Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Æ e klar! Æ du klar?

 • 05.01.2017 - 07:31

Æ du me?

Ja det er en stor glede for meg å fortelle dere om den store nyhæten til Rema 1000 som ble presentert i går! Og hva er Æ? Jo det er en app som du laster ned på din smartmobil enten via AppStore eller Google Play.

Last ned og registrer deg med mobilnummer og legg inn bankkort slik appen viser. Det er superenkelt å legge inn bankkort og da har du fått Æ. Første gang du handler på en Rema 1000 butikk vil appen automatisk legge inn de 10 produktene med høyest verdi, da har du etablert deg en topp ti produkter. Husk har du Æ appen registrert får du alltid 10 % på alt fersk frukt og grønt, dvs. f.eks. Epler, appelsiner, bllmkål osv. Alt frukt og grønt som er rent fersk.

Har du handlet en type kjøttdeig f.eks. og du da handler igjen samme kjøttdeig neste gang får du 10% på varen. Slik kan du selv bestemme hvilken ti varer du handler mest som du får 10% på når du handler. Dette gjelder som sagt ikke for tobakk, alkohol og medikamenter. Rabatten vil du få automatisk på de varene du handler mest automatisk i kassen. Har du ikke bankkort og skal betale med kontanter viser du bare strekkoden du får for din profil på Æ. Enklere kan det ikke bli 😉.

Om dere lurer på noe er det bare til å spør betjening i butikkene rundt om i Norge. Jeg legger ved linker for laste ned for Android og Apple her:

Æ for Android

Æ for Apple

JEG MØTTE OPP PÅ FEIL HOTELL!

 • 19.04.2016 - 22:05

Hei hei ..........

Nå har jeg endelig tid å sette meg ned med bloggen, og jeg har fått lest gjennom alle kommentarene. Jeg må få si tusen takk til alle som har kommentert på dagens innlegger som har kommet ut i dag. Jeg skal snart lese andres blogger nå men først vil jeg fortelle litt om dagen min i dag.

I dag begynte jeg ca. 20 minutter før tiden fordi jeg visste jeg hadde mye varer å ta, da jeg ikke fikk muligheten til å ta varene i går ettermiddag. Mens jeg jobbet fikk jeg besøk av Nordfjord selger som kom og hjalp meg litt med varene. Gode tips fikk jeg også som jeg skal ta videre i butikken fremover. Underveis som vi snakket spurte selger om jeg skulle på kurset i dag? Jeg ble satt ut og skjønte ikke hva han mente, for jeg visste jeg skulle på kurs med Rema 1000 - men det var jo onsdag sa jeg. Men det var faktisk feil! Jeg sprang inn og sjekket på intranettet og tenk at jeg faktisk hadde tatt feil av datoen. Hadde ikke selgeren nevnt dette hadde jeg trodd jeg skulle på kurs i morgen klokken 17 haha.

Joda, kurs med Rema 1000 kl. 17-19 i dag - et kurs som heter Kick off grill 2016 - der vi får en innføring på grillsesongen. Og så få vi prøvesmake litt forskjellige bestsellers som er kommet og kommer i løpet av grillsesongen. Jeg kjente jeg ble litt stressa da jeg fant ut at jeg hadde blingset helt på datoen 😅 for jeg har jo vakt til 16 i dag. Men jeg fikk gjort ferdig det jeg skulle og telt kassen og stemplet ut 1 minutt før 16. Da var det rett ut i bilen og cruise hjem for å skifte og hilse på familien. Da jeg kom hjem fikk jeg så krampe smerter rett under brystbenet. Jeg visste at jeg hadde stresset mye rett etter jobben, for jeg hater når jeg ikke får god tid. Da får jeg mageknipe og når du er sulten også blir det ekstra vondt. Jeg fikk hevet i meg full fart en potet, 1 fiskekake og 1 wienerpølse med brun saus som gjengen hadde til middag.

16:45 kjørte gubben meg ut til hotellet der kurset skulle være. Scandic maritim hotell var det jeg husket sto på data og jeg sa til gubben kjør meg der du. Jeg syns jeg ikke så noen som jeg kjente og ingen Rema uniformer. Men gubben sa spring nå inn og se du så venter jeg her ute..... Jeg sprang inn på Scandic hotellet og spurte de i resepsjonen: "Er det her Rema 1000 skal holde kurs? Er dette Scandic Maritim hotell?". Damen bak der kikket bare dumt på meg og sa nei her er det ikke noe kurs, og vi er Scandic Haugesund - den du skal er Scandic Maritim som er nede ved kaien den. Jeg bare tenkte herregud er det mulig å ta feil av hotellet! 😂 Stressnivået bare økte og jeg kikket på klokken - 16:52 - oh my god nå kommer jeg for sent altså! Og jeg HATER å komme for sent - jeg får helt angst for å komme for sent til avtaler. Heldigvis ligger samme hotell 3 minutter å kjøre så gubben sa slapp helt av du rekker dette så fint. Og det gjorde jeg og da 😉 Ja, så ble kurset fullført med masse god prøvesmaking på grillvarer med kjekke Rema kollegaer. Storesøsteren min var også med så det var koselig å ha noen jeg kjenner veldig godt med.

Så folkens, dere må bare følge med på Rema 1000 for i nærmeste framtid vil det komme masse spennende og gode produkter for grillsesongen 😉 Jeg gleder meg hvertfall til å prøve alt som kommer snart i butikken. Som sagt har det vært en lang dag og jeg skal nå fortsette å lese litt blogg og se litt serie. I morgen har jeg fri så da kan jeg slappe litt av. Har en tante som ankommer meg trolig om rundt en uke, og da har jeg en del ekstra vondt i ryggen i forkant. Samt humøret og følelsesmessig blir jeg veldig opp og ned når tanten er på vei.... 

Btw. i morgen klokken 21:00 trekker jeg vinneren av en mascara og vippetang HER - så heng deg på og bli med du også :)

❤️#kurs #grill #grillsesong #jobb #tirsdag #ferskvare #hotell #grilling #Rema1000

 

Å HA ALARM PÅ EN SØNDAG

 • 10.04.2016 - 08:30


#blogg #godmorgen #helg #søndag #kaffe #lecruset #jobb #varetelling #solskinn #sol #livet #familie #alarm 

GOD MORGEN

Akkurat nå sitter jeg og nyter denne koppen med god kaffe i. Jeg våknet som sagt til alarmen som pep klokken 7:30. Og hvorfor skal jeg ha en alarm på så tidlig? Det er jo tross alt søndag og butikken er jo stengt 😝 Joda, denne damen skal på jobb i dag 😂 jeg skal på jobb pga. varetelling i ferskavdelingen. Og jeg har sagt til sjefen min at dette ønsker jeg å få være med på når det er varetelling i butikken. Det er så lettere hvis jeg kan få være med å telle den avdelingen jeg har ansvar for. Så da blir det litt jobb på meg i dag, og vi starter tidlig slik at jeg eventuelt får mer ut av dagen. Det pleier ta noen timer eller opptil 4-5 timer når jeg har varetelling i den avdelingen jeg er på.

Så nå venter jeg på å kjøre bort på jobben for å telle gjennom varene. Får da se hvor mange timer jeg bruker på å telle. Etter jobb blir det nok hjem og ordne middag for resten av gjengen. Solen skinner virkelig ute her i Haugesund, så tur blir det sikkert en eller annen plass i dag også. Guttungen skal på karatetrening kl. 18 i kveld ute på Kopervik, da blir det vel en liten tur på stranden igjen tenker jeg 📷

Ønsker alle en flott søndag ❤️
 

SENKVELD MED MEG SELV

 • 01.04.2016 - 23:45


#blogg #mat #pannekake #sirup #bok #etterdeg #senkveld #natt #jobb #kaffi #sove #heldig #sovehjerte 

Jeg må vel nesten snart si god natt til dere istedenfor å si god kveld. Jeg er akkurat kommet meg hjem fra stengevakt, og er ganske så trøtt etter vakten. En sitter aldri i ro når en jobber i dagligvarebutikk ... det kan jeg skrive under på! 😅 Tror jeg er overtrøtt også nå så ......

Jeg er den typen som har vanskeligheter med å sove, så jeg kommer nok ikke til å klare sovne med det samme. Jeg er ikke like heldig som gubben min for når han har lagt seg tilrette slik han skal for natten, dauer han etter to minutter. Da kommer sovelydene og enkelte ganger snorkelyder, og det irriterer fettet av meg haha. Det irriterer meg grenseløst at han sovner før han egentlig sikkert treffer puten skikkelig. GODT sovehjerte har han hvertfall - heldiggrisen! 

Nå koser jeg meg med pannekake og sirup til nattmat og en kopp varm kaffe. Ja, jeg kan fint drikke kaffe fordi jeg reagerer ikke på koffein. Men men godt jeg ikke skal på jobb før klokken 13 i morgen. Da får jeg sove lengre i morgen tidlig 😉 Men først skal jeg nå lese gjennom alle kommentarer jeg har fått i løpet av dagen, og lese andre sine blogger før jeg finner loppekassen.

Håper dere alle har hatt en fin fredag ❤️


 

GOODBYE EASTER 🐥

 • 29.03.2016 - 18:30


#hverdag #blogg #påskeliljer #kahler #tungt #jobb #tirsdag #blomst #sliten #middag

GOD ETTERMIDDAG

Gjeeesssp..... fatter ikke hvorfor jeg er så trøtt i dag! Jeg stod opp rundt kvart over seks i dag morgen, bare litt tidligere enn hva jeg har gjort i hele påsken. Jeg har jo stått opp tidlig nesten hver dag, så skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt. Greit nok at jeg har vært på jobb siden kl. 7 til 16 i dag, og har egentlig ikke sittet i ro mer enn 30 min. pause. Men det var veldig godt å komme tilbake på jobb og begynne hverdagen igjen. Godt med fri men herlig å begynne igjen også! 

Alt gikk så greit i dag til tross for 5 dager vekke fra jobben. Jeg hadde planlagt alt klart i går hvordan avdelingen skal være, så det gikk fort å få ting på plass i dag. Ting er så greit nå som jeg har fått mer dreisen på planlegging av alt på forhånd. Så jeg er fornøyd med dagens arbeidsinnsats 😆 nå må bare kunder komme og handle så masse de kan 😅  

Hemmeligheten er å ikke gi opp ;)

 • 28.02.2016 - 20:30

At jeg trives godt med den jobben jeg har er ikke tvil om!

Jeg lærer stadig for hver dag som går, jeg feiler, jeg bommer og jeg glemmer. Det er ikke alltid like lett men jeg gir aldri opp. Å ha et ansvar er ikke bare bare kan jeg love dere ;)  og det er utrolig mye arbeid og som må legges i for å klare det. Men jeg liker det jeg gjør og jeg tåler å få kritikk - det er da man lærer og får erfaring. 

Når jeg ikke har gjort en bra jobb, da går det virkelig innpå meg! Jeg vil yte mitt beste innen yrket jeg har og jeg er fortsatt på lærestadiet. Jeg lærer stadig for hver uke i denne bransjen. Selvom jeg av og til blir veldig lei meg når jeg ikke har klart å yte mitt beste. Det er helt normal reaksjon da jeg bare er et menneske jeg og. Men hemmeligheten er da å ikke gi opp om det ikke var godt nok gjort. 

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har bommet, og ikke klaffet med bestillinger og kampanjer. Men med god kommunikasjon med kjøpmann og ansvarlige, og god samarbeid klarer vi det. Jeg hadde ikke klart alt uten å ha fått hjelp av kjøpmann og mine kollegaer.

Så i dag har jeg vært innom jobb og fått gjort klar til i morgen. Ny Middag til familien under 100-lappen og ny kampanje starter. Og jeg er virkelig fornøyd etter dagens innsats med diskene :)
#blogg #rema1000 #jobb #ferskvareavdeling #ansvarlig #kos #middag #kylling #fisk #kjøtt #ferdigretter

Jeg vil ha ny bil!!!

 • 25.02.2016 - 07:45

Wæææhhh minusgrader igjen her haha så klager jeg med en gang! Jeg liker virkelig ikke denne årstiden. Det er grusomt å stå opp om morgenen, fælt å gå ut på morgenen. Alt er galt da! Huff jaja må få klage litt også ikke bare brast og bram :)

Bilen min som er en Opel Zafira bruker enormt lang tid for å varme seg opp. Den er grusom å bruke om vinteren, helst må den stå på tomgang i ti/ kvarter minutter minst for å bli varm. Og det tar ti minutt å kjøre hjemmefra til jobben. Neste gang vi skal bytte bil har jeg sagt til gubben jeg vil ha kupe varmer eller hva det nå heter. Jeg vil ha en bil som jeg kan styre på en app fra mobilen. Starte bilen på klokkeslett og alt det finesser en bil faktisk kan ha nå.

Er jeg sytete og kravstor eller? Haha nei jeg får komme meg på jobb og jobbe så jeg får tjent noen slanter til min drømmebil da! For alt koster og hvertfall ny bil ;)

Ha en strålende torsdag alle sammen og takk for alle som har tittet innom bloggen min i går. Takket være dere kom jeg på 1. Plass i kommunelisten min :)

Fytti katta!

 • 07.01.2016 - 07:25

God morgen alle sammen :)

Da er vi allerede kommet til torsdag og et skritt nærmere helg. I dag var det skikkelig tungt å stå opp, ikke fordi jeg ikke har en snorkende mann ved siden av, men fordi jeg fryser ræva av meg! Jeg har ovn stående rett utforbi soverommet til ingen nytte. Jeg er frysepinne uansett om jeg har ovnen på. Aldri varmt nok for meg hehe får himla vondt i kroppen når jeg fryser. Men men sånn er det - er det for varmt klager vi, for kaldt klager vi - lett å bare klage for alt. Jeg får hivepå meg ull og kle meg godt før jeg skal på jobb.

Ønsker alle en fin torsdag - så blogges vi snart igjen ;)

"Glede i hverdagen"

 • 04.01.2016 - 23:25

Hva er det alle sier.... aldri spør ei dame om alderen sin? Jeg har aldri brydd meg om det - om noen kommer og spør meg hvor gammel jeg er så svarer jeg selvfølgelig ærligt med en gang. Det er verre å spør er du gravid - og du ikke er gravid - syns nå hvertfall jeg hehe

Jeg hadde ei koselig samtale med ei stamkunde hos oss på jobben i dag. Hun handler fast hos oss og er ei kjempe koselige godt voksen dame. Jeg liker utrolig godt jobben min, og det er pga. alle de kjekke menneskene du får treffe hver dag. Du blir på en måte kjent med dem. Du tar deg tid til dem selvom du er på jobb. Jeg syns det er utrolig viktig å bruke tid for kundene som kommer inn og handler. Om du bare smiler og sier hei til dem når de kommer inn, når de går i butikken eller når de kommer til kassen. Kundeservice er utrolig viktig for oss som jobber i handelsbransjen. 

Men tilbake til den koselige samtalen :) Vi snakket litt om hvordan vi hadde hatt det i julen osv. så spurte hun hvor jeg kom fra. Og jeg fortalte at jeg kommer opprinnelig fra Vietnam, men har bodd her nærmest hele mitt liv. At jeg kom til Norge da jeg var 3 år gammel..... og jeg har en mann og ei på 13 og en på 9. Det var da hun spurte meg om hvor gammel jeg var - jeg svarte rett som det er at jeg blir 35. Dere skulle bare sett uttrykket i ansiktet hennes. Hun så overrasket ut og bare smilte og sa: "mener du det? jeg tipper du er rundt 20.... maks 21 jeg - du kan jo ikke være 34 - du ser jo ut som ei ung jente".

Jeg smilte fra øre til øre og tror kanskje jeg rødmet da hun sa det. OG jeg kunne ikke takke henne nok ganger for at hun syns jeg bare var maks 21 år, når jeg faktisk er 34 år gammel. Vi lo godt og hun gikk så for å handle videre... jeg stod igjen og følte jeg ble så glad. Ikke bare glad fordi hun trodde jeg var mye yngre enn hva jeg er. Men glad for hun alltid stopper opp og slår av en prat. Glad fordi jeg ga 5 minutt av min arbeidstid for å snakke med henne. Det er slike samtale med kjekke kunder i løpet av arbeidsdagen som gjør at jeg føler meg himla glad for den jobben jeg har. For vi i butikk, vi jobber ikke bare med varer og kasse osv. Vi er faktisk også sosiale med alle kunder som kommer inn og handler. Det gjør at jeg føler jobben blir meningsfylt og det gir meg mye glede også. 

Jeg er bare veldig glad i kveld :)


#alder #blogg #ung #glede #butikk #kundeservice #butikkarbeider #hverdag #januar #nyttår #2016

"Fifthy - Fifthy"

 • 03.01.2016 - 12:15

Tenk at nå er det siste dag før en hektisk arbeidsuke starter. Alle helligdager er over og livet begynner igjen som normalt. Jeg er nå klar for å gå på jobb da det er mye som skal endres og ordnes i avdelingen. Så jeg får bare henge i og komme meg på jobb. Så blogges vi senere :)

Ha en flott søndag alle sammen og nyt fridagen om du har fri.


Her ble det 50-50 arbeids/casual outfit for dagen :p


#blogg #søndag #jobb #formiddag #januar #helg

 

"Hu mor e isje blid asså!"

 • 29.12.2015 - 07:55

God morgen folkens!

Håper alle har fått en fin natt og sovet godt. Jeg er hvertfall en zombie i dag! Når du ikke har fått sove skikkelig gjennom natten, våknet omtrent hver time, sier vel sitt hvordan jeg er i dag. Jeg er den typen menneske som trenger sammenhengende søvn minst 7-8 timer for å kunne være opplagt. Om jeg bare sover 5-6 timer går også bra så lenge søvnen ikke blir avbrutt. Men det er ikke rart han snorka som en gris i natt, når han er litt forkjølet fra før og så setter seg på den helsikens spinningsykkel sin for å trene i 45 min i går. Og han sa selv han hadde trent godt i går! Det slår jo rett ut på kvelden når han skal sove, pluss du trigger bare forkjølelsen enda mer. "Nei vett du ka! I kveld ska han få hørre det! For hu mor e isje blid!" Muuuaahhh

Ha en strålende dag alle sammen :p nå er det jobb for meg og jeg gleder meg ikke til å gå ut av huset. Det blåser kraftig i dag, for storm er det meldt. Er egentlig glad jeg bare jobber innendørs ;)

Føler meg nesten lik denne stakkars julenissen! Trøtt og lei ho ho ho

Ha en god kveld alle sammen

 • 04.12.2015 - 22:30

God kveld alle sammen!

Nå ligger eg paddeflat på soffan etter en travel arbeidsdag. Mamma er også her på besøk og hu spanderte rullekebab på oss nå. Så nå er eg stappa og dau her eg ligger.

Resten av kvelden skal eg bare slappe av og lese gjennom innlegg til blogger eg følger. Ville bare gå innom her for å hilse og sei god kveld til alle mine fine lesere. Håper dokke har hatt en fin fredag kveld så snakkes vi i morgen :)

Det er sjelden eg tar mobilbilder for blogging, men i kveld e eg så trøtt at eg gidder ikke stille meg foran min kjære Canon asså.

"Julens klassikere ......"

 • 02.12.2015 - 10:35

Jeg startet dagen i dag på jobb - nå har vi fått inn masse forskjellige pinnekjøtt og fenalår. Jeg fikk god hjelp av min kollega for å bygge dette "julemat torget". Og vi ble ganske fornøyd med resultatet :)

Nå kan du velge og vrake blant utvalgene vi har på Rema 1000 Solvang. Følg og lik gjerne Facebook siden som du kan finne her:

REMA 1000 SOLVANG

Dagens antrekk ble da dette siden jeg bare skulle være et par timer for å få opp torget. Eneste jeg har gjort er å sette opp håret, kle meg så kjøre.

Nå skal jeg bare skifte om så skal jeg ut med min søskenbarn i dag. Vi tenkte ta en tur på Oasen Senter og kikke. Og kanskje ta oss en kopp kaffi osv. det blir koselig det :) 
#onsdag #jobb #rema1000 #antrekk #jul #blogg

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no