Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Bryllupsdagen vår ❤️

 • 27.06.2016 - 14:15

Lørdag 24 mai 2008

Alle forberedelser var gjort og ordnet klart til den store dagen. Men først må jeg få forklare litt om det vietnamesiske bryllups tradisjonen. Siden jeg er Buddhist og Buddhister gifter seg ikke i kirken, ønsket mannen min å følge min tradisjon. Vår tradisjon er at vi har seremonien hjemme hos brudens foreldre. Brudgommens side kommer som brudefølge opp til brudens familie og henter bruden. De har da med seg offergaver som er gull, vin, te, kaker og frukt. Symbolske gaver som brudgommens side gir til brudens familie. På brudgommens side er det alle mennene som bærer disse gavene, og så overrekke det til brudens side som da består av damer. Jeg kunne lagt ut bilde slik at dere skjønner, men siden det er bilder av familiemedlemmer kan jeg ikke legge bildene ut. Men her ser dere hvertfall hva gavene går ut på. Alt blir pakket fint inn i rødt og med rødt klut over. Vi måtte bruke kakefat med lokk da vi ikke har akkurat det som blir brukt i Vietnam. 

Jeg var ganske så nervøs der jeg ventet på at brudgommens følge skulle komme. Sommerfugler i magen og jeg kjente pulsen steg og hjertet banket fort. Alt var klart og jeg hadde fått på meg en vietnamesisk tradisjonell brudedrakt med en sånn pynt på hodet som veier to tonn! Den strammet rundt hodet men jeg måtte jo ha den på. Mannen har også en mannlig brudedrakt med hatt - vet ikke helt hva jeg skal kalle den haha. Stuen hos foreldrene mine var pyntet opp til bryllupsseremoni.

Så var tiden inne! Brudgommens følge kom og vi fikk plassert alle på rekke og rad i stuen. Tradisjonen er da at pappa holder talen først. Så skal brudeparet skjenke et glass og gi til foreldrene på begge sider, skåle med dem. Så er det mamma som da finner fram alle gavene som er fra begge sider som er med under seremonien og overrekke til brudeparet. Brudgommen skal gi smykker til bruden, og så gifteringene på. Tenner røkelse ved alteret og knele, vi slapp å knele på knærne da. Vi prøvde å arrangere det så lettvint som vi kunne siden halve familien er norsk. Vi ville ikke at det skulle bli totalt religiøst så vi gjorde det enkelt som mulig. 

Hmmm stor høydeforskjell men til mitt forsvar hadde jeg 14 cm høye sko. Men pga. at vi sto ute i hagen på plen stakk hælen på skoene mine ned i jordet så hele poenget med høye sko forsvant. Draktene dere ser er brudedraktene, frakken jeg har på kan jeg ta av, noe jeg gjorde da vi satte oss under bryllupsmiddagen. Vi hadde middagen på Djerv Sportsklubben sitt lokale, og vi var utrolig heldig med været. Solen skinte og vi kunne sitte ute på balkongen til lokalet. Ungene lekte ute og hadde det utrolig koselig. Vi hadde rigget opp med tv og karaokeanlegg for det er ikke vietnamesisk bryllup uten karaoke 🙊.

Det er en ting som jeg etter 8 år fortsatt erger meg over er at jeg fikk aldri smakt bryllupskaken min! Kaken forsvant utrolig fort og jeg var så opptatt av at alle gjestene skulle få kake og kaffe. At alle skulle kose seg og spise at jeg glemte å spise min egen bryllupskake! Da jeg endelig kom på det var det tomt 🙈. Men trøsten var at alle likte kaken utrolig godt og alle hadde en flott dag. Ved dagens ende og alle gjestene hadde gått - kjørte jeg min nygifte og overskjenkt mann og våre fire barn hjem. 

Så det var historien vår på vår bryllupsdag 😍.

#bryllup">#bryllup #gaver">#gaver #familie">#familie #ekteskap">#ekteskap #barn">#barn #glede">#glede #wedding">#wedding #weddingday">#weddingday #weddingdress">#weddingdress

​Jeg må bare få slenge med et bilde som vi tok i studio da vi var i Vietnam høsten 2007. Ja, vi tok bryllupsbilder før vi giftet oss. Vi sparte utrolig masse penger da vi fikk ordnet bilder, gifteringer, klær og all pynten da vi var der i to uker. Selvom jeg i ettertid har innsett lenge at studiobildene ble vel overdreven retusjert av oss 😂 Vi kjente ikke oss igjen da vi så bildene kan dere si 😭.

Big summer giveaway!!

 • 25.06.2016 - 12:30

Vil du vinne alt dette? 

Da bør du slenge deg med på denne giveawayen! 

For nå kan du vinne deg disse søte cupcakes formene. Og du kan også vinne denne flotte sommerlige vesken som passer utmerket til disse lyse tidene. Og ikke nok med det - hva er kjekkere med en selfiestang til sommeren? Selfiestangen er i svart. 

Alt dette kan du vinne!!!

Har du lyst å vinne dette må du bare gjør to ting for å være med:

1. Lik Kroneland sin Facebook side HER

2. Legg igjen en kommentar at du er med + din epost

3. Del dette innlegget

Denne konkurransen vil jeg kjøre hele uken så heng dere med. Jo flere som er med jo kjekkere blir det å ha konkurranser på bloggen. Du trenger kun å kommentere på en av bloggene. Vinneren trekkes lørdag 2 juli.
#giveaway #blogg #konkurranse #sommer #veske #selfie #cupcakes #muffinsformer 
 

Nytt bloggtreff

 • 24.06.2016 - 14:00

"Et vennskap rikere"

Om du ikke har fått med deg blogginnlegget kan du klikke deg inn og lese om mitt første møte med denne utrolige og herlige damen, Roberta. Hun ble jeg kjent da vi begge fortsatt blogget aktivt på blogg.no. Hun blogger nå fra sin egen domain som dere kan ta en titt på: https://robertapimentel.com.


Men som sagt var jeg og ungene i Stavanger på onsdag, og jeg hadde avtalt med Roberta at vi måtte møtes igjen. Når jeg først var i Stavanger på dagstur kunne jeg jo i det minste besøke henne. Hun er utrolig snill og har en utstråling som bare er herlig. Og jeg syns det er hyggelig å utvikle et vennskap til å bli enda bedre.

Jeg hentet Roberta på jobben hennes på Kilden, og vi dro så hjem til henne. Hjemme satt hennes samboer Johan og leste til eksamen. Vi hadde valgt å lage taco så Roberta og Johan disket opp til taco, mens jeg og ungene satt og ventet. Det var himmelsk godt med taco i går - midt i uken - i godt selskap også. Virkelig koselig der vi satt rundt det lille stuebordet og spiste og preiket. Alltid kjekt å treffe henne igjen ❤️ etter maten gikk vi ut og satt litt på fellesområdet og Johan tok noen bilder av oss med dems kamera. Flotte bilder ble det 😍.


Slike bloggtreff er utrolig koselig å være med på, og jeg setter veldig pris på de jeg har blitt ekstra kjent med etter treff. 

#blogg #bloggtreff #middag #vennskap #glede #barn #biltur #taco #blogger

 

New In: Marius Tunika

 • 21.06.2016 - 19:00

Da har jeg fått min Marius genser ferdigstrikket av ei venninne. Jeg ønsket sånn lengde på genseren slik at jeg kan bruke tighst osv. Superfornøyd med den og ull som ble brukt er Alpakka. 


#strikke #Marius #genser #outfit
 

Vinn flott sommer veske

 • 20.06.2016 - 13:45I samarbeid med Kroneland har jeg fått lov å gi denne flotte sommer vesken til en heldig vinner. Har du lyst på denne flotte vesken må du bare gjør to ting for å være med:

1. Lik Kroneland sin Facebook side HER

2. Legg igjen en kommentar at du er med + din epost

Alle som kommenterer her og på http://nouw.com/tonevinningland/vinn-flott-sommer-veske-25794735 er også med. Dere trenger bare kommentere på en av innleggene. Alle navn blir skrevet opp før trekking 😉

Vinneren blir trukket onsdag 22. juni klokken 22:00

 

Giftig skjønnhet.........

 • 17.06.2016 - 14:00


Revebjella

Denne flotte blomsten er visst veldig giftig! Dette visste jeg ikke før jeg leste blogginnlegget til Anne Grethe. Har du ikke lest den kan du klikke deg inn her for å lese om akkurat denne blomsten:

"Den vakre, men farlige revebjella"
 

Min ærlige mening.......

 • 17.06.2016 - 10:00​I samarbeid med Trybe har jeg fått tilsendt to flasker med Floradix Formula - flytende vitamin- og jerntilskudd. Denne velkjente formelen bestående av jern og vitaminer hjelper til med å forhindre jernmangel og kan øke energnivået, velvære og den generelle helsetilstanden din! Hvorfor trenger kroppen din jern? Fordi kroppen til enhver tid lager nye røde blodceller gjennom en komplisert prosess som krever et daglig tilskudd av jern. Hvis jerntilgangen er utilstrekkelig kan det føre til lavere oksygenopptak og næringsstoffer i blodet, og dette kan igjen føre til svekkelse av kroppen. Hvorfor bruke Floradix?

 • - Lettopptagbart med juicer som fremmer opptagelsen
 • - Styrkende ved tretthet og slapphet
 • - Forbedring av hår, hud og negler

Jeg liker å prøve ut nye ting som dette måtte jeg jo prøve. 10 ml. to ganger daglig sammen med mat eller 30 minutter før måltidet, skal det tas. Dette var voksen dosering. Etter første 10 ml. og jeg fikk kjenne både lukten og smaken, kunne jeg bare konstantere at dette absolutt ikke er noe for meg. Lukten og smaken var grusom etter min mening - og jeg regner med dere vil vite min ærlige mening om produktet. Dette er ikke noe jeg kommer til å fortsette med hvertfall! For det smakte som baken.....

Så beklager Floradix - dette var absolutt ikke noe for meg.​

Bli med du også!

 • 17.06.2016 - 00:16

Nå kjører jeg en blogg giveaway på Nouw bloggen min HER.

Alle kan være med uavhengig om du har blogg eller ikke, hvilken bloggplattform du har spiller ingen rolle. Eneste du må gjøre er å klikke inn på linken lengre oppe for å komme direkte til blogginnlegget. Noen enkle steg må du fullføre som å like Facebook siden til Kroneland.

Photoshoot: Yesterday

 • 16.06.2016 - 22:00

I går var vi i Kopervik sentrum og tok bilder mens Jonas var på karatetrening. Tenkte det kan være litt kjekt å ta bilder litt rundt omkring andre plasser også. Kjekkere å ta bilder med ulike bakgrunner eller plasser enn den kjedelige grusen hjemme. Må bare benytte meg av gubben som enda er hjemme 😂. 

Ønsker alle en flott kveld videre ❤️#blogg #antrekk #foto #fotografering #kopervik #trening 

Our outfit of the day

 • 15.06.2016 - 16:05

Sjekk her!!!

I dag har jeg fått med meg gubben på antrekksbilde 😝, han liker ikke å bli tatt bilde av da. Men jeg tvang han til å bli med på bilde så han har ikke noe valg.

#blogg #outfit #antrekk #canon70d #canon60mm

I dag skjedde det........

 • 14.06.2016 - 22:00I dag har jeg gjort noe som jeg har sagt lenge at jeg skal gjøre. Jeg har sagt mange ganger at dette er noe jeg vil gjøre. Dette er noe bra å gjøre fordi jeg kan gi noe av meg til noen som trenger det. Jeg er enda ikke klarert at jeg kan få lov å gi, men jeg har hvertfall tatt første steget i dag. Og det var virkelig ikke vanskelig å registrere seg heller som jeg hadde trodd.

Jeg har ei kollega som tidligere har gjort dette, og jeg syns det hun og mange andre som gjør dette er så bra. Det er en virkelig bra og fin måte å gi noe som det sårt trengs. Å vite at kanskje akkurat du var en av dem som reddet et annet menneskeliv - det er en god følelse. Det er ikke snakk om at jeg har eller skal donere eller gi penger. Eller gi gaver osv. nei nå snakker jeg om å gi BLOD. 

Jeg satt i pausen min i dag og fikk registrert meg på www.giblod.no. Det var super enkelt å registere seg på nettsiden. Og nå venter jeg bare på beskjed fra sykehuset når jeg kan komme for en test. Først må jeg inn til en test time der de sjekker om jeg kan gi blod. Hvis testen går fint kan jeg begynne å gi blod. Jeg syns det er kjempefin ting å gjøre - å bli blodgiver. Så jeg anbefaler alle å melde seg på å gi blod, for blod kan redde liv.

En hendelse jeg fikk oppleve i fjor i Vietnam var hvordan landet sårt trengte blod. Altså, landet gikk tom for blod, og de oppfordret befolkningen til å gi blod til sykehusene. Det var så mye blodmangel i blodbanken at de ikke fikk gitt blod til pasienter som trengte det. Og jeg kunne jo ikke gi blod i Vietnam, så jeg følte meg ganske ubrukelig. Men nå håper jeg at jeg får lov å gi her hjemme i Norge. Å få føle at jeg kan gi noe ....... ❤️#blogg #giblod #blod #blodgiver

Macro fotografering

 • 12.06.2016 - 16:05

Det blomstrer virkelig overalt i naturen nå 😍 og det er en stor glede for meg da å kunne ta bilder. Vakre og fargerike blomster som soler seg i det nydelige været.

#foto #blomster #natur #canon70d #canon60mm #macrophotography #macro #farger

Et stort ønske ❤️

 • 11.06.2016 - 09:15

God morgen alle mine bloggvenner her på blogg.no ❤️

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget her, og hva grunnen til det tror jeg de fleste vet. Men jeg har ikke glemt dere som jeg har skrevet tidligere. Jeg er innom og leser innleggene deres hver dag. For jeg er glad i dere og setter pris på bloggvennskapet jeg har fått med flere av dere her inne. Men jeg har ikke rukket å kommentere alle eller svart på kommentarer. 

Jeg har sett både hos Anne Grethe Seljordslia og Unni MagiskLiv at de har truffet hverandre. Og jeg er så misunnelig for at dem har truffet hverandre og flere andre bloggere. Min drøm og håp, er å få truffet dere alle, jeg vet jeg ikke kan treffe alle pga. avstand osv. Men jeg håper veldig på at jeg en dag skal få treffe dere som blogger. Å få bli kjent med dere på virkelig også - å bare få se og hilse på dere, om det bare så er en dag eller en time. Det hadde vært utrolig koselig! Jeg har truffet Roberta og Marielle, og jeg planlegger å få truffet flere neste måned. Jeg skal ha en uke ferie og planen vår er å kjøre over Haukelifjell og videre mot Kongsberg, Drammen og til Oslo. Så skal vi også videre til søta bror ved grensen og harry handle litt. På veien hjem hadde vi tenkt å stoppe i Seljord. Så jeg hadde håpt å få avtalt med dem jeg følger om noen bodde i nærheten osv. Slik at vi kunne fått truffet og hilst på hverandre. Det hadde vært sååååå utrolig gøy 💕. 

Hva syns dere?


Disse orkidebilder er faktisk tatt med iPhonen min og ikke speilrefleks. Den hvite har jeg fått av pappa som har fått den til å blomstre flere ganger. Det er en 3-grenet orkide mens den nederste er en liten orkide som jeg har klart å få blomster flere ganger nå uten pappa har rørt den. Jeg er så redd for at hele grenen skal knekke sammen pga. alle blomstene på den.#blogg #blogging #orkide #mobilbilder #iPhone #bloggvenn #vennskap #ferie #biltur #treff
 

Shopping med jentungen

 • 08.06.2016 - 14:45

Vi benyttet dagen å være sammen med hverandre :) Siden Thea har fri på dagen tok vi en tur ut og koste oss. Det er evigheter siden jeg har vært med henne som i dag, og det gjorde godt. Vi fikk shoppet litt og spist hamburger og is. Jeg fikk brukt litt av bursdagspengene mine også ;)
#blogg #shopping #mor #datter #kos #familie #orkide #sminke #almanakk
 

En flott helg over og ny uke på gang

 • 06.06.2016 - 09:30Det har vært en fantastisk flott uke og helg for meg, med jobbing og masse familiekos. Jeg kunne ikke hatt en bedre uke enn det jeg har hatt denne gangen, og jeg er utrolig lykkelig over alt jeg har i mitt liv. Uansett hva som har skjedd har jeg blitt en sterkere person, og ingen skal noensinne få dra meg ned. Å ha familie og venner som bryr seg om meg rundt meg, det betyr vanvittig mye. Å vite at vi alle bryr oss om hverandre er viktig å ha i livet. 

Nå begynner en ny uke og nye muligheter, også utfordringer vil komme.... hva eller hvilke vet jeg ikke. Men jeg er klar til å møte det som vil møte meg i denne nye uken. Selvom formen er ikke helt 100 % men det kommer seg etterhvert. Jeg håper at alle har hatt en fin uke og helg, og at dere er klar for den nye uken som kommer ❤️.

Tusen takk for at dere gjorde dagen min komplett ❤️

 • 04.06.2016 - 23:15

Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner og gaver jeg har fått på min 35 årsdag i dag. Jeg er veldig takknemlig så har så fin familie og flotte venner og bekjente som har husket meg idag. Litt av det jeg har fått i dag og tidligere fikk dere se hva jeg fikk av to bloggere som jeg følger fast. Jeg har fått flere pakker men har ikke fått dem i posten helt enda. Og en pakke fra søskenbarnet mitt som jeg klaret glemme igjen på jobben. Så den får jeg hente i morgen eller på mandag ❤️. Og antrekket jeg hadde på i dag var veldig sommerlig da været har vært sinnsykt fint. Klokken 18-21 var jeg også på jobb og stengte og da fikk jeg gratulasjoner fra kollega og gode klemmer. Herlig med kjekke kollegaer 💕 Dagen kunne ikke blitt bedre enn dette 😍.


#blogg #bursdag #gaver #familie #venner #bloggvenn #glede #barn #jobb #kollega

 

Jeg ble rett og slett satt ut.....

 • 04.06.2016 - 09:15

Nå begynner jeg snart å grine...... fordi jeg føler meg skikkelig lykkelig. Jeg er så lykkelig fordi jeg har så gode mennesker rundt meg. Jeg har min mann, ungene mine og familien min. MEN jeg har OGSÅ fantastiske bloggvenner som tenker på meg og bryr seg om meg, til tross for at dem aldri har møtt meg i levende live! Men de bryr seg ikke om de ikke har møtt meg i virkeligheten, de kjenner meg gjennom bloggen. De har blitt kjent med meg via blogg, via mine innlegg om min hverdag og mitt liv. Utifra det har de dannet seg et bilde av meg. Jeg kan med hånden på hjerta si at jeg er slik jeg er når jeg skriver eller snakker. Jeg legger ikke skjul på noe om meg selv, og jeg er bare meg selv på blogg eller virkeligheten. Og jeg er utrolig glad for at dere som følger meg på blogg.no eller Nouw, vet og ser at jeg ikke er en person som pynter på virkeligheten eller er ute etter klikk. 

I dag rørte min gode bloggvenn Frodith meg virkelig med hennes eget bursdagsinnlegg for meg. Masse flotte ord har hun skrevet til meg på min dag og hun har laget kake til meg også.Kan dere tenke dere det? Hvor snille og gode bloggere kan være mot hverandre? Jeg blir bare helt satt ut..... som jeg ble satt ut i går kveld også som dere kan lese om lengre nede - om dere ikke har sett innlegget på Nouw - legger jeg den ved her. Jeg må bare få si tusen millioner takk til Frodith og til alle som gir meg denne oppmerksomheten og alle flotte kommentarer. Jeg kan ikke si at jeg er lykkelig og jeg setter så mye pris på alle sammen ❤️.

innlegg jeg skrev på Nouw i går kveld:

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få skrevet dette innlegget. Hvordan jeg skal starte dette innlegget. Jeg er rett og slett totalt satt ut i kveld. Jeg har bare ikke ord på hvor glad jeg er, og hvor overrasket jeg ble for hva som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb. Etter 8 timer på jobb med tett nese og hodeverk som bygget seg opp på slutten av vakten. Var det en utrolig fin overraskelse jeg fikk da jeg kom hjem.

Jeg fikk en melding fra Terje og Yvonne bak bloggen Waoa at de hadde en overraskelse til meg. Og jeg tenkte at hva kan dette være? Jeg har jo ikke vunnet noe giveway eller avtalt noe. Da jeg kom hjem sto det en pakke fra Meste Grønn til meg i stuen. Jeg bare måpte og ble bare målløs! Jeg ble så glad og overrasket samtidig og kjente at jeg skalv skikkelig da jeg bærte den ut for å pakke den opp. Og da jeg så hva som var oppi og kortet som hadde verdens fineste hilsen til meg..... Jeg ble rørt til tårer .........

Kan dere tenke dere hvor glad jeg ble? To flotte mennesker som jeg har blitt kjent med fra bloggeverden, to mennesker som jeg aldri har møtt i virkeligheten. Men de setter så pris på meg at de ville bruke tid og penger for å glede meg. Jeg er bare så utrolig glad for denne gaven. Og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal tenke ---- jeg satt i et lite øyeblikk og var nærmest paralysert over gaven. Helt sjokkert og rørt helt inn til hjerteroten min ❤️. I går kom bestevenninnen min med flotte roser til meg, og i dag kommer flotte blomsterbuketten fra Terje og Yvonne og hunde jentene Filli og Saffi. 

Det er hvertfall ikke tvil om at jeg en dag skal treffe disse to herlige menneskene. Jeg er bare så rørt nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjør av meg eller hva jeg skal tenke. Jeg kan bare si tusen millioner takk til dere, og dere skal vite at jeg setter utrolig pris på hva dere har gjort. Nok en gang tusen hjertelig takk for at dere er så fantastisk snille og god mot meg. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har blitt kjent med dere ❤️. Dere er tvers gjennom godhjerta menesker som jeg har blitt glad i.#blogg #bursdag #gave #blomster #overraskelse #vennskap #bloggvenn #glede #mestergrønn #pakke

A true friend in life

 • 02.06.2016 - 22:00

Vennskap er som en kopp sjokolade,

den gjør deg varm

tvers gjennom!

- ukjent -

Nydelige roser som jeg fikk av min gode venninne i dag siden jeg fyller år på lørdag. Veldig koselig av henne og det varmet meg virkelig å vite at hun setter pris på meg og er glad i meg.

❤️#blogg #roser #venninne #vennskap #glede #glad #bursdag #gave

Premie i postkassen......

 • 02.06.2016 - 18:45Det er så kjekt å komme hjem etter jobb og se at jeg har fått pakke på bordet. Og når jeg åpner ser jeg et fantastisk flott smykke fra Nelly. Jeg vant ukens Rabble oppgave og premien var dette smykket. Veldig kjekt å vinne :) 

Ellers har det vært en lang dag for meg i dag. Siden jeg hadde fri i går og valgte å vente til siste tidsfristen med å bestille varer til i morgen, måtte jeg stå opp klokken 6. Og begynne på jobb litt over 6:30 for å bestille innnen tidsfristen som jeg tror var 7 eller 8. Men jeg ville ikke ta noen sjans så jeg sendte bestillingen før klokken slo 7! Og i hele natt sov jeg så forbaska urolig. Jeg drømte om jobb og bestillinger og livredd for at jeg skulle glemme bestille. Så nå kjenner jeg at øyelokkene mine er tunge og halsen er faktisk også vonde. Men men jeg overlever nok haha.

NEW IN: SOCKS & WATCH

 • 02.06.2016 - 12:00

Se så nusselige de er 😻 skjønner ikke hvorfor jeg ikke så disse sokkene i går da jeg var på Kroneland??? Disse sokkene er kjøpt der, en helt ny butikk som har åpnet i Spannavegen i samme bygg som Spar og Plantasjen. Jeg tror dette blir min nye favoritt butikk som selger alt mulig ting og tang. Er så mye kjekke ting du kan finne der, alt fra kjente kosmetikk merker til lav pris til krus og sokker hihi. Sokkene har Thea kjøpt selv for 12 kr pr. par i går og hun fikk også en fin klokke der til 69 kr.#shopping #blogg #sokker #newin

Var denne til meg eller?

 • 01.06.2016 - 20:00I dag var jeg som sagt med mamma og shoppet, og jeg fikk 500 kr av mamma til bursdagen min på forskudd. Fordi jeg så en knallfin jakke som jeg hadde så lyst på. Og det var 50 % avslag på prisen så da måtte jeg bare slå til! Dette er egentlig en regnjakke fra Jean Paul merket, men den er veldig fin og ser absolutt ikke ut som regnjakke. Den er 100 % vanntett, vindtett og puster samt den ser helt ut som en vanlig vår/ sommerjakke. Det første Thea spurte var om den var til henne da hun så snapen min i dag. Og hun maste fryktelig om hun kunne få låne den haha, men jeg sa klart i fra NEI. Hun stilte seg frivillig som modell for da fikk hun lov å prøve jakken 😆.

Forresten så har jeg tenkt over det igjen og bestemt at jeg vil la kommentarfeltet stå åpen. Jeg har jo gitt alle mine lesere beskjed om at jeg kommer ikke til å få klart å svare på alle kommentarer, men jeg leser de jeg får inn. Og jeg setter pris på alle som fortsatt titter innom og leser bloggen min her.

Dagens vift ute......

 • 01.06.2016 - 16:35

Jeg har vært på vift med mamma og vi har kost oss masse med lunch og shopping. Vi har hatt en fin mor og datter dag som var veldig koselig. Bursdagsgave fra mamma har jeg også fått som dere skal få se senere ;)
#blogg #kafe #lunch #shopping #senter #mamma #kaffi #antrekk #oufit
 

Hvor ble sommeren av?

 • 01.06.2016 - 09:35

June is here!!! Men hvor er sol og sommer? Alt jeg hørte of så da jeg våknet i dag er regnet som pisket mot vinduet. Og alt er bare grått og trist på første juni dag. Værmeldingen endrer seg så utrolig fort og en vet ikke lengre hva en skal vite. Det er aldri stabilt syns jeg :(

Men men jeg får ta det som det er og prøve se positivt på det. Jeg har fri i dag så morgenen starter med en kopp kaffe. Før jeg skal ut på vift med mamma :) Ønsker alle her en flott onsdag <3

Husk det går an å kommentere innlegg hos meg igjen, men jeg vil lese kommentarene først derfor er det godkjenning modus.

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no