Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

GRANDIS I HELE HUSET

 • 29.02.2016 - 22:15

Siste skuddårsdag snart over og jeg har hatt en trivelig arbeidsdag med kjekke kollegaer. Ingenting er bedre å ha en jobb en liker og trives i. For meg er trivsel på jobb veldig viktig for at jeg skal syns det er en glede å gå på jobb. Det hadde vært pyton å gå på jobb hvis en hadde mistrivs! 

Etter jeg kom hjem fra jobb i kveld har jeg ryddet litt på kjøkkenet. Ungene har stekt seg Grandis til middag selv, og det luktet Grandis i hele huset. Tror de hadde den nye Grandis som jeg ikke har smakt enda, har bare kjent hvor mye den lukter HAHA Jeg liker ikke Grandis for å være ærlig med dere..... jeg syns det ikke er mat..... men ungene liker den. Og lettvint for dem å steke en pizza selv når jeg ikke er hjemme. 

Jeg lagde heller litt salat og spiste mer av foccacia brødet som jeg hadde et innlegg om i helgen. Du kan lese om det i dette innlegget HER, der finner du også oppskriften på denne herlige brødet.


#bacon #salat #dressing #mais #blogg #kveldsmat #sunt #foccacia #baking #jobb #trivsel #glede #kollega #mat

 

UTSIKTEN

 • 29.02.2016 - 18:25

Til tross for den dårlige opplevelsen i går med forsøplingen, fikk jeg tatt disse naturbildene. Dette er bildene jeg fikk tatt i helgen da jeg var på Åkrasanden. Det er fortsatt ikke begynt å spire så det er ikke noe planter eller blomster jeg kunne ta bilde av. Men jeg blir fascinert for hver gang jeg er på denn plassen. Utsikten og den gode friske luften som du får når du står der..... nå luktet det veldig sterkt av tang og tare. Som dere kan se på bildene er det veldig mye av det som er på land.

Jeg prøvde meg på mange forskjellige innstillinger denne gangen. Og jeg ble ganske fornøyd med bildene :) Jeg drømmer enda om å få dra på skikkelig fotokurs.... jeg har tenkt mye på VestFoto som har fotokurser.... men det passer aldri med arbeidstidene mine. Når jeg en dag får sjans skal jeg melde meg på fotokurs hos dem, siden jeg har hørt utrolig masse bra om akkurat Vestfoto. 

Forresten ikke glem min blogg konkurranse: DELTA HER :)

 
Som sagt ble disse bildene tatt i går derfor "God søndag" som jeg skrev på sanden :)

Her zoomet jeg på maks med Canon 18-135 mm linsen.Her zoomet jeg også med linsen på maks.Jeg satt vel 15 minutter og bare nøt solen som varmet, men måtte opp og gå før jeg frøs fast på rumpen.

#blogg #natur #hav #sol #himmel #svaberg #steiner #utsikt #landskap #foto #søndag #tur #skyer #fugler #stemning #canon #speilrefleks #kamera #objektiv #zoom #strand  

ET MAGISK BEKJENTSKAP

 • 29.02.2016 - 14:25

I dag har jeg virkelig lyst å fortelle dere om ei fantastisk flott bloggvenninne jeg har blitt kjent med. Jeg leser bloggen hennes fast hver dag, og hun har gitt meg mye inspirasjon og motivasjon. Selvom jeg ikke har kommentert på absolutt alle hennes innlegg, leser jeg. Hun er ei som ønsker alle godt, hun er opptatt å ta vare på og bry seg om det hun har. Gjenbruk og ta vare på miljø er ting hun brenner for. Hun er ingen rosablogger og det er akkurat derfor jeg setter veldig pris på akkurat henne. Hun ønsker å glede, opplyse, dele, informere og fortelle. Hun er magiskliv.blogg.no. Har du enda ikke tittet innom hennes blogg anbefaler jeg deg å klikke inn med en gang. Det hadde hun satt veldig pris på at du gjorde <3

Da jeg leste innlegget "Forskjellene tiltrekker hverandre" fikk jeg mange tanker. At alle er forskjellige er helt sant, men vi er alle sammen mennesker. Jeg hadde f. eks. ikke syns det var kjekt om mannen min hadde vært helt lik meg på tanker og meninger. 

I hennes innlegg "La oss forhindre et mareritt" der hun forteller om hvordan vi ødelegger miljøet. Sammen kan vi være med å ta ting i gjenbruk - ting du ikke trenger mer kan være gull for noen andre der ute. 

"Parforholdreglene" som Magiskliv har skrevet er det innlegget som jeg virkelig elsker! Fordi det hun skriver i det innlegget er så utrolig viktig å tenke på. Anbefaler alle å klikke inn på innlegget hennes for å lese <3 Og ikke nok med det - hennes innlegg "Rusa på livet?" må dere bare klikke inn og lese. Etter jeg leste det innlegget vekket det mye tanker i meg. VELDIG mye også kan jeg love dere!

Jeg kunne ha skrevet i det uendelige, men jeg syns virkelig hun fortjener min og akkurat din oppmerksomhet. Fordi hun er virkelig ei flink og flott blogger som har utrolig mye på hjertet. Om du ønsker kan du klikke på flere av hennes innlegg som jeg virkelig anbefaler dere å lese:

"ALLE ER LIKE MYE  VERDT!"

"MANGE RARE MÅTER Å UTTRYKKE SEG PÅ!"

"VIKTIGHETEN AV ET VAKKERT UTSEENDE..."

"HEKSA!?"

"JUSTIN BIEBER"

 

Jeg fikk tårer i øyekroken ......

 • 29.02.2016 - 11:25

Wow... tiden går virkelig fort .... 2016 kom fort og nå er vi allerede i dette skuddåret med en ekstra dag. At vi i dag får denne ekstra dagen som i hovedsak kommer hvert. 4 år. Og i morgen går vi inn i tredje måneden for året! Herregud hvor fort tiden går!  I går hadde eldste datteren bursdag der hun fylte 20 år!!! Tenke deg? At eldste barn i hus allerede er fylt 20. ... føler meg virkelig gammel haha og om 18 dager så fyller min eldste nevø 18 også! Gud hjelpe meg - hvor er tiden hen?

Men hva har denne lille ekstra dagen å bety for meg? Jeg personlig har ingen relasjoner med skuddårsdagen 29.2. For meg er det akkurat som en vanlig mandag, en ny uke med nye muligheter og utfordringer. Kanskje noen har bursdag i dag? Fine minner eller triste minner.... jeg har ingenting jeg. Jeg vet bare at i dag er det mandag, og en ny arbeidsuke venter.

Nå er det min uke med arbeidshelg og jeg er superklar for denne uken. Jeg "jukset" litt i går da jeg var på jobb og ordnet avdelingen klar for i dag. Men for å avklare med alle så jobber jeg ikke fast søndager. Siden noen kanskje lurte på om vi i butikk jobber søndager. Butikken har alltid stengt på søndager, men siden jeg frivillig ønsker å komme jobbe på søndagen, vil butikken få en bedre start på mandagen. Jeg gjør det kun når jeg ser det er behov og tid. Som sagt søndag er en fri dag så klart :) 

Før jeg stikker på jobb så vil jeg tipse dere om en ny serie på Netflix som jeg kom over i dette blogginnlegget: "Slik gikk det med Full House stjernene" som gikk på norsk tv med navnet "Under samme tak". Dette er en serie som jeg sikkert har sett tusen ganger da jeg var liten. Og jeg digget den serien - og i går måtte jeg jo sette på og se de 13 episodene som er kommet ut på Netflix. Jeg er ganske sentimental når jeg ser tv.... og det var så rørende å se disse skuespillerene igjen.... må innrømme det kom tårer i øyekroken da..... snufs snufs ...

Men nok om det ;) Vil også minne dere på blogg konkurransen min der dere kan vinne en fin glasskule pynt. Har du ikke deltatt kan du klikke inn HER.

Ønsker alle en riktig god skuddårsdag <3

Under får dere en liten sniktitt på et av de flere PENE bildene som jeg tok i går..... Mer kommer ut senere i kveld ;)


#blogg #jobb #skuddår #mandag #goddag #foto #natur #landskap #strand #serie #tv #netflix #jobb #bursdag #tiden #gripdagen #åkrasanden #utsikt #konkurranse #giveaways
 

 

 

EN SKAM FOR NATUREN!

 • 28.02.2016 - 23:00

Ja, jeg er virkelig skuffet etter dagens fotosafari! For all del i morgen kommer det innlegg av de flotte bildene jeg har tatt på min fotosafari tur som jeg skrev om tidligere. Men akkurat nå må jeg få ut litt frustrasjon! 

I flere innlegg og andre sine innlegg den siste uken har både jeg og andre bloggere skrevet om gjenbruk, spar miljøet, ikke bruk og kast bla. bla. bla. Vi må ta vare på naturen og miljøet vår da det er blitt veldig mye sløseri og folk bare kjøper og kjøper, og mer blir bare kastet. 

Og hva ser jeg når jeg skulle på en tur? Den flotte naturen vi har og så gjør vi ikke noe for å verne miljøet. Jeg så søppel overalt da jeg gikk litt rundt for å ta bilder. Jeg hadde ikke trodd at det var så mye søppel her, og det er så trist at det skal være slik. Hvorfor forsøpler folk i naturen? Hvor kommer all søpla fra? Dette kan jo seriøst ikke være søppeldunker som har blåst eller noe? Kanskje det men uansett hvor det kommer fra skal ikke slik søppel ligge i naturen. Det er ikke bra og det ser absolutt ikke fint heller!

Nå vet jeg ikke om det er kommunen eller hvem som eier områdene, men noe burde virkelig blitt gjort. Dette er fine strandområde og turområde til alle som ønsker å bruke det. Da syns jeg virkelig det må ryddes opp skikkelig!
#blogg #søppel #skam #natur #miljø #landskap #foto #naturbilder #tur #skuffet #ketchup #kartong #plastikk #gummi #hansker
 

Hemmeligheten er å ikke gi opp ;)

 • 28.02.2016 - 20:30

At jeg trives godt med den jobben jeg har er ikke tvil om!

Jeg lærer stadig for hver dag som går, jeg feiler, jeg bommer og jeg glemmer. Det er ikke alltid like lett men jeg gir aldri opp. Å ha et ansvar er ikke bare bare kan jeg love dere ;)  og det er utrolig mye arbeid og som må legges i for å klare det. Men jeg liker det jeg gjør og jeg tåler å få kritikk - det er da man lærer og får erfaring. 

Når jeg ikke har gjort en bra jobb, da går det virkelig innpå meg! Jeg vil yte mitt beste innen yrket jeg har og jeg er fortsatt på lærestadiet. Jeg lærer stadig for hver uke i denne bransjen. Selvom jeg av og til blir veldig lei meg når jeg ikke har klart å yte mitt beste. Det er helt normal reaksjon da jeg bare er et menneske jeg og. Men hemmeligheten er da å ikke gi opp om det ikke var godt nok gjort. 

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har bommet, og ikke klaffet med bestillinger og kampanjer. Men med god kommunikasjon med kjøpmann og ansvarlige, og god samarbeid klarer vi det. Jeg hadde ikke klart alt uten å ha fått hjelp av kjøpmann og mine kollegaer.

Så i dag har jeg vært innom jobb og fått gjort klar til i morgen. Ny Middag til familien under 100-lappen og ny kampanje starter. Og jeg er virkelig fornøyd etter dagens innsats med diskene :)
#blogg #rema1000 #jobb #ferskvareavdeling #ansvarlig #kos #middag #kylling #fisk #kjøtt #ferdigretter

LONDON, HERE I COME IN OCTOBER :)

 • 28.02.2016 - 18:30


#blogg #blogger #søndag #blogginnlegg #mestleste #vinne #tur #reise #london #Kaupang #glede #nedtur #opptur 
 

Denne uken har jeg virkelig hatt mye nedtur i starten av uken, men så har det bare blitt bedre og bedre gjennom uken. Uken startet negativt men det toppet seg først ved at jeg fikk en hyggelig melding fra gjengen bak Kaupangapp. Som ga meg den gladnyheten som reddet mye av negativiteten i begynnelsen av uken. Alt i livet er ikke alltid perfekt, du har dager som er gode og dager som er dårlige. Jeg må si at denne uken har gitt meg mye, jeg har mye å være takknemlig for og alt som skjer i livet det er erfaringer rikere. 

Så tilbake til ukens mest leste innlegg finner dere her:

"SERIØST! VANT JEG TUR TIL LONDON?" ble soleklart ukens vinner :) Høstferien drar jeg og mannen på langweekend til London for første gang i vår liv sammen. Han har vært i London for mange, mange år siden, mens jeg har aldri vært i selve London. Så dette er noe jeg virkelig ser fram til høsten.

silhouette of London on British flag background
Licensed from: Perysty / yayimages.com

Dessuten ikke glem å klikke deg inn på min blogg konkurranse - du kan være en av to heldige som vinner en fantastisk fin gave. Klikk på bildet under for å komme direkte til konkurransen :)
 

 

JEG ER 100 % VIETNAMESER!

 • 28.02.2016 - 14:00

JA!

Det er jeg som overskriften forteller - jeg er 100 % ekte vietnameser for dere som ikke visste det. Men hvorfor skriver jeg et innlegg nå om det? Alle vet vel at jeg er fra Vietnam, og da er jeg jo ekte vietnameser. Men som sagt har jeg nå fått mange nye lesere og følgere, og ikke alle vet hvem jeg er. Og jeg forventer jo ikke at alle har klart å fange opp alle innlegg som jeg har skrevet fem måneder tilbake. Så hvem er så denne jenta bak bloggen tvv.blogg.no? Hvor skal jeg begynne? Hvordan skrive om meg selv utenat det skal blir kjedelig eller for langt. Jeg tror nok jeg er ganske normal men kan til tider virke rar på forskjellige måter.

Jeg kom til Norge juli 1984 da hadde jeg nettopp fylt 3 år. Jeg husker absolutt ingenting fra min korte barndom i Vietnam. Det er såvidt jeg husker noe særlig av de første årene jeg kom til Norge. Jeg husker mamma, storesøster og meg ble gjenforent med pappa. Vi bodde de første årene på Skeisvang i Haugesund. Før de kjøpte seg enebolig på Kvala der de den dag i dag bor. Jeg har faktisk vietnamesisk navn også men det blir bare brukt av familien. Ellers fikk jeg norsk navn slik at det ville bli enklere for alle å uttale navnet mitt. Vietnamesisk er et vanskelig språk å lære. Forresten er mitt vietnamesiske navn "Thanh Tuyen" som navnet til ei veldig kjent vietnamesisk artist.

Jeg gikk i barnehage som alle andre barn gjorde. Jeg begynte i 1. klasse som alle andre barn. Jeg gikk gjennom barne og ungdomsskolen som det de kaller for Looser. Jeg var ikke populær i klassen. Jeg var annerledes! Jeg hadde annen hudfarge, snakket fremmedspråk og var veldig beskjeden og sjenert. Jeg ble fort et mobbeoffer for de andre ungene pga. jeg var annerledes. Det var en vonde tid og såret jeg fikk den tiden ligger skjult innerst inne en plass. Det er sårt for ei liten jente som ikke fikk være med på leken, ble kalt stygge ting osv. osv. Til og med opp til ungdomsskolen fortsatte det. Bare fordi jeg er annerledes betyr ikke at andre skal få lov å mobbe meg. Greit at jeg vokste opp med strenge foreldre og jeg som søsteren min ble oppdratt til å lye og gjør det vi får beskjed om. Jeg syns ingenting om mobbing! Det er så stygt og feigt av mennesker som driver å mobbe andre. Selvom jeg nå er blitt voksen og har opplevd mye og ikke bærer nag til noen av de som har mobbet meg, så er arret der om det så er over 20 år siden.

Med tiden har jeg blitt mer sterkere og lært meg til å legge alt det vonde bak meg og se fremover. Men å vokse opp i Norge og hvordan kulturen og tradisjonen er ikke alltid like lett. Kultur og tradisjon kræsj. Altså norsk vs. vietnamesisk. Selvom mine foreldre og meg og mine søsken har bodd så og si livet våres i Norge så er vi fortsatt vietnamesere. Jeg er opptatt av at jeg skal vite hvor jeg kommer fra og at jeg har vært veldig heldig som har fått komme til Norge. Fått et godt liv i Norge. Det hadde jeg ikke hatt om jeg hadde fortsatt bodd i Vietnam. Så ja, jeg er veldig takknemlig for at jeg bor i Norge.

Jeg hadde ikke ville flyttet tilbake selvom Vietnam er mitt hjemland. Selvom jeg er stolt over å være ei vietnameser men jeg er også stolt over å være norsk og. Jeg har norsk statsborgerskap og har bodd her så og si hele livet mitt. Så hva kalles jeg da? Norskvietnameser? Norsk med vietnamesisk opprinnelse? Vietnameser med norsk pass? Jeg vet ikke helt hva det kalles. Hvis noen spør meg: hvor kommer du fra? Da svarer jeg med en gang jeg er fra Vietnam. Spør folk er du norsk så svarer jeg at ja jeg har jo norsk pass. Er det riktig?

Jeg kan snakke flytende vietnamesisk og skrive rett. Dette har mine foreldre vært veldig streng på at vi unger skal kunne morsmålet. Jeg kan snakke norsk og på sekundet snu over til morsmålet. Folk som kjenner meg og har hørt meg snakke, syns det bare er helt utrolig å høre på når jeg snakker mitt språk. For dem er det som musikk fordi vietnamesisk har veldig mye tonefall opp og ned. Slik at det kan høres ut som vi synger men også høre ut som vi er sinte på hverandre. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan begge språk, men en ting jeg forbanner meg selv på er at jeg ikke har klart å lære ungene mine mitt morsmål. Mannen min er nordmann så der er det ikke hjelp i å få når det gjelder språk. Og når alt rundt meg i hverdagen går i norsk får jeg en skikkelig utfordring å lære ungene. Jeg kan godt snakke til dem på morsmål, men de svarer på norsk. Enkelte ganger forstår de heller ikke alt jeg sier til dem, da blir jeg bare frustrert og gir opp. Så beklager, der har jeg totalt mistet grepet.

Men ellers at jeg er ekte vietnameser eller ekte norsk er det ikke så viktig. Fordi uansett hva så er jeg bare et menneske. Jeg er som alle andre mennesker som bor i dette landet. Jeg vet hvor jeg stammer fra men samtidig som jeg tilpasser meg det norske samfunnet. Integrering. Mange ganger er det vanskelig fordi en står mellom to helt forskjellige kulturer. Jeg må innrømme det av og til påvirker meg mye. Det er også grunnen til at jeg ikke alltid klarer uttrykke meg skikkelig. Jeg får ikke til å si eller skrive skikkelig slik at folk skal forstår meg, og ikke mistolke meg.

Gjennom årene har jeg lært meg en ting som jeg syns er bra. Det er å ikke la andre styre meg og mine meninger. Jeg har også lært å slutte å bry meg for mye om hva andre syns. Jeg skal ikke la andre ta kontroll over meg og hvertfall ikke stole blindt på folk. Jeg ønsker bare å være meg selv uansett om jeg er rar eller ei. Jeg har lært å ikke gi opp med en gang en møter motgang. Ingen er feilfrie og ingen liv er perfekt alltid. Når en har møtt mye motgang i livet gjør det deg sterkere. Og du finner fort ut hvem som virkelig er der for deg.

Jeg vil si jeg er ei blid og glad person. Positiv, utadvendt, flittig, ordenslig og ansvarsfull. Negative ved meg er nok jeg er ganske sta og gir meg ikke så fort. Har jeg sagt eller begynt på noe så skal jeg gjøre det skikkelig. I bunn og grunn så er jeg nok ganske så vanlig person - selvom jeg er 100 % vietnameser :) Jeg er glad i mannen min, ungene mine, familien min, vennene mine osv. osv.

#blogg #kultur #tradisjon #mobbing #barndom #oppvekst #oppdragelse #vietnameser #norsk #statsborgerskap #morsmål #språk #tanker #følelser #erfaringer #livet #familie #venner #barn  

 

 

UT PÅ FOTOSAFARI

 • 28.02.2016 - 11:25

Ja, nå skal jeg ut på fotosafari med zoomlinsen min mens Jonas er på karatetrening. Lokasjonen blir på vakre Åkrehamn og Åkrasanden. Solen skinner om kapp med skyfri blå himmel.

Med kamera og spotify i ørene setter jeg nå i gang med fotojakten :)

Liten smakebit som er tatt av min iPhone 6s plus. Bilder med speilrefleks kommer senere i kveld.

#blogg #natur #sol #himmel #hav #speilrefleks #spotify #iphone6splus #foto #sommer #søndag #canon #canon70d

"Gjør en forskjell-challenge" #7

 • 28.02.2016 - 09:00

Dag 7:

"Nevn 3 ting du er takknemlig for fra uken som har vært."

Da er vi kommet til siste dag av Missmommy sin "Gjør en forskjell-challenge", og jeg vil takke henne så mye for en fin challenge uke. Det har vært givende å få være med på denne challengen. Og se alle innslagene fra andre bloggere har gitt meg så mye glede denne uken. Jeg er ikke kreativ med å finne challenge til dere, men jeg liker når noen andre gir meg oppgave, slik som Frodith, DaddaOgVeien og Missmommy har gitt.

1. Inspirasjonen til å skrive dette innlegget:

"JEG ER BLITT RIK"

2. Jeg har blitt bedre kjent med ei blogger som jeg aldri har møtt i virkeligheten. Ei som jeg har åpnet meg og det samme har hun til meg. 

3. Takknemlig for alle dere der ute som har lest bloggen min, alle dere som har lagt igjen fine kommentarer til meg, det varmer mitt blogghjerte <3

Klemz til alle :)


#blogging #challenge #takknemlig #utfordringer #rik #glede #varme #bloggverden #bloggvenner
 

 

"Gjør en forskjell-challenge" #6

 • 27.02.2016 - 20:30

Dag 6:

"Send en koselig SMS til en du setter stor pris på! Og hvorfor."

Dagens challenge som MissMommy har gitt oss ser du ovenpå. Den jeg tenke på i dag med en gang jeg våknet var min gode bloggvenninne Helene. Jeg hadde ikke hørt mye fra henne i går så jeg sendte henne en melding: 

"God dagen :) hvordan går det hos deg?"

Det er litt viktig å vise omtanke og at du bryr deg om de du setter pris på. Og hun er ei som jeg setter stor pris på etter jeg ble kjent med henne her på blogg.no. Vi har ting til felles, opplevelser i livet osv. osv. Så hun har jeg virkelig sansen for.... hun er som ei lillesøster for meg <3

Takk for at du er min venn :)

 

smiling teenage girls having fun
Licensed from: dolgachov / yayimages.com #blogg #bloggvenn #venninne #glede #bryseg #oppmerksomhet #utfordring #helg #kos

Husk blogg konkurransen min :)

DELTA HER 
 

BAKT POTET VS. FOCCACIA BRØD

 • 27.02.2016 - 19:30

Se hva vi har laget i dag! Er vi ikke flinke? Får vi masse husmorpoeng nå? Vi som er så flinke og laget både bakt potet til middag og foccacia brød, alt laget fra bunnen. Bakt potet smakte nydelig i selskap av DaddaOgVeien med en drøss med unger. 

Pr. dags tid sitter jeg og Marielle og gomler på foccacia brødet - knallgodt! Dette er noe jeg kommer til å lage ofte for oppskriften hennes var utrolig lett. Her er også oppskriften om du har lyst å prøve :)

Til deigen trenger du: 
1 kilo hvetemel
1 liter lunket vann
1 pose tørrgjær eller 50 gram ferskgjær

1 ts sukker
1 ts salt
3 ss olje

Til oljeblandingen trenger du: 
1 dl olje
4 ts tørket rosmarin 
evt 1 ts herbs de provence i tillegg
Kan også ha på diverse andre ting om ønskelig som: 
Soltørkede tomater, oliven, hvitløk, fetaost og annet :)

Etter du har tatt på oljeblandingen drysser du godt med flaksalt over. 

Alt dette eltes godt i kjøkkenmaskin til en jevn røre. Denne røren skal være ganske løs! Legg plastfolie og en håndkle over bollen for heving. Nå skal dette heves i ca 1 time. 
(Tips om heving: Gjerne fyll opp oppvaskkummen med varmt vann, sett en rist over og sett bakebollen oppå risten.)
#blogg #foccacia #baktpotet #bacon #baking #brød #salt #olivenolje #heving #rosmarin 

HUSK BLI MED PÅ MIN BLOGG GIVEAWAY DER DU KAN DELTA OG VINNE EN FLOTT GLASSKULE PYNT TIL Å HENGE I VINDUET

DELTA HER :)

HER ER HVA JEG PØNSKER PÅ :)

 • 27.02.2016 - 16:50

HUSK BLOGG KONKURRANSEN MIN SOM DU KAN DELTA HER :)


Akkurat nå har jeg besøk av denne flotte jenta, Marielle bak bloggen DaddaOgVeien. Det jeg skrev tidligere i dag at jeg gleder meg til noe kjekt er akkurat dette besøket. Hun er ei flotte jenta som er ei av bloggvennninnene jeg har blitt kjent med. Og hun bor i Skjold sammen med samboeren sin, og det er ca. 30 min å kjøre til Haugesund. Det syns jeg er veldig kjekt for da er det faktisk mulighet å treffe hverandre slik som vi gjør i dag. 

Vi har nå spist bakt potet og imens har vi hatt foccacia brød til heving som vi har laget etter Marielles oppskrift som du kan finne HER. Etter maten sitter vi nå og snakker og koser oss med hver vår blogg :) Oppdatering av bakingen kommer senere så følg med oss videre i kveld.

#blogg #foccacia #bloggvenninne #helg #kos #venninne #blogging #baking #oppskrift
 

UKENS BLOGG GIVEAWAY :)

 • 27.02.2016 - 15:00

Har du lyst på denne flotte glasskulen?

Denne kan du henge i et vindu hvor som helst der solen skinner inn. Lyset treffer kulen og lyset vil da reflektere i rommet. Jeg har flere som faktisk henger ute på vinduer som jeg ikke oppholder meg så mye i. Og siden jeg er opptatt av gjenbruk i hverdagen, så tenkte jeg at dette kan være gjenbruksgave til en av dere heldige som melder seg på.

Og jeg slår ekstra til med å fortelle at jeg gir vekk en til som er lik den på bildet men i blå farge!!!

Det du trenger å gjøre denne gangen er å legge igjen en kommentar med navn og epost, og skriv hvorfor akkurat du ønsker å få denne premien. 

Har du Facebook hadde jeg blitt veldig glad om du ville følgt meg der også: https://www.facebook.com/tvv.blogg.no/

Jeg velger ut to vinnere som har den beste kommentaren som får hver sitt glasskule pynt <3

Vinneren trekker jeg onsdag 2. mars kl. 20


#blogg #konkurranse #vinn #glasskule #pynt #gjenbruk #glede #blogger #glass #lys #reflekterer 
 

Hva pønsker jeg på?

 • 27.02.2016 - 13:40


#blogg #mummikopp #mummitroll #chocochocolate #kos #helg #lørdag #glede #bloggtreff #bloggvenn #blogger 

Nå har jeg vært og handlet inn til middag for i dag og i morgen. På menyen i dag blir det bakt potet med bacon, mais, rømme, ost og smør. I morgen blir det enkel salat med stekt baconbiter, mens Jonas skal få Rema 1000 Hot Wings. Jeg kjøpte meg også ny pakke med Nescafe sine pulverkaffi med smak, det er det jeg har laget meg nå i min fine Mummi kopp. Jeg elsker disse Mummi koppene - jeg henger jo etter med å samle på disse koppene. Men jeg tenkte tidligere at jeg har jo så mange kopper, hva skal jeg med flere? Men etter at jeg begynte å blogge har jeg sett så mange som har disse koppene, og de er jo så fine..... så jeg er på vei å bytte ut alle kopper i huset med Mummi.... til stor skrekk for gubben for han syns koppene er svindyre til vanlig når de er så små :p

Jeg gleder meg også veldig til klokken 15 for da får jeg besøk. Av hvem skal dere få vite senere i dag, og hva vi skal gjøre får dere også vite da. Dette skal bli knallgøy - å gjøre noe kjekt denne dagen :) Så lurer du på hvaj eg pønsker på må du bare følge med på bloggen min.

"VIBRATOR I SENGEN"

 • 27.02.2016 - 11:05

#blogg #sove #seng #vibrator #bass #musikk #fest #naboen #helg #kos #godmorgen

God morgen bloggen ;)

Har dere sovet godt i natt? For her hos meg så lå bloggen nede hele morgenen fordi eieren ikke fikk sove før langt på natt. Så eieren, altså meg, har sovet som ei prinsessa helt til kl. 10!

Bassen jeg skrev om i går lagde masse vibrasjoner i veggene og sengen min vibrerte som om jeg lå på en gedigen vibrator! Haha men slapp av folkens - jeg lå nå fint i sengen (alene) - stuptrøtt så nothing happen! Jeg tror jeg falt i koma rundt to i natt......

Men nå er jeg stått opp og været er topp selvom det ikke er sol. Nå skal jeg se gjennom hva jeg må handle til middag i dag og i morgen. Så skal det skje noe kjekt senere som jeg kommer til å fortelle om på bloggen utover ettermiddagen. Følg med så får du vite :) Har du forresten Facebook kan du følge meg på min egen side der for oppdatering: tvv.blogg.no

Slenger med et bilde som jeg tok med front kamera på mobilen av krøllene jeg hadde. Krøllene satt i lenge og forsvant ikke før jeg vasket håret.

HJELP! HUSET DIRRER....

 • 26.02.2016 - 23:00

God kveld alle mine fine lesere :)

Nå kan jeg finally ta helg etter en travel dag på jobb. Jeg har jobbet fra kl. 12 til 20 i dag og fikk masse varer. Det var ikke lite jeg hadde bestilt heller da hihi men butikken skal jo selge så da må jeg ha nok varer inne. Jeg fikk plassert det som skal plasseres, og ordnet det som skal ordnes. Og jeg er fornøyd med dagens innsats - i tillegg så har jeg prøvd meg på å skrive plakat. Det var ikke lett for det er jo ikke det samme å skrive på plakat som å skrive på et ark.  Til vanlig er det kollega av meg som skriver plakater, men han har fri i dag så jeg måtte bare prøve selv.

Hva syns dere om plakatene jeg har skrevet da?

Rema 1000 Solvang


#blogg #jobb #plakat #skrive #kveld #helg #kollega #matbutikk #dagligvarebutikk #rema1000 #ferdigretter

Jeg har stått og fylt opp denne disken med Rema 1000´s nye ferdigretter som dere ser på bildet. Og siden dette er nye ting som er kommet må jo selvfølgelig Tonemor prøve. Jeg kjøpte med meg etter jobb en pakke med Chili con carne til kveldsmat. Så nå har jeg faktisk lagt i meg en pakke med dette og det smakte faktisk utrolig godt. Den er ikke sterk om du lurer, selvom den heter chili. 500 gr. er det i hver pakke og jeg spiste fint opp en sånn pølse. Den er til 2 porsjoner men jeg må nok si at en voksen klarer fint en pakke.

Mens jeg satt og spiste trodde jeg at huset var i ferd å rase sammen. Hadde jeg hatt sånn vegghylle med pynt på hadde alt falt og knust! Huset dirret som pokker - jeg kunne kjenner sterke vibrasjoner i veggen. Bildene mine på veggen sto i fare for å ramle ned, men heldigvis har gubben gjort en bra jobb med festingen. Grunnen til huset dirret eller dirrer ennå er fordi nabojenten feirer bursdagen sin nå. Jeg er sikker på hun har diskotek anlegg eller noe - for store høyttaler med BASS på full guffe - da skjønner dere sikkert selv hva jeg mener at huset dirrer! Hører bassen som dundrer som bare det da hun har anlegget mot stueveggen her hos meg. 

Men, men det gjør meg ingenting fordi dette visste jeg på forhånd. Så lenge naboen gir beskjed i forkant at det vil bli musikk og fest, er det helt greit for meg. Jeg satt bare på musikk selv så slapp jeg å høre bassen hennes :) Men nå skal lille meg pakke sammen (ikke bloggen altså), og flytte meg opp i den himmelsk nydelige sengen min. Jeg skal ligge og høre på musikk i mine Bose øreklokker og lese mere blogg. I morgen skjer det noe spennende og kjekt som jeg ikke skal røpe til dere før i morgen. Så følg meg videre og jeg ønsker alle sammen en god helg og god natt.


 

"Gjør en forskjell-challenge" #5

 • 26.02.2016 - 19:30

Dag 5:

"Gjør noe bare deg selv! Noe DU har lyst til. Jeg vil gjerne få høre om hva det er."

Denne utfordringen kommer fra www.missmommy.blogg.no :)

Noe jeg har tenkt på og har litt lyst til å gjøre for bare meg selv er vippe extensions. Jeg har normal vipper men de står bare rett ut. Vil jeg ha vipper som er fine må jeg bruke vippetanken og mascara. Da får jeg fin nok vipper som fremhever øyet. Men jeg kunne tenkt meg hatt noe jeg slipper å stelle til hver morgen. Å slippe bruke vippe tang og mascara hver gang jeg ønsker å se litt ektra fin ut på øynene. 

Er det noe som dere kunne anbefalt eller vet hvor jeg kan gjøre det i Haugesund?

morning make-up
Licensed from: vsurkov / yayimages.com #blogg #utfordring #vipper #vippeextension #mascara #øye #skjønnhet #sminke #


 

JEG ER BLITT RIK!

 • 26.02.2016 - 11:00

Hvor mye tid bruker du på blogg hver dag? Hvor lang tid bruker du på å blogge? Hvorfor blogger du i det hele tatt? Har du tenkt på disse spørsmålene som jeg nå tenker på? Jeg kan med en gang svare deg at jeg bruker mye av fritiden min på å lese og skrive. Jeg har aldri i mitt liv skrevet så mye som nå etter jeg begynte med blogg. Dette er som en offentlig dagbok om livet mitt. Alt jeg velger å skrive og dele blir offentliggjort og åpen for alle å lese.

Moren min har spurt meg mange ganger: "Hvorfor blogg? Hva er det med blogg? Jeg skjønner bare ikke blogg. Hvorfor er det folk som vil legge seg ut på nettet?" Som dere skjønner er moren min av den eldre generasjonen, hun er også kav vietnameser selvom hun har bodd i Norge like lenge som meg. Selvom foreldrene mine har bodd lenge i Norge, og de har integrert seg godt inn i det norske samfunnet, er de fortsatt vietnamesere. At mamma ikke forstår hvorfor jeg blogger skjønner jeg. For blogging er ikke noe som de er vane med eller noe som verken jeg eller dem vet om finnes i Vietnam. 

Jeg bruker fritiden min til å jobbe med bloggen, kanskje noen syns det er helt bak mål å drive med blogg. Mange tjener og penger på å blogge, slik som disse toppbloggerne gjør. Det er levebrødet dems og de må blogge for å tjene penger, akkurat slik som vi hobbybloggere må gå på våres faste jobber. Vi lever ikke av bloggen vi som blogger på hobby basis. Folk har spøkt med meg og sagt jeg kan tjene masse penger når jeg blogger, kan jo blogge på fulltid bla. bla. bla. Som sagt blogger jeg ikke for å håpe på å bli toppblogger. Jeg har en fast jobb som jeg trives veldig godt med. Blogging er en hobby jeg har i fritiden min det :)

Men tror folk at det er så lett å bli toppblogger eller en kan tjene gryn med blogg? For det er det aboslutt ikke! Jeg har ikke tjent ei krone siden jeg begynte å blogge. Jeg har ikke fått noe gratis via bloggen uten å måtte jobbe hardt med bloggen. Som et eksempel måtte jeg sette meg ned og bruke mange timer på å skrive et innlegg til Kaupang. Jeg bruker god tid når jeg skriver innlegg, og jeg liker å lage gode innlegg til leserene. Innlegget som jeg skrev om gjenbruk ga meg vinnertur til London. Eller innlegg som jeg skriver for Rabble.no hver uke i kamp om å få vinne en premie. Alt dette må jeg jobbe for å få til en premie, hvis jeg er så heldige og vinner. Btw. så vant jeg forrige ukens rabble oppgave - da vant jeg en Max Factor 2000 Calories mascara. 

Ingenting er gratis. Det er for sikkert. 

MEN ..... en ting som blogg har gitt meg - det er RIKDOM. Jeg er blitt RIK på akkurat alle dere andre bloggere der ute. Takket være dere har jeg blitt rikere på kunnskap, erfaringer fra dere, tankene deres, alt dere deler med meg og hele verden. Jeg har blitt flere bloggvenner rikere i mitt liv - det for meg er rikdom det! Jeg har ikke blitt fysisk rik med masse penger på konto eller i neven. Nei, jeg har blitt psykisk rik av fine tanker og kommentarer fra alle dere som har lest bloggen min. Å lese andre sine blogg er en berikelse for min hverdag <3 Jeg har fått nye venner i bloggverden som jeg føler jeg har kjent i evigheter. Det er utrolig hvor mye en kan føle og kjenne seg fram til bare ved å lese andres blogg og alle kommentarer en får av andre. 

Ja, derfor vil jeg med hånden på hjerta si til dere at jeg er blitt rik av bloggen - rik takket være alle dere <3

#blogg #hverdag #kveld #kos #nytlivet #familie #rik #rikdom #berikelse #bloggere #bloggvenn #mammaliv

 

KICK MY ASS

 • 25.02.2016 - 20:30


#blogg #spark #sliten #søvnig #foto #2xu #marius #genser #tights #sko #grus #hverdag #trøttitryne

Kan noen komme og klaske meg i fjeset eller sparke meg i ræva???? For denne damen er i ferd med å svime av i sofaen! Hun sitter her med macen sin og faller snart i koma hvis ikke dere gjør noe. Hodet går opp og så dupper den ned - opp og ned - haha .........

GRUUUUsomt.....  hvor trøtt jeg er i dag...... jeg sitter og tvangsholder meg våken altså! Jeg kan ikke sove nå for det er altfor tidlig. 

Har sovet innmari dårlig i to, tre netter nå denne uken..... er nok fordi jeg har hatt fryktelig mye å tenke på etter vinterferien. Jeg har ikke fått sovet skikkelig fordi jeg ligger og tenker på ting som har skjedd i begynnelsen av uken. Tenkt på hva som har skjedd og hva jeg kan gjøre for å at det skal bli bedre. Og i dag har jeg sansynligvis fått orden på en del ting og alt er blitt mye lettere. Alt blir lettere når ting får sagt seg ferdig og ting får synket inn. Av og til må en falle ganske hardt for så reise seg opp og tar lærdom av fallet. .......

JA, ja satser på at jeg ikke sovner på sofa nå..... men om jeg skulle det så sier jeg takk for i dag og ønsker alle sammen en riktig god kveld og GOD NATT <3


 

"Gjør en forskjell-challenge" #4

 • 25.02.2016 - 18:45

Dag 4:

"Ta bilde av noe vakkert, noe som du oppdaget i løpet av dagen, som bare gjorde inntrykk på deg."

Været i hele dag har vært super skjønt - synd jeg har vært innendørs nesten hele dagen. Jeg hadde en del å gjøre på jobb samt det var litt kluss med leveransen ble jeg hengende etter. Men litt forsinket hjem ble jeg - og da jeg kom hjem sto jeg på trappen og så på den blåe himmelen. OG tenkte brått da på "Gjør en forskjell-challenge" til Missmommy. Tok fram mobilen og knipset dette bildet  - slik ser det ut når jeg står ved ytterdøren hjemme og ser utover. Kaldt men friskt. Nydeligt.


#blogg #himmel #kveld #vinter #hverdag #mobilbilde ##trær #haugalandkraft #kraftbygg #skyer #vakkert
 

Bedre sent.... enn aldri ....

 • 25.02.2016 - 16:00

Starten på denne uken var ikke helt som jeg hadde sett for seg. Det var litt startproblemer etter jeg hadde ferie en uke, og begynte igjen på jobb på mandag. Men nå begynner det å gå bedre og jeg føler at nå går det mot lysere tider. Jeg skal ikke gå i detaljer på hva som har skjedd enn at jeg kan si at det er bedre nå. 

I går skulle jeg vise dere hvordan håret mitt ble etter jeg fikk testet ut krølltangen fra MAST. Men dagen i går følte jeg for å skrive ferdig innlegget om dagens utseendepress i samfunnet vårt. Så ble det en tur på jobb da varene kom i butikken. Jeg var på jobben noen timer før jeg kjørte for å hente Jonas på karaten. Hjem og fikk lest litt blogger og trakk vinneren av blogg konkurransen min. 

Og jeg fikk gjøre det jeg liker best, hjelpe andre med det jeg kan. Jeg har fått hjulpet ei bloggvenninne å sette inn nytt design for henne. Hun kjøpte seg nytt design hos KvDesign som har mye bra, og hun har tilbud på mange av designene sine nå. Vil du sikre deg nytt og flott design må du bare skynde deg inn og kjøp :) Dere kan ta en titt på bloggvenninnen min sin nye design HER.

Men her har dere bilde av hvordan håret mitt ser ut etter krøllingen. Det var veldig lett og fort å få krøller, men jeg må nok øve mye mer på hvordan jeg skal holde stangen og hvilken retning jeg skal snurre håret på den osv. Kjenner at jeg ikke er vane med å dulle med slike hår ting... syns det er mye lettere å bruke rettetangen for å få stritte håret haha enn å krølle... plutselig ble håret mitt mye kortere. Så om jeg hadde hatt dobbelt så langt hår hadde denne krølltangen vært ypperlig. 
#blogg #frisyre #skjønnhet #hår #krøller #krølltang #makestyle #hverdag #travelt #karate #trening #barn #familie #mammalivet #bloggdesign #design #Kvdesign
 

Hva har jeg i veska mon tro?

 • 25.02.2016 - 11:00

Jaha! Hva har jeg i vesken da? Jeg er som alle andre damer, og eier en del forskjellige vesker. Vi kjøper vesker selvom vi har en haug liggende. Men jeg er slik at jeg kjøper nye og brukte vesker, jeg selger også om det er noe jeg ikke skal bruke selv mer. Gjenbruk. Det er så gøy når en kan drive med gjenbruk slik at vi slipper å måtte kaste hele tiden. Men det er ikke gjenbruk jeg skal skrive om i dette innlegget i dag :)

Det jeg vil vise dere er hva jeg har i vesken min når jeg går ut. Jeg har fast to håndvesker jeg bruker. Den ene er en litt større som dere sikkert har sett på bloggen for et par måneder siden. I den får jeg plass til MacBooken og iPad, mens denne dere ser her er en mindre håndveske/ skulderveske. I vesken har jeg alltid med meg:

Lommeboken med bankkort, førerkort, medlemskorter, kontanter, mynter, kvitteringer og en nål til å ta simkortet ut av iphonen??!! Ja sikkert greit å ha den hehe

Lader til iphonen er jeg dø avhengig av å ha med meg. Jeg får panikk hvis jeg har lite batteri igjen på telefonen. Heldigvis har jeg også billader i bilen så jeg er på en måte alltid sikret batteri.

Selve mobilen of course ;)

BIND det er veldig viktig å ha en i reserve siden en aldri kan være 100 % sikker på når tante rød kommer på besøk. Selvom jeg har ganske så regelmessig og punktlig besøk, kan det hende at hun går seg litt vill og ikke kommer når jeg hadde beregnet hun skulle komme.

Nesespray vet jeg ikke helt men den er vel greit å ha i vesken tenkte jeg.

Lipgloss og lipsyl må jeg ha med for det om jeg som regel påføre en gang før jeg går ut. Så ligger det i vesken og ikke blir brukt før jeg går ut igjen neste dag.

Det var det jeg har i vesken når jeg går ut.

Utfordre deg til å vise meg hva dere har i vesken - om du vil :)


#blogg #veske #kvinner #mobil #bind #lipgloss #lipsyl #nesespray #lader #lommebok #bankkort #penger #cash #billappen

 

Jeg vil ha ny bil!!!

 • 25.02.2016 - 07:45

Wæææhhh minusgrader igjen her haha så klager jeg med en gang! Jeg liker virkelig ikke denne årstiden. Det er grusomt å stå opp om morgenen, fælt å gå ut på morgenen. Alt er galt da! Huff jaja må få klage litt også ikke bare brast og bram :)

Bilen min som er en Opel Zafira bruker enormt lang tid for å varme seg opp. Den er grusom å bruke om vinteren, helst må den stå på tomgang i ti/ kvarter minutter minst for å bli varm. Og det tar ti minutt å kjøre hjemmefra til jobben. Neste gang vi skal bytte bil har jeg sagt til gubben jeg vil ha kupe varmer eller hva det nå heter. Jeg vil ha en bil som jeg kan styre på en app fra mobilen. Starte bilen på klokkeslett og alt det finesser en bil faktisk kan ha nå.

Er jeg sytete og kravstor eller? Haha nei jeg får komme meg på jobb og jobbe så jeg får tjent noen slanter til min drømmebil da! For alt koster og hvertfall ny bil ;)

Ha en strålende torsdag alle sammen og takk for alle som har tittet innom bloggen min i går. Takket være dere kom jeg på 1. Plass i kommunelisten min :)

BLOGGEN PAKKES NED

 • 25.02.2016 - 00:30


#header #design #blogg #bilde #picasa #navn #tekst #redigering #godnatt #pakke #farvel #søvn #sove

Sånn nå er jeg fornøyd med teksten på headeren - utrolig hvor mye tid det tar å få det optimale header og design. Men nå er jeg virkelig happy med hele designet på bloggen min. Akkurat slik jeg liker det :) Jeg har nå oppnådd og klart å få det slik jeg  vil med bloggen. Og jeg tror ikke kan gjøre noe mer med den for å få den bedre. 

Så kjære lesere nå pakkes bloggen ned - og den vil ikke se mer dagens lys..... fordi jeg som eier bloggen må virkelig komme meg i seng. Så nå sier jeg takk for i dag og takk til alle dere som har følgt meg fram til i natt. 

Vi blogges i morgen da vel ;)

 

TIDEN ER INNE FOR Å.........

 • 24.02.2016 - 22:30

The Golden Ticket
Licensed from: Bigalbaloo / yayimages.com #blogg #vinner #giveaway #konkurranse #heldig #aloevera #foreverliving #lipsyl

Hvem blir den heldige vinneren tror dere? Denne gangen har jeg brukt en webside som heter miniwebtool random name picker, for å trekke ut vinneren av min giveaway. Den ble jeg obs på etter jeg så den i et blogginnlegg til DaddaOgVeien. Og den er geniale da du legger inn navnene som dere ser og trykker pick a random name.


Og den som stikker av med en Aloe Lips with jojoba fra Forever er søteste Helene Nordvik!!! 

Jeg tror det må være skjebnen i dag altså! Jeg hadde et innlegg i dag der jeg hadde "Gjør en forskjell-challenge #3" som handler om akkurat vinneren. Og nå vinner hun også min blogg konkurranse :) Virkelig sammentreff dette hihi

Gratulerer så masse til Helene <3


 

"Gjør en forskjell-challenge" #3

 • 24.02.2016 - 17:00

Dag 3:
"Hjelp en fremmed! Det kan være å åpne en dør, gi fra deg setet på bussen eller lignende."

I dagens challenge som Missmommy har gitt ser du ovenpå. Og i dag har jeg lyst å fortelle om da jeg hjalp en fremmed. Vedkommende var en fremmed for meg for en stund tilbake, men er nå ei god bloggvenninne. 

Den fremmede jeg skriver om her er Helene Nordvik - hun var ei helt fremmed ung jente for meg som også er blogger. Hun blogger under Stjørdal og er nylig blitt tobarnsmamma. Hun har en herlig prins på 4 år som jeg kaller for sjarmtrollet, og ei nydelige prinsesse som ble født 12. februar 16. Jeg kom tilfeldig bare over bloggen hennes og begynte å følge henne. Vi begynte så også å chatte via facebook profilene våres, og ble da mer og mer kjent med hverandre. Hun trengte en dag hjelp til å sette inn bloggdesign hun hadde kjøpt, og jeg elsker å hjelpe andre med slike ting. Og hun stolte på meg at jeg fikk logge inn på hennes blogg og ordne designet og legge inn det som trengs. Jeg er virkelig glad når jeg får hjulpet andre, selvom jeg aldri i mitt liv har truffet vedkommende. 

Men jeg skrev et innlegg i går "Gjør en forskjelle challenge #2" at en av tre positive ting om meg er akkurat hjelpsomhet mot andre. Jeg syns det er utrolig gøy når jeg kan hjelpe andre så lenge jeg har mulighet, og kan det de trenger hjelp om. Helene har flere ganger nevnt i hennes blogginnlegg hvor takknemlig hun er for hjelpen hun har fått hver gang hun har endret design eller få lagt inn header. Hun har nettopp i går fått nytt design på bloggen som dere kan se HER.


#glede #hjelpsom #challenge #blogg #takknemlig #fremmed #blogger #snill #tobarnsmor #mamma #venner #bloggvenner #prinsesse

Hårete legger.. hårtap... silikonpupper...

 • 24.02.2016 - 12:30

Et åpent, ærlig og personlig innlegg <3


#blogg #tanker #selvbilde #selvtillit #selvfølelse #silikon #pupper #påvirkning #toppblogger #blogger #personlig #kroppfiksert #forfengelighet #operasjon #inngrep #beyourself #naturlig #sminke #utseendepress #samfunn #fiksering

 

Hmmm... jeg ser overalt i media nå at plastikkirurgi er det hotteste temaet. Plutselig er det blitt så hot at jeg ikke en dag ikke ser/leser artikler eller blogginnlegg om dette. Og jeg skjønner mange reagerer og er imot plastikkirurgi. Men på en annen side så skjønner jeg også hvorfor enkelte har gjort det. Så kan man lure på hvorfor ønsker man plastikkirurgi? Har noen spurt hver enkelte om hvorfor akkurat vedkommende vil legge seg under kniven? For jeg tror det er mange grunner for at folk ønsker dette. Mange grunner som både kan være okei og ikke okei.

Se for eksempel på meg. Jeg er helt normal og tilbakemeldinger jeg har fått i voksen alder er at jeg holder meg bra. Jeg ser bra ut og og er naturlig fin, og bilder dere ser av meg på bloggen er ekte bilder jeg har tatt. Enten med mobil eller speilrefleks. Bildene er sjeldent redigerte og jeg har sikkert brukt sminke på kun de bildene som jeg har vært i selskap eller spesielle anledninger. Og ja jeg har en mammakropp etter to fødsler. Jeg har hårete legger og hår under armen som jeg driter F. at jeg har. Jeg mister hår så det holder - røyter verre enn katten sier gubben.  Jeg spiser på hårtabletter i håp at jeg kanskje får bedre og finere hår (ikkke sett noe resultat enda men men). Jeg har masse fregner i ansiktet, og jeg kan få kviser/ uren hud som alle andre. Jeg tar meg selv ikke høytidelig, og syns det er helt greit å ha en avslappende forhold til utseende.

Men... så kommer det som noen kan ta meg på ..... jamen du har jo fikset på deg.... du har ikke ekte pupper du... Fordi jeg har har lagt meg under kniven for 8 år siden. Om selve opplevelsen på det har jeg skrevet i et innlegg i begynnelsen av desember 2015: "Ja, jeg har gjort det!". Men gjør det meg da til et dårlig menneske da fordi jeg har latt meg operere? Er jeg da uskikket til å være en mor til mine to barn? Skal du se ned på meg nå fordi jeg har utført en plastikk kirurgisk inngrep? Vet du grunnen da hvorfor jeg valgte å gjøre det? Nei, det vet du ikke før du spør ikke sant? Det er fort å dømme før en vet årsaken. Ja, jeg er enig i at disse toppbloggerene som er et stort forbilde for mange unge jenter her i verden, og at de påvirker mye disse unge. Og ja, jeg er enig i at det er et stort press i dagens moderne samfunn å alltid se bra ut og mange er veldig kroppsfikserte. Og jeg er totalt enig i at folk skal gjøre det de vil selv med kroppen sin for det er hver enkeltes valg. 

MEN.... har du en flott kropp fra før, slank og har fine former, fin rumpe og fine fyldige lepper eller pupper..... JA hvorfor skal du fikse på deg da? Er det for å få mer oppmerksomhet eller er det for din egen del eller din egen forfengelighet? Alle har en eller annen del i seg som tenker på forfengelighet, at en skal se bra ut og vil se bra ut. Det er helt menneskelig det. Jeg har jo fått nye pupper - hva har det gitt meg? Mer popularitet? Nei. Mer status? Nei. Mer selvtillit og selvfølelse? JA!

For meg så var dette mitt boost for å få opp selvtilliten og selvfølelsen. Tenk deg å vokse opp og alltid få høre at du er flatbrystet, ser ikke fin ut i kjole eller du ser ut som du er 12 år gammel. Det gjør noe med selvfølelsen din! Jeg tok ikke silikon før jeg hadde fylt 27 år. Det var et valg jeg tok fordi jeg var drittlei å føle at jeg ikke ser kvinnelig ut. Jeg orket ikke å se på kroppen min og se at puppene ikke er større enn to små klementiner. Tror dere ikke at jeg har prøvd bh med skikkelig geleinnlegg, falske silikoninnlegg som jeg klistret på puppen, alt mulig, men det fungerte ikke. Det ble bare like flat som rullebanen for det. Så jeg måtte få hjelp av plastikk kirurgi for å få faste og store nok pupper for å føle meg kvinne. At mannen min elsker meg, gjør han uansett om jeg har klementiner eller appelsiner eller meloner (melon har jeg ikke da hehe) så er det min selvfølelse det går på. Jeg skal føle meg vel med min kropp, og det fikk jeg etter jeg fikk større.

Så nok en gang spør jeg dere: Er jeg et dårlig forbilde til barna mine? Er jeg en fæl person da fordi jeg valgte å operere meg? Jeg er jo bare den jeg alltid har vært selvom jeg har fått to nye og flotte pupper. Jeg er ikke redd for å si at jeg syns plastikk kirurgi er okei i mitt tilfelle. Men det betyr ikke at jeg sitter her og skriver dette innlegget med vilje å oppfordre alle unge jenter å gjøre det! Jeg vil at alle skal tenke godt gjennom før de gjør noe som helst med kroppen sin. Tenk nøye etter hvorfor du ønsker det.... tenk på om du virkelig trenger det. Jeg skulle ønske jeg kunne vist dere hvordan jeg så ut før inngrepet, men dere skjønner at jeg kan umulig legge ut før bilder her på bloggen. Jeg vil bare at dere ikke skal bli påvirket av alle disse toppbloggerene, alt som blir skrevet i media, men tenk selv på deg selv. Hvorfor skal jeg gjøre det? Er det noen grunn for at du trenger å få større pupper, lepper, rumpe osv. osv. Vil det hjelpe deg slik det hjalp meg i min situasjon? Lytt til kroppen og lytt til deg selv - gjør det som du virkelig føler og trenger. Ikke la deg bli påvirket av alle disse bildene av flotte og slanke kroppene der ute. Du skal gjøre det du føler du vil gjøre - og ikke gjøre det på grunn av press eller andre.

Klemz <3

 

Nyheter i hyllene - da må det prøves ;)

 • 24.02.2016 - 10:00

Noe som jeg er veldig interessert i er å prøve alt nytt som kommer på markedet. Altså nyheter som kommer inn til  matbutikker - helt nye varer som aldri har blitt laget før. Jeg jobber jo i en matbutikk så jeg får som regel med meg når det kommer noe helt nytt. OG da har jeg den tanken at jeg ønsker å prøve alt som kommer, spesielt slike ferdig drikker, yogurter osv. osv. Nyheter som jeg ikke trenger flere ingredienser for å lage maten, prøver jeg å teste ut alt.  En annen grunn for at jeg like å prøve ut nyheter er om kunder spør meg om nyhetene, så kan jeg faktisk svare dem :)

Disse to NOCCO boksene fikk Rema der jeg jobber inn i går, og selvfølgelig måtte Tonemor kjøpe for å teste dem ut. Den gule Mønster Energy The Doctor så også veldig spennende ut, så den kjøpte jeg også med meg hjem. Om den er nyhet eller ikke er jeg usikker, men jeg har aldri smakt den hvertfall. Når det gjelder slike drikekvarer får ikke jeg alltid med meg med en gang det er noe nytt. Jeg har 80 % stilling men nesten 70% av tiden er jeg på ferskavdelingen - og får ikke alltid med meg hva som er i de andre avdelingene.

Jeg har nå smakt NOCCO BCAA PÆRE - og jeg kan fortelle at den smaker veldig likt pærecider, bare at denne er uten alkohol. Og da mener jeg og virkelig at den smaker nesten som pærecider haha Men den inneholder 0 % alkohol :p Jeg har ikke smakt de to andre boksene enda, men skal få nevnt det i et senere innlegg hvis jeg har prøvd de.

HUSK KONKURRANSEN JEG HAR NÅ FRAM TIL KL. 20 I KVELD - TA EN TITT HER FOR Å VÆRE MED DU OGSÅ :)


 


#blogg #sprett #melk #yogurt #greskyogurt #energidrikk #frokostyogurt #blueberry #melon #pasjonsfrukt #nyheter #matvarer #drikkevarer #rema1000

MAKE MY STYLE

 • 23.02.2016 - 21:00


I morgen skal jeg gjøre det! Ja jeg skal prøve ut denne nye tingen jeg har kjøpt på meg selv ........ jeg har aldri på maken sett så kjapp sending av en pakke som Makestyle har. Jeg la inn bestillingen tidlig i går morgen (ja tidlig 22.2), og allerede i dag kom pakken i posten (23.2)! Helt utrolig hvor fort de sender varene.... jeg er vane med at det tar hvertfall minst 3-5 virkedager når jeg handler på nettet. Men denne nettbutikken slår absolutt kakå!!

Jeg fikk testet den full fart på Thea for hun hadde sååååå lyst å prøve. Og første inntrykk er WOW! Utrolig fort og lett det var å få krøller! I morgen skal jeg vise dere resultatet på hvordan håret mitt blir etter å ha brukt denne krølltangen. Denne kan du få kjøpt HER. Jeg valgte den som heter MAST Vol. 1 Curler og jeg kjøpte MAST Alligator Hair Clips i samme slengen også - de kan du finne HER.

Har du også denne krølltangen? 

BTW. IKKE GLEM MIN BLOGG GIVEAWAY SOM SLUTTER ONSDAG 24.2 KL. 20 DU KAN ENDA VÆRE MED PÅ KONKURRANSEN - DELTA HER :)
"Gjør en forskjell-challenge" #2

 • 23.02.2016 - 19:00

Dag 2:

"Skriv ned tre ting du liker ved deg selv! Vær helt ærlig med deg selv, og jeg vil gjerne høre hva de tre tingene er."

1. Hjelpsom - jeg har lært at det skader ikke å være hjelpsom mot andre. Å kunne hjelpe andre i uansett sammenheng gjør meg glad. Jeg forventer aldri å måtte få noe tilbake om jeg hjelper noen. 

2. Tar meg selv lite høytidelig - det tror jeg kanskje dere kan se gjennom bloggen min også. Jeg er ganske meg selv når jeg blogger og skriver. Jeg tror du kan se det på måten jeg skriver - jeg føler hvertfall at du kan merke at jeg bare er meg selv.

3. Snill og rolig person - jeg syns selv at jeg er ganske rolig av meg. Jeg gjør ikke så mye ut av meg når jeg er rundt folk. Jeg har alltid vært rolig og snakker ikke mye, jeg er kanskje mer den som sitter og lytter enn preiker.

Vil du vite mer om utfordringen kan du titte innom Missmommy sin blogg eller klikk HER for å komme direkte til challenge linken.

HUSK MIN BLOGG GIVEAWAY DER JEG TREKKER EN HELDIG VINNER ONSDAG 24.2 KL. 20

DELTA HER :)

Make A Difference Concept
Licensed from: Krasimira Nevenova / yayimages.com

#blogg #utfordring #challenge #personlighet #egenskaper #kopp #mummi #love #kjærlighet #hjelpsom #snill

Tilbehør? Må jeg ha det og?

 • 23.02.2016 - 14:40

innlegg i samarbeid med rabble.noSom dere ser så er ikke jeg veldig klesbevisst - eller motebevisst på hvordan antrekkene mine er. Jeg går bare med det som passer meg og som jeg føler meg mest komfortabel i. Jeg eier rett og slett ikke noe stil når det gjelder klær og mote. Jeg leser mange blogger som har fine antrekksbilder eller har satt sammen masse drømmeantrekk. Men jeg fatter det bare ikke hvorfor jeg aldri får til noe klær og tilbehør. Det lengste jeg har klart til nå, som jeg kan kalle tilbehør til et antrekk er dette:


Luen som jeg kjøpte i Bergen! Den er bare så god å herlige at jeg vurderer å kjøpe en lignende som er laget av ull på Miinto. Der har de mange luer i både ull, ullblanding eller bare acryl med pels pompom. Og jeg elsker sånne luer med sånn stor fluffy dusk!

Ellers andre tilbehør som i min mening er tilbehør er jo håndveske som her:


Jeg er ofte inne på Zalando og kikker på forskjellige vesker for å se om det er noe jeg kan ønske meg :) Der er det en vanvittig stort utvalg av merkevarer fra billig til kjempedyrt. Du kan finne et hav av vesker i all slags modeller og fasonger. 

Men tilbehør trenger vel ikke nødvendigvis å være noe som du har på deg? Å kle min iphone med fine covere er jo også tilbehør. Og en fin lommebok er jo også en fin tilbehør ikke sant. Slik som dette flotte By Malene Birger mobildekslene som du kan finne på Nelly er jo kjempefint tilbehør.


#rabbleno #bymalenebirger #shopping #rabattkoder #accessorize #antrekk #lommebok #veske #skulderveske #cover #mote

 

Litt fakta om lille meg

 • 23.02.2016 - 10:40

Nå tenkte jeg å forfriske dere med noen fakta om meg. Enkelte fakta har dere sikkert lest om før, og noen er nye som jeg røper til dere nå. Dere har også sikkert blitt bedre kjent med meg etterhvert, men jeg får stadig nye lesere så det er greit med en liten fakta oppdatering. Jeg leser mange andre blogger og får alltid en del inspirasjon av andre. Og jeg har kontaktet enkelte om det er greit for dem at jeg lager mine egne innlegg av samme sjanger. Jeg syns det er veldig greit å bare forhøre meg først med andre, for jeg vil ikke at andre skal føle at jeg "stjeler" ideer til min egen del.

Så her kommer noen punkter om lille meg:

⇒ Jeg er kun 1.58 cm høy på strømpelesten.... men jeg sier alltid at jeg er 1.60 høy for å virke som jeg er høyere ..... men jeg får stadig høre at jeg må se å vokse mer .... ka søren?


⇒ Jeg blir 35 til sommer (yeah i´m that old)

⇒ Klarer ikke bruke høyhælte sko - men kjøper slike sko for det #%!$# daahh sløseri eller?

⇒ Allergisk mot alt som ikke er av ekte gull eller sølv - så her er det bare ekte varer takk!

⇒ Liiiiiivredd meitemark - de er jo super ekle kryp.

⇒ Tror jeg har dårlig hjerte - fordi jeg hopper alltid en meter når jeg blir skremt, spesielt når jeg er på jobb går det sjelden noen dag utenat jeg støkker som pokker.

⇒ Lagt meg under kniven - ja, jeg har faktisk fått stappa inn ca. 220 ml med silikoninnlegg i puppene.

⇒ 100 % vietnameser - jeg er ikke adoptert altså, jeg er tvers gjennom ei vietnamesisk jente som har bodd i Norge nesten hele sitt liv. Jeg er norsk statsborger og føler meg mye norsk, men fortsatt vet jeg hvor jeg har røttene mine og hvor jeg opprinnelig stammer fra.

⇒ 2 vidt forskjellige utdannelser - jeg har fagbrev innen helseyrket og fagbrev innen salg og service.

⇒ Snartenkt - enkelte ganger tenker jeg ikke skikkelig gjennom ting før jeg snakker eller gjør noe :( 

⇒ Værsjuk - tipper det er mange som meg som blir ganske så humørsjuk etter hvordan været er.

⇒ Stabeist - det kan gubben skrive under på at jeg er haha

⇒ Ta sorgen på forskudd - det er typisk meg det å alltid tenke negativt fordi jeg ikke tør å ha forhåpninger om ting. Derfor er det lettere å heller ta sorgen på forskudd enn å bli skuffet.

⇒ Apple freak - lagt min elsk på Apple produkter fra den aller første iPhone 2g som kom i Usa. Det er KUN en iphone modell jeg ikke har hatt som er iphone 5c. Ellers har jeg brukt absolutt alle modeller av iphone som har vært på markedet.

⇒ Drikker ikke vin - gubben har prøvd å venne meg til rødvin slik at vi kan kose oss med rødvin/ hvitvin. Men smaksløkene mine liker rett og slett ikke viner så dessverre kjære :p

⇒ Automat - ja! jeg aner ikke hvordan jeg starter en bil som ikke er automat bil. Jeg tok opplæringen og oppkjøringen til førerkort på automat - så jeg har kun lov å kjøre automatbiler.

⇒ Dårlig taper - haha jeg er det men jeg er flink å skjule det, kanskje det er poker face jeg har da :D

⇒ Slaskete - jeg er ganske så slask av meg hjemme når jeg kan slappe av og være blant mine nærmeste. Da kan jeg bare være totalt meg selv og ikke trenger å tenke på hvordan jeg skal gå kledd, te meg osv. osv.

Men nå få det være nok fakta om meg - må spare til senere innlegg - håper dere ble enda mer kjent med meg etter dette innlegget. Og satser på at mine uhøytidlige bilder blir tatt godt i mot siden dette må vel være de første bilder av meg som jeg er fjollete på ;)


#blogg #meg #fakta #redd #meitemark #applefreak #høy #lav #chill #automatbil #automatgir #lappen #vin #kos #allergi #taper #morro #fjollete

 

 

 

 

 

 

"Seriøst! Vant jeg tur til London?"

 • 23.02.2016 - 00:40

Herlighet altså - dere ANER ikke hvor GLAD jeg er nå! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg - jeg sitter nærmest og skjelver og bare spør meg selv: Er det sant? drømmer jeg nå eller? Tuller han med meg nå? Er dette svindel? Prøver han å lure meg? Jeg må nesten klype meg selv i kinnet for å roe meg ned et par hakk. Og så må jeg igjen skrive til han og spør om han tuller med meg eller? Mandag ettermiddag fikk jeg en meldingsforespørsel på facebook messenger, men jeg så ikke den før titiden på kvelden. Jeg leste dette:

Kristian Aslaksen: Hei Tone :) Kristian fra Kaupang her. Vi synes du fronter Kaupang på en utrolig bra måte på bloggen din. Vi kan derfor gratulere deg som vinner av konkurransen og ønske deg god tur til London!! :)

Forstår dere nå hvorfor jeg er så glad? Og hvorfor jeg bare måtte spørre om han tullet med meg? Men det er ikke noe tull. Kaupang gjengen likte hvordan jeg skrev blogginnlegget som vant. Og hvordan jeg har frontet Kaupang både på bloggen min og på facebook at jeg fortjente å vinne konkurransen! Har du ikke fått lest vinnerinnlegget kan du lese den her: "DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK" og jeg har også skrevet et innlegg i forbindelse med Kaupang som du kan ser her: "JEG ER KOMMET PÅ NETTAVISEN".

Jeg har aldri i mitt liv vunnet noe slik via nettet eller blogg. Og jeg får til og med ta med meg en person på turen som de dekker. Kristian sa jeg måtte finne en jeg vil reise sammen selv, og det var jo ikke vanskelig det - selvfølgelig blir det min kjære mann jeg vil dra på tur sammen med! Og London av alle plasser! Jeg har ønsket å reise på tur der, men har aldri klart å få det til. Men nå er det som drømmen min snart kan bli oppfylt takket være gjenbruk. Takket være at jeg har engasjert meg slik for gjenbruk, og benyttet meg av Kaupang sin app og skrevet om dem.

Har du enda ikke fått meg deg hva Kaupang er kan du kikke på denne produktpresentasjonen for å se.


 

Nå kan jeg og mannen få den langhelgen vi hadde planlagt i høstferien. Vi hadde jo tenkt å ta en langhelg til Gdansk eller noe, men nå trenger vi jo ikke tenke for jeg har jo vunnet en tur til London. Og jeg kan velge akkurat når jeg vil reise også :) Kaupang dekker hotell og fly tur/retur fra Oslo. Men kjekke Kristian sa dette skulle vi alltids få til på et eller annet vis ;) 

Åhhh jeg er i lykkerus folkens!!!!!

#blogg #kaupang #konkurranse #vinner #london #tur #reise #langhelg #lykkerus #glad #overveldet #gjenbruk #Facebook 


 

"Gjør en forskjell-challenge" #1

 • 22.02.2016 - 22:30

Dag 1:
"Gi et kompliment til en person! Det kan være hvem som helst, hvordan som helst. Jeg vil gjerne høre om hvordan denne ble utført og evt virkningen av dette". 
Utfordringen kan du lese om HER.

MissMommy er ei av mange blogger jeg følger og leser fast hver dag. Hun er ei herlige ung dame som blogger om livet hennes som tobarnsmor, familiekaos, litt lavkarbo, den hektiske hverdagen og ellers det som faller henne inn. Jeg liker veldig godt det hun skriver fordi det er så naturlig og ekte. Hun er seg selv og jeg får en følelse av at jeg kjenner henne, selvom jeg aldri har møtt henne i virkeligeheten. Å lese om hennes hverdag, om familielivet og om forskjellige tema og tanker hun har, er for meg veldig kjekt. For flere ting hun skriver kan jeg kjenne meg igjen.... Hun er også utrolig flink til å lese andre sine blogger, og hun legger alltid igjen fine og unike kommentarer til hver enkelte. Her er det ikke noe tull eller copy n past comments - og det setter jeg utrolig pris på. Jeg blir alltid så glad for alle de kommentarene jeg har fått av henne alltid. 


Så dagens utfordring var å gi et kompliment til en person - og det gjør jeg nå til MissMommy som startet denne utfordringen. Og jeg utfordrer dere alle å sjekke ut utfordringen som jeg har linket lengre oppe. Om du lurer så kan du også bare se listen her under:

Dag 1:
Gi et kompliment til en person! Det kan være hvem som helst, hvordan som helst. Jeg vil gjerne høre om hvordan denne ble utført og evt virkningen av dette.

Dag 2:
Skriv ned tre ting du liker ved deg selv! Vær helt ærlig med deg selv, og jeg vil gjerne høre hva de tre tingene er.

Dag 3:
Hjelp en fremmed! Det kan være å åpne en dør, gi fra deg setet på bussen eller lignende..

Dag 4:
Ta bilde av noe vakkert, noe som du oppdaget i løpet av dagen, som bare gjorde inntrykk på deg.

Dag 6:
Gjør noe bare deg selv! Noe DU har lyst til. Jeg vil gjerne få høre om hva det er.

Dag 6:
Send en koselig SMS til en du setter stor pris på! Og hvorfor.

Dag 7:
Nevn 3 ting du er takknemlig for fra uken som har vært!

#blogg #utfordring #challenge #kompliment #bloggere #kommentar #mammaliv #familiekoas #lavkarbo #hverdag

Fristelsen ble for stor.......

 • 22.02.2016 - 21:45

Suprised young woman
Licensed from: BDS / yayimages.com #blogg #herligheter #easter #freia #påske #godt #påskeegg #miniegg #snop #fristelser #sjokolade #sjokoladekrem #sukker

Sorry......

Jeg klarte bare ikke å stå imot fristelsen i dag. Jeg innrømmer det... jeg er for svak til å klare holde meg så jeg måtte bare kjøpe med meg hjem disse herlighetene. Jeg får skylde på tanten som er på besøk ....... ha ha ha

Frister det med sjokolade????

ER DET GALT Å HA EN BLOGG?

 • 22.02.2016 - 21:30

Fem måneder siden visste jeg knapt hva en blogg er eller hva det menes å blogge. I fem måneder nå har jeg jobbet med bloggen min. Jobbet for å nå ut til publikum slik at folk skal bli kjent med bloggen. Jeg har funnet min greie når det gjelder blogging. Jeg liker det jeg gjør, og jeg gjør det fordi jeg syns det er gøy. Og jeg vet at å blogge tar tid - det tar tid å opparbeide seg status slik at folk vet hvem som er bak bloggen. Det tar tid menes her at du blir ikke kjent eller kommer på topplisten over natten etter et par innlegg. Nei, du må blogge jevnlig over tid før bloggen blir kjent og får flere lesere samt følgere. 

Jeg er ikke som alle andre, for jeg vil ha min egen stil over bloggen. Jeg er ingen rosablogger eller har noe bestemt tema. Jeg vil skille meg ut, uten at det blir vulgært. Jeg trenger ikke legge ut innlegg med lettkledde bilder av meg selv for å få lesere. For jeg er ikke interessert i å "selge" meg selv for å få flere lesere. Jeg vet hud og å spille på sex gir deg klikk - Jeg kunne sikkert fått mange lesere om jeg hadde stilt opp foran kamera i bikini eller utringede kjoler. Og hatt et bilde i hver innlegg som viser hud og kløft.  Men hvorfor skal jeg det? Jeg blogger ikke for at jeg skal bli stemplet som en "klikk-hore"! For all del har jeg absolutt ikke fått noe negative kommentarer eller blitt kalt noe slik - bare så det er sagt.

Jeg kan fint ha en blogg og være en god blogger for det om. En god blogg for meg er gode innhold, gode bilder, gode innlegg om en selv, tanker, følelser, opplevelser, ideer, innkjøp ...  you name it. At jeg blogger er et valg jeg har tatt, et valg som absolutt ingen har noe med. Liker du ikke at jeg blogger er det ikke mitt problem, for jeg tvinger deg ikke å lese. Og blogging gjør jeg absolutt i min fritid.  Blogging har aldri gått utover andre ting som jobb og familieliv. For alt er i min fritid, og hva jeg gjør i min fritid har ingen rett å blande seg eller si noe. Om det en dag skjer at jeg driter i arbeid og familien pga. blogging - ja! da kan dere få ta meg i nakken. 

Og er det noe galt i å blogge da? Alle som blogger velger jo selv hva og hvor mye de vil legge ut om seg selv. Jeg syns det er helt greit at folk er åpne og noen mer lukka. Jeg liker at det er variasjoner på blogger. Men bloggere som stadig bevisst viser hud, viker jeg litt unna. Et par innlegg er greit, men kommer det stadig innlegg med et eller annet lettkledd da orke jeg ikke lese. Men som nevnt er det opptil hver enkelte hva de vil oppnå med sin blogg. Blogging er fritt frem hvordan og hva en måtte ønske å legge ut, så lenge det ikke brukes til å henge ut andre, krenkelse mot andre eller navngi osv. For det er selvfølgelig straffbart!

Og ja, jeg deler mine innlegg på Facebook og min Facebook blogg side. Det er bloggerenes måte å reklamere sin blogg på. På lik linje som alle andre bruker Facebook til å promotere sine produkter eller bedrifter. Syns du det blir for mye blogginnlegg av meg på Facebook, er det jo enkle grep du selv kan gjøre for å slippe se. Du kan enkelt bare la være å følge meg eller velg skjul alt fra denne profilen osv. osv. Som sagt er det vår måte å få flere lesere ved å dele innleggene ut på de forskjellige sosiale mediene. Så igjen er det opptil dere selv om dere ønsker å se oppdateringer fra meg på din Facebook eller ikke. Jeg har all rett til å dele innlegg på Facebook som er mitt - og jeg trenger ikke ta hensyn til at det vises på din Facebook. For jeg har ikke tilgang til å styre akkurat din Facebook profil - det må du gjøre selv. 

Og til slutt til alle dere som følger og leser bloggen min - og alle andre som har tittet innom de forskjellige blogginnleggene mine: Tusen hjertelig takk for at dere har hjulpet meg med bloggen, det er dere som har hjulpet meg opp slik at jeg får lesere hver dag. Og takket være dere som leser bloggen min har jeg klart å slå rekorden min på lesertall. Jeg blogger under Haugesund listen og har ligget jevnt på 3. og 4. og 5. plass hver dag, altså jeg klarer å være på topp 5 og topp 10 hvertfall hver dag. Og det er jeg veldig takknemlig og glad for. Men i går søndag 21.2 slo jeg soleklart min egen rekord og fikk hele 826 lesere. Det er mange flinke bloggere i Haugesund så jeg er kjempeglad for hva jeg har klart. Jeg klarer nok ikke å holde lesertallet så høyt hver dag, men når jeg klarer det er det ekstra kjekt å kunne dele gleden min med dere. 


#blogging #blogg #valg #fritid #jobb #Facebook #sosialemedier #arbeid #livsstil #topplisten #lesere #tanker #meninger #glede #opplevelser #følelser #bloggtoppen #blogglisten #aktiv #lesetall 

NYE SKATTER OG GAMLE SKATTER

 • 22.02.2016 - 10:00

Når man er på tur så må man jo shoppe litt - ikke sant?

OG det er akkurat det jeg har gjort i Bergen. Jeg har tidligere fortalt dere om luen som jeg digger. Men jeg har også fått meg noen nye skatter på denne turen. Jeg var så heldige som kom over en butikk som hadde en del salg på merkevarer. Og jeg har kikket etter en lommebok slik som denne jeg fant til halv pris. Jeg bryr meg ikke om dette kanskje er modeller de skal selge ut eller ikke. Så lenge det er på salg og jeg likte denne så er det godt nok for meg. Så har vi denne iPhone 6s Plus coveret fra By Malene Birger som jeg har sett lenge på. Nøkkelringen fant jeg på en lekebutikk da Jonas og Lillian fikk seg noen leker. Den var så søte - den skrek liksom til meg "Kjøp meg!". På H&M fant jeg en plysj bukse av fleece som er så myk i stoffet, den måtte jeg bare kjøpe for jeg elsker slike "kose" bukser.

Hva syns dere om innkjøpene mine?


#blogg #shopping #keychain #marcjacobs #lommebok #bymalenebirger #iphone #cover #deksel #bergen #salg #rosa #pyjamas #bukse #lue #dusk #Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk

Jeg har også lagt ut to annonser på Kaupangapp på to håndvesker jeg selger billig. Last ned du også og bli med på jakten på gode gjenbrukskupp :) 

FORVER ALOE LIPS GIVEAWAY

 • 22.02.2016 - 07:00

SJEKK HER FOLKENS!!!!

Jeg setter så mye pris på alle dere lesere at jeg vil dele ut 1 stk. Aloe Lips with Jojoba fra Forever.

Om du ønsker å kjøpe Forever produkter kan jeg anbefale dere å sjekke ut dette blogginnlegget:

"FOREVER FANTASTISK SERVICE"

Vil du være den heldige som får dette må du gjøre to enkle steg:

1. Lik Facebook siden min HER (til dere som ikke er kommet på Facebook enda, tvil ikke, jeg er ikke vanskelig hihi men hadde satt pris på om du likte siden så lenge du har Facebook)

2. Legg igjen en kommentar (skriv det du måtte ønske) og husk navn og epost

Jeg trekker en vinner onsdag 24. februar kl. 20


#blogg #konkurranse #foreverliving #aloevera #lipsyl #jojoba #prøve #giveaway #skjønnhet #pleie

 

GRATULERER TIL VINNEREN :)

 • 21.02.2016 - 21:30

Denne gangen er det virkelig kjekt å se at det er så mange som har meldt seg på blogg konkurransen. Jeg har nå sett gjennom alle som la igjen kommentar, og skrevet dem ned - 16 navn faktisk :) Det er knallbra syns jeg - så jeg må først si tusen takk for at dere vil være med på konkurranser jeg kjører på bloggen min.

Jeg har nå trukket den som stikker av med et gavekort på en verdi av 200 kr fra Zalando. Nå kan vinnere finne seg noe fint på Zalando, og jeg håper vinneren får glede av gavekortet. Jeg har ikke noe jeg kunne tenkt å kjøpe akkurat nå derfor syns jeg det kunne vært kjekt å lodde den til noen som har lyst på et gavekort der. 

Men nok jatting hehe jeg må jo annonsere hvem vinneren er ........ og det ble denne heldige bloggeren:

KAJA JEANETTE


"Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 26 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015.Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er."

Gratulerer så masse Kaja Jeanette <3

Trodde dere han forlot meg?

 • 21.02.2016 - 18:00


#blogg #ektemann #love #kjærlighet #ekteskap #familieliv #tanker #evig #takknemlig #lesere

"IKKE RART HAN FORLOT MEG......"

Ukens mest leste innlegg :)

Blogginnlegget der tok virkelig kaken på antall lesere denne uken. Jeg slo min bloggrekord med hele 610 lesere etter jeg skrev det innlegget på onsdag. Jeg ble bare så overveldet over så mange som klikket seg inn på akkurat den. Og dere trodde sikkert at det var en livskrise jeg hadde havnet i, men neida han har ikke forlatt meg. Han er den snilleste mannen på jord, og han hadde aldri i livet forlatt meg..... han forlater meg kun i 2 uker.

Hvorfor jeg er så sikker på det? Det er fordi jeg vet hvor mye han elsker meg, og hvor mye vi to har gått gjennom i disse årene. Alt det har gjort oss sterkere sammen - så uansett om jeg enkelte ganger oppfører meg som den j.... dritt kjerringen som jeg skrev om i innlegget - vil han aldri forlate meg. Jeg vet jeg kan være vrang å ha med å gjøre, jeg kan være pisse sur, avvisende, humørsjuk, "ikke plag meg" humør, ikke vil kose ikke vil kysse - bla. bla. bla. Men uansett hvordan jeg er så aksepterer du meg slik jeg er, for jeg er bare den jeg er - det vet du. Derfor setter jeg også utrolig pris for at du er så tålmodig og sterk som du er. Og jeg er så glad for at du er mannen i mitt liv - mannen jeg skal dele resten av mitt liv med. Vi skal være sammen i godt og vondt - til den dagen vi blir grå og gamle. Uansett hvor mye negative eller positive ting som skjer - er det oss to - No Matter What <3

Og til alle dere der ute som har lest innlegget og leser bloggen min:

Tusen tusen takk for at dere har tatt dere tid til å besøke bloggen min. Det er dere som gir meg motivasjon til å ha denne bloggen. Hadde det ikke vært for dere lesere hadde jeg ikke fortsatt med blogg. Jeg setter vanvittig pris på alle de fine kommentarene dere legger igjen til meg. Om du bare leser uten å kommentere går også fint. Jeg får opp lesertall på hver innlegg og når tallet stiger for hver time, hver dag - da vet jeg at det er lesere som titter innom bloggen min. Blogging har gitt meg mye glede og jeg har blitt kjent med flere andre bloggere. Fantastiske bloggvenner :) 

At blogging er blitt en del av hverdagen min er ikke noe tvil om. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy - det skal ingen få ta fra meg. Blogging gjør jeg fordi det er kjekt å ha noe å gjøre på i fritiden. Det har aldri gått utover min faste jobb eller gått utover noen rundt meg. Men nok en gang tusen takk :)  

FANTASTISK FOREVER SERVICE

 • 21.02.2016 - 13:45

Jeg har vært veldig heldig som har blitt kjent med ei fantastisk flotte jente her på bloggen. Den flotte jenta jeg snakker om er Marielle bak bloggen DaddaOgVeien. Hun er ei snill og jordnær jente som jeg har stor sans for. Hun er også Forever forhandler og det er akkurat dette jeg skal skrive om i dette innlegget. Første gangen jeg fikk et lånesett av henne kan dere lese om her:

"Forever Living anmeldelse"

For en uke siden kom Marielle på døren med dette Forever pakken til meg. Jeg ble veldig overrasket for jeg hadde jo ikke avtalt noe med henne. Sammen med disse produktene fikk jeg et brev der hun skrev om hvordan jeg kunne bruke disse produktene sammen. Jeg sa tidligere til henne at jeg ønsket å prøve shampo og balsam, men at det var ikke nok med bare de små prøve pakkene jeg fikk av henne. Og hun har tatt meg på ordet og fått ordnet alt dette til meg!!! Jeg ble så glad for å få låne dette i en hel uke - prøve ut produktene skikkelig før jeg bestemmer meg for å kjøpe eller ikke.

Som dere ser på bildet er det Aloe Jojoba shampo og balsam jeg har fått lånet. Aloe Vera Jelly og Aloe Proplis Creme har jeg gjort som Marielle skrev: blander litt av de to sammen så blir det en hårkur. Som funker fett! Jeg har brukt shampo og balsam nå i en uke og jeg er veldig fornøyd. Jeg trengte ikke mye shampo for å vaske håret. Bare en liten klatt i vått hår, skummer godt og lett å massere ut. Så en klatt med balsam i hårlengden før jeg skyllet håret godt. Jeg har testet ut å ikke påføre håret mitt med noe som helst annen produkter etter vask. Altså ikke tatt på noe hårolje eller fønet håret, lot håret tørke av seg selv. Håret mitt er blitt mye friskere og de slitte tuppene er blitt mye mykere, samtidig som jeg har fått mindre problemer med floker. Så dette er noe jeg anbefaler på det varmeste - og Marielle kan se frem til å få en ny bestilling av meg :)

Tusen takk for at jeg fikk låne og du er flinkeste Forever forhandleren jeg vet om. Så om du trenger noe eller vil prøve så kan jeg anbefale henne på det sterkeste. Dere kan nå henne ved å titte innom bloggen hennes daddaogveien.blogg.no eller kontakte henne direkte:

Marielle Bratthammer mobil 90034114 eller epost MarielleBratthammer@gmail.com


#blogg #foreverliving #forhandler #skjønnhet #hårpleie #shampo #balsam #aloevera #hudkrem #service #kunde

 

"JEG VIL HA KOS"

 • 21.02.2016 - 11:45


En herlig morgen ønskes til alle dere der ute - både nært og fjernt - håper dere har hatt en fin morgen så langt. Jeg har sovet som et lite barn i natt - i min faste og gode seng med min beste pute ever. Ingenting er som å legge seg i sin egen gode seng etter noen dager vekke. Jeg har savnet sengen og puten og det var en fryd å legge meg i sengen i går.

Jeg kunne veltet meg i hele dag i sengen om jeg hadde kunnet. Men i dag er det søndag og siste fridag for meg og ungene før jobb og skole begynner igjen. Og da har jeg lyst å bruke dagen fullt ut - først litt blogging før ungen våkner til live. De skal få sove så lenge de vil i dag tenkte jeg - trenger ikke vekke dem for de trenger få seg skikkelig søvn nå etter turen.

Jeg sitter nå og nyter en kopp Caffe Latte i min fine Mummi kopp og en pakke Wasa sandwich. Mens jeg nyter min Caffe Latte kjenner jeg noe mykt som stryker meg på bena. Og en durende motorlyd som blir høyere og høyere. Pjusken <3 Hun må ha savnet oss veldig mye for hun har vært sååååå kosesjuk etter vi kom hjem i går kveld. Nå hopper hun opp og stryker ansiktet sitt mot hånden min. Hun vil at jeg skal stryke henne på pelsen og kose med henne. Hun legger seg ned på ryggen og blotter det kritthvite pelsen sin. "Kos med meg!" Hun er så myk og god å ta på ......

Før vi reiste til Bergen badet vi Pjusken. Det er ikke ofte jeg gjør det, kun en sjelden gang så trenger hun å få vasket pelsen sin skikkelig. Etter badingen har hun bare vært inne så pelsen hennes er så deilig å ta på. Jeg kunne sittet og strøket henne hele dagen til hun får nok - men virker ikke som hun får nok kos hun her. Får hun ikke mer kos av meg stikker hun bort til neste mann for å få mer. Om vi ikke koser mer med henne legger hun seg på teppet og ruller seg rundt og koser med seg selv.

Forresten må jeg få fortelle for dere som har følgt bloggen min.... Jeg er blitt normal igjen nå hihi for dere som ikke aner hva jeg snakker om kan dere sjekke ut dette innlegget: "Øhh... melkespreng? Jeg? No Way." Jeg må si at det tok vanvittig lang tid før jeg ble normal igjen.... utrolig hvor lenge det skulle sitte i og plage meg. Men nå er jeg trygg på at det ikke var noe alvorlig ;) Nå er de like fine og faste slik som de skal være.

HUSK JEG TREKKER UT EN HELDIG VINNER PÅ MIN BLOGG KONKURRANSE I KVELD KLOKKEN 20 - HAR DU IKKE FÅTT MED DEG DET SÅ KLIKK DEG INN HER: "VINN GAVEKORT FRA ZALANDO" FOR Å BLI MED DU OGSÅ :)

#godmorgen #caffelatte #mummikopp #mummimamma #kos #kosesyk #pusekatt #blogg #seng #tur #ferie #søndag #helg #fri #livet #familieliv #mammaliv
 

"PEOPLE ARE LIKE MUSIC......"

 • 21.02.2016 - 08:00


Bilde funnet på Google #musikk #sitat #blogg #sannhet #glede #DaddaChallenge

Dagens quote challenge tema er "Music".

Da er vi inne i siste quote challenge dagen som DaddaOgVeien har utfordret oss i en uke. Det har vært kjempegøy å lage disse 7 innleggene denne uken. Og jeg vil takk Marielle for så gøy bloggide til oss andre. Håper mange andre får ideer og inspirasjon til å lage nye morsomme challenger til oss.
 

JEG ER KOMMET PÅ NETTAVISEN!

 • 20.02.2016 - 23:45

I dag har det skjedd noe som jeg ikke har skjønt før jeg tilfeldig kikket inn på www.nettavisen.no. Jeg har lagt merke til at i hele dag har det vært så mange som har klikket inn på dette innlegget:

"DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK" 

Der jeg har fortalt til alle om KAUPANG som er en genial måte å få til kjøp og salg på. Jeg bruker selv Kaupang app for å selge og kjøpe brukte ting. For jeg har aldri sett noe problem med gjenbruk - for det er mye som kan brukes på nytt av andre om en ikke vil ha det lengre. Om du ikke har fått med deg hva det er så kan du klikke inn på blogginnlegget mitt for å lese. Btw. så har jeg ting jeg selger via Kaupangapp - så få deg appen og se hva jeg har å selge :)

Jeg er veldig takknemlig for at Kaupang har postet innlegget mitt på Nettavisen i hele dag. Det har gitt meg utrolig mange lesere og forhåpentligvis har flere gått inn og lastet ned Kaupangapp. Og tenk for miljøet :) ikke kast ting før du har prøvd ut Kaupang. Folk har begynt å bli mer oppmerksom på gjenbruk, så har du noe du ikke trenger lengre - selg eller gi det vekk. Det er sikkert noen som kan få bruk for akkurat noe du ikke vil ha lengre :D


#blogg #Kaupang #gjenbruk #salg #nettavisen #innlegg #blogglivet #glede #kjøp #EnklereLokaltGjenbruk

 

"BORTE BRA MEN HJEMME BEST"

 • 20.02.2016 - 20:45

God kveld til alle mine fine lesere :)

Nå er denne damen kommet seg hjem etter nesten tre dager i flotte Bergen. Det har vært noen fine dager vi har hatt der, selvom det har vært mye bom kjøring pga. hu gps damå mi. Så har vi hatt det kjempegøy sammen - meg og ungene. Vinterferien har vært topp og å avslutte ferien med full seier på karatestevnet i dag er bare fantastisk. Det kunne bare ikke blitt bedre enn det :)

Og ikke bare det så fikk vi servert Willys kjøttkaker på Haukås da vi svingte innom der for å sette av Lillian. Willys kjøttkaker er soleklart favoritten vår - og det takket vi ikke nei til å få. Banankake og kaffe fikk vi også etter middagen, så det har vært skikkelig luksus. 

Alt i alt har denne uken vært veldig bra - jeg har fått gjort utrolig masse på denne ferieuken min. Men det er sant som ordtaket: "Borte bra, men hjemme best". Kjekt å reise litt vekk men alltid veldig godt å komme hjem igjen.

Nå skal kvelden bare nytes :)


#blogg #borte #bra #hjemme #best #home #reise #tur #ferie #familie #kos #glede #hygge #mamma #barn #nyt #livet 
 

ØVELSE GJØR MESTER!

 • 20.02.2016 - 17:15

At øvelse gjør mester er hvertfall helt sant! All den treningen som Jonas har lagt igjen før dette stevnet kunne jeg se klart. Han var mye tryggere denne gangen og gikk begge kata med glans og vant begge.

Så var det kumite kampene som var knall spennende å se på. Jeg ble virkelig overrasket på første kamp. Han fikk full pott på poeng som er 8p. Kampen ble avsluttet 30 sekunder før tiden, fordi når en utøver oppnår 8p vinner en automatisk omgangen. I andre runde gikk de kampen ut og vant med 5-1. Dette er stor fremgang fra sist stevne som var i fjor. De to andre guttene som var med fra samme klubb gjorde det også knallbra. Så jeg er super stolt av alle guttene i dag :)

#blogg #blogger #karate #kamp #kumite #klubb #stevne #medalje #vinner #seier #bergen #laksevag #idrett #idrettshall

"NÅ ER DET BLODIG ALVOR"

 • 20.02.2016 - 10:15

karate girl
Licensed from: izakowski / yayimages.com


#karate #stevne #blogg #oransj #belte #cup #konkurranse #trening #kumite #kamp #bergen #sentrumkarateklubb #klubb #idrett #kampsport

Nå er er det "blodig" alvor altså! neida ikke blodig alvor bokstavelig talt da :) Men hele grunnen til at vi faktisk er i Bergen disse dagene er nettopp pga. karatestevne Jonas skal på i dag. Han skal sammen med sine klubbvenner konkurrere i karate på Laksevåg idrettshall. Vi tok bare en to dagers tur til Bergen for å kose oss og nyte litt vinterferie før stevnet.

Vi har nå spist en god frokost og pakket og klar for å sjekke ut. Det har vært to kjekke netter her på vandrehjemmet. Men som sagt neste gang jeg skal til Bergen, skal jeg sjekke nøyere opp når jeg booker overnatting ;)


 

Jeg er ganske spent for hvordan det vil gå i dag..... Dette er stevne nr. 2 i Bergen som han er med på... håper det vil gå bedre denne gangen. Kumite som er kamp delen er alltid så nervepirrende å se på. Han er enda ikke 100 % sterk på kumite delen, men han og klubben har trent veldig mye. Så jeg ønsker både Jonas og alle i klubben masse lykke til i dag. 

Jeg får stå på sidelinjen og heie alt jeg kan på dem :)  


 

"KJÆRLIGHETEN SER IKKE MED ØYNENE....."

 • 20.02.2016 - 08:15


Bilde lånt fra Google #DaddaChallenge #challenge #kjærlighet #blogg #sitat #sjel

Quote challenge av DaddaOgVeien som jeg har vært med på siden mandag. I dag er temaet "Kjærlighet" og hva er bedre enn dette korte sitatet fra selveste Willian Shakespears.
 

PÅ VILLE VEIER MED MIN TROFASTE DAME!

 • 19.02.2016 - 19:30

Først og fremst litt antrekksbilder av mor og datter <3

Før jeg fortsetter med dette blogginnlegget.
Theas antrekk: Sko//H&M - Bukse//Gina Tricot - Lue//Carhart - Jakke//Canada - Veske//Michael Kors

Mitt antrekk: Sko//Mani - Joggebukse//Betterbodies - Lue//Fløien - Jakke//Woolrich - Veske//Michael Kors

#blogg #antrekk #gps #tur #familie #woolrich #betterbodies #lue #michaelkors #shopping #bil #utflukt
Som jeg fortalte har jeg vært ute med ungene og min følgesvenn Gps-Damå mi i dag. Vi startet å kjøre fra vandrehjemmet på Landås mot Åsane. Damå viste veien og jeg klarte meg fint helt fram til Åsane Storsenter. Senteret var gedigent! Jeg følte meg ganske dum da jeg måtte kjøre inn og ut av parkeringsplassene. Jeg ble så forvirret av skiltene fra Europark, og damå maste hele tiden om at jeg har nå ankommet målet. 

Til slutt fikk jeg parkert og fant ut at jeg har fire timer gratis parkering. Men innen halvannen time var vi allerede ferdig å kikke på senteret. Så da skulle vi fra Åsane til Ikea som liksom skulle ligge like i nærheten. Jeg fant fram damen og satte henne til å vise vei til Ikea Åsane, som jeg hadde lagt inn klart i går kveld. Om det er hun som er tullerusk eller jeg som er dårlig å tolke henne - vet jeg ikke! For jeg endte opp med å kjøre mot Oslo istedenfor - jeg kjente jeg fikk litt panikk mitdt i trafikken for jeg ante ikke hvor jeg skulle kjøre. HAHA Damå rekalkulerte heller ikke og ba meg bare om å kjøre nord, og vest og øst. Helt på bærtur hun der damen min!

At jeg kom på ville veier var ikke tvil om - for jeg vil jo gjerne helst holde meg i Bergen. Jeg har ingen planer om å dra til Oslo hvertfall. Omsider klarte jeg å komme meg på rett spor etter en LANG enveiskjørt omvei.... Og da klarte damen å komme seg på rett kjør igjen og viste da veien til Ikea. I bilen kjente jeg en snikende skallebank som trykket på.... sikkert pga. jeg begynte å stresse meg opp. 

Vel inne på Ikea masjerte vi rett opp på restauranten og spiste en gode lunch. Før vi tok fatt på handlelisten som kom tikkende inn til oss i går kveld :p Fikk kjøpt det meste på handlelisten til storesøster, og litt småting til oss selv. Vel inne bestemte vi oss for å ta en siste tur innom enda et senter, Lagunen. Så var vi i gang igjen med denne damå mi som liksom aldri skal svikte meg..... Å kjøre fra Åsane til Lagunen tok ca. 30 min. og tror dere jeg kjørte rett denne gangen da? Neida, måtte jo selvfølgelig bomme selvom damå viste vei.... jeg er bare glad til da jeg omsider kom meg fram til Lagunen senter - helskinnet uten noen sinte billister som har tuta på meg. 

Det har vært så mye kjøring i dag at jeg burde jo begynne å bli lommekjent i Bergen haha Jeg kommer nok til å bruke damen min igjen i morgen når vi skal til Laksevåg. Selvom hun ikke er helt 100 % beregnlig er hun hvertfall god å ha.

 

"THE GREATEST HEALING......"

 • 19.02.2016 - 17:30


Bilde funnet på Google #DaddaChallenge #challenge #sykdom #helse #blogg #terapi #venner #familie #styrke #healing

Nå er vi inne i den femte challenge dagen som DaddaOgVeien postet på sin blogg tidligere i uken. Du kan finne innlegget HER.

Dagens tema er "Sykdom" og jeg syns dette sitatet er så viktig å huske på. Sykdom er ikke kjekk å ha, men når du er syk er det mye som kan hjelpe en å følge seg bedre. Som støtter en får fra gode venner og familie. At det er noen som bryr seg om en hjelper veldig på psykisk. Er en syk og ikke har noen rundt seg kan en bli enda mer syk. Å bare gi den som er syk en liten oppmerksomhet er helende terapi i seg selv <3
 

MINE ENKLE TIPS OM BLOGGING

 • 19.02.2016 - 13:30

Design/ header

- Jeg liker å ha et stilrent og ryddig bloggdesign. Jeg mener ikke at alle skal gå og kjøpe seg design til flere hundre kroner. Men om du velger blogg.no sine ferdig design, så velg et som er oversiktlig og lys. Jeg skal ikke kritisere andre bloggere, men kommer jeg inn på en blogg som er full av mørke farger er det lite sannsynlighet for at jeg kommer tilbake. Å ha en fin header trekker også lesere - så hvis du har muligheten lag eller få laget deg en bra header. Jeg har nå funnet det optimale designet via Kvdesign, og header har jeg laget selv som jeg er super fornøyd med. Denne header nedenfor er den uredigerte versjonen av den jeg har på designet nå. 


Skrift, størrelse og stil

- Her er det også veldig smak og behag har jeg fått inntrykk av. Når jeg skriver innlegg på data er det som regel Trebuchet MS skrifttypen og str. 16/18 jeg bruker. Jeg prøver alltid å holde meg til en type skrift i innleggene og størrelse. Slik at det ikke skal se så rotete ut og mesteparten av innleggene mine er midstilt. Jeg vet ikke hvorfor men jeg syns en blogg ser så mye finere ut når alt er midtstilt. Det er mange bloggsider som jeg har vært innom, og aldri besøkt igjen fordi skriften er altfor liten. Eller for mørk bakgrunn og lys skrift eller omvendt. Jeg må kunne klare lese innlegget både på data, nettbrett og mobil. Skulle det være at jeg blogger via iphone med blogg.no sin app, velger jeg alltid fet skrift fordi jeg ikke kan endre størrelsen på appen. 

Bildeopplastning

- Her kommer det an på hvilken design du har, altså hvor stort bildet kan være når du laster den opp. Jeg har kjøpt design, og på denne designet er det maks 960px. Jeg liker å benytte meg av muligheten til å ha maks størrelse. Blogg handler mye om å ha gode bilder. Og det er finest når du scroller nedover på blogg, og ser at bildene er på samme bredd med teksten. 

Utstyr

- Denne delen er det nok veldig inviduelt for alle. Jeg er heldig som har en kjempegod speilrefleks kamera og macbook. Men alle har selvfølgelig ikke dette, og med dagens mobil teknologi så har de fleste en veldig god mobil kamera. Du kan ta mye bra med mobilen så lenge du vet hvordan du skal fange bildet. Litt redigering hjelper også mye for å løfte bildet et hakk. Helt i starten blogget jeg med bare iphone bilder fram til jeg fikk en kritikk på hvorfor jeg bruker iphone, når jeg har speilrefleks og macbook. Hvorfor ikke bruke godt utstyr når jeg har? Så det er derfor jeg nå sjelden bruker iphone, og jeg bruker mye mer kamera og macbooken. Men for all del ingen som krever at du må ha en macbook eller en speilrefeks til titusener, og på toppen av det ha forskjellige objektiver. Det jeg mener er bare at om du har utstyret så bruk det! Ikke la det ligge fordi du ikke gidder - alt ser mye bedre ut om du gidder bruke det.

#blogg #bloggtips #macbook #apple #canon #objektiv #bilder #design #bloggdesign #tips

Overskriften, innholdet og rettskriving

- Å ha et bra innhold i innlegget er bedre enn å ha mange innlegg som er uinteressante. Jeg prøver alltid å finne en overskrift som er fengende, men som ikke er helt bakmål med hva innholdet er. Jeg blogger ikke bare for å blogge - har jeg ikke noe å blogge om lar jeg heller være å blogge. Aldri lag et innlegg i farten uten å tenke på hva du skal skrive om. Og en super viktig ting RETTSKRIVING - om du skriver dialekt så skal det være bra skrevet. Om du skriver rent så vær så snill sjekk om du har skrevet rett. Jeg leser gjennom innleggene mine sikkert minst tre-fire ganger før jeg publiserer. Jeg prøver lese gjennom setningene mine for å se om jeg har skrevet noe feil. Jeg vet jeg er litt tung i formulering min, men jeg bruker mye tid på å sjekke. Slurvefeil og bomming på tastaturet er fy fy for det er ting som kan rettes på før alle ser det.

Vær deg selv

- Fortell om deg selv, dine meninger, erfaringer, interessene dine, opplevelser osv. Her har jeg hatt litt forskjellig når det gjelder personlige innlegg. Jeg ønsker at dere som lesere skal få lære dere å kjenne meg. Jeg skriver det jeg føler jeg kan dele med resten av verden. Mer private og personlige ting som angår andre osv. hører ikke til på en offentlig blogg. 


Variasjon/ konkurranser

- Jeg blogger om alt mulig - jeg har ingen fast tema for jeg ønsker ikke en blogg som kun går på mote eller interiør osv. Jeg kan skrive om alt som faller meg inn i hverdagen eller livet mitt. Jeg liker at dere skal få se en blogg om all slags tema og ting. Jeg har ikke låst meg til noe emne hvertfall hehe Kjør konkurranse på bloggen din! Dette er noe jeg har gjort litt nå gjennom bloggtiden min. Det kan være ting du ønsker å gi, noe gjenbruk, ukens blogg osv. Selvom ikke alle giveaway jeg har hatt - har hatt full av påmeldte - så kjører jeg på for det om. For jeg syns det bare er bare kjekt å gi leserene mine en liten kjekk oppmerksomhet.

JEG HAR FORRESTEN OGSÅ EN PÅGÅENDE BLOGG KONKURRANSE NÅ SOM DERE KAN FINNE HER :) 

"HUN SVIKTER MEG ALDRI"

 • 19.02.2016 - 10:30

Nå er jeg klar for dagens utflukter!!!! Antrekket på plass og de to minste ungene er ferdig påkledd. Må som sagt vente på hun eldste da som fikk litt panikk da jeg sa vi skal gå snart. Da var det liv i hu! Kan jo ikke gå ut før hun har sminket seg vet du daahh... 

Vi har oppholdsvær nå men sikkert veldig kaldt ute. Jeg ser det er frost på bakken ute nå.... men håper det blir mildere etterhvert. Siden vi hadde by runden i går blir det ikke sentrum igjen på oss. Vi tenkte på om vi skulle kjøre til Åsane og gå på storsenteret der og Ikea på slutten av dagen. Og siden det blir senter har jeg på meg joggebukse og en enkel topp. Just in case jeg skal prøve klær er det så enkelt og fort med joggebukse :D Hmmm alt jeg tenker på da :) Luen må jeg ha med - og den er soleklart min favoritt. Jeg har aldri følt at jeg kler lue i det hele tatt, men denne likte jeg.

Mens sminkeguruen steller seg trykker jeg på damå mi.... Jeg må fortelle henne hvor jeg vil i dag slik at hun kan hjelpe meg på veien til stedene. Jeg har null retningssans som jeg har fortalt dere..... så jeg er inderlig glad for jeg har min trofaste dame med meg på tur. Hun svikter meg aldri og hun viser meg fram til punkt og prikke.

JEG ER UTROLIG GLAD FOR AT JEG HAR DEG - MIN TROFASTE GPS DAME :D NÅ FÅR VI DRA UT OG RULLE SAMMEN PÅ VEIEN - VI BLOGGES SNART IGJEN :)


#blogg #tur #bergen #ikea #senter #lue #antrekk #pompom #utflukt #familie #glede #shopping #barn #kos #gpd #kart #veiviser #utflukt 
 

PEACEFUL MORNING

 • 19.02.2016 - 09:30

For en herlig morgen å våkne til! Ingen lyder fra trafikken som hjemme, ungene sover enda. Jeg ligger og bare nyter stillheten, stillheten som jeg aldri har fått hjemme om morgenene. Jeg sovnet riktig nok ikke før halv to i natt, men føler meg faktisk ganske pigg for det. Klokken 8 vekket jeg resten av gjengen for de serverer frokost her på vandrehjemmet. Og når jeg har betalt for frokost så skal vi jammen meg benytte av det også. 

Det er faktisk ikke så verst å bo slik som vi gjør nå. Her er det så fritt og du styre alt selv hva du vil gjøre. Her er det felleskjøkken og felles oppholdsrom. Du kan lage litt mat selv og gå inn og ut som det passer deg. I går kveld da vi var ute på oppholdsrommet satt det sikkert 6 mannfolk (svensker) der. De hadde bestilt hjemmelaget pizza som vandrehjemmet lagde, og de satt og spiste og drakk på øl. Vi var ikke så lenge der for jeg syns det ble litt ukomfortabel når de stadig kikket på meg og ungene. Ungene fikk spille hockeyspillet før vi sprang inn på rommet. Her er noen bilder av hvordan vi har det her på vandrehjemmet. Føles som vi er på campingtur haha men ungene storkoser seg og ikke noe klaging på dem. Så det er jo veldig positivt da :)
#blogg #tur #camping #vandrehjem #frokost #bergen #barn #familie #kos #glede #enkelt 

 

"LOST IN TOWN LIKE SOME ASIAN TOURIST"

 • 18.02.2016 - 18:30

Puuuhhhh..... nå er jeg virkelig trøtt! Trøtt i bena og trøtt i tryne hehe "Mennesker har ikke tryne, Tone - det e bare griser som har tryne", smiler litt for meg selv når jeg tenker på det. Gubben retter meg alltid når jeg sier jeg er trøtt i tryne fordi griser har tryne ikke oss :D 

Vi kom oss på ferjen klokken 10:15 og kom så fram til Bergen sentrum rett før tolv. Gps damen viste meg veien ut til sentrum, og da jeg hadde Grieg hallen rett foran meg og en stor P fanget blikket mitt, svingte jeg ned med en gang. Tok inn på første og letteste parkeringen som var på samme side ha ha. Vi vandret da rundt i sentrumsgatene og følte oss som den bondegjengen som kommer fra bygda. Som om vi aldri har vært i Bergen og så litt bortkommen der vi vandret. Og på toppen av det drar jeg fram speilrefleksen! Vi så ut som en gjeng med asiatiske turister som aldri har vært i en stor by ever! haha Hadde det ikke vært fordi vi snakket norsk, ville nok alle trodd vi var 100 % turister. Retningssans er ikke noe jeg er god på.... jeg syns alle gater ser lik ut hvorhen jeg snur meg. Når jeg må dra fram mobilen og sette på Google maps midt i sentrum - da sier det vel sitt?

Værgudene var hverfall med oss hele tiden vi har i sentrum. Dagens høydepunkt i dag må jeg si var turen til Fløibanen. Jeg har aldri vært oppe på Fløyen og dette var noe jeg absolutt skal ha med meg når jeg først er i Bergen. Og jeg må bare si at det var en fin fin opplevelse - litt vel høyt men jeg overlevde høydeskrekken. Der oppe fikk jeg se ned utover Bergen - det var virkelig et vakkert syn. Utrolig fint å bare stå der og se utover den flotte byen. Og den koselige Fløien souvenir kiosken de hadde der og!!! Jeg fant meg til og med ei flotte lue som jeg faktisk kledde og! Jonas fikk seg en liten viking figur - for det var viktig å få med seg souvenir.

Ellers har vi nå sjekket inn på Montana vandrehjem her på Landås. Og jeg må igjen takke gps damen min for hjelpen, uten henne hadde jeg ikke funnet fram i det hele tatt. Men fra Grieg hallen til denne plassen tok det oss 12 min å kjøre - så vi bor vel ikke all verdens langt vekke fra sentrum. Rommet inneholder to køyesenger og et lite bad med toalett og dusj. Helt enkelt og veldig koselig faktisk :) Vi bommet men vi er ikke bortskjemte eller kresne når det gjelder tur. Når vi er på tur er vi på tur og da koser vi oss veldig mye :) Så om dette ikke er fire stjernershotell bryr vi oss ikke om.  Så lenge jeg har tak over hodet og en seng å sove i er jeg fornøyd. Kjekke her er også at det er gratis wifi og parkering rett ut forbi. Jeg kan se rett ut på parkeringsplassen og se bilen min. Resten av kvelden skal vi bare kose oss her på vandrehjemmet. Sette oss ute i fellesrommet litt og spise på knallgode kanelboller vi kjøpte på Bit.


#blogg #bergen #fløibanen #tur #roadtrip #familie #barn #kos #gps #vandrehjem #sentrum #blogger #glede #motell 

 

QUOTE CHALLENGE #4

 • 18.02.2016 - 16:00

 

#DaddaChallenge #dyr #quotes #blogg #utfordring 

Da er vi inne i dag 4 av Quote challenge til DaddaOgVeien som der kan finne HER.

Temaet i dag er "Dyr" og jeg har funnet denne fine sitatet på Google.

Dyr er slike behagelige venner

- de stiller ingen spørsmål

og kritiserer aldri.

By Georg Eliot

"DE DRO MEG NED FOR Å REDDE SEG SELV"

 • 18.02.2016 - 12:00


#blogg #panikk #angst #redd #frykt #bading #strand #sommer #hav #dyp #tanker #opplevelser #minne #overleve #drukne 

Da jeg var yngre skjedde det noe som jeg overhodet ikke syns var noe kjekk opplevelse. Jeg havnet i en situasjon der jeg ikke hadde kontroll og fikk panikk. Og når du ikke har kontroll ble alt tusen ganger verre. Denne hendelsen skjedde flere år tilbake i tiden, men det sitter enda godt i meg. Det var en sommer for mange år siden da familien var på besøk hos onkel, tante og søskenbarna våre i Oslo. På den tiden var det knallvær og vi bestemte oss for å dra på tur med grilling og bading. Jeg husker ikke hva plassen het, men det var en veldig populær plass. For det var så mange mennesker som også var på samme plass. Det var stappafullt og vi måtte kjøre enda lengre innover. Vi fikk greit nok ikke strandplass, men fant en plass med masse steiner som vi rigget til. Søskenbarna og lillesøster blåste opp en flyte madrass som de skulle sitte oppå uti vannet. Mens de andre tok madrassen, satte seg på den og fløt rundt i vannet. Var jeg i vannet og svømte som en helt for å holde meg oppe. Det var en merkelig følelse jeg fikk da jeg svømte der i det store havet. En litt ekkel følelse å svømme i åpen hav og ingen bunn......

Dette var ikke et trangt basseng med klar klorvann. Nei dette var havet og det er så dypt at du ikke kan se bunnen. Jeg svømte der i egne tanker da jeg brått hørte et stort plask rett ved meg! Alt skjedde forferdelig fort. Jeg skjønte ingenting enn at jeg fikk to personer som tok tak i meg, dro meg ned i vannet. Jeg kjempet for livet for å få hodet over vannet, få puste, men de to jentene som tydeligvis hadde falt ned av madrassen kunne ikke svømme! De brukte meg for å holde seg selv oppe. De klamret seg til meg og dro meg hele tiden ned i vannet. Jeg var livredd. Panikken. Min panikk. Jentenes panikk. Jeg prøvde å skrike etter hjelp, men fikk munnen full av  vann istedenfor. I tankene mine tenkte jeg bare at nå dør jeg. Nå kommer jeg til å drukne..... Den følelsen... jeg hadde faens ingen kontroll lengre. Bare tenk dere selv å være hjelpeløs der i vannet med to personer som drar deg ned i vannet, to panikkslagne som desperat prøver å holde seg selv i live. Dere kan tenke dere hvordan jeg hadde det da.... jeg kan kjenne redselen her jeg sitter og skriver om hendelsen. Jeg lukker øynene og jeg bare får frysninger fordi jeg nærmest kan gjenoppleve hvordan det var å være nær døden, drukning. 

Heldigvis var onkelen min årvåken på land og så hva som skjedde. Han kastet seg ut i og svømte bort for å redde jentene vekk fra meg. Vekk fra meg slik at jeg kunne komme meg til hektene og opp. Jeg ble sint på dem! Ja beklageligvis ble jeg sint på dem selvom jeg vet det bare var en ulykke. At ingen av dem gjorde det med vilje eller ville prøve å drukne meg. Men jeg ble sint fordi de hadde gått uti med madrass når de vet selv de ikke kan svømme skikkelig. Jeg kunne blitt spart den grusomme hendelsen som i ettertid har preget meg negativt. Jeg føler meg ikke trygg i vann lengre etter det som skjedde. Jeg er livredd å få vann over hodet, livredd å være på en båt for lenge, livredd å svømme i basseng uten å ha fotfeste eller svømme nær kanten. På stranden holder jeg meg alltid såpass at jeg kjenner foten på bunnen. Og jeg har ofte med meg noen i familien som jeg vet kan svømme. Oftest er jeg uti vannet når mannen min også er. Jeg føler meg tryggest da.

Pga. dette har jeg vært veldig på med barna mine. Jeg har kjørt Thea på totalt tre svømmekurser, og Jonas på to kurser. Og jeg angrer ikke ei krone på at jeg fikk begge på svømmekurs. Thea er nå blitt så flink og trygg i vann at det er betryggende for meg. Jonas har selv nylig lært seg å svømme, men han er ikke 100% flink enda. Men det skal han bli mer og mer etterhvert som han får svømmet. Så kan du ikke svømme så skyndt deg å lære - det er aldri for sent å lære deg å svømme. For det er livsviktig å kunne svømme!

ROAD TRIP TO BERGEN

 • 18.02.2016 - 08:00

Nå er vi klare for å reise til Bergen! Vi pakket alt klart i går kveld og det ser ut som vi skal vekk i mange dager. Bare Jonas sin bag med karateutstyr og draktene tar opp hele bagen. Siden vi skal på et vandrehjem som jeg trodde var hotell, må vi ha med oss sengetøy selv. Jeg bommet jo skikkelig da jeg bestilte overnatting haha, men men vi skal på tur og da er det ikke noe surhet. Så det ble en hel bag med bare sengetøy og håndklær... men mesteparten av sengetøyet kan jeg kaste etter turen. Datavesken er viktig å ha med for litt blogging skal det bli på kveldene. 

Men ser dere det viktigste vi har pakket med? PARAPLYER! hehe Bergen er jo kjent for REGN REGN REGN så det er bedre å komme forberedt enn ikke. Så får vi bare krysse fingrer og tær at vi får oppholdsvær da..... Jonas gleder seg hvertfall til både Bergensturen og karatestevne på lørdag. Han har mast i mange dager nå at det han skal gjøre i Bergen er å kjøpe seg souvenir! Seriøst..... Han høres ut som han skal reise til et annet land og alt!

Men da laster jeg bilen med bagasjen og alle har fått med seg det de skal. Huset er sjekket og alt er okei. Da er det bare å finne Statoil koppen og sette meg tilrette i bilen og cruise til Bergen. 

Vi blogges :)

Husk blogg konkurransen min der du kan vinne gavekort fra Zalando verdi av 200 kr!!!

DELTA HER


#blogg #biltur #bergen #barn #kos #glede #roadtrip #karatestevne #karate #blogging #ferje #klubb

VINN GAVEKORT FRA ZALANDO

 • 17.02.2016 - 20:00

Har du lyst å vinne et gavekort fra Zalando til en verdi av 200 kr?

Jeg deler ut et gavekort fra Zalando til en heldig leser. Det du må gjøre for å være med er følgende:

- Legg igjen en kommentar (husk navn og epost)

- Hvis du har Facebook lik og følg gjerne meg https://www.facebook.com/tvv.blogg.no/

Jeg trekker en heldig vinner søndag 21. februar :)#blogg #konkurranse #zalando #gavekort #verdi #giveaway #vinn #glede

EN FØLELSE AV HØST........

 • 17.02.2016 - 17:00

Noen bilder fra turen på mandag - disse bildene minner mer om høsten enn vinter :)

Været i går kveld og i dag er bare basje kan jeg mildt si..... Skulle ønske det vil bli lettere i morgen når jeg og ungene skal til Bergen.... Men må vel belage oss med å ta med paraply og støvler istedenfor da?


#blogg #natur #djupadalen #haugesund #skogen #trær #landskap #tur #glede #canon #himmel
 

JEG HAR JO IKKE HUND EN GANG!

 • 17.02.2016 - 14:00


JA! Jeg skulle ønske jeg kunne få hund NÅ - men jeg må nok vente noen år til. Mannen har sagt at jeg skal få ha hund, men tiden er ikke inne enda. Siden vi fikk låne Lotta i noen dager nå, gleder jeg meg enda mer til jeg får min egen valp. Jeg kjøpte dette Flexi turbåndet på https://www.facebook.com/Buddyraglamyr/ som jeg har brukt til Lotta. Denne er i medium størrelse og har en kjekk holder til hundeposer. En rull med poser inneholder 25 stk. og du er alltid forberedt om hunden gjør av seg når du er på tur. Slipper å stresse med å ha hundeposer med i lommen osv. Jeg ville så mye har denne i rosa fargen, men min fremtidige hund skal være en hann hund...... så....

#blogg #turband #flexiband #avfallspose #turkis #hund #utstyr #hundeutstyr
 

IKKE RART HAN FORLOT MEG.....

 • 17.02.2016 - 11:00

Klokken 07:00 ringte mobilen og ga beskjed at nå må du stå opp Tone! Jeg bare skrudde den av og satte den på ny alarm 08:00, og snudde meg rundt for å prøve sove litt mer. Men jeg lå bare og irriterte meg på været, det har blåst mye i natt og fortsatt var det møkka vær ute. Hvorfor skal været bli så stygt nå rett før jeg skal på tur? Hvor er finværet????? Arrgggg...... 

Gubben som lå ved siden av kom krypende bort bak meg og ville kose litt før vi måtte opp. Jeg lå bare der og var irritert på det dumme været haha. Jeg lå og kjefta på været og stakkars gubben min kunne ikke si noe for å jekke meg ned. Så den kosestunden spolerte jeg. Gubben sto da opp og gikk på badet. Jeg lå fem minutter til og sutret for meg selv før jeg trampet inn på badet og satte meg på dass. Mens jeg sitter der hører jeg på regnet som plasket på vinduet og vinden som ulte. Humøret ble bare verre og verre! Jeg innrømmer det! jeg har en stygg egenskap - jeg er veldig værsjuke! Humøret svinger voldsomt etter hvordan været er.

Jeg kledde på meg og gikk nå ned - fortsatt amper. Gubben som alltid er blid hilser meg god morgen - og hva gjør jeg? Ingenting. Jeg begynte å stresse meg opp. "Du har jo ikke vært og kjøpt kattesand til meg på Felleskjøpet :( jeg sa jo det til deg for mange dager siden at du må ordne det før du reiser på jobb. Den er jo så tung den der sekken, daaahhhh", gnålte jeg til gubben. Like blid som han er og han elsker meg så da hopper vi i bilen og kjører bort på Felleskjøpet. Der springer han inn og kommer så ut med en 12 kg sekk med kattesand til meg. Kjører James Bond hjem og plasserer den i kjelleren der den skal ligge klar til meg. Og hva gjør jeg? Ingenting. 

Gubben kjører så fint bortover mot bussterminalen, mens jeg frebrilsk skal prøve registrere meg på en parkerings app på mobilen. Jeg kom jo på at jeg må huske å betale piggdekkavgift når vi skal til Bergen i morgen. Registrering gikk forsåvidt greit men jeg fikk ikke legge til Visa kortet mitt. Kjente jeg ble forbanna på denne dumme appen som ikke ville la meg legge inn et Visa kort når de fader meg ber meg om å gjøre det! Herlighet.... utbrøt jeg i bilen - Er det mulig??? Gubben sier ingenting. Parkerer bilen perfekt på parkeringsplassen. Perfekt for at sin sinte kone kan overta rattet når hun skal kjøre hjem. 

Jeg ser på klokken..... 09:10.... bussen kommer om 15 min.... det var som jeg plutselig våknet til live og tenkte herregud.... for ei dritt kjerring jeg har vært da! Jeg har jo ikke gjort annet enn å kjefte og smelle fra jeg sto opp HA HA HA Og stakkars gubben som skal reise på jobb i dag, og ville bare ha den bitte lille stunden med sin elskverdige kone. Og jeg har oppført meg som ei bortskjemt kjerring! Huff ikke rart at han ville forlate meg der og komme seg på jobb istedenfor hahaha

Men så det er sagt så roet jeg meg ned, og ga ham en stor klem og kyss før han forlot meg..... igjen..... for to uker.....

Jeg stod nok opp med feil fot i dag hi hi hi

VIL DU VINNE ET GAVEKORT FRA ZALANDO MED VERDI PÅ 200 KR? DA MÅ DU KLIKKE DEG INN HER FOR Å DELTA :)


Jeg får starte dagen på ny nå da med kaffe og kråkebolle :) Og håpe på at humøret blir bedre etterhvert hehe

#blogg #kanelbolle #bolle #kaffe #morgenkos #frokost #bolle #familie #avskjed #jobb #ferie #regn #vind #alene #ensomhet #forlatt

 

QUOTE CHALLENGE #3

 • 17.02.2016 - 08:00

Composite image of money tree doodle
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com #blogg #utfordring #penger #DaddaChallange #tre #spare #vokser

 

"PENGER VOKSER IKKE PÅ TRÆR"

"PENGER FALLER IKKE NED FRA HIMMELEN"

"Quote-challenge" innslaget mitt i dag - klikk her for å komme til bloggeren som utfordret meg.

Vi har alltid vært bevisst i vår hverdag å la barna vite at penger vokser ikke på trær. Og penger faller absolutt ikke fra ingenmannsland ned fra himmelen og i neven på oss. Vil du ha penger må du jobbe for det! Ingenting er gratis i denne verden. De skal vite at å få penger så må du bidra med å jobbe. De skal lære seg å spare.

Siden de er små og ikke jobber selv må de lære seg å være sparsomme. Ønsker de noe er de bare fint nødt å spare penger som de får. De kan ikke få alt de peker på. Vi voksne har kommet til det punktet at skole og utdannelse er fullført, og vi er kommet ut i arbeidslivet. Vi tjener penger og betaler skatt. Og vi vet penger får vi ikke inn om vi ikke gjør en innsats selv. Hadde begge gitt blaffen i å gå på jobb, hadde vi mistet jobben og ikke kunne klart å betale huslån osv. osv. Vi hadde ikke kunne levet slik vi lever nå med to biler, et tak over hodet, god mat og fornøyelser i livet.

 


 

PLUTSELIG HAR JEG DÅRLIG TID!

 • 16.02.2016 - 19:35

Kvelden har senket seg her og værer har begynt å blåse seg skikkelig opp. Jeg er glad jeg er ferdig med ærender og kan slappe av i sofa nå. Lotta ville heller ikke ut på tur en gang. Jeg og Jonas hadde kledd oss med skibukse og alt, så sto Lotta bare på trappen ute og nekta gå. Jeg prøvde men hun ville ikke ut i dette været. Så da ble det bare en liten tisse tur på plenen og rett inn og legge seg i sengen sin.

Resten av kvelden skal jeg bedrive tiden med brodere ferdig bunaden min. Jeg fikk plutselig dårlig tid nå!!! Mamma spurte meg i helgen om jeg hadde blitt ferdig med sjalet. Jeg bare øøhh mmhmmm..... klart jeg skal få den ferdig! Så nå må jeg bare få fingeren ut og sette i gang. Selvom det bare ee sjalet er det mye små putling med broderingen. Så jeg blir nok taus resten av denne kvelden :) får vi se da hvor langt jeg har klart å brodere til i morgen.

Håper alle får en fin tirsdagskveld ♥


#blogg #håndarbeid #brodering #bunad #rogalandsbunad #sjal #sy #kveld

30 KJAPPE OM MEG

 • 16.02.2016 - 16:00

1. Hva har du på deg? Mest slaskete joggebukse fra Champion og Cubus topp.

2. Hvor gammel er du? Ehhmm........ Gammel nok.

3. Savner du noen? Hele familien og slekten min i Vietnam.

4. Hvilken stjernetegn er du? Tvillingene og Hanen i det Kinesiske horoskopet

5. Favoritt quote? "Honestly is the best policy".

6. Spiller du instrumenter? Jeg kan godt spille "Lisa gikk til skolen" på blokkfløyte om du vil :p

7. Favoritt skuespiller? Har ingen spesielle favoritter - liker mange av de kjente.

8. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar ingen plass, sitter hjemme på sofa og er lei meg bare da.

9. Har du en frykt? Å stå foran mange mennesker.

10. Hvilken bok var den siste du leste? "Etter deg" som jeg fortsatt holder på å lese......

11. Favorittfarge? ROSA - AMEN.

12. Hva var det siste du drakk? Oboy.

13. Når kysset du sist? I går.

14. Hvor lang tid bruker du på badet? Vanlig arbeidsdag: 10 min. Ut på noe spesielt: 1 time.

15. Hva ser du etter i en livspartner? Snill, god, tålmodig, ærlig, trofast, morsom, støttende osv. osv.

16. Hvor høy er du? Ikke høy nok.

17. Turn off? De som tror de er noe - de som går med nesen i været og aldri kan se at de selv faktisk har negative sider, som ikke kan innrømme at de har feil, tror de er feilfrie fordi de har et perfekt liv.

18. Hvilken tv-serie så du sist? The Big Bang Theory.

19. Favorittmat? Sushi.

20. Hva er din favorittsang? "Sommerfugel i vinterland".

21. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Usa, Canada og Vietnam.

22. Hvor går din neste reise? Norge & Sverige.

23. Har du et crush? Daahhh.... jeg er lykkelig gift.

24. Når ble du sist fornærmet? Husker ikke - ha ha

25. Hva er favoritt godteriet ditt? SUPER SURE frosker eller smilefjes.

26. Hva er favoritt smykket ditt? Det jeg har på meg nå - Englebarn smykket mitt.

27. Når var du med noen sist? Noen dager siden.

28. Hva stod det på din siste sms? "Ja så lenge hun får lov av foreldrene sine så."

29. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

30. Hva gjør deg sint? Ting som i dette innlegget HER!

TAKK FOR AT DU GADD Å LESE GJENNOM DE 30 SPØRSMÅL/SVAR


#blogg #30 #spørsmål #svar #hverdag #morsom #underholdning #kos #chill

 

3 WAYS TO MY HEART

 • 16.02.2016 - 12:00

Dagens "Sitat-utfordring" som DaddaOgVeien startet i går skal handle om "MAT". Og jeg løser dette vet å vise dere 3 punkter som passer meg perfekt. Jeg er ikke redd for å fortelle at jeg elsker mat - og veien til mitt hjerte når det gjelder mat ser dere på quotesen her under:


Bilde fra Google her#blogg #mat #utfordring #DaddaChallenge #tirsdag

Then I will be really Happy :)

PASS OPP! LITEN MOPS I FARTA

 • 16.02.2016 - 10:00

Jonas har virkelig kost seg i dag på tur med Lotta i Djupadalen. Hun har fått kjørt seg godt i dag ute med ungene :)

Jonas sjekker om isen er trygge - og det er den ikke! Vi kunne høre det kraklet og det sprakk godt i isen da vi stod der. Mens Lotta ble tørst av turen og fant seg en liten hull i isen og drakk litt vann.

Thea her tenkte det var godt med en liten hvil opp i treet.

Viktig å ha utstyret i orden ha ha 


#blogg #hund #rase #mops #svart #natur #foto #utendørs #familie #kos #barn #ferie #vinterferie #vinter #kulde #haugesund #djupadalen #tur #glede #lufting


FORANDRING FRYDER

 • 16.02.2016 - 08:00

#blogg #bloggdesign #design #responsiv #forandring #kvdesign #darling #fryd #stilren #sosialemedier

Jeg føler at nå er det på tide å endre looken på bloggen min. Jeg vil har noe mer stilren og moderne, og dette designet jeg har nå har jeg funnet hos KvDESIGN. Designet jeg valgte heter "Darling" som dere kan finne HER. Jeg får aldri sagt nok hvor flink jeg syns denne flotte designeren er. Hun er utrolig flink til å lage fine og enkle men likevel så flotte design til blogg.no. 

I denne designet kan du helt øverst i høyre hjørne klikke på sidemenyet. Der får du opp alle sosiale medier som dere kan følge meg på. Kategorier og arkivet mitt ligger også der - alt blir mer rent og oversiktlig. Det jeg har endret i designet (som jeg har lov å endre) slik at det skal være litt min kjennetegn er fargen. Jeg har valgt rosa til overskrifter, sidemenyen og i kommentarfeltet.

HVA SYNS DERE OM DET NYE DESIGNET MITT?

GJETT HVEM SOM VANT ;)

 • 15.02.2016 - 20:15


#blogg #konkurranse #bokmerke 

Denne gangen var det 5 stk. som meldte seg på, og den som fikk æren å trekke var min kjære mann. Han trakk ut en lapp som han åpnet og der stod det:

dvergpinschereimitthjerte

GRATULERER SÅ MASSE TIL VINNEREN :)DaddaOgVeien quote-challenge #1

 • 15.02.2016 - 16:00


Bilde lånt fra Google 

#blogg #utfordring #DaddaChallenge #trening #workout #inspirasjon

Jeg er med på DaddaOgVeien sin 7 dagers utfordring. Hun ble så inspirert av Frodiths foto-challenge tidligere. Og har nå utfordret oss til å være med på hennes "Sitat-utfordring" som dere kan lese om HER.

I dag er det mandag og jeg begynner med denne dagens "Sitat-utfordring" som er "Trening" - og sitatet jeg fant på Google sier jo sitt den :)

Bli med du også!

F R O S T - INSPIRASJON

 • 15.02.2016 - 14:00

Nå er kulden over oss igjen her i lille Haugesund by. Men det stopper ikke for at jeg skal ut og ta noen bilder. I dag ble det flere bilder som jeg skal dele opp i flere innlegg. Jeg prøver meg stadig på å finne ut av forskjellige innstillinger - for å få best ut av bildene. Blir alltid inspirert av denne bloggeren: http://dvergpinschereimitthjerte.blogg.no

Hun er rå flink på å ta naturbilder og av hundene sine. Jeg digger alt som hun legger ut på bloggen sin, så klikk inn og se hvis du ikke har gjort det. 
#blogg #frost #kulde #vinter #foto #natur #spire 

HVA SKAL DU I VINTERFERIEN?

 • 15.02.2016 - 11:00

Innlegg i samarbeid med rabble.no

Det er meldt et forrykende bra vinterferie vær denne uken! Og de fleste har tatt vinterferie her på Haugalandet. Mange reiser til fjells mens det er nok en del som bare blir sittende hjemme. Jeg kunne gjerne tenkt meg å dra på fjellet. Men siden det er så kaldt og jeg heller lengter etter varmere strøk sitter jeg og dagdrømme om sol.

Med rabattkoder fra rabble.no kan du få gode tilbud hos Apollo nå. Jeg kunne sittet og bare drømt meg til varmere strøk som disse plassene:

HELLAS, ATHEN 

Men i år skal jeg ikke reise utenlandsk..... Jeg har brukt booking.com for å finne overnattingsplass i Bergen. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen skal jeg og ungene til Bergen til helgen. Der skal vi overnatte i 2 dager og reiser hjem på lørdag etter Jonas er ferdig med karatestevnet.

Til høsten tenkte jeg og gubben å ta oss en tur sammen. Og da hadde vi tenkt å sjekke ut GoToGate og se om vi fant oss en tur. Da blir det bare meg og han som skal dra på tur sammen i høstferien.

"MAMMA, DU MÅ VEKKE MEG"

 • 15.02.2016 - 09:00

Kan dere tenke dere hvor mye en liten hund kan glede oss som menneske? Vi har aldri hatt hund og planen er jo at vi skal få oss vår egen liten firbeint i framtiden. Men foreløpig nøyer vi oss med å låne når vi har muligheten. I går kom Lotta som er en mops - hun er hunden til de to eldste barna til mannen min. Siden de trengte hundepass sa jeg gledelig ja til å passe Lotta noen dager. Da får jeg også mettet litt det store ønsket mitt om å få meg egen hund :)

Det er jo så koselig å ha henne springende rundt i stuen. Hun er veldig snill og dressert hund så det er ikke noe problem å ha henne i huset. Ungene er i ekstase og syns dette er knallgøy :) Vi fikk gått en tur med henne i går kveld, og det var kamp om å få holde båndet. Jeg måtte dele opp at den ene holder på veien og den andre får ta på hjemveien. Selvom det var kaldt men alle kledde godt på seg før vi gikk ut. Hundepose hadde jeg med meg klar i lommen. Jonas likte veldig og da vi kom hjem igjen var beskjeden klar til meg: - "Mamma, du må huske å vekke meg i morgen kl. 8. Eg skal være med å lufte Lotta! Husk vekk meg sant, mamma???". 

De hadde lagt planen klar at Jonas frivillig ville lufte Lotta på morgenen. Og de la planen klar for i dag at vi skal på tur i Vangen med Lotta. Gid.... jeg skal se hvor lenge ivrigheten varer hihi. Jeg syns hvertfall det er kjekt å få låne hund, så lenge jeg har mulighet å passe hunden. Jonas ville også være hjemme idag fordi han ville være med Lotta, enn å gå på overnattingsbesøk som han egentlig skulle.

Husk jeg deler ut en liten gave til dere på bloggen min i kveld - KLIKK HER for å komme direkte til linken - du har enda sjans å være med.
#blogg #hund #mops #tur #lufting #husdyr #kjæledyr #familie #kos #glede #mobil #canon KUNSTEN Å SLAPPE AV

 • 15.02.2016 - 00:00

♥ V I N T E R F E R I E ♥

MANDAG 15.02.16

Kl. 00:00:00

Klokken er nå slått tolv på natten og nå er offisielt ferien min startet. Jeg tar min aller første ferieuke for i år sammen med ungene som har vinterferie. Denne uken skal jeg bare totalt slappe av og nyte ferien. Jeg skal prøve å la være tenke på jobb for jeg vet ansvaret jeg har er i trygge hender. Det er lett å si/ skrive men har jeg ferie så har jeg ferie, og da må man jo prøve å tenke på ferie og ikke jobb.

Jeg skal konsentrere meg om å kose meg med ungene, og bruke tiden sammen med dem. Vi skal kose oss de to dagene mannen min er hjemme før han må reise på jobb. Torsdag skal jeg og ungene kjøre til Bergen og kose oss der i to dager før det braker løs med karatestevne på lørdagen. Det gleder jeg meg veldig til :) Planen er å finne fram i Bergen - finne overnattingsplassen. At vi skal få tatt Fløybanen, sentrum og finne veien ut til Ikea på Åsane. Så mye kjekt vi skal finne på - og alle bilder vi skal få tatt underveis på turen.

 


#blogg #foto #naturbilde #landskap #havet #svaberg #himmel #skyer #ferie #vinterferie #vinter #familiekos #kos #barn #familietur #biltur #bergen #ikea


Å VÆRE STOLT OVER SEG SELV

 • 14.02.2016 - 20:00

"DA VAR FAGBREVET PÅ PLASS"

Dette er ukens mest leste innlegg som fikk over 400 lesere bare de første timene den ble postet opp 9.2.16. Jeg er utrolig glad at så mange hadde klikket seg inn for å se og flere la igjen gratulasjoner. Det var helt rått at folk syns dette var et innlegg de ville klikke inn på. Nok en gang tusen takk :) Har du ikke fått med deg innlegget kan du klikke på "Da var fagbrevet  på plass" øverst i dette innlegget.


#blogg #stolthet #butikk #fagbrev #bestått #glede #helsefaget #salgsfaget
Dette er det første fagbrevet jeg tok i 2001 - den gangen hadde jeg hele pikenavnet mitt hihi

Tror dere skjønner hvorfor jeg endret navnet mitt etter jeg giftet meg.... Det hadde vært grusomt langt hvis jeg skulle hatt mitt navn slik på fagbrevet - pluss Vinningland på slutten..... Ble veldig stor utfordring da jeg hadde tenkt å lage nytt pass. Så det endte opp med kun T.V.V. som de fleste sikkert vet hva står for :)

Jeg  vil også minne om min blogg giveaways - som dere kan DELTA HER :)

I MIN EGEN SKYGGE......

 • 14.02.2016 - 17:45

This is part two of todays photoshoot .... hihihi 

Hvem er på bilde mon tro?

Jeg ble ganske så fornøyd med disse naturbildene fra i dag. Måtte le litt av meg som nærmest lå på bakken for å ta nærbilde. Gubben ble litt rastløs fordi han måtte stå og vente på meg. Det kom flere folk som skulle gå tur, og han følte seg ikke helt komfortabel med å stå der og bære på min sennepsfargede håndveske. HAHA han følte seg litt dum og feminin :D

Canon EOS 70D med objektivet Canon EF 24MM brukte jeg denne gangen.


#blogg #natur #foto #vinter #vår #frost #kulde #kaldt #åkrasanden #åkra #landskap #steiner #svaberg #skygge

EN HYLLEST TIL MIN MAMMA <3

 • 14.02.2016 - 15:00

"MORSDAGEN"

For 34 år siden kom jeg til verden, den 4. juni 1981.

Du har vært og støttet meg gjennom hele mitt liv. Du er den beste Mamma jeg noensinne kunne fått. Vi har hatt våre krangler og uenigheter gjennom oppveksten. Men hvem har ikke det? Det er noe spesielt med mødre og døtre, ikke sant? Jeg er utrolig glad at du er min Mamma - uansett hva enn jeg har gjort galt i mitt liv - er du der for meg. Båndet mellom mor og sitt barn - det er noe bare en mor kan forstå. Det er noe helt UNIKT ♥

Du er fantastisk flotte Mor, du holder deg godt, du er flink med familien din, husarbeid, jobb, sy, barnebarn osv. osv. Du har stått på fra den dagen du kom til Norge sammen med meg og storesøster. Du har gitt veldig mye av deg til oss. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at akkurat du er min Mor.

Og jeg håper og ønsker at du for alltid vil være ved min side, for det vet jeg at jeg vil være - fordi du er min Mamma ♥ 


#blogg #morsdag #hyllest #mamma #datter #følelser #tanker #mor #familie #oppvekst #barn 

EN FØLELSE AV SOMMER........

 • 14.02.2016 - 12:45

"Sommer"

Hva tenker du når du ser dette bilde av meg på svaberget og havet?

Tenker du også som meg da - SOMMER - jeg fikk så lengsel etter sommer - sol og strand. Jeg lengter slik etter å få nyte solen og varmen, havbrisen som forsiktig slår mykt mot huden, friske luften når du puster inn..... jeg kunne ramset opp i det uendelige!

I dag fikk jeg den følelsen da jeg satt og så ut på Åkrasanden. Jeg og min mann kjørte Jonas på kumite trening og tok en tur ut her. Vi fikk en liten halvtime med masse sol - men dessverre veldig kaldt. Men det var utrolig herlig å sitte og se ut over havet og drømme meg vekk. Jeg sitter og drømmer meg vekk, men blir brått revet vekk av gubben som tripper utålmodig rett bak meg. - "Skal me gå snart? Du har vel fått tatt masse bilder nå vel?".

Ja, ja jeg har jo fått prøvd litt ut med innstillinger igjen da på kamera. Så jeg er fornøyd med dagens naturbilder :)  

 

 

 

 

 


#blogg #natur #stran #åkrasanden #åkra #karmøy #utsikt #landskap #himmel #sommer #følelse #svaberg

MY VALENTINE FOREVER <3

 • 14.02.2016 - 10:00

Dagen startet med ei koselig gave fra min kjære mann.

Selvom ingenting går meg hus forbi da jeg er finansministeren i huset. Jeg har kontroll på alt som heter penger, så jeg kan se alt som heter transaksjoner på begge bankkort. Men men det jeg ble "overrasket" med var en pakke fra mannen. Og hva tror dere jeg fikk? Tror dere jeg fikk det som jeg hintet ham i et tidligere innlegg i uken?

JA!!!!!!

GI DEN DU ER GLAD I EN LITEN EKSTRA OPPMERKSOMHET

Bruk dagen som en unnskyldning for å gjøre noe kjekt med den eller de du er glad, uansett om du er alene eller har en bedre halvdel. Det finnes alltid noen som trenger vår kjærlighet eller oppmerksomhet.


#blogg #mummi #mummikopp #mummitroll #kjærlighet #valentinesdag #gave #mannen


HVEM KAN MOTSTÅ SIN KONE

 • 13.02.2016 - 18:00

Og hva tror du ikke hu mor klarte å lirke ut av mannen sin i dag? Siden mannen fikk Mummi Pappa kopp sa jeg så søtt til han i dag:

- "Du.... eg må jo få matche koppen din... kan eg isje få Morsgaven i dag...." jeg *smiler* så søtt til mannen. Og han kunne ikke motstå meg så her har jeg fått min lille Morsdag gave på forskudd. tjjhiihiiiiii 

Er de ikke skjønne koppene?


#blogg #gaver #morsdag #bursdag #mummimamma #mummipappa #mummi #kopp #glede #familie #kos #luring

FLERE BALLER I LUFTEN..... SAMTIDIG

 • 13.02.2016 - 14:30

I dag slår jeg virkelig på stor trommen!

Når mannen fyller år da fortjener han en fin feiring med god mat og drikke. Og da må jo konemor dra seg ut på kjøkkenet og lage mat. Drikken er hvertfall i boks..... jeg ble anbefalt denne rødvinen som skal være veldig god ttil fiskemiddag. Australsk rødvin - nytes litt avkjølt.


#middag #vin #rødvin #kos #hygge #bursdag #gave #familie #glede #feire 

Til snacks senere på kvelden har jeg funnet en oppskrift fra en blogger som jeg følger fast Daniel Miller. Han la ut tidligere i uken oppskrift tips på lett og sunn snacks, søtpotet snacks oppskriften finner du på bloggen hans. Mens søtpotet er i ovnen begynner jeg på å forberede tilbehøret til hovedretten. Menyen i dag blir fersk kokt skrei med potet og fennikelstuing. Stuingen har jeg aldri laget så jeg er spent på hvordan det vil gå. Oppskriften har jeg funnet her → 
FENNIKELSTUING. Så vi får se hvordan det går da.... for det er bare et syn hvis du hadde vært her nå. Vimser fra den ene til den andre - litt bilde knipsing må til underveis. Jeg er så glad for at jeg har fått så stor benkeplass etter vi pusset opp kjøkkenet. Jeg har god plass til å lage maten samtidig som jeg har både data, ipad, telefon og kamera rundt meg. 

Gleder meg masse til å spise kokt fersk skrei med potet og fennikelstuing. 


#fennikel #stuing #løk #skrei


SE HVA HAN FIKK

 • 13.02.2016 - 14:00

Fangsten til mannen i dag - joggebukse, treningshanske, tskjorte og Mummi Pappa kopp. Disse gavene fikk han av ungene og meg. Han fikk også en fin rødvin av meg som kommer i et annet innlegg :)#blogg #gaver #bursdag #trening #mummikopp #joggebukse #tskjorte #casall #pappa

MOR & SØNN

 • 13.02.2016 - 12:00

Strålende dag med blå himmel og sol her i Haugesund. Jeg ble nesten blendet av den store solen som skinte så fint der oppe. Men noe varme var det ikke i det hele tatt! Ble bare enkelt antrekk i dag for nå skal jeg og Jonas ut og handle. Vi har masse som skal handles inn til vår lille bursdagsmiddag til vår kjære mann/ pappa. Go gutten ble med på bildet selvom han tror han skal til Nordpolen. Kledd seg godt har han hvertfall gjort :)

Handleliste må jeg skrive nå før vi kjører til Oasen Senter. Der er det så greit å handle fordi Rema 1000 er inne på senteret. Og det er akkurat Rema jeg skal på også hihi 

Husk å være med i min nye giveaways her på bloggen - jeg syns det er kjekt å kunne gi en glede til en av dere lesere. Men det er absolutt ikke kjekt hvis ingen vil være med - da er litt av gleden borte.... Klikk på linken under for å være med du også :)

DELTA HER


#blogg #antrekk #lørdag #barn #familie #bursdag #glede #selskap #handle 

BURSDAGSBARNET

 • 13.02.2016 - 09:00

Hyllest til min kjære som fyller 49 år i dag :)

I følge Jonas så har han konkludert at pappaen fyller 50 ikke 49. Så han går rundt her hjemme og minner oss på at pappa blir 50 juhuhuuuu kommet midtveis i livet. HAHA

Må nesten bare le av guttebassen som syns det er såååå gøy å terge faren sin om dagen.

#blogg #foto #bursdag #kjære #gratulerer #februar #hyllest #familie #glede #lykke

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL MIN KJEKKE MANN 

 

ÆSJ..... TUNFISK MED COTTAGE CHEESE?

 • 12.02.2016 - 20:30

#blogg #avocado #mat #kvelds #cottagecheese #tunfisk #olje #sunnkost #sunnhet #hekta #dilla

Jeg har virkelig fått dilla på denne retten her - jeg vet ikke hva den kalles for, enn at det består av Cottage cheese, tunfisk og avocado. Jeg så ei kollega hadde med seg som lunch mat en dag, og jeg er jo glad i alt som er enkelt å lage. Så jeg prøvde og jeg er nå litt hekta på dette. Mange liker nok ikke tunfisk og syns kanskje det er æsj tunfisk liksom, og på toppen så blandes sammen med cottage cheese og avocado. Ka søren??? Det kan jo ikke være godt i det hele tatt! Men jeg må si at etter jeg smakte kombinasjonen så syns kan jeg ikke si annet at jeg likte det knallgodt. Det er min mening hvertfall..... alle har forskjellige smaksløker - men er verdt å prøve da det ikke er dyrt heller :)

Jeg kjøpte 1 stor boks med cottage cheese, 1 boks med tunfisk i olje og 1 pakke spisemodne avocado. Bruker ca. halv boks med osten og halv med tunfisk - ha litt av oljen i osten sammen med kuttete avocado. litt grovmalt pepper på toppen. Kjempegodt skal jeg love dere :) Men ikke lag for stor porsjon om gangen fordi det er ganske mettende og mektig. Og du kan godt bli fort lei hvis du lager for stor porsjon.

BLI MED PÅ MIN GIVEAWAYS PÅ BLOGGEN

DELTA HER :)

 

Jeg ble "Ukens Blogg"

 • 12.02.2016 - 16:30

Nå blir det litt reklame for ei fantastisk flotte jenta som jeg har blitt kjent med her på blogg. Hun er ei ung og vakker jente som har sine ting i livet som ikke har vært greit. Hun jobber enda med sykdommen sin, og hun er ei sterk ung jente. Jeg kom tilfeldig over hennes blogg da jeg begynte å blogge. Og jeg har da følgt henne og lest bloggen hennes til den dag i dag. Hun har skrevet mye om hva som har skjedd, og hvordan hun har måtte gå gjennom for å komme der hun er nå. Hun er ei jente som jeg virkelig syns fortjener å få en oppmerksomhet. Jeg meldte meg på hennes ukentlig "Vil du bli ukens blogg?" (jeg melder meg på hver gang). Og i går la hun ut et innlegg som dere kan se HER

Hun plukket meg ut som en av to som vant i hennes ukens blogg konkurranse. Og jeg er veldig glad for de fine ordene hun skrev om meg på sin blogg. Jeg vil takke LISA for at hun ga meg sin oppmerksomhet på sin blogg. Du er ei flink blogger som blogger om din vei til å bli frisk, om hverdagen din, tankene dine, livet ditt og ikke minst masse kjekke tips på sunne godsaker :)

Så har du ikke kikket på bloggen hennes anbefaler jeg deg til å klikke inn på hennes bloggside

http://lisarorvik.blogg.no


#bloggvenn #blogg #blogger #sykdom #hverdag #livet #ukensblogg #oppmerksomhet #glede

VÆR MED PÅ MIN GIVEAWAYS OGSÅ

DELTA HER :)

NY GIVEAWAYS :)

 • 12.02.2016 - 14:30

På tide med ny giveaways folkens :)

Vil dere vinne denne praktiske og fine bokmerkeren? Hvis dere vil det så må dere bare:

1. Lik Facebook siden min HER har du allerede likt kan du gå til neste steg. Om du ikke har Facebook kan du være med for det - men de som har hadde jeg satt pris på at du gjorde.

2. Legg igjen en kommentar med navn + epost slik at jeg kan kontakte deg om du vinner :)

Siden jeg har min ferie denne uken trekker jeg en vinner mandag 15 febr. kl 20. Så kommer det en ny og spennende giveaways.
#blogg #konkurranse #bokmerke  #bok #giverglede #glede 

"Eg ser kem eg gjør det med!!"

 • 12.02.2016 - 08:30

De fleste fikk vel med seg hva jeg fikk av gubben tidligere i uken? Hvis ikke kan du lese det HER

Jeg har hatt den nå i flere dager og lovet å fortelle hvordan det gikk. Denne lille fancy rosa hodelykten passet godt rund hode. Den har en reim som lå behagelig inntil hode og klemte ikke noen plass når jeg lå med hodet på puten. Lyset kunne stilles i tre styrker: kraftig, svakere og blinkende. I blinkende modus var nok ikke idealt i bruke innendørs. Kraftig var for sterk lys og en ble blendet istedenfor. Svak styrke var nok det som var mest behagelige å ha for å lese på sengen.

Som sagt lå jeg da i sengen og leste med hodelykten på. Det fungerte kjempebra - godt lys og jeg klarte å lese uten problemer. Men.... Jeg følte jeg plaget gubben med at det var litt lys på min side. Han sa ingenting da, men jeg følte jeg forstyrret søvnen hans for det om. Han hadde ikke sovnet heller den kvelden jeg testet lykten. Det endte opp at jeg la fra meg boken, og hodelykten ble brukt til noe annet. Ha ha ha jeg skal ikke gå i detaljer, men kommentaren jeg fikk av gubben var: "nå ser eg ka eg holde på med - og me kem!!!"

Dette var dagens litt mer morsom innlegg enn syteinnlegget i går ;) Og jeg må tilføye at hodelykten er gjemt i skuffen nå, slik at gubben ikke skal finne på mer fanterskap med lykten. 

#blogg #hodelykt #lys #bok #kosestund #hyrdestund #lesing #morro #kjærlighet #par #samliv

Flunså? Advarsel - "syteinnlegg"

 • 11.02.2016 - 18:15

Nå er det min tur å være slappfisk - alle ledd i kroppen verker og ryggen er vond. Frysninger som går langs oppover ryggen samtidig så har ikke brystet blitt noe bedre..... den er like vonde når jeg tar på den. Så lenge jeg holder meg i ro så er det ikke så vondt. Men jeg kan verken ligge på venstre eller høyre side, for da kommer brystet i klem. Ligger på ryggen rett klarer jeg ikke sove eller slappe av. Kan tro jeg angrer fælt på at jeg tok den økten med romaskinen på tirsdagskveld! Hadde det ikke vært for den økten hadde jeg ikke fått problemer med opphoven pupp! 

Det som gjør meg bekymret er at det kan gå utover silikon innlegget. At den har forskjøvet seg eller noe og gi meg problemer. For det siste jeg ønsker å måtte gjøre er å gå gjennom noe brystoperasjon. Eller måtte ta dem ut eller skifte dem..... Men fortsetter dette så skal jeg gå til legen over helgen - eller legevakten om det blir skikkelig gale. Ligger nå på sofa og prøve slappe av og strekke ut ryggen. Ble nå en liten syte innlegg om min helsetilstand.... men det får dere vel tåle hihi Jeg pleier ikke ha slike innlegg - men i dag kjente jeg at jeg måtte bare få lufte meg litt. 

Ha en fortsatt fin torsdag alle sammen :)


#blogg #slakk #jobb #daffe #sofa #syte #rygg #smerter #bryst 

 

DAGENS CRAVINGS

 • 11.02.2016 - 16:15

11/29

Sushi er noe av det beste jeg vet - spesielt sashimi er jeg ekstra glad i. I fjor spiste jeg og mannen utrolig masse god sushi i Vietnam. Vi spiste oss faktisk lei på sushi til slutt, men pga. prisen så bare spiste vi så ofte vi fikk sjans der. Her hjemme er det virkelig dyrt med sushi, så det blir ikke ofte vi har dette. Men i dag kjenner jeg cravings etter sushi hihihi 


#blogg #mat #fisk #råfisk #sushi #sashimi #nigri #maki #wasabi #cravings #tempura #tunfisk #hvalbiff #reke #laks #sjøgress #ingefær #soya

EN GLEDE Å SE SÅ MANGE SOM BLE MED :)

 • 11.02.2016 - 12:15

Denne ukens giveaways på bloggen min var det hele 15 navn som hadde meldt seg på. Og jeg blir så glad når det er faktisk så mange som ville være med å arve det flotte Marius votten. Å se at mange er med å vinne gir det meg mer motivasjon til å ha slike giveaways. Dere er bare herlige :)

Thea fikk æren av å trekke den heldige som la igjen en kommentar - og bilde er tatt mens hun trakk en lapp. Gubben satt og klagde over hvorfor han ikke fikk trekke da?

Med skum godteri i munnen åpnet hun forsiktig lappen hun plukket ut. Og jeg måtte bare smile for hva tror dere det sto på lappen? Dere skjønner hva jeg tenker sant? hihi Thea er godtegris og matvrak og så trakk hun 

SØTMONSEN

Siterer fra bloggen til Søtmonsen:

"Hei! :) Er ei jente på 24 år, som er utdannet kokk. Kommer fra Trøndelag, men bor nå i Oslo med samboer. Jeg elsker å lage mat, og bake kaker. Elsker søtsaker for å si det sånn :) Så jeg kommer til å legge ut oppskrifter på matretter, kaker og desserter......."

Les mer ved å klikke deg inn på hennes blogg :)#blogg #konkurranse #vinner #giveaways #glede #gjenbruk #godteri #snop #sukker 

ET HINT TIL MANNEN ;)

 • 11.02.2016 - 07:15God morgen alle sammen :)

I dag starter jeg med et hint til mannen. Tror dere han tar hintet? Hihi Jeg har ønsket meg Mummi koppene lenge nå og Kitchn sendte meg mail på disse to i går. Jeg tok skjermbilde og sendte det til mannen. For se om han skjønner hintet mitt til søndag? Vi gjør ikke så mye stort av Morsdag/ Valentinsdagen enn å gi hverandre en liten ekstra oppmerksomhet. Og da er jo disse koppene midt i blinken når vi ikke skal bruke store beløp for å markere dagen. Jeg får vente i spenning og se om han tar hintet da ;)

Høøø... melkespreng? jeg? No Way!

 • 11.02.2016 - 00:00

For to uker siden fikk gubben seg ny spinningsykkel. Han hadde kjørt den første såpass at det var på tide med ny. Vi fant en Merida spinningsykkel årets modell på XXL som var god nok til hjemmetrening. Kjededrift og alt. Så fornøyd. Jeg har enda ikke kommet til det steget at jeg vil sette rævå mi på sykkelen. Vondt i ræva eller vondt i viljen mon tro? Samma kan det være fordi jeg syns spinning er kjedelig for det om jeg ikke har gitt det en sjans. Det er nå min mening - så ikke skyt meg for at jeg ikke liker noe jeg ikke har prøvd skikkelig *ler*. Gubben får tråkke så mye han vil og orke på den nye flotte sykkelen.

En uke gikk etter vi fikk sykkelen bestemte vi oss å skaffe en romaskin. Gubben ville trene litt andre ting også, ikke bare tråkke. Romaskin har han brukt mer og mer når han trener etter arbeidstiden på jobb. Før var det bare spinning og uttøyning. Men vi kom fram at romaskin er jo en flott måte å trene på. Spesielt jeg som sliter med rygg og slik kan ha godt av å ro. Da var det bare å overføre pengene og bestille romaskinen fra XXL denne gangen også. De hadde ikke på lager så den ble da bestilt til butikken. Vi hadde jo spart opp pengene som skulle gå til ny treningsutstyr så det var bare å kjøre på. 

Romaskin kom så ganske kjapt og vi fikk hentet og montert. Gubben har prøvd den og har begynt med spinning i 30 min. så 20 min. med roing. Knallbra ikke sant? 

Så var det min tur å ro for første gang. Ti minutter rodde jeg for første gang i mitt liv. Bare lett styrke ikke noe kav. Dette var jo lett og enkelt tenkte jeg. Små og lette økter i starten var planen for å komme meg inn i rutinen. Men i går tok jeg virkelig tak og rodde i hele 15 minutter! Jeg så på pulsklokken at jeg lå på rundt 155 i puls, og jeg ville ta godt i og skrudde opp tyngden på roingen. Pulsen steg og jeg svetta som en gris og ble skikkelig andpusten. Men jeg ville ta skikkelig i de siste minuttene. Maks pulsen kom på 180 men dalte fort ned igjen. Jeg rodde så tungt og kjente enormt i armene. Kjente det stramma seg framme ved brystet og på siden, sikkert brystmuskler eller noe haha. 

I hele dag har jeg ikke gjort noe tungt og da jeg skulle kle meg for sengen, merket jeg noe som skremte meg. Det for all slags tanker og redsel i meg da jeg så meg selv i speilet. Jeg trengte egentlig ikke se meg i speilet engang for å merke det. Da jeg tok av bh'en kjente jeg hvor vondt jeg hadde i brystet- altså selve puppen. Jeg ble redd - for dere som ikke har fått med seg så har jeg operert brystene mine (silikon). Den ene puppen så helt forskjellig fra den andre. Den var øm, vond og så rett og slett hoven ut. Jeg kunne se at den vonde puppen var mye større enn vanlig. Det føles som puppen er på vei til å eksplodere! Den er hard og når jeg klemmer rundt er det som en tennisball er inni. Ser ganske sprengt ut som om jeg var ei ammende mor med melkespreng. Gubben sier at det kan nok komme av roingen i går der jeg tok for hardt i. At jeg har gangsperr og har trigget muskulaturen der silikon innlegget ligger. Jeg håper nå for guds skyld det ikke er noe alvorlig! Jeg er livredd for å få problemer med silikon puppene. Jeg har hatt dem nå i mer enn 8 år uten problemer. Så jeg håper dette vil gå over og det blir ikke mer roing på meg før det roer seg. Jeg vil jo gjerne at jeg ikke skal gå å føle meg totalt usymmetrisk ubalanse i frontpartiet! Da får det bare bli vanlige golv øvelser for rygg disse dager for meg.


#blogg #trening #silikon #bryster#pupper #spinning #romaskin #rygg #smerte #øvelser #redd #bekymret 

SKAL DU GI MORSDAGS/ VALENTINES GAVE?

 • 10.02.2016 - 13:00

innlegg i samarbeid med rabble.no

Jeg hadde et innlegg tidligere om Morsdag Vs. Valentinesday. Jeg har aldri vært den som har brydd meg å gjøre noe veldig med disse to dagene. Men siden det er litt spesielt at begge dagene faller på samme dag, kunne jeg tenkt meg å finne noe fint til min mor og min mann. Det er alltid litt koselig å få en liten gave for å vise at du setter ekstra pris på de du er glad i. Det trenger absolutt ikke koste skjorta, for det er tanken som teller. Å vise kjærlighet til den du er glad i trenger ikke være at du gir dem dyre gaver.

Bouquet pink roses
Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com

#blogg #rabbleno #valentinesday #morsdag #mamma #ektemann #trening #gaver #skjønnhet #nettbutikk
Dette herlige settet fra Oriflame hadde vært kjempefint til Morsdagsgave - du kan finne den HER.


Denne Mummi koppen hadde vært midt i blinken til å gi til mamma ♥ Koppen kan du kjøpe HER.

Jeg har leita litt rundt på forskjellige nettbutikker etter en liten fin gave til mannen også. Siden han er så flink å trene tenkte jeg han skulle få en liten ting fra Sportamore. De har så mye fint til trening så jeg må bare velge ut noe som jeg vet han kan få bruk for ;)


Sykkelhansker er noe han kan få bruk for - han som driver med spinning hjemme :) Hanskene kan du finne HER.

 

 

NÅ SLIPPER JEG Å HOLDE GUBBEN VÅKEN

 • 09.02.2016 - 20:00

9/29


#blogg #hodelykt #lys #leselys #bok #biltema #led #reim 

Ja på Biltema finner en alt - så og si alt da ha ha. I går før vi la oss snakket jeg med mannen at jeg må få meg hodelykt. Eller et eller annet lys slik at jeg kan lese i sengen uten å ha vegglampen på. Det første han gjorde da var å trykke inn på ipaden og inn på nettsiden til Biltema. Favoritt butikken hans. Og fant hodelykt med reim som han da viste meg. Det måtte være i rosa også - og jaggu meg så hadde Biltema en til 39,90 kr i rosa farge. Ha ha

Og hva ligger på bordet da jeg kom hjem fra jobb i dag? Joda, han hadde vært og shoppet denne hodelykten til meg. Så i kveld skal jeg teste ut denne lykten, for å se om den duger til det jeg er ute etter. Og forhåpentligvis ikke holde gubben våken pga. lyset da. Men nå må Tonemor gå og skifte til treningstøy for nå er det tid for å trene på romaskinen. Etter treningen venter dusjen og blogglesing :) Jeg har fått så masse fine kommentarer fra dere lesere på bloggen i dag, og jeg vil vise at jeg setter pris på dem ved å lese deiras innlegg. Men har ikke hatt tid å lese alle enda så det skal jeg gjøre etter trening og dusjen ;)

DA VAR FAGBREVET PÅ PLASS

 • 09.02.2016 - 18:00

Dere som har lest bloggen min har fått med seg dette innlegget "Når angsten tar deg...." og "Det ble ingenting på meg". Innleggene handlet om hvilken angst jeg har å måtte stå foran stor publikum osv. Jeg turte ikke å gå på fagbrevutdelingen i forrige uke...... så jeg valgte å hente den selv på kontoret. 

Siden jeg var på jobb i dag fikk jeg ikke hentet den. Men gjett hva min snille mann gjorde i formiddag??? Joda, han gikk og hentet fagbrevet for meg :) han var så grei og tok også med fagbrevet til ei venninne av meg som var lærling på jobben. De sa at andre kan hente for oss, så da spurte jeg han i går om han ville hente min og hennes.

Så nå sitter jeg stolt med mitt andre fagbrev som snart skal på veggen. Jeg skal levere den til et trykkeri for å få et skikkelig bra kopi av den. Originalen skal jeg ha i safen og kopien skal jeg henge opp på veggen. Jeg henger aldri opp originalen i tilfelle brann eller tyveri... men hvem huleste stjeler et fagbrev hehe


#blogg #utdannelse #fagbrev #slagsfaget #service #bestått #glede #lykke 

DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK

 • 09.02.2016 - 16:15

Har du ting du ikke lengre har behov for? Ting som du den gang ville ha, men nå bare blir liggende og samler støv? Samfunnet har blitt slik at folk kjøper og kjøper. Det er dessverre blitt mer og mer av kjøp og kast eller bruk og kast. Hvorfor kaste noe hvis det fortsatt er fullt fungerbar eller fortsatt er nytt og fint? Hvorfor ikke tenke på gjenbruk istedenfor å kaste? Kanskje det er noen andre som kunne tenkt seg akkurat den tingen som du ikke trenger lengre? Det er jo helt okei med gjenbruk. En er jo like mye verdt om en velger gjenbruk. Hva er vitsen å bruke mye penger på å kjøpe nytt når du kan kjøpe brukt som fortsatt ser ny ut.

Men så kom jeg over et blogginnlegg HER der hun skrev om Kaupang. Nysgjerrige meg måtte jo selvfølgelig sjekke opp hva dette var for noe. Og jeg ble imponert over denne appsen. Jeg bruker iphone så jeg fikk lastet ned appen fra app store. Og super enkelt var det å bruke appen. Jeg har facebook derfor logget jeg bare inn på programmet med profilen. Jeg får opp alle annonser som er i nærheten av der jeg befinner meg. Jeg kunne velge større radius som da strekker seg til Stavanger område også. Alle andre som har lagt ut noe for salg vises da i appen, som jeg enkelt bare kan trykke inn og se.

Dette er virkelig en genial og lettvint måte å få til kjøp og salg på. Og det er jo da en stor hjelp til å spare miljøet for ting og tang som hadde blitt til søppel. Hvis denne appen kan hjelpe oss å få lagt ut ting for salg, og sparer miljøet så anbefaler jeg alle å laste ned appen enten for ios eller android. Jeg har nå prøvd appen og den er veldig enkel, lett forståelig måte å bruke. Jeg er sikker på de som ikke er kyndig med slik hadde klart det uten problemer. Enklere kan det bare ikke bli ;)

Lik gjerne Facebook siden til Kaupang

https://www.facebook.com/kaupang/

http://www.kaupangapp.no

Eller du kan kikke på denne

Produktpresentasjonen
#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk #blogg #gjenbruk #kjøp #salg #brukt 

 

DET ER ENDA SJANS Å VÆRE MED :)

 • 09.02.2016 - 11:15

Ikke gå glipp av ukens giveaways på bloggen min. Du har enda sjans å bli med i trekningen av et par Marius håndstrikkede votter. For å være med må du:

KLIKKE DEG INN HER

Gå inn på linken over og gjør som jeg har beskrevet der :)

Gifts Gift Means Package Surprises And Celebrate
Licensed from: stuartmiles / yayimages.comEN HYLLEST TIL FRODITH <3

 • 09.02.2016 - 07:10

Da er vi kommet til siste farge i Frodiths foto-challenge her på bloggen. Og jeg vil med dette takke henne for en fantastisk fin utfordring hun har startet. Det har vært en fryd å se på hva andre bloggere har svart i disse dagene. Sett og lest andre sine innslag og versjoner av denne utfordringen som Frodith har gitt oss.

Tusen hjertelig takk til deg FRODITH for en fin reise du har tatt oss med på :-)
#blogg #utfordring #svart #nyttår #stjerneras

KLIKK PÅ DENNE TEKST FOR Å VÆRE MED PÅ MIN GIVEAWAYS ;)

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no