Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Big summer giveaway!!

 • 25.06.2016 - 12:30

Vil du vinne alt dette? 

Da bør du slenge deg med på denne giveawayen! 

For nå kan du vinne deg disse søte cupcakes formene. Og du kan også vinne denne flotte sommerlige vesken som passer utmerket til disse lyse tidene. Og ikke nok med det - hva er kjekkere med en selfiestang til sommeren? Selfiestangen er i svart. 

Alt dette kan du vinne!!!

Har du lyst å vinne dette må du bare gjør to ting for å være med:

1. Lik Kroneland sin Facebook side HER

2. Legg igjen en kommentar at du er med + din epost

3. Del dette innlegget

Denne konkurransen vil jeg kjøre hele uken så heng dere med. Jo flere som er med jo kjekkere blir det å ha konkurranser på bloggen. Du trenger kun å kommentere på en av bloggene. Vinneren trekkes lørdag 2 juli.
#giveaway #blogg #konkurranse #sommer #veske #selfie #cupcakes #muffinsformer 
 

Vinn flott sommer veske

 • 20.06.2016 - 13:45I samarbeid med Kroneland har jeg fått lov å gi denne flotte sommer vesken til en heldig vinner. Har du lyst på denne flotte vesken må du bare gjør to ting for å være med:

1. Lik Kroneland sin Facebook side HER

2. Legg igjen en kommentar at du er med + din epost

Alle som kommenterer her og på http://nouw.com/tonevinningland/vinn-flott-sommer-veske-25794735 er også med. Dere trenger bare kommentere på en av innleggene. Alle navn blir skrevet opp før trekking 😉

Vinneren blir trukket onsdag 22. juni klokken 22:00

 

Bli med du også!

 • 17.06.2016 - 00:16

Nå kjører jeg en blogg giveaway på Nouw bloggen min HER.

Alle kan være med uavhengig om du har blogg eller ikke, hvilken bloggplattform du har spiller ingen rolle. Eneste du må gjøre er å klikke inn på linken lengre oppe for å komme direkte til blogginnlegget. Noen enkle steg må du fullføre som å like Facebook siden til Kroneland.

VINNEREN ER TRUKKET

 • 12.05.2016 - 06:35

God morgen :)

Klokken 22:00 i går fikk jeg trukket en vinner av min skjønnhets giveaway. Og jeg fikk skrevet innlegget ferdig men det ble sent så jeg poster innlegget i dag tidlig. Jeg brukte som sagt random name picker for å trekke ut vinneren. Og denne gangen ble den heldige vinnneren:

hverdagslykke

GRATULERER SÅ MASSE TIL HENNE OG TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR BLITT MED 😊

 

SKJØNNHETS GIVEAWAY

 • 06.05.2016 - 21:30


#blogg #giveaway #konkurranse #gave #premie #sminke #primer #facemask #skjønnhet #hudpleie

KONKURRANSE FOLKENS!!!

Jeg har fått min Glossybox og denne gangen fikk jeg flere ting som er under kategorien sminke. Og jeg er ikke den som bruker noe særlig sminke så her kan dere vinne det dere ser på bildet. Har du lyst å prøve ut disse produktene trenger du bare å legge igjen en kommentar med navn og epost. Håper mange har lyst å være med 😉  

Om du har Facebook hadde jeg vært veldig glad om du ville like og følge min Facebook side og Instagram:

Facebook: tvv.blogg.no

Instagram: fru.vinningland

VINNEREN TREKKER JEG ONSDAG 11. MAI KLOKKEN 22:00

Produktene du vinner er:

Studio 10 Brow Lift Perfecting Liner: Øyenbrynspenn og highlighter i et, for lekre og definerte bryn!

Hey Honey Good Morning Honey Silk Facial Serum: En lett og luksuriøs fuktighetsgivende serum som beskytter og jevner ut hudtonen og gir en fin glød. Inneholder nærende ingredienser som honning, tindved olje og vitamin E.

Elizabeth Mott Thank Me Later Eyeshadow Primer: En lett og vanntett primer for øyenskygge som glatter ut huden og gjør det lettere å legge sminken. Primeren sørger for at sminken sitter bedre og lenger uten et skjoldete resultat. 

Unani Dermo Defense Face Mask: Ansiktsmasken fra Unani holder din hud næret og hydrert mens den i sin tur effektivt fjerner urenheter. Brukes 1-2 ganger i uken på rent ansikt. La virke i 10 minutter og rens deretter med vann. 

 

BLE DU DEN HELDIGE VINNEREN?

 • 20.04.2016 - 23:00

Ja, ble du den heldige vinneren av dette?

#blogg #konkurranse #sminke #mascara #vippetang #vinner #giveaway

Jeg må først få takke alle som har deltatt i min sminke giveway og om du ikke vant denne gangen kommer det flere muligheter. Hvordan trakk jeg vinner? Jo, jeg bruker et program på nettet som heter Random name picker. Og denne gangen trakk programmet ut dette:


 

Så hipp hurra for Anne Grethe som vant premien :) Her er litt om henne:

"Jeg er visst 45, men noen ganger tror jeg at jeg er 20 og andre ganger føles det som om jeg er 90... Har samboer, to voksne unger som har forlatt redet og fem bonusbarn. Pluss to herlige rottweilere da. Ellers har jeg diabetes og lever forholdsvis godt med det Jeg er utrolig glad i å ta bilder og suger til meg lærdom om dette temaet. Har også hatt noen få oppdrag med Barnefotografering, noe jeg syns var veldig moro, og utfordrende. Ellers er jeg over gjennomsnittet interessert i mennesket og er utdannet psykiatrisk hjelpepleier. Skriver om det som opptar meg der og da, krydret med mine egne bilder. Alle bilder er tatt av meg, med mindre det er skrevet noe annet."

UKENS SMINKE GIVEAWAY

 • 18.04.2016 - 10:05

VIL DU VÆRE MED Å VINNE DETTE?


#mascara #vippetang #gave #premie #konkurranse #giveaway #glede #lesere #blogg #blogging #dele #sminke #makeup 

Du kan vinne dette:

EyeLash Curler: Et smidig verktøy for alle ??lash-o-holics". Denne vippetangen fra Hot Makeup former og åpner blikket. Resultatet er perfekt bøyde vipper! Blink blink!

Long Lash Waterproof Mascara: Denne maskaraen fra Emité Make Up gir både lengde og definert volum til vippene med en gummibørste for perfekt definisjon og uten klumper. Vannfast formel som er helt fri for parfyme og fibrer. Fri fra sykliske silikoner (D4, D5, D6). Fri fra parabener og er vegetabilsk.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn, epost og kommentar at du er med 😉 Og for at det ikke skal bli så mange kommentarer å lese gjennom, vil jeg ikke kommentere tilbake når du har kommentert på dette. Jeg leser og får varsel når hver enkelte har kommentert 😊

Om du har Facebook eller Instagram hadde jeg blitt veldig glad hvis du ville følge meg der også 😊

Facebookhttps://www.facebook.com/tvv.blogg.no/

Instagram: https://www.instagram.com/fru.vinningland/

JEG TREKKER VINNNEREN ONSDAG 20. APRIL KLOKKEN 21

DEN HELDIGE VINNEREN BLE......

 • 10.04.2016 - 19:45

Winner
Licensed from: Bogdan florin / yayimages.com #blogg #konkurranse #forundringspakke #vinner #pakke #annonsere #overraskelse #winner


For en uke siden startet jeg en blogg konkurranse der en heldig vinner får en forundringspakke av meg. Den som vinner vil ikke få vite hva som er i pakken. Pakken vil inneholde diverse overraskelser som jeg tror vil passe til vinneren.

Jeg har brukt denne nettsiden random name picker for å trekke ut en vinner. Alle de som var med skrev jeg navnene og la inn på den nettsiden. Og navnet som ble plukket ut av nettsiden ...........

IRENE"Jeg heter Irene, er en jente på 26 år fra Oslo. Bor i Oslo og elsker Oslo. Til daglig jobber jeg som assistent i en familiebarnehage. Bloggen min handler om litt hverdagslige ting, men også om budsjett og personlige innlegg med mine tanker, meninger og følelser, for jeg blogger rett fra hjertet. Ellers blogger jeg om klær/shopping, tv-serier og reiser. Blogger også om dansebandtreff og danseband musikk, da dette er en stor del av mitt liv og min oppvekst."

Vil du vite mer om denne herlige jenta kan du klikke på navnet hennes eller trykk direkte på bildet ☺️

Gratulerer så masse og tusen hjertelig takk til alle andre som var med denne gangen. 

 

FORUNDRINGSPAKKE - klikk inn for å se 😉

 • 02.04.2016 - 10:35

Nå er det på tide med en blogg giveaway til mine fantastiske lesere 😍

Jeg vil denne gangen lage en forundringspakke med forskjellige ting. Og en av dere vil bli den heldige som vinner denne pakken 😉  Jeg skal ikke røpe hva pakken inneholder for da blir hele meningen med dette borte.

Dette skal være en overraskelse til den som vinner pakken.
 

For å være med å vinne denne giveawayen må dere gjøre følgende:

1. LIK FACEBOOK SIDEN MIN HER 
2. LEGG IGJEN EN KOMMENTAR "Ja takk" OG HUSK NAVN, EMAIL OG EVENTUELT BLOGGADRESSEN DIN


Jeg trekker en vinner søndag 10 april.

HÅPER MANGE VIL VÆRE MED PÅ DETTE ❤️

Surprise Word And Fireworks Showing Shock And Celebration
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com #blogg #konkurranse #forundringspakke #gave #premie #giveaway #overraskelse #lesere 

Velfortjent vinnere <3

 • 02.03.2016 - 20:50

Tadadadaaaa da er tiden inne for å kåre vinnerene av konkurransen min. Det var kommet inn flere fine svar til konkurransen min, men jeg kan kun velge ut to som vinner hver sin glasspynt. Jeg har lest gjennom og det er veldig gode svar. Og denne gangen skriver jeg ikke direkte på bloggen navnet på vinneren. Men dere skal få tippe i kommentarfeltet eller finne ut på bloggen hvordan dere kan finne vinneren ;)

Den første jeg har valgt ut som vinner er ei som jeg følger fast hver dag. Hun har mye bra som hun skriver på bloggen sin, mye av det hun skriver kjenner jeg meg selv i. Jeg føler jeg er veldig lik henne på det hun skrev i konkurransen. At hun er litt overtroisk og at krystall fungerer litt for balanse, og det er noe hun kunne trengt i livet sitt. Jeg har selv flere store kystallkuler hengende midt mellom ytterdør og gangen. Den er for å gi balanse og karma i huset. Jeg har også en som henger midt i gangen oppe som skal hjelpe å balansere harmoni i hjemmet blant vi som ektepar. Jeg må innrømme at jeg er litt overtroisk men det har jeg etter mine foreldre ;)

Den andre som jeg har valgt ut er ei fantastisk flott voksen dame som elsker å være ute i naturen og tar bilder. Hun tar utrolig flotte bilder som hun legger ut hver dag til oss. Jeg elsker bildene hennes for hun er sinnsyk flink til å ta dem. Det hun skrev i kommentar til konkurransen rørte meg veldig - hun ønsket noe vakkert å se på når lyset skinner på glasskulen. Siden hun sitter mye hjemme pga. helsen sin. Og hun elsker grønt! Og jeg syns virkelig hun fortjener å vinne denne giveawayen <3

Gratulerer så masse til dere :) et tips til dere lesere.... klikk på rosa teksten..... :) hihi


#blogg #konkurranse #pynt #glasskule #lys #skinner #vinner #giveaway
 

UKENS BLOGG GIVEAWAY :)

 • 27.02.2016 - 15:00

Har du lyst på denne flotte glasskulen?

Denne kan du henge i et vindu hvor som helst der solen skinner inn. Lyset treffer kulen og lyset vil da reflektere i rommet. Jeg har flere som faktisk henger ute på vinduer som jeg ikke oppholder meg så mye i. Og siden jeg er opptatt av gjenbruk i hverdagen, så tenkte jeg at dette kan være gjenbruksgave til en av dere heldige som melder seg på.

Og jeg slår ekstra til med å fortelle at jeg gir vekk en til som er lik den på bildet men i blå farge!!!

Det du trenger å gjøre denne gangen er å legge igjen en kommentar med navn og epost, og skriv hvorfor akkurat du ønsker å få denne premien. 

Har du Facebook hadde jeg blitt veldig glad om du ville følgt meg der også: https://www.facebook.com/tvv.blogg.no/

Jeg velger ut to vinnere som har den beste kommentaren som får hver sitt glasskule pynt <3

Vinneren trekker jeg onsdag 2. mars kl. 20


#blogg #konkurranse #vinn #glasskule #pynt #gjenbruk #glede #blogger #glass #lys #reflekterer 
 

TIDEN ER INNE FOR Å.........

 • 24.02.2016 - 22:30

The Golden Ticket
Licensed from: Bigalbaloo / yayimages.com #blogg #vinner #giveaway #konkurranse #heldig #aloevera #foreverliving #lipsyl

Hvem blir den heldige vinneren tror dere? Denne gangen har jeg brukt en webside som heter miniwebtool random name picker, for å trekke ut vinneren av min giveaway. Den ble jeg obs på etter jeg så den i et blogginnlegg til DaddaOgVeien. Og den er geniale da du legger inn navnene som dere ser og trykker pick a random name.


Og den som stikker av med en Aloe Lips with jojoba fra Forever er søteste Helene Nordvik!!! 

Jeg tror det må være skjebnen i dag altså! Jeg hadde et innlegg i dag der jeg hadde "Gjør en forskjell-challenge #3" som handler om akkurat vinneren. Og nå vinner hun også min blogg konkurranse :) Virkelig sammentreff dette hihi

Gratulerer så masse til Helene <3


 

FORVER ALOE LIPS GIVEAWAY

 • 22.02.2016 - 07:00

SJEKK HER FOLKENS!!!!

Jeg setter så mye pris på alle dere lesere at jeg vil dele ut 1 stk. Aloe Lips with Jojoba fra Forever.

Om du ønsker å kjøpe Forever produkter kan jeg anbefale dere å sjekke ut dette blogginnlegget:

"FOREVER FANTASTISK SERVICE"

Vil du være den heldige som får dette må du gjøre to enkle steg:

1. Lik Facebook siden min HER (til dere som ikke er kommet på Facebook enda, tvil ikke, jeg er ikke vanskelig hihi men hadde satt pris på om du likte siden så lenge du har Facebook)

2. Legg igjen en kommentar (skriv det du måtte ønske) og husk navn og epost

Jeg trekker en vinner onsdag 24. februar kl. 20


#blogg #konkurranse #foreverliving #aloevera #lipsyl #jojoba #prøve #giveaway #skjønnhet #pleie

 

GRATULERER TIL VINNEREN :)

 • 21.02.2016 - 21:30

Denne gangen er det virkelig kjekt å se at det er så mange som har meldt seg på blogg konkurransen. Jeg har nå sett gjennom alle som la igjen kommentar, og skrevet dem ned - 16 navn faktisk :) Det er knallbra syns jeg - så jeg må først si tusen takk for at dere vil være med på konkurranser jeg kjører på bloggen min.

Jeg har nå trukket den som stikker av med et gavekort på en verdi av 200 kr fra Zalando. Nå kan vinnere finne seg noe fint på Zalando, og jeg håper vinneren får glede av gavekortet. Jeg har ikke noe jeg kunne tenkt å kjøpe akkurat nå derfor syns jeg det kunne vært kjekt å lodde den til noen som har lyst på et gavekort der. 

Men nok jatting hehe jeg må jo annonsere hvem vinneren er ........ og det ble denne heldige bloggeren:

KAJA JEANETTE


"Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 26 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015.Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er."

Gratulerer så masse Kaja Jeanette <3

VINN GAVEKORT FRA ZALANDO

 • 17.02.2016 - 20:00

Har du lyst å vinne et gavekort fra Zalando til en verdi av 200 kr?

Jeg deler ut et gavekort fra Zalando til en heldig leser. Det du må gjøre for å være med er følgende:

- Legg igjen en kommentar (husk navn og epost)

- Hvis du har Facebook lik og følg gjerne meg https://www.facebook.com/tvv.blogg.no/

Jeg trekker en heldig vinner søndag 21. februar :)#blogg #konkurranse #zalando #gavekort #verdi #giveaway #vinn #glede

GJETT HVEM SOM VANT ;)

 • 15.02.2016 - 20:15


#blogg #konkurranse #bokmerke 

Denne gangen var det 5 stk. som meldte seg på, og den som fikk æren å trekke var min kjære mann. Han trakk ut en lapp som han åpnet og der stod det:

dvergpinschereimitthjerte

GRATULERER SÅ MASSE TIL VINNEREN :)NY GIVEAWAYS :)

 • 12.02.2016 - 14:30

På tide med ny giveaways folkens :)

Vil dere vinne denne praktiske og fine bokmerkeren? Hvis dere vil det så må dere bare:

1. Lik Facebook siden min HER har du allerede likt kan du gå til neste steg. Om du ikke har Facebook kan du være med for det - men de som har hadde jeg satt pris på at du gjorde.

2. Legg igjen en kommentar med navn + epost slik at jeg kan kontakte deg om du vinner :)

Siden jeg har min ferie denne uken trekker jeg en vinner mandag 15 febr. kl 20. Så kommer det en ny og spennende giveaways.
#blogg #konkurranse #bokmerke  #bok #giverglede #glede 

EN GLEDE Å SE SÅ MANGE SOM BLE MED :)

 • 11.02.2016 - 12:15

Denne ukens giveaways på bloggen min var det hele 15 navn som hadde meldt seg på. Og jeg blir så glad når det er faktisk så mange som ville være med å arve det flotte Marius votten. Å se at mange er med å vinne gir det meg mer motivasjon til å ha slike giveaways. Dere er bare herlige :)

Thea fikk æren av å trekke den heldige som la igjen en kommentar - og bilde er tatt mens hun trakk en lapp. Gubben satt og klagde over hvorfor han ikke fikk trekke da?

Med skum godteri i munnen åpnet hun forsiktig lappen hun plukket ut. Og jeg måtte bare smile for hva tror dere det sto på lappen? Dere skjønner hva jeg tenker sant? hihi Thea er godtegris og matvrak og så trakk hun 

SØTMONSEN

Siterer fra bloggen til Søtmonsen:

"Hei! :) Er ei jente på 24 år, som er utdannet kokk. Kommer fra Trøndelag, men bor nå i Oslo med samboer. Jeg elsker å lage mat, og bake kaker. Elsker søtsaker for å si det sånn :) Så jeg kommer til å legge ut oppskrifter på matretter, kaker og desserter......."

Les mer ved å klikke deg inn på hennes blogg :)#blogg #konkurranse #vinner #giveaways #glede #gjenbruk #godteri #snop #sukker 

DET ER ENDA SJANS Å VÆRE MED :)

 • 09.02.2016 - 11:15

Ikke gå glipp av ukens giveaways på bloggen min. Du har enda sjans å bli med i trekningen av et par Marius håndstrikkede votter. For å være med må du:

KLIKKE DEG INN HER

Gå inn på linken over og gjør som jeg har beskrevet der :)

Gifts Gift Means Package Surprises And Celebrate
Licensed from: stuartmiles / yayimages.comUKENS GIVEAWAYS PÅ BLOGGEN

 • 07.02.2016 - 11:10

Her er Marius og han er en snill og kjekk par votter som trenger et nytt hjem. Han er håndstrikket av ei kjekke og snille dame fra Haugesund. Men Marius har aldri blitt brukt av meg pga. han er nok litt for stor til meg. Så nå ønsker jeg å gi den vekk til en heldig vinner. Jeg syns det er så kjekt å kunne gi vekk til noen som kan få brukt det.

Har du lyst å være med da må du bare gjør dette:

- legg igjen en kommentar at du er med husk navn og epost

Følg meg gjerne her på blogg eller LIK Facebook siden min HER - hvis du er på Facebook.

Jeg trekker den heldige i løpet av onsdag 10 februar.

Ble en feil med innlegget fra natten så jeg måtte slette og lage nytt. Dere som la igjen en kommentar må gjøre det på nytt ;)

#blogg #konkurranse #giveaways #marius #glede

NYDELIG SKJERF TIL EN HELDIG VINNER ;)

 • 31.01.2016 - 14:00


#blogg #vivikes #skjerf #rosa #giveaways #gibort #gjenbruk

Nå er det en stund siden jeg har hatt noe giveaways, og i dag har jeg sortert litt ting som jeg har liggende. Dette skjerfet er et bredt og flott skjerf jeg ikke har brukt. Og det er for fint å ha liggende i skuffen, så jeg ønsker å gi den til en av dere heldige lesere. Den er fra Vivikes og er laget av 100 % Acryl - veldig myk og god. 

Har du lyst å vinne deg denne må du gjøre dette:

Lik Facebook siden min HER (om du ikke har facebook da må du kommentere at du ikke har)

Og legg igjen en kommentar at du vil være med - husk navn og epost slik at jeg kan ta kontakt med den som vinner. 

Jeg trekker vinneren i løpet av onsdag 3. februar :)

"Å bli inspirert av andre - bli med du også"

 • 14.01.2016 - 09:15

Jeg har blitt inspirert folkens!

Av denne herlige damen fra Skaun som er eieren av denne bloggen magiskliv. I et innlegg hun skrev som dere kan FINNE HER, skrev hun om å få glede noen istedenfor kalle det giveaways på bloggen. Men det jeg ble mest inspirert av, var at hun skrev om hvor glad hun er i gjenbruk. Og jeg deler akkurat samme mening som henne når det gjelder dette. Hvorfor skal alt jeg ikke bruker og trenger lengre, som fortsatt er like fint som da jeg kjøpte det, ikke kan bli brukt igjen, av noen andre? At noen andre som kanskje har lyst på det og syns det er kjempegreit med gjenbruk. 

Når jeg tenker over dette så gjør jeg jo det stadig vekk. Jeg har hatt masse fine ting som jeg ikke har bruk for lengre, ting som fortsatt er fine, ting som er for gale å kaste. Da spør jeg de i familien om noen har lyst på tingene før jeg eventuelt kaster eller prøver å selge. Spesielt er det snakk om klær, sko, jakke, tilbehør til mobiler, vesker, smykker osv. osv. Men jeg har jo også bloggen nå - og kanskje jeg kan vise dere ting som jeg syns er for fint til å bare la ligge og støve i skuffen. For det er mye som bare blir liggende over tid som jeg rett og slett ikke har behov for eller kommer til å bruke. Og jeg syns det er utrolig galt å kaste ting. Jeg kjøper ikke mye dill og dall lengre - så masse av ting som jeg ikke bruker er mye fra tidligere som bare har ligget.

"Gjenbruk GiveAways" bli med de som vil bli med?

Jeg tror jeg bare slenger meg på og starter med en gang! Og begynner da med disse to flotte ugle smykkene som jeg har liggende. Jeg syns de er for fine til å ligge i smykkeskrinet og aldri blir brukt. Hvis du har lyst på et så trenger du bare å legge igjen navn og epost i kommentarfeltet, og legg gjerne med en kommentar at du er med. Jeg trekker ut to stk. som får et smykke hver :)

Jeg trekker ut to navn på onsdag 13. januar kl. 20:00  


#blogg #gjenbruk #glede #smykke #ugle #konkurranse #blogger #hverdag


Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no