Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

En hyllest til min kjære mann ❤️

 • 13.02.2017 - 11:40

 

13.02.2017

Det magiske tallet er 50!

Tenk at du nå har rundet dette tallet som du egentlig ikke syns noe om. Men en ting skal du vite min kjære mann, tall er bare et tall. For meg har jeg aldri brydd meg om aldersforskjell fordi jeg mener at kjærlighet handler ikke om alder. 

Da jeg ble kjent med deg i desember 2005 visste jeg om aldersforskjellen. Men du var ikke som noen andre jeg hadde møtt i mitt liv. Du var annerledes. Du var så voksen og erfaren på livet. Jeg følte meg trygg med en gang jeg begynte å bli kjent med deg. Det klaffet bare med en gang! Vi traff hverandre nesten daglig og følelsene kom vel ganske kjapt hos begge. Jeg vet du forelsket deg i meg ganske kjapt hihi mens jeg var litt mer beskjedent. 

Men ting skjedde og vi ble et par. Jeg hadde Thea og du hadde to barn fra tidligere ekteskap. Sammen bygde vi et nytt liv med mange utfordringer gjennom årene. Mine, dine og så kom felles barnet. Det var mye for meg i starten å tilpasse meg et helt nytt kapittel i livet mitt. Mye utfordringer med barneoppgragelse, utfordringer med å bo i sammen med noen, kultur krasj osv. osv. 

Men...... gjennom alle årene vi har vært sammen og vært gift har vi kommet oss gjennom masse forskjellig. Det er veldig sant det de sier om å være med hverandre gjennom tykt og tynt, i gode og onde dager. For det har vi virkelig fått kjenne! Vi har gått gjennom så mye og har alltid overlevd for sammen er vi sterke. 

I dag fyller du som sagt 50 år og det kan sees og høres så fælt fordi du føler deg gammel. Tallet 50 virker skremmende på deg fordi du føler du er så mye eldre enn meg nå. Tall er bare et tall. Om du er 40 eller 50 betyr ingenting for kjærligheten jeg har til deg. Jeg elsker deg fordi du er den du er uansett hvor mye aldersforskjell det er mellom oss. Selvom jeg syns det er gøy å tulle med deg at du er kommet midtveis i livet osv. 

Jeg får aldri sagt det nok - du er min klippe og du er den jeg vil være med til døden skiller oss. Turbulens vil komme og gå men viktigste er altid at vi vet vi har hverandre. Jeg vet du alltid er der for meg. Du støtter meg i alt uansett hvordan jeg er eller har det. Jeg vet jeg kan være vanskelig og vrang til tider, men du holder alltid ut. Du forstår meg og vet hva du må gjøre for å holde meg oppe. Alle gangene jeg har vært nedbrutt, oppgitt, frustrert, lei meg, alle tårene som har falt - er det du som sitter ved min side. 

Så det jeg vil si er gratulerer med dagen min kjære mann ❤️ du fortjener å bli hyllet. Du er verdens beste mann og verdens snilleste pappa til våre fire barn. Og husk det som betyr noe er hva vi har sammen som er verdifullt 💕.

40 år som ektepar

 • 12.02.2017 - 16:10

Happy Mothersday alle sammen ❤️

 

Har dere hatt en fin Morsdag så langt? 

Jeg har vært ute og spist kinamat med mann og unger og bestevenninnen min. OG jeg er så STAPPA som det kan bli! Hadde jeg hatt plass hadde jeg kunne sittet der i evigheter og bare spist og spist. Det var mye folk også ute på restauranten som ville feire Morsdagen. I går var jeg også hos foreldrene mine som feiret 40 år som ektepar. Veldig koselig og mye mat og drikke der også. Så hele denne helgen har jeg bare godtet meg med god mat og drikke 😂. 

Noen bilder av antrekket jeg hadde på meg på festen i går ❤️.

 

Gratulerer til alle mødre ❤️

 • 12.02.2017 - 13:35

Gratulerer til alle mødrer der ute i verden ❤️

Alle dere fortjener denne oppmerksomheten 💕 vær sammen med familien og ha en flott Morsdag alle sammen 🌹

 

The Selfie Expert

 • 11.02.2017 - 14:00


 

This is what I got from Vietnam 💕

OPPO F1s Selfie Expert rosegold (selvom fargen på boksen viser gold haha) 

Dette er en smartmobil som spesialiserer seg på selfie med 16 mp frontkamera! Operativsystemet som er på denne er Android..... noe som jeg selvfølgelig ikke er så begeistret over. Men denne OPPO mobilen er en av de mest populære telefonene på markedet i Vietnam for tiden. Den er spesielt for selfieglade mennesker...... som meg kanskje hahaha. Men jeg måtte jo prøve ut denne og nå hadde jeg muligheten for å prøve den ut. 

Jeg har ikke prøvd den ut så mye enn å ta noen selfiebilder ute i dagslys nå. Og som dere ser så tar den veldig bra bilder i dagslys med frontkameraet. Jeg personlig kommer ikke til å bruke denne fast, men jeg kommer nok til å bruke den når jeg skal til Vietnam. Mobilen har dualsim som betyr at jeg kan ha det norske simkort og et vietnamesisk sim i den når jeg er i Vietnam.

Første bildet av meg i dette innlegget er uten selfiemodusen som det heter. Helt vanlig bilde med frontkamera på første. Alle de andre bildene er med frontkamera med selfiemodus i forskjellige finhetsgrader på hud, og i to hudtoner blond og rose. Jeg har testet ut iphone 7 plus sin frontkamera med slike filter, og det er soleklart OPPO vinner akkurat på det punktet. Iphone kan ikke måle seg med OPPO sin 16 mp frontkamera! Vil jeg se ut som jeg er sminket og har porselenhud er det bare å ta selfies med denne mobilen 😂.

Men ellers er bakre kamera til OPPO dårligere enn iphone 7 plus. Og som sagt er OPPO en Android mobil som jeg ikke klarer å takle i lengden. Jeg har mange i familien og venner som bruker iPhone og har iMessage, og da kan jeg ikke bruke Android. Jeg syns det er veldig greit å ha iMessage funksjonen på mobilnummer. 

Be my Valentine

 • 11.02.2017 - 11:45

Jeg ble overrasket av mann og barn med røde roser i dag ❤️

Ha en fantastisk flott lørdag alle sammen 🌹

Baby, it´s cold outside

 • 10.02.2017 - 08:45

Ha en flott fredag alle sammen ❤️

Bilder fra dagens fototur ❤️

 • 08.02.2017 - 19:20

K V A L S V I K 

Solnedgang gjennom mobilen

 • 08.02.2017 - 17:50

Mens Jonas trener her ute i Kopervik dro jeg og mannen en tur ut for å ta bilder av solnedgangen. Jeg står og fryser meg ihjel samtidig som jeg desperat må stille kameraet for å klare fange de flotte fargene. Jeg visste ikke om disse bildene her som mannen min tok med hans iphone 7! Jeg syns de ble kanonbra derfor vil jeg dele det med dere med en gang. Bilder fra speilrefleksen kommer senere da de må inn på data og redigeres før jeg kan poste dem på bloggen.

Pictures lately

 • 08.02.2017 - 13:45Bukse//H&M - Sko//Michael Kors - Topp//Cubus&Monki - Hettejakke//Divided
 

Livet går videre uansett

 • 06.02.2017 - 11:00Fredag 3.2.17 kl. 22:35:
Først vil jeg bare gi dere beskjed at jeg tar en liten pause fra bloggen. Dette for å samle tankene og følelsene mine om enkelte ting som har skjedd. Jeg kan ikke gå i detaljer eller skrive om det. Jeg vet bare med meg selv at det er enkelte ting som blir sagt som har gått innpå meg. Og jeg trenger tid å fordøye alt.... det er mye gamle følelser og tanker som har kommet tilbake. Bekymringer, frykt og nervøsitet overfor visse hendelser og opplevelser. Både på godt og vondt. Jeg vet bare ikke lengre hva jeg skal gjøre. Jeg er ikke sterk som jeg trodde. Jeg prøver jo bare å gjøre så godt jeg kan med alt. Men nå er alt bare svart for meg. Bånnen er nådd og jeg har havnet i zombie tilstand. Så ja jeg kommer tilbake men akkurat nå trenger jeg bare å stenge meg inn i min egen verden.Mandag 6.2.17 kl. 01:35:
Det er nå midt på natten og jeg ligger våken mens jeg hører at mannen min sover tungt. Jeg burde sove slik at jeg er opplagt og uthvilt for en ny dag, en ny uke. Men jeg har ikke helt 100 % ro i kroppen. Jeg skrev på fredag at jeg ville ta en liten bloggpause for å samle tankene. To dager uten blogging eller Facebook. Jeg har ikke orket å tenke på bloggen fordi jeg ikke kan skrive konkret hva som er i veien. Tankene og følelsene har vært rare, og det har gått opp og ned. Jeg prøver enda å fordøye ting som har skjedd, ting som har blitt sagt. Innerst inne er jeg redd. Ikke redd direkte mot noen eller noe, men redd for å feile. Redd jeg ikke klarer å nå opp til det som forventes av meg, av meg selv og andre. 
Jeg vil være sterk ..... men er tydeligvis ikke sterk nok..... jeg trenger å få bekreftelse på at det vil ordne seg. Jeg kan takle å være under press og aksepterer å få de tilbakemeldinger jeg fortjener å få. Men jeg er dessverre veldig følsom og sårbar. Jeg tar alt innpå meg og jeg tør ikke å forsvare meg mot ting. Jeg har ikke så mye jeg skulle ha sagt liksom. Jeg føler at alt jeg sier ikke betyr noe uansett, og jeg føler alt er min feil. 
Barndommen min, oppveksten min og alle opp/ nedturene jeg har hatt i mitt liv er preget av hvordan jeg er blitt. Selvtilliten og selvbildet mitt har jeg ikke hatt siden jeg var liten. Selvom det ikke vises fordi jeg holder masken, betyr ikke at jeg er følelsesløs. Jeg kan bli skuffet, lei meg eller såret og mange ganger vil jeg bare gi opp. Det var en periode i livet mitt der jeg bare ville gi opp alt! Jeg ønsket rett og slett ikke leve mer. Alt var bare et rot. Alt var kaotisk. Eneste jeg tenkte på som en løsning til smertene var å ta selvmord. Jeg var alene. Jeg tenkte tusen scenarier i hodet mitt hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg ville så sårt få en slutt på alt, for det gjorde så vondt. Følelsen jeg hadde fordi jeg visste jeg hadde skuffet folk rundt meg, fordi jeg ikke klarte å være den folk ville jeg skulle være. 
Men jeg akter ikke igjen å la slike ting dra meg ned. Livet er ikke alltid like lett og det vil alltid være et eller annet som skjer. Jeg har mange ganger hatt det slik, altså føle at jeg igjen har truffet havets bunn. Og jeg må igjen bygge meg opp. Det positive med slike fall er at jeg lærer noe for hver gang. Det er en kamp jeg må klare å gå selv. En kamp for å komme meg opp igjen. For jeg vet å gi opp er ikke løsningen på hvordan jeg har det. Jeg skal klare meg gjennom dette om det så er at jeg trenger tid. Tid og familie er min bestevenn i slike vanskelige tider. Jeg er utrolig glad for å ha familie og venner rundt meg som bryr seg om meg. Å vite at dem er her for meg gir meg styrke til å gå videre ❤️. 

Pr. dags dato:
Alt dette har skjedd i det siste som jeg har skrevet på Nouw bloggen, men jeg vil la dere vite hva som har skjedd også, dere som jeg har her på blogg.no ❤️. Jeg er bedre i dag og jeg har bestemt meg for å legge alt bak meg. Jeg kan ikke tillate meg å være på bunnen lenge, jeg skal opp og være den blide og glade jenta jeg pleier å være ☺️. Livet går videre uansett ..........

 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no