Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

"Teppet har falt i natt"

 • 27.12.2015 - 10:10

#blogg #julen #desember #detsnør #godmorgen #snø #haugesund #vestlandet #mammablogg #blogger

WOW!!!

Jeg visste ingenting! jeg visste ikke før jeg åpnet en snap fra ei venn, og så noe hvitt. Men jeg tenkte er det sant??? Jeg spratt opp av sengen og bort til vinduet. Jammen! det har kommet snø i natt!!!! det ligger som et hvitt teppe ute på bakken. Jeg kledde på meg fort og måtte bare ut og nyte synet. Endelig har snøen falt i Haugesund, men hvor lenge snøen ligger er uvisst. Slik været er i Haugesund så tipper jeg nok det forandrer seg til slaps og drit ganske fort, dessverre....

Egentlig kunne snøen bare latt være komme, men jeg liker godt når første snøen kommer. For det er utrolig fint og du får en helt annen stemning. Snøen som har falt i natt er tørr og fin, slik snø som du kan lage snømann eller snøball av. To dager siden var det strålende fint uten snø som dere ser på turbilde nedenfor som jeg tok på 1. juledag.Støvlene mine er fra Isle Jacobsen som jeg er veldig fornøyd med. Det er ull i støvlene som gjør dem gode og varme. Jakke fra Helly Hansen i dame og herremodell - og vi har like :p he he

"Jeg ble lurt trill rundt!"

 • 25.12.2015 - 11:00

God 1. juledag alle sammen

 Jeg sitter nå og fryser meg ihjel selvom gradestokken i stuen viser nesten 24 grader, og varmepumpen jobber for fullt. Jeg har også pakket meg inn med ullsokker, ull longs, ullgenser og ullskjerf. AAAtsjooo ..... nok en gang mens jeg skriver dette innlegget. Nesen renner selvom den er pottetett! Tror jeg virkelig får årets, og forhåpentligvis siste forkjølelse - like greit at jeg har fri helt til mandag klokken 12. Litt kjedelig å sitte med slakk kropp og sår nese i julen, men skjer det så skjer det. Jeg er ikke laget av stål så he he

Men ingenting tar knekken på meg da :) nå sitter jeg og nyter en god kopp te som jeg fikk av snille jentungen min. Faktisk så lurte hun meg trill rundt i går! Hun vet jeg liker veldig godt kubbelys og har sagt jeg ønsker meg det til jul. Før jeg åpnet pakken sa jeg til henne jeg vet nok hva dette er hihi, hun så bare lurt på meg. Da jeg åpnet så ble jeg virkelig LURT! Jeg trodde det var kubbelys - men det var det tvert imot! Det var en boks Instant Tea fra Whittard som jeg liker så godt. Hun tok meg skikkelig der - og dere kan tro hun lo godt da. Ikke nok med at hun lurte meg, jeg ble lurt 2 ganger! For søskenbarnet mitt hadde kjøpt julegave til oss - og det var samme fasong som en kubbelys. Og jeg trodde jo selvfølgelig det - men ble nok en gang overrasket med en boks Hot Chocolate Rocky Road fra Whittard. Lykkerus jeg da :)


#blogg #godmorgen #jul #desember #whittard #instanttea #te #julegaver

Denne Instant Tea må jeg virkelig skryte av - den minner meg om Nestea sin iste pulverpose. Men denne smakte mye bedre - du kan røre ut med varmt vann eller kaldt vann. Veldig godt :)

 

 

 

JULEBILDER! ENDELIG!!!!

 • 24.12.2015 - 18:15

#jul #julaften #familiebilde #julebilde #familiekos #barn #foreldre #julemiddag #pinnekjøtt 

Endelig!

Fikk jeg bilde av ungene som jeg har lengtet lenge etter å kunne ta av dem. Her mangler vi eldste datter som i år feirer juleaften med moren sin. Men i morgen kommer hun og kjæresten og spiser middag hos oss. 

Men det er så godt jeg endelig har klart å ta normale og fine bilder av ungene. Og bilde av alle oss i familien uten noe grimaser og styr. Husker det var et mareritt å få tatt noe bilder av gjengen. 

Vi har nå spist ferdig julemiddagen som gikk ned på 30 min, mens jeg har brukt over 4 timer på å overvåke pinnekjøtt gryten ha ha. Og maten ble spist og ferdig på 30 min! Nå står snart pakker på programmet :)

Håper alle fortsatt har en fin julefeiring :)

"Mens vi venter på maten - SELFIE"

 • 24.12.2015 - 15:15

Pinnekjøtt lukten sprer seg i huset og magen begynner så smått å rumle. Stemningen begynner å bygge seg mer og mer opp, og jeg sitter nå og nesten tripper på sofa. Jeg har tent på alle levende lys som jeg har, og høyttalerene spiller julemusikk for all den er verdt. 

Og mens jeg venter på at maten skal koke seg ferdig har jeg gått amok med iPhonen. Så her kommer flere selfies av bare meg he he he Jeg har ikke giddet å sminke meg en gang enda - ingen krise det :p#blogg #selfies #jul #julekos #juleglede #familiekos


 

God Jul ønskes til alle :)

 • 24.12.2015 - 08:45


#julaften #godmorgen #godjul #bloger #blogg #torsdag #tidlig

GOD JUL ALLE SAMMEN :)

Da er vi i gang med dagen som startet kl. 8 for min del. Jeg måtte opp for å skifte vann på pinnekjøttet, og har ordnet og gjort meg klar for dagen. Ungene sover enda så jeg skal drøye frokosten litt til. Tross alt julaften og fri :)

Titter bare innom nå for å ønske alle mine lesere en kjempegod jul :)

Husk bli med på min giveaways 

DELTA HER

 

"Nå må Juleglede bare komme"

 • 24.12.2015 - 00:05

#blogg #juleglede #nisse #jul #julaften #familie #barn #familekos

Nå er det bare snakk om minutter før julen er her. De fleste har sikkert gjort det samme som meg, begynt å vanne ut pinnekjøtt. Jeg har nå satt det klart for utvanning over natten, og håper på at jeg klaffer med smaken. Satser på 12 timer utvanning med 2-3 vannskifte er passelig.

Roen har også senket seg i hus og jeg har funnet min plass i senga. Tankene svirrer igjen i topplokket. Jeg har jo hatt en veldig fin dag på jobb, hatt en fin tur med min mann, spist ribbemiddag med familien min og hatt koselig besøk av eldste datter til mannen. Så hele dagen har vært knallbra på en lille julaften.

 Håper jeg får bedre søvn i natt da... slik at jeg er opplagt og klar for å feire jul med mine nærmeste. Uansett hva så er det viktig å kose seg i julen. I mlrgen blir det julefrokost og kl. 11 skal vi se "Tre nøtter til Askepott".

Ønsker alle en riktig god natt inn i julaften :)

Christmas is coming.... soon :)

 • 20.12.2015 - 09:05

God morgen folkens!!

Nå er det 4 adventsdag og det betyr julen nærmer seg enormt nå. Bare fire dager igjen så skal de fleste sette i gang med julefeiringen. Julevasken skal gjørs ferdig, pinnekjøtt som skal vannes natten før julaften. Alle forberedelser skal tas. Jeg derimot er så heldig at jeg slipper tenke på det. Gubben min er så snill og tar de tingene for meg. Siden jeg må på jobb fram til formiddag lille julaften. Det er mye å fylle på i butikken for nå begynner virkelig folk å handle. I dag har vi søndagsåpent fra 14-18. Så nå gjør jeg meg klar for å kjøre på jobb for å sortere pallene med varer, og fylle i diskene mine. Slik at alt er stappa fullt til butikken åpner. Hvis du bor i Haugesund er du hjertelig velkommen til Rema 1000 Solvang i dag kl. 14 :)

"Byens mest pjuskete juletre"

 • 19.12.2015 - 12:00

I dag har jeg fri og dagen skal benyttes til juletrepynting som dere ser. Vi har ikke ekte juletre i år, så da måtte jeg sende gubben på loftet for å hente ned det nedstøva juletreet. OG det er ikke bare en enkel sak å sette den opp skal jeg fortelle deg! HA HA derfor gir jeg med glede jobben til gubben. Tror nok han slet litt i starten for å sette sammen juletreet, og den jobben vi hadde etterpå å dra disse grenene fra hverandre osv osv.

Tror kanskje jeg skal kjøpe meg ny juletre og nye julepynt til neste jul også, for her var det ikke mange julekulene å skryte av. Hmmm.....

Fineste julepynten her er nok de som ungene har laget da de var små. Fant disse to søte snømennene som Thea og Jonas lagde på juleverksted i 2011 faktisk.
 

Så er det på med julestjerne på toppen og pynte treet. Treet ble jo fint da men tror nok dette er den mest pjuskete juletreet i hele byen haha Men Jonas koset seg masse med pyntingen, og viktigste var å få alle pakkene under treet. Nå kunne han virkelig se at han faktisk får noen julegaver til jul :p


 

Julegardiner har jeg også fått opp på kjøkkenet. Nå ser jeg virkelig mer fram til julen.... juletreet er kommet og julegardinene er på plass. Så nå kan Julen bare komme :)
#blogg #julen #juletre #julepynt #juleglede #julestemning #helg #lørdag #nisser #julekule 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no