Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Update: How am I lately

  • 23.09.2016 - 11:15

 

"Verden er et hjul som alltid går rundt. De som er høyt oppe, går langt ned, og de som har vært langt nede, kommer høyere opp."

Dagens sitat har jeg "lånt" fra ei bloggvenn - hennes blogg kan du finne ved å trykke her. Hun er ei flott ung dame som har en fin blogg om hennes hverdag og sin store lidenskap: danseband musikk. Tidligere la hun ut hver dag et sitat fra hennes sitat kalender som jeg har lest hver dag. Siden hun har en bloggpause har hun lagt ut dagens sitat via hennes Instagram konto: HER.

Sitatet for i dag syns jeg passer meg utrolig godt derfor jeg ville dele den med dere. Det er virkelig sant det som sitatet beskriver. Verden er som et hjul eller livet er som et hjul fordi det går alltid rundt. Uansett hvordan livet er eller hvilken situasjon du er i vil det gå rundt til slutt. Ting vil løse seg om det så tar evigheter. For noen uker siden skrev jeg et personlig innlegg der jeg luftet tankene mine. Om hvordan jeg har det følelsesmessig osv. Jeg sa jeg måtte en dag ta et oppgjør med det som sliter på meg. Noe jeg faktisk i ettertid av innlegget har gjort. 

Og hvordan har jeg det nå?

At jeg klarte å ta et oppgjør med det som plagde meg var ikke lett. Jeg hatet at jeg måtte la noen se min følsomme og sensitive side. Selvom jeg visste at jeg en dag måtte få det ut. At noen skal få se når jeg bryter sammen er ikke gøy. Jeg måtte samle alt av mot jeg kunne finne for å ta det opp. Og jeg klarte det! Selvom jeg følte meg totalt "naken" fordi jeg åpnet meg 100 % ærligt og fortalte om følelsene mine. For den følelsen å gå der og alltid er redd for noe eller redd for at du ikke er god nok osv. det er ikke en god følelse.

Det jeg føler nå er på en måte lettelse selvom det for meg tar tid å bearbeide alt som blitt sagt. Ting går ikke fort over for meg når det gjelder slike følelsesmessige ting. Når ting har gått over lang tid og jeg bare har holdt det inni meg, vil ta LANG tid før jeg kan klare å slappe helt av. Men jeg kjenner at det er som en tung psykisk byrde på skuldrene mine har forsvunnet. Jeg klarer nå å senke skuldrene og kan ta det mer med ro og ikke la tankene rote for mye med meg. 

Jeg føler at det har lettet på trykket et hakk, men jeg er ærlig når jeg skriver at det sitter fortsatt i en plass langt inni meg. Det jeg må gjøre er bare å la tiden hjelpe meg å få vekk de dårlige tankene, og heller tenke at jeg faktisk er god nok. Jeg må slutte å presse meg for mye, og heller bli flinkere til å høre etter og snakke med en gang det er noe. Jeg må slutte å ta ting innpå meg slik og heller prøve å si det rett ut hvis det er noe som plager meg.

Til slutt vil jeg bare si at jeg vet det er utrolig lenge siden jeg har skrevet noe her på blogg.no. Men i dag følte jeg å oppdatere dere på hvordan det går med meg for tiden etter siste blogginnlegg jeg skrev her på blogg.no. Jeg titter stadig innom dere som jeg alltid har følgt på blogg.no, og det er så koselig å se at dere har det bra. Masse magiske innlegg fra mange flotte bloggere i regi av MagiskLiv sin utfordring. Frodith med hennes gallerier og flotte og morsomme bilder hun har på bloggen sin. Naturbilder og hundebilder fra Toini som jeg hver dag nærmest mister pusten fordi det bare er dritbra! Mediakaos med sine kreativiteter som gjør meg misunnelig til de grader osv. osv. 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no