12.2015 - 18:30

God kveld alle sammen :)

I dag føler jeg meg skikkelig slappfisk altså...... og jeg tror jeg har fått meg en god kink i ryggen eller noe. Eller om det er for mye belastning på ryggen de siste dagene. Men men jeg overlever hehe

Jeg må hvertfall for si takk til alle sammen som har delt og lest bloggen min i går. På grunn av alle dere fine lesere så kom jeg på første plass for andre gang blant bloggerene i Haugesund. Og at jeg kom på 122. plass blant alle bloggere i hele Norge er jo litt ekstra stas. Det er kjekt å være på første plass av og til da, men å kunne klare å holde seg på toppen i det hele tatt er tidkrevende. 

Hvem sier at blogging er lettvint? Jeg ser selv at hvis jeg ikke blogge jevnlig og har gode innlegg, så får jeg ikke lesere til at jeg kommer meg blant topp ti. Heldigvis så blogger jeg fordi jeg syns det er gøy, og at jeg har en plass å dele mine tanker eller alt det som faller meg inn. Jeg ser ikke blogging som en konkurranse hvertfall - jeg blogger når jeg har noe å dele med dere :)

Her har jeg laget meg en kopp chai te med litt honning oppi. Kjenner liten klump i halsen så kanskje det er en forkjølelse som brygger på.

Kjøpte meg denne rosa herligheten i går som jeg har latt min elsk på nå. Den er laget av 80 % ull og 20 % Cashmere - så den er mye mykere i stoffet enn den andre grå Gant skjerf jeg har - som er i 90 % ull og 10 % Cashmere.

Og her har dere karate kidden min som er klar som egget for trening. Han begynner ikke før 18 men allerede før 17:30 hadde han kledd seg og ventet utålmodig på å bli kjørt til treningen. Snakk om skikkelig treningsånd på guttebassen min! Ivrig som bare det :)
#blogg #hverdag #torsdag #gant #karatekid

"Bilde sier mer enn tusen ord"

 • 10.12.2015 - 12:00

"Life is not measured by the number of breaths we take,

but by the number of moments that take our breath away."

Unknown

#blogg #mammahverdag #minsønn #antrekk #photoshoot

HUSK MUMMITROLL GIVEAWAYS MIN 

DELTA VED Å KLIKKE HER

 

"Nå kommer han hjem!"

 • 09.12.2015 - 09:30

God Morgen til alle mine kjekke lesere :)

Det er onsdag og jeg har egentlig fri i dag, men skal på ekstravakt i ettermiddag. På formiddagen nå står tannlegetime med Jonasen på listen. Deretter skal vi innom Rema Solvang for å handle litt. Så skal jeg bare hjem og slappe av og lage til middag klar før jeg skal på jobb. 

Gubben kommer også hjem i dag, og det skal bli kjempegodt å ha han hjemme nå. Hjemme nå som julen nærmer seg og jeg gleder meg masse til å feire jul med han og ungene. I år har jeg fri hele julen så da skal det bli masse kos og god mat - spise til vi triller :) hehe

Slenger med dagens nye antrekk som jeg er kjempefornøyd med.

 Bukse//BikBok Topp//GinaTricot


#blogg #antrekk #hverdag #onsdag #canon

"Sjokolade sjokk"

 • 08.12.2015 - 20:30

 

HUSK I MORGEN TREKKER JEG VINNEREN - DU KAN FORTSATT VÆRE MED :)

KLIKK DEG INN HER FOR Å VÆRE MED

Nå skal jeg bare pakke meg inn i pledd og kose meg med youtube på apple tv boksen min.

Og drikke denne gode varm sjokoladen fra Whittard - smaken er Salted Caramel.#youtube #varmsjokolade #whittard #amundsenspesial #kveldskos #appletv #blogg #hverdag

"På Vrangå!!"

 • 08.12.2015 - 19:30

Atter nok en arbeidsdag er over og jeg kommer hjem til mine to som venter på mammaen sin. Første jeg gjorde var å hive med på ryddingen. Det er ikke uryddig altså, men det er enkelte ting som må gjøres i kveld. Vaska huset og vaska noen maskiner med diverse tøy osv. All søpla som finnes må samles og kastes ut i dunken. Jeg er så glad jeg meldte meg på HIM sin sms varsling når de kommer og henter restavfall og papiravfallet. Jeg har bommet et par ganger på papiravfallet at jeg ikke tør flere ganger å glemme den. Papir hentes bare hver 4 uke, og mister jeg en tømming så kan dere tenke dere hvordan det hoper seg opp.

Jeg styrte på med husarbeid rett etter jobb og fikk med meg guttebassen. Han var så flink som hjalp meg å skifte på sengene og han hadde også ryddet rommet sitt. Slik at jeg kunne komme med moppen og vaske golvet. Han er faktisk ganske flink og hjelper alltid til uten å protestere når jeg ber han om noe. 

Da jeg var ferdig ble jeg så sliten og klokken ble så mye at jeg bare hev en Grandis inn i ovnen. Enkelt og lettvint! Jeg orket rett og slett ikke stå og lage noe hjemmelaget middag i dag. Jeg hadde klar råvarer til å kunne lage noe middag, men jeg orket ikke. Mens pizzaen står i ovnen fikk jeg hentet posten som inneholdt en hel bunke med reklame. Reklamen gikk rett i papiravfallsdunken! 

Endelig piper stekeovnen - middag ferdig roper jeg til ungene. Vi sitter og spiser rundt bordet sammen, og plutselig så blir jeg oppmerksom på guttebassen. "KAA huleste??? Du har jo genser på vrangå!!" utbryter jeg til ham. Seriøst!! Har du gått slik i hele dag spurte jeg han. Han bare lo og gliste fra øre til øre at ja det hadde han. Jeg bare tenkte "Oh my god.... shit - ka søren!" At ingen har kommentert han i dag om det en gang er jo bare helt utrolig ha ha. Må nesten le meg ihjel av han..... greit han er 9 år gammel men jeg trodde at han ihvertfall kunne ta på seg en genser rett vei. Men neida, tydeligvis ikke! Han har gått slik på skolen uten at noen har kommentert eller gitt han beskjed at genseren er feil vei. Jeg tenkte for meg selv godt skolen varte kun til kl. 12:15 i dag HOHOHOHOO


#blogg #tirsdag #middag #barn #mammahverdag 


 

"Give me - give me"

 • 08.12.2015 - 18:05

God kveld alle sammen :)

Nå har jeg så cravings på sushi altså! Gleder meg til gubben kommer hjem så skal vi bestille Sabi Sushi. Jeg er veldig glad i sushi og jeg kunne spist det hver dag. Men prisen er ikke så hyggelig så jeg får klare meg med sushi av og til. 

Disse bildene tok jeg da vi var i Vietnam i sommer. Vi spiste for maks 400 kr for alt sushi som dere ser på bildene samtidig fikk vi også 3 store øl og varm te. Det er mye mye billigere enn her hjemme og like godt. #blogg #sushi #vietnam #ferie #sabisushi #cravings

"Lille pusekatt - hvor har du vært?"

 • 08.12.2015 - 12:00

Heia alle sammen - har dere hilst på Pjusken min? 

Dette er Pjusken - jentepusen min som jeg adopterte for to år siden. Hun var bare ei liten kattunge da jeg fikk henne. Liten og livredd. Husker hun alltid gjemte seg bak sofaen og skvatt for ingenting. Hun hadde det ikke godt der hun bodde før med to andre katter som plaget henne. Etter minst seks måneder ble hun mer og mer trygge på oss. Hun fikk mye kos og det ser jeg har hjulpet henne masse.

Jeg er veldig glad i henne selvom det ikke går an å temme henne, som en kan med en hund. Hun er veldig kosen og hjemmekjær etter hun ble sterilisert. Men så er hun også verdens dummeste katt he he. Av og til så vet jeg ikke hva hun vil - hun er mye ute om dagene men om kvelden så må jeg få henne inn. Enkelte ganger kommer hun før jeg klarer åpne døren, mens andre ganger så må jeg stå i evigheter og lokke henne før hun kommer inn. Hvis ytterdøren er åpen så står hun bare i trappen ute og mjauer - hun vet ikke helt hva hun skal da når døren står oppe. Gubben sier alltid at han har ikke opplevd makan til dumme katt ha ha. 

Hver gang hun ikke kommer når jeg roper på henne så blir jeg livredd. Livredd at det har skjedd noe med henne. Jeg har hatt to katter før henne som begge tragisk ble påkjørt. Jeg er nabo med Haugesunds mest trafikkerte vei - så dere kan tenke selv hvorfor jeg er livredd for henne. 

Pjusken er veldig kjær med Thea og Jonas. Spesielt er det Jonas som får gjør nesten hva han vil med henne. Jonas kan hoppe og skape seg og herje og Pjusken bare ser uten å reagere. For Jonas er den eneste i huset som aldri tar tak i henne for å bære henne opp. OG dette vet hun veldig godt - men hvis hun ser gubben min kommer eller er i nærheten da stikker hun av. Han har ikke noe i mot dyr, men han er ikke like kosen med henne som oss andre. Og det merker nok hun for hun vet akkurat hvem hun skal gå på!
#kjæledyr #blogg #husdyr #pusekatt


HAR DU HUSDYR?"Stolt gutt og enda stoltere mamma"

 • 07.12.2015 - 21:20

KARATE - TRENING - GRADERING

Hvis du driver med karate så vet du hva jeg snakker om når jeg sier "gradering".

Gradering er stort for de som trener karate - og det er det som viser hvor langt du er kommet og hva du kan. Guttungen begynte for første gang på karate 6 november 2014, da starter alle med hvitt belte. 8 måneder senere fikk han gradere seg for første gang da til gult belte.

Rett før sommerferien i år ble han plukket ut for å være med i karateklubbens rekruttgruppen for barn opptil 11 år. Denne gruppen består av flere som har vært på audition og blitt plukket ut av instruktørene. De trener to ganger mer i uken enn de som trener vanlig. Og denne gruppen er da med i stevner og konkurranser i sin klasse. Han har vært med på et par stevner nå og syns det er kjempegøy å drive med karate. Det er en fantastisk gjeng i klubben og instruktørene som trener barna er knallflinke. 

Det er 2 graderinger hvert år og du kan gå opp slik:

nybegynner hvitt -gul stripe -hel gult -oransj stripe -hel oransj -grønn stripe - hel grønt osv

Alt etter hvor flink og hvor mye du har trent - dette avgjør sensei under graderingen.

Jonas har trent enormt mye fra han begynte - og spesielt etter han kom med i rekruttgruppen trener han nesten så og si 4 dager i uken, hver gang er 1 time. Så det blir 4 timer i uken han går på karatetrening. Og jeg må si at han er flink som har vilje og er interessert i karate. Det er aldri noe uff eller "eg ikke vil på trening" - så jeg syns han fortjente virkelig beltet han fikk i dag:

HEL ORANSJ

Han var skikkelig fornøyd og sa til meg med en gang at nå må jeg kjøpe flere rammer til han. For nå har han enda en diplom som skal på skryte hyllen sin. Og det gule beltet skulle han fint rulle sammen og legge på hyllen. For nå er det oransj belte som teller :)Super stolt gutt som har fått diplomet sitt og nytt beltegrad :)

#karate #shotokan #gradering #blogg #stoltmamma #idrett #kampsport

"Something New ....."

 • 06.12.2015 - 19:00

Nå har sentrene i Haugesund begynt med søndagsåpent!

Vi tok en tur på Oasen Senter og Amanda Senter som har åpent 14-18 i dag. Thea fikk handlet seg ny bukse og noe sminke. Jeg er ikke så gira på å la henne begynne med sminke i en alder av 13. Men når de fleste jenter i hennes alder har begynt med sminke, kan jeg ikke nekte henne totalt. Jeg har erfart gjennom oppveksten min at det nytter ikke å nekte et barn. Jo mer jeg nekter og jo mer jeg holder henne igjen, vil det bare ende med at hun gjør det bak ryggen min eller utagere en eller annen gang i framtiden.

Så jeg må bare møte henne litt på veien og gjør avtale med henne. Vi ble enige i at hun skal få finne seg noe som hun kan bruke inni mellom - sminke seg lett og naturlig. Jeg vil ikke at hun skal bli avhengig av sminke for å kunne vise seg ute. Og viktig at hun må la huden få skikkelig rens og hvile fra sminkeprodukter osv. Hun er veldig ung enda og jeg mener hun må være forsiktig og ikke utsette huden for mye. 

Jeg fikk også shoppet meg to nye topper fra Ginatricot, de er helt enkle men samtidig ganske fine :)

H&M hadde selvfølgelig tilbud på favoritt mascaraen min - og jeg som snart trengte ny :)

Denne fuskepels ballen syns jeg var så skjønn at jeg kjøpte meg et. Har den hengende på håndvesken min nå :) men kan sikkert også brukes som nøkkelknippe.

Ellers fikk også Jonas seg nye klær - og det var faktisk nødvendig! Han vokser i høyden men jeg sliter litt med bredden hans hehe. Han er super smal rundt magen og da er det ikke lett å kjøpe bukser til han. Heldigvis selger de fleste klesbutikker barnebukser med sånn strikk i livet som du kan stramme inn. Hadde det ikke vært slike bukser hadde han måtte kun bruke joggebukser med snøring framme. 
#innkjøp #klær #shopping #sminke #blogg #barn #ginatricot #h&m #haugesund #amandasenter #oasensenter #søndagsåpent

 

"Lady In Pink"

 • 06.12.2015 - 11:00

Guttebassen levert til Kopervik for karatetrening i to timer. Hva skal jeg gjøre da? Jeg hadde tenkt å få gått en tur i Kopervik for å ta bilder osv. Men værgudene er visst ikke med meg de i dag :( Det bare regner så Tonemor kan like greit kjøre hjem en tur. 

Kjørte innom Statoil Spannavegen for å fylle på drivstoff til bilen, samtidig som jeg var innom for å se om jeg har fått fylt på 1000 liter i løpet av dette året. Jeg er med i Statoil Extra og da får jeg Statoil kaffiavtale koppen gratis hvis jeg har fylt 1000 liter drivstoff pr. år. OG det hadde jeg!!!! Så nå får gubben ny kaffi kopp for hele 2016 han kan hente seg kaffi da.

I samme slengen så fikk jeg tatt antrekksbilde selvom det regner. Er så glad for at jeg har tak over der kamera står og der jeg poserer (veldig posering på meg ha ha). Men det beste er at jeg har bra kamera og en god lyssterk objektiv som kan ta bra bilder for det om det ikke er lyst ute :)


Måtte også inn for å vente litt før jeg nok en gang skal kjøre ut til Kopervik og hente karate kiden min. Så da ble det et bilde inne også he he. Jeg ser visst ganske så lur ut der jeg sitter - føler meg litt som ei tulling som sitter der tidlig en søndag og tar selfies :p
#antrekk #bilder #blogg #søndag #selfie

"Bare en dag igjen"

 • 06.12.2015 - 08:15

God morgen alle sammen :)

Jeg regner med de fleste enda ligger og sover, men jeg er allerede oppe for å gjøre meg klar. Gjøre meg klar for å kjøre Jonas til Kopervik. I morgen skal han gradere seg på karaten det betyr han skal få ny farge på belte. Men han må kunne pensumet og vise at han kan og forstår.

Jeg syns det er knallbra av trenerene som stiller opp for barna med ekstra graderingstrening idag. Selvom kl. 9 er tidlig en søndag ;) men vi tar imot all hjelp før gradering vi. Så snart må vi kjøre ut der og han skal trene til kl. 11. Jeg får pakke med meg kamera og alt så har jeg noe å gjøre på mens han trener.

Ønsker alle sammen en fin søndagsmorgen :)#godmorgen #søndag #blogg #adventsdag

 

"Alias"

 • 05.12.2015 - 23:15

Nå har vi hatt en veldig koselig kveld med god middag og godt selskap. Vi har til og med spilt inn en liten video mens vi prøvde ut brettspillet, Alias. Denne er den originale spillet som er nok litt vanskelig for de minste ungene. Så jeg tenker jeg kanskje skal skaffe meg Alias Junior som er lettere for de yngste. 

Men her er første video jeg noensinne har spilt inn med kameraet mitt. Og jeg har ikke redigert noen ting i videoen - så dette er helt naturlig video av oss som har det kjekt med brettspill.

Håper dere liker videoen :) 

"En forsmak på Julen....."

 • 05.12.2015 - 14:00

Nå får jeg virkelig julefølelse når jeg dekker på til gjestene som kommer om en stund. Det er alltid så koselig å lage til middag og invitere familie bort. Jeg fant disse juleserviettene på Rema som jeg måtte bare kjøpe. Og så har jeg funnet fram lysene jeg kjøpte på Ikea og pyntet med røde telys. 

Skikkelig koselig altså :)

Menyen i dag blir marinert kalkunbryst med tilbehør som poteter, fersk rosenkål og hjemmelaget saus. Dessert har jeg ikke tenkt på siden det blir en del snacks etterpå. Men nå må jeg nesten sette på ovnen og begynne steke kalkunen så jeg vil bare ønske alle sammen en fin fin lørdag.

#blogg #julestemning #julelys #engler #middag #familiekos 

"En sport i seg selv....."

 • 05.12.2015 - 11:00

God Lørdag morgen alle mine lesere :)

I dag sto jeg opp av to gutter som hadde det så gøy på naborommet gitt. Jonas har besøk av søskenbarnet sitt, Thomas, og han er kjent for å stå opp tidlig når han er hos oss. Før fuglene fiser så er han allerede oppe og inn til Jonas da og rett i spill. Hadde de bare kunne vært stille så ville jeg fått litt mer søvn. Men det er så det!

Dagens antrekk må jeg jo ta - guffen vær ute så jeg tror det er best jeg tar bilde inne. Det er STOR fare for at vinden kommer til å velte hele kamerastativet mitt med kamera på. Den risikoen kan jeg ikke ta!!

Jeg skal bort på jobben og ta litt julehandel nå og bare det er en sport i seg selv! Det merkes at julen nærmer  for det er utrolig mange som kommer og handler. Og jeg hater å handle inn litt ekstra når jeg ikke har hjelp av gubben. Tunge ting som skal pakkes og bæres ut i bilen og inn hjemme - huffa meg 
Tights//H&M Topp//NIKE G-Sport Genser//Ulvang XXL

#blogg #antrekk #helg #lørdag

"Nedstøva skatter"

 • 05.12.2015 - 10:00

Disse smykkene kjøpte jeg på Ebay for noen år siden - har dessverre ikke linken lengre. Jeg fant dem bare tilfeldig en dag da jeg satt og søkte på smykker med uglemotiv. Jeg syns smykker som har uglemotiv er veldig fine. Men jeg har ikke vært så flink til å bruke smykkene - de ligger helst og støver i smykkeskrinet ;)


HVA SYNS DU OM SMYKKENE?

Ha en god kveld alle sammen

 • 04.12.2015 - 22:30

God kveld alle sammen!

Nå ligger eg paddeflat på soffan etter en travel arbeidsdag. Mamma er også her på besøk og hu spanderte rullekebab på oss nå. Så nå er eg stappa og dau her eg ligger.

Resten av kvelden skal eg bare slappe av og lese gjennom innlegg til blogger eg følger. Ville bare gå innom her for å hilse og sei god kveld til alle mine fine lesere. Håper dokke har hatt en fin fredag kveld så snakkes vi i morgen :)

Det er sjelden eg tar mobilbilder for blogging, men i kveld e eg så trøtt at eg gidder ikke stille meg foran min kjære Canon asså.

"Aktiv støydemping - ja takk"

 • 04.12.2015 - 18:15

Denne Bose Quietcomfort 25 headsettet er jeg utrolig fornøyd med. Jeg studerte lenge på nettet før jeg bestemte meg å kjøpe. Jeg måtte lese alle tester og tilbakemeldinger fra andre brukere om denne er en bra hodesett. Grunnen til jeg kjøpte denne er jeg vil ha noen som er god og myk å ha på og rundt øret. Denne modellen dekker hele øret og lyden er helt fantastiske. Det du skal merke deg er at denne har det som kalles aktiv støydemping. Du bruker en vanlig AAA batteri i den ene øreklokken og skru på - da vil all støy og bråk lukkes vekk og du hører kun musikken. Om du går tom for batteri kan du fortsatt bruke headsettet da uten støydemping aktivert. 

Jeg testet den på flyturen i sommer og jeg må bare si at jeg er sjeleglad jeg kjøpte denne. Alle vet hvordan det er å sitte lenge i ett fly med dårlige headset eller øreplugger. OG de som er i flyet er jo bånn - du hører bare motoren og støy med de du får levert på flyet. Det som er så kjekt med denne er du får også med en kjempefin etui du kan ha headsettet i. Samt du får med sånn flyadapter plugg slik at du kan bruke din egen Bose headset på flyet. Jeg brukte det på flyet mens jeg så filmer og musikk - det var tusen ganger bedre. Jeg kunne se på film og høre alt klart og tydelig uten alt støyen. Ungene var grønn av misunnelse på flyet fordi jeg hadde disse på meg. Du kan selvfølgelig bruke den i bil, tog og overalt. 

Jeg kan trygt anbefale alle denne modellen om du vil ha noe som er kanon bra på støydemping. Den finnes også i svart grå variant. Jeg liker best denne hvite modellen med lit turkisaktig ledning - på min ledning har jeg viklet sånn beskyttelsestau rundt slik at ledningen holder seg bedre.#blogg #hodesett #øreklokker #bose #innkjøp #musikk #støydemping
"Dine, mine og våres barn"

 • 04.12.2015 - 14:15

I slutten av 2001 ble jeg gravid for første gang. Jeg hadde nettop fullført 2 år som læring og bestod fagprøven i omsorgsfaget da jeg fant ut at jeg var gravid. Det var en forferdelig vanskelig tid der jeg måtte ta noe valg i livet.

Jeg var ung. Jeg var i tvil på hva jeg skulle gjøre. Hvordan skal jeg klare dette? Hvordan skal det gå? Usikkerheten og redselen for å gå gjennom svangerskapet. Det var en tøff svangerskapsperiode jeg gikk gjennom. Ofte hadde jeg bare lyst å gi opp og tenkte å gi F. i alt, det er bedre å bare forsvinne for alltid heller. Men så kom fornuften og drog meg tilbake. Den fikk meg til å være sterk og å tenke på dette barnet jeg skulle bære fram. At jeg faktisk har en baby i magen som venter på å få komme til verden. Jeg angret ikke på valget jeg tok. Jeg har fått ei flott datter som jeg er stolt over. 

I 2006 kom Jonas til verden. Alt var mye lettere denne gangen fordi jeg hadde min mann ved min side. Thea fikk to eldre søsken da min mann har to barn fra før. Og nå kom minstemann også. Vi ble da en familie på seks. Vi har alltid vært bevisst på at vi ikke sier vi er stemor, stefar eller stesøsken og halvsøsken. Fordi vi er en familie og det er vi uansett hvordan en eller andre ser på det.

Jeg tror nok at det er mange som har det slik med mine, dine og våres barn. Jeg syns det er da viktig at er du en familie så er det viktig å la alle føle seg som ett, at det ikke er noe forskjellsbehandling blant ungene. At vi vi skal være glade i alle uansett om det er steforeldre eller stesøsken, halv eller hel osv. Alle må prøve å ta hensyn, vise omsorg og ta vare på hverandre. Vi er like glade i alle uansett om det er dine, mine eller våres barn.

Dette bilde ble tatt 24. desember 2013 av meg og barna mine, Thea og Jonas. Dette året var ikke mannen hjemme.

#barn #familie #blogg #mammablogg #svangerskap

"En vanlig hverdags morgen hos oss"

 • 04.12.2015 - 10:15

Oh my FREDAG allerede ...... igjen!!!!

Jeg får ikke sagt det nok - tiden fyker altså. Helt sinnsykt hvor tiden går i disse dager - det føltes jo som jeg hadde fredag for noen dager siden. Men kanskje det er fordi jeg alltid jobber mandag og fredag 12-20, att jeg føler det slik. Eller?

Ja, ja dagen startet med at jeg våknet av Thea som kom opp til Jonas for å vekke ham. Fast morgenrutine på ungene. Klokken 7 kommer Thea stilt og rolig opp og vekker lillebroren sin. Så går hun ned mens han kler seg på rommet, og lager klar matpakke og frokost til begge. De spiser og spiller litt på ipad før de kler seg og går/ sykler til skolen. Slik gjør de to hver eneste skole morgen, og dette har de gjort siden de gikk i 1. klasse. Jeg er veldig stolt av ungene mine som er så flinke til å ordne seg selv.

Så var det min tur til å komme meg opp av sengen og ordne meg. Alltid travelt de få timene før jeg skal på jobb gitt. I dag måtte jeg tidlig opp for å ordne til bilen for å dra opp på Schenker for å hente pakke som gubben har bestilt. Selvfølgelig kommer pakken før han kommer hjem fra nordsjøen! Sånne ting hater jeg å gjør når gubben ikke er hjemme fordi slike ting pleier han å ordne. Men neida pakken kan ikke ligge lagret hos Schenker så Tonemor er nødt å kjøre hente det i dag. 

IKKE GLEM Å KLIKKE DEG INN HER FOR Å VÆRE MED :=)


Takk og lov at vi har en stor bil!!!! Fikk da hjelp av kjekke mannen på Schenker som la alt inn i bilen for meg. Men jeg måtte jo bære inn alt selv da jeg kom hjem .... PUHHH... checked - ferdig med første ting.


Neste på listen - lage klar middag til ungene før jeg skal på jobb. De er flinke å finne seg mat og lage, men avanserte Toro middager får jeg lage. Toro er fantastisk - jeg elsker Toro når jeg trenger bare lage noe enkelt og kjapt som kan stå på benken. Enkelt for ungene å varme opp og spise senere. Checked - middagen til ungene i boks.


Så til det viktigste for denne dagen er å få i meg noe mat da før jobb. Jeg er så heldige som har ei storesøster som elsker å lage mat. Denne Peking suppen har jeg fått av henne, hun har laget den fra bunnen. Hvordan hun lager denne aner jeg ikke - jeg er ikke særlig glad i å lage mat og spesielt ikke slik asiatiske avanserte retter. 

Spiser og blogger litt da før det er helgens innspurt på jobb :)


#hverdag #blogg #middag #skole #barn #familie

 

"Att eg aldri ska læra!"

 • 03.12.2015 - 21:30

Som alle sikkert har fått med seg så har Oasen Storsenter nattåpent i dag. Før likte jeg å gå på slik for det var så gode tilbud før i tiden. Men jeg syns det ikke er noe voldsomme bra tilbud lengre. Men det stopper jo ikke folk for å gå for det!

Det er utrolig hvor mange som går når det er nattåpent. Å finne parkering er et problem i seg selv, og så er det kø kø kø i de fleste klesbutikker. "Att eg aldri ska læra" at på disse happenings så er det masse folk og kø. Jeg dro med ungene og traff mamma på Dolly Dimples. Vi bestilte pizza som tok evig lang tid før den kom, måtte purre flere ganger på dem. Mens vi satt der traff vi masse folk som vi kjente som stoppet opp for å hilse på mamma og meg. Vi gikk litt rundt sammen og kikket - overalt var det masse folk.

Jeg kjente fort at jeg angret at jeg i det hele tatt dro på dette! Etter 8 timer på jobb og hengende over disse diskene mine ha ha så rett hjem og ut på nattåpent. Huffa meg og stakkars ryggen min :p

Men jeg klarte å kjempe meg inn på prøverom på B-Young for å prøve ei jakke som jeg syns bare var lekker. ICHI har mye fine klær og denne jakken jeg kjøpte var til halvpris og. #byoung #jakke #blogg #nattåpent #ichi

Så har jeg også mottatt brettspill som jeg bestilte på GameZone kommet. Nå gleder jeg meg til å spille det i helgen når vi får middagsbesøk. Da skal jeg lage ribbemiddag til gjestene :)

Jonas fikk seg også en ny genser og leker fra Max 29 butikken her i Haugesund. Der har de masse kjekke ting til en billig penge :) 
#max29 #leker #innkjøp


 

Kveldskos med no godt i koppen ;)

 • 02.12.2015 - 19:00

 

Liker du varm kakao eller varm sjokolademelk? 

Jeg er utrolig glad i varm sjokolademelk selvom jeg egentlig ikke tåler noe særlig laktoseholdig mat. Men jeg er ikke 100 % allergisk mot melkeprodukter. Uansett så elsker jeg å prøve ut nye ting og smaker. Jeg var innom Amundsen Spesial på Oasen i dag, og kom over denne flotte gavepakningen de har av Whittard. 

De hadde fått inn dette som inneholder 6 forskjellige smaker. Jeg har jo den Hot Chocolate Chili fra før så denne passet ypperlig. Jeg har ikke smakt noe av disse 6 smakene før, så jeg tenkte dette er midt i blinken. Og så fin emballasje - det er som jeg ikke vil ta boksene ut av esken, bare la det være på liksom. 

Jeg har prøvd 3 smaker i dag: Rocky Road, Praline og Mint. Alle tre hadde hver sin smak og jeg likte veldig godt den Rocky Road og Praline. Mint smakte veldig lik After Eight sjokoladen hvis du har for mye pulver i melken. Du skal ikke trenge har noe særlig før du kjenner smaken godt. Men klarer du å blande og smake deg til hvordan du liker så er det veldig godt. Alle er forskjellige i smaksløkene sine tenker jeg :)

HUSK BLI MED I MIN GIVEAWAYS !!!

DELTA HER!!!

#varmsjokolade #whittard #amundsenspesial #amundsenoasen #oasenstorsenter #blogg #innkjøp"Julens klassikere ......"

 • 02.12.2015 - 10:35

Jeg startet dagen i dag på jobb - nå har vi fått inn masse forskjellige pinnekjøtt og fenalår. Jeg fikk god hjelp av min kollega for å bygge dette "julemat torget". Og vi ble ganske fornøyd med resultatet :)

Nå kan du velge og vrake blant utvalgene vi har på Rema 1000 Solvang. Følg og lik gjerne Facebook siden som du kan finne her:

REMA 1000 SOLVANG

Dagens antrekk ble da dette siden jeg bare skulle være et par timer for å få opp torget. Eneste jeg har gjort er å sette opp håret, kle meg så kjøre.

Nå skal jeg bare skifte om så skal jeg ut med min søskenbarn i dag. Vi tenkte ta en tur på Oasen Senter og kikke. Og kanskje ta oss en kopp kaffi osv. det blir koselig det :) 
#onsdag #jobb #rema1000 #antrekk #jul #blogg

"Julestemning"

 • 02.12.2015 - 08:00

De fleste har vel begynt å pynte til jul - jeg er blant dem som begynner tidlig. Allerede i november så klarte jeg ikke holde meg, og måtte bare få julepynten ned fra loftet. Men så er det ikke alltid like lett å vite hvordan og hvor jeg skal pynte i huset. 

Da er det veldig greit at det finnes så mange fine nettbutikker som jeg kan kikke for å få litt inspirasjon. Du har for eksempel INDISKA som har stort utvalg av julevarer nå. Der kan du finne utrolig mye fint til julepynten. Jeg kunne tenkt meg en julestjerne som kan henge i stuevinduet, men først må jeg smiske med gubben. Han liker ikke ledninger og rot så her må jeg nok ty til mine feminine sider for å lokke ham ;)

Ellers har du det som er desidert min favoritt nettbutikk EBAY!!! Der FINNER du bare vanvittig mye - der finner du faktisk nesten alt! Bare søk christmas decorations så får du hundrevis av sider med all slags julepynt. Skal du bestille på Ebay så må du gjøre det minst 2-4 uker før. Det er veldig variert hvor lang tid det tar før du får pakken. Så skal du ha noe enten til jul eller annet anbefaler jeg at dere må bestille i god tid.

En annen viktig ting å huske på - forevig gjør julepynten - ta bilder av hjemmet ditt etter du har pyntet til jul. Fremkall bildene for eksempel hos PHOTOBOX. Det er viktig å ta vare på minnene enten om det er av hjemmet eller av familien, venner osv. 

 
Om du ikke vet hva og hvor du skal finne julegave til noen så kan jeg tipse dere om rabble.no sin julegavetips samleside. Der er det mange gode rabatter i det mest populære nettbutikker.

 

 

 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no