Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Gratulerer til alle mødre ❤️

 • 12.02.2017 - 13:35

Gratulerer til alle mødrer der ute i verden ❤️

Alle dere fortjener denne oppmerksomheten 💕 vær sammen med familien og ha en flott Morsdag alle sammen 🌹

 

The Selfie Expert

 • 11.02.2017 - 14:00


 

This is what I got from Vietnam 💕

OPPO F1s Selfie Expert rosegold (selvom fargen på boksen viser gold haha) 

Dette er en smartmobil som spesialiserer seg på selfie med 16 mp frontkamera! Operativsystemet som er på denne er Android..... noe som jeg selvfølgelig ikke er så begeistret over. Men denne OPPO mobilen er en av de mest populære telefonene på markedet i Vietnam for tiden. Den er spesielt for selfieglade mennesker...... som meg kanskje hahaha. Men jeg måtte jo prøve ut denne og nå hadde jeg muligheten for å prøve den ut. 

Jeg har ikke prøvd den ut så mye enn å ta noen selfiebilder ute i dagslys nå. Og som dere ser så tar den veldig bra bilder i dagslys med frontkameraet. Jeg personlig kommer ikke til å bruke denne fast, men jeg kommer nok til å bruke den når jeg skal til Vietnam. Mobilen har dualsim som betyr at jeg kan ha det norske simkort og et vietnamesisk sim i den når jeg er i Vietnam.

Første bildet av meg i dette innlegget er uten selfiemodusen som det heter. Helt vanlig bilde med frontkamera på første. Alle de andre bildene er med frontkamera med selfiemodus i forskjellige finhetsgrader på hud, og i to hudtoner blond og rose. Jeg har testet ut iphone 7 plus sin frontkamera med slike filter, og det er soleklart OPPO vinner akkurat på det punktet. Iphone kan ikke måle seg med OPPO sin 16 mp frontkamera! Vil jeg se ut som jeg er sminket og har porselenhud er det bare å ta selfies med denne mobilen 😂.

Men ellers er bakre kamera til OPPO dårligere enn iphone 7 plus. Og som sagt er OPPO en Android mobil som jeg ikke klarer å takle i lengden. Jeg har mange i familien og venner som bruker iPhone og har iMessage, og da kan jeg ikke bruke Android. Jeg syns det er veldig greit å ha iMessage funksjonen på mobilnummer. 

Be my Valentine

 • 11.02.2017 - 11:45

Jeg ble overrasket av mann og barn med røde roser i dag ❤️

Ha en fantastisk flott lørdag alle sammen 🌹

Baby, it´s cold outside

 • 10.02.2017 - 08:45

Ha en flott fredag alle sammen ❤️

Bilder fra dagens fototur ❤️

 • 08.02.2017 - 19:20

K V A L S V I K 

Solnedgang gjennom mobilen

 • 08.02.2017 - 17:50

Mens Jonas trener her ute i Kopervik dro jeg og mannen en tur ut for å ta bilder av solnedgangen. Jeg står og fryser meg ihjel samtidig som jeg desperat må stille kameraet for å klare fange de flotte fargene. Jeg visste ikke om disse bildene her som mannen min tok med hans iphone 7! Jeg syns de ble kanonbra derfor vil jeg dele det med dere med en gang. Bilder fra speilrefleksen kommer senere da de må inn på data og redigeres før jeg kan poste dem på bloggen.

Pictures lately

 • 08.02.2017 - 13:45Bukse//H&M - Sko//Michael Kors - Topp//Cubus&Monki - Hettejakke//Divided
 

Himmelbilder

 • 22.01.2017 - 10:50

Ha en flott søndag alle sammen ❤️

 

Photoshoot del 2

 • 15.01.2017 - 17:05

HaraldsstøttenCanon EOS 6D + Canon EF 24-70mm 
auto+ funksjon & redigert med Adobe Photoshop CC2015.5

Photoshoot del 1

 • 15.01.2017 - 15:05

Canon EOS 6D + Canon EF 24-70mm 
Auto+ funksjon & redigert med Adobe Photoshop CC2015.5

Sniktitt på dagens photoshoot

 • 15.01.2017 - 13:05


 

Haraldsstøtten på Haraldshaugen i Haugesund

Bildet er tatt med autoinnstillinger på Canon EOS 6D med Canon EF linse 24-70mm, og redigert med Adope Photoshop CC.

More coming up later 😉

Snowfall

 • 02.01.2017 - 10:15Tenk å våkne opp til første uken i 2017 med hvitt så langt øyet kan se! Selvom det ikke er tykk lag med snø som har kommet er det nok til å se at Kong Vinter har kommet til Haugesund. Enn så lenge det vil vare....... snøen har en tendens til å forsvinne ganske fort hehe. Uansett er det herlig å se hvor hvitt det er overalt, og jeg vil nyte det så lenge det vare.

BTW. har jeg et spørsmål til dere som blogger her på blogg.no. Har dere problemer med å forhåndsskrevne innlegg med tidsinnstilling? Det jeg mener er et innlegg jeg skriver og velger samme dag men et senere tidspunkt for publisering..... det blir ikke publisert på bloggen på tiden jeg har stilt den til å gjøre. Noen som har det problemet? Det er himla kjedelig at jeg ikke kan skrive innlegg og sette tiden når den skal automatisk legges ut i løpet av dagen eller fremover i uken. Jeg ønsker som sagt å kunne begynne blogge her igjen for fullt, men så støter jeg på visse problemer som gjør at jeg blir veldig i tvil hvor jeg vil være. Jeg har prøvd å spør blogg.no help support, men får ikke svar på problemet :(Et par bilder til bloggen før jeg skal gjøre meg klar for årets første arbeidsdag 😉.  

Peaceful

 • 01.01.2017 - 16:10
Photoshoot at Norheimskogen <3
 

Første turbilder i det nye året

 • 01.01.2017 - 14:50

Friskt og godt ute i dag!

Noen bilder fra naturen som jeg tok på turen.

#foto #naturen #skog #canon #tur #januar #nyttår

Firework photoshoot

 • 01.01.2017 - 10:20

God morgen ❤

Har dere hatt en fin nyttårsfeiring? Jeg hadde en veldig rolig feiring med mannen og ungene. Veldig avslappende. Jonas storkoste seg med fyrverkeriet mens pappen ivrig var med og hjalp å tenne. Jeg fikk en del fine blinkskudd av han og stjerneras, og noen bilder av fyrverkeri på himmelen. Det er ikke alltid like lett å skjønne meg på lukkertid og blendertid osv. men jeg fikk nå til noen gode bilder.

 

 

Dagens bilde

 • 31.12.2016 - 12:25

Godt Nytt År 


 

Rådhuset i Haugesund

Sunday mood

 • 09.10.2016 - 11:15


 

God formiddag alle sammen ❤️

Titter nå innom her for å hilse på alle - det har vært år og dag siden jeg har skrevet noe her på bloggen. Jeg har lovet at jeg skulle være her litt og inni mellom og hvem vet om jeg en dag vil komme tilbake her for fullt. Akkurat nå er jeg ikke helt sikker på hva jeg vil enda fordi jeg syns det er så mye enklere med Nouw sin plattform med tanker på laste opp bilder. Men hei! jeg skal ikke sitte her og syte om negative eller positive sider med Nouw eller blogg.no. Jeg vil jo bare være her litt fordi jeg har mange som har sagt de savner meg. Og det setter jeg utrolig pris på at dere gjør 😍 det er ingenting som varmer meg mer enn å vite at det er mange flotte mennesker der ute som tenker på meg. 

Jeg sitter nå og diskutere med meg selv hvordan jeg vil ha designet her på blogg.no igjen. Og jeg klarer ikke bestemme meg fordi det er så mange fine design som jeg har kjøpt av Kvdesign tidligere. Det gjør bare valget så vanskelig 😬 men jeg kommer nok til å bli fornøyd bare jeg får litt tid på meg. Jeg har jo høstferie nå så tid har jeg nok til å finne ut av det 😉. Foreløpig får dere bare være litt tålmodig med meg hihi for det vil bli utskifting i hytt og vær til jeg blir enig med meg selv.

 

Close up

 • 08.10.2016 - 22:36

Sneak a peak - ikke lenge til Halloween 😊 elsker når jeg får til knipse et perfekt bilde haha.

Sailaway

 • 05.10.2016 - 15:07

4. Oktober var kanelbollens dag, og i den forbindelsen har jeg laget en photoshoot av kanelbollen. 😂😉😊

Me and my freckles

 • 16.07.2016 - 15:00

Litt bilder fra Operahuset i sommerferien min. Vi hadde sol hele den dagen vi var der, og jeg så også Frodiths berømte rør. Men pga. det var folk som hadde satt seg der og ikke ville gå vekk, fikk jeg ikke tatt bilde der. Men jeg fant den!!! Når solen kommer og jeg får sol i ansikten kommer alle mine fregner små. Det kommer så tydelig fram på bilder syns jeg hehe. Men det er bare slik huden min er naturlig og det kommer uansett om jeg vil eller ikke. Jeg kunne ha redigert dem vekk eller sminket meg skikkelig for å skjule, men jeg skjems ikke over at jeg har fregner. 

 

Opera måken

 • 15.07.2016 - 20:30

Da vi var på Operahuset traff vi på en måke som var sinnsyk tamme. Den gikk på kanten helt oppe på taket og var ikke redd for alle menneskene som kom. Den var merket på foten sin og den er nok veldig vane med mennesker. Jeg tenkte på om jeg skulle tørre å komme nærme den eller ikke..... men siden den bare gikk der tok jeg sjansen og gikk tett på den for å ta bilder. Måken enset meg ikke og sto nå stille der for å bli tatt bilde av. På bildene sto jeg sikkert noen centimeter i fra selve måken og den poserte villig den 😅.

 

Welcome July

 • 01.07.2016 - 09:03

Da var juni over for nå og vi skal nå inn i juli - ferie måneden. Mange har tatt ferie mens andre skal ta ferie. Jeg skal enda jobbe 7 vakter til før det er min tur til å si at nå har jeg ferie. Og jeg ser virkelig til ferien for da skal jeg bare kose meg og nyte livet. Jeg vil da ønske alle sammen en rikitg god juli og god ferie til alle uansett om du har tatt, holder på eller skal ta ferie ❤. Kos dere masse og nyt ferien ....... når den tid kommer.

Giftig skjønnhet.........

 • 17.06.2016 - 14:00


Revebjella

Denne flotte blomsten er visst veldig giftig! Dette visste jeg ikke før jeg leste blogginnlegget til Anne Grethe. Har du ikke lest den kan du klikke deg inn her for å lese om akkurat denne blomsten:

"Den vakre, men farlige revebjella"
 

Photoshoot: Yesterday

 • 16.06.2016 - 22:00

I går var vi i Kopervik sentrum og tok bilder mens Jonas var på karatetrening. Tenkte det kan være litt kjekt å ta bilder litt rundt omkring andre plasser også. Kjekkere å ta bilder med ulike bakgrunner eller plasser enn den kjedelige grusen hjemme. Må bare benytte meg av gubben som enda er hjemme 😂. 

Ønsker alle en flott kveld videre ❤️#blogg #antrekk #foto #fotografering #kopervik #trening 

Macro fotografering

 • 12.06.2016 - 16:05

Det blomstrer virkelig overalt i naturen nå 😍 og det er en stor glede for meg da å kunne ta bilder. Vakre og fargerike blomster som soler seg i det nydelige været.

#foto #blomster #natur #canon70d #canon60mm #macrophotography #macro #farger

Et stort ønske ❤️

 • 11.06.2016 - 09:15

God morgen alle mine bloggvenner her på blogg.no ❤️

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget her, og hva grunnen til det tror jeg de fleste vet. Men jeg har ikke glemt dere som jeg har skrevet tidligere. Jeg er innom og leser innleggene deres hver dag. For jeg er glad i dere og setter pris på bloggvennskapet jeg har fått med flere av dere her inne. Men jeg har ikke rukket å kommentere alle eller svart på kommentarer. 

Jeg har sett både hos Anne Grethe Seljordslia og Unni MagiskLiv at de har truffet hverandre. Og jeg er så misunnelig for at dem har truffet hverandre og flere andre bloggere. Min drøm og håp, er å få truffet dere alle, jeg vet jeg ikke kan treffe alle pga. avstand osv. Men jeg håper veldig på at jeg en dag skal få treffe dere som blogger. Å få bli kjent med dere på virkelig også - å bare få se og hilse på dere, om det bare så er en dag eller en time. Det hadde vært utrolig koselig! Jeg har truffet Roberta og Marielle, og jeg planlegger å få truffet flere neste måned. Jeg skal ha en uke ferie og planen vår er å kjøre over Haukelifjell og videre mot Kongsberg, Drammen og til Oslo. Så skal vi også videre til søta bror ved grensen og harry handle litt. På veien hjem hadde vi tenkt å stoppe i Seljord. Så jeg hadde håpt å få avtalt med dem jeg følger om noen bodde i nærheten osv. Slik at vi kunne fått truffet og hilst på hverandre. Det hadde vært sååååå utrolig gøy 💕. 

Hva syns dere?


Disse orkidebilder er faktisk tatt med iPhonen min og ikke speilrefleks. Den hvite har jeg fått av pappa som har fått den til å blomstre flere ganger. Det er en 3-grenet orkide mens den nederste er en liten orkide som jeg har klart å få blomster flere ganger nå uten pappa har rørt den. Jeg er så redd for at hele grenen skal knekke sammen pga. alle blomstene på den.#blogg #blogging #orkide #mobilbilder #iPhone #bloggvenn #vennskap #ferie #biltur #treff
 

A true friend in life

 • 02.06.2016 - 22:00

Vennskap er som en kopp sjokolade,

den gjør deg varm

tvers gjennom!

- ukjent -

Nydelige roser som jeg fikk av min gode venninne i dag siden jeg fyller år på lørdag. Veldig koselig av henne og det varmet meg virkelig å vite at hun setter pris på meg og er glad i meg.

❤️#blogg #roser #venninne #vennskap #glede #glad #bursdag #gave

FOTO: BLOMSTER DEL 2

 • 28.05.2016 - 15:00

Rex Garden

"Rhododendronparken er ein spesiell naturpark med 1000 Rododendron og andre planter. Nokre av desse finst berre her, i Norge. Dei fleste plantane er importert frå Skottland. Rododendron Rex, som parken har namnet frå, er og vil bli planta ut i parken i store mengder. Sortar som Rex ssp. Filctolactueum er ein av mange ulike Rex-planter som finnes i parken. Der vert opparbeidd eigne avdelingar for Azaliea Deciduous: Albrechti, Ben Lawers, Klondyke med fleir. Det vil òg bli planta ut staudar, buskar og tre som trivst i furuskogen som er det beste jordsmonn og vekstvilkår for Rododendron og slektningar."

#foto #blogg #blomster #sommer #tur #rexgarden #macrobilder

FOTO: BLOMSTER DEL 1

 • 26.05.2016 - 16:00

Her er noe av bildene jeg tok inne på Rex Garden her om dagen. Det var så masse jeg fikk tatt så jeg må bare dele dem opp litt :)#foto #blomster #natur #farger #blogg #tur #Canon #macro 

GI HVERANDRE TID......

 • 18.05.2016 - 08:00

Den tiden vi

gir hverandre,

er mye

viktigere enn

de tingene vi

gir hverandre.

- ukjent - 

#blogg #samhold #gi #foto #blomster #macro #life #tanker

YELLOW BOOST

 • 16.05.2016 - 09:00

God morgen og velkommen 16. mai ☀️

Blir liksom aldri lei av å ta bilder av disse fantastiske gule løvetann blomsten som vokser overalt i naturen.

Men nå i dag skal jeg på fjelltur med ungene og familien til søskenbarnet mitt. Jeg vet ikke hvilken topp vi skal bestige men det skal bli en del bilder 😉

Så vi blogges senere alle mine fine bloggvenner ❤️

#blogg #foto #natur #blomst #vår #sommer #Canon #redigering

Rosa ballerina i naturen 💟

 • 15.05.2016 - 19:15

Det er utrolig mange forskjellige typer blomster som finnes, og jeg kom over disse nydelige rosa ballerina blomstene. Jeg aner ikke hva denne blomsten heter, men den har en skikkelig kul fasong som ser ut som balleriner. Jeg ble ganske fascinert av denne blomsten, og nei - denne vokste ikke vilt ute haha jeg fant den i en hagebed som jeg sto og tok bilder av. De er ikke store selve blomsten altså 😂 som dere vet liker jeg å ta macrobilder så dette er for å si det mildt close up deluxe. Jeg er ca. 0,20 cm i fra selve motivet når jeg tok bildene. Hmm..... ble visst flere blogginnlegg i dag enn hva jeg hadde tenkt haha. Men fridag og jeg har ikke hatt noe spesielt å gjøre i dag enn pusse sølv så da blogger jeg for å få tiden til å gå 😜 Samt når jeg er ute og har fått tatt bilder har jeg så lyst å dele bildene med dere med en gang jeg har fått dem på data og redigert.

Noen som vet hva denne blomsten heter?
#blogg #blomster #macro #ballerina #rosa #naturen #foto #hagen

I HAVE A FEELING BUT.....

 • 15.05.2016 - 15:15

"Jeg vet ikke hva det er,

men jeg kan føle det i hele meg".

- OLE BRUMM -#blogg #foto #blomster #natur #Canon #macro #sitat #tanke #følelser 

På blomster jakt......

 • 10.05.2016 - 14:30

Som dere ser så har jeg vært på blomster jakt...... i hagen til folk haha. Til min unnskyldning så har jeg fått lov av huseier å ta bilder så mye jeg vil i hagen hennes. Hun sa jeg måtte bare komme tilbake og ta bilder når det blir mer blomstring. Til og med om hun ikke er hjemme var det ingen problem at jeg fikk lov å gå på eiendommen hennes for å ta bilder. Slike kjekke mennesker er bare så herlige 😍

 Jeg elsker macro objektivet mitt og jeg liker utrolig godt å ta macrobilder. Det er og fordi jeg føler jeg klarer å mestre kamera innstillingene best på slike bilder. En plass må jeg bare begynne å lære og følge meg fram når det gjelder fotografering 😊. Og jeg er alltid på jakt etter blomster som kan være motiv for meg. Og jeg elsker fargene på blomster derfor er det så kjekt å ta bilder av akkurat blomster. Disse med hvite bladene er utrolig fine når det kommer på bilder. Alle blomster jeg tar er bittesmå men siden det er nærbilder så ser de kjempestore.#blogg #Canon #macro #foto #hobbyfotograf #sommer #hage #blomster #farger

"Lov meg at du aldri glemmer"

 • 10.05.2016 - 07:30

"Du er modigere enn du vet,

sterkere enn du tror og

klokere enn du forstår!"

- Ole Brumm -

Ha en god dag alle sammen ❤️
#blogg #blomster #veps #insekt #foto #natur #sitat #mai
 

NY UKE - NYE MULIGHETER

 • 09.05.2016 - 08:00

Av alle uviktige

ting her i livet,

synes jeg blomster er

veldig viktig.....

- ukjent - 

Da er vi inne i en ny og travel uke folkens! Dette er uken før det smeller til helgen for oss som jobber i dagligvaren. Pinsehelg med Eurovision Song Contest på selve pinseaften - etter det så er det jo 17. mai dagen. Gjett om det vil bli kanon hektisk på jobb! Men det gjør meg ingenting så lenge jeg trives og jeg har det kjekt på jobb - er det bare gøy. Og jeg blir jo ekstra fornøyd når jeg får solgt masse ferskvarer haha 😂 Håper alle får en fin start på uken ❤️


#blogg #foto #blomster #sitat #natur
 

TUR TIL EI BLOGGVENN

 • 08.05.2016 - 13:55

 Min gode bloggvenn, DaddaOgVeien, bor her på Skjold. Og i går hadde jeg avtalt at jeg skulle ta turen ut til henne i dag. Jeg skal kjøpe noe av henne fra Forever Living som jeg skal fortelle om senere. Så jeg og gubben begynte å kjøre ut allerede i 10 tiden. På veien ut stoppet vi rett vet Skjoldavik svingen for å ta bilder av fantastisk flotte utsikten. 

Det var ikke vanskelig å finne fram til hvor hun bodde, og hun kom ut og tok oss med på en sightseeing i Skjold. Masse flotte hus og utsikt de som bor der har!!! Lie badeplass viste hun oss også - herlig perle av en plass ☀️ Og vi benyttet oss av min private hobbyfotograf som tok bilde av oss sammen 😊 Så ble vi Marielle hjem til seg og satt ute på balkongen hennes. Vi fikk også hilse på samboeren hennes, Ole Jacob, som jeg kun har fått sett og lest via bloggen til Marielle. Veldig kjekt å få hilse på han også - og vi fikk kaffi og isvann mens vi satt og snakket. Nitro fikk jeg klappet masse og jeg har jo bare mer og mer lyst på hund nå etter besøket haha. #blogg #blogging #foto #badeplass #Skjold #bloggvenn #natur #biltur #tur

Husk blogg konkurransen min:

DELTA HER 

SKVETTER I ALLE RETNINGER!

 • 05.05.2016 - 16:15


#blogg #foto #natur #vann #hav #strand #Kopervik #karate #trening #Åkrasanden #Canon70D #bølger #blåse #vind

Det blåste ikke fint lite ute på Åkrasanden i dag dere! Mens Jonas var på karatetreningen tok vi turen ut her som vi alltid gjør når han trener 1 time. Jeg var sikker på jeg kom til å blåse vekk der jeg sto og tok bilder. Jeg fikk nesten vansker med å puste fordi det blåste sånn rett i fleisen 😁 Og det var store bølger som kom innover stranden - vann som slår rett på steiner slik at det skvetter vann i alle retninger!

Men kjekt for meg så fikk jeg prøve ut å ta bilde slik at jeg får fanget når det skvetter hehe. Jeg har laget kollasj på alle bildene med orginal bildet og redigert bilde. Så kan jo dere si hva dere syns?

 

PHOTOS BY MY MAN

 • 05.05.2016 - 12:15

Skryteinnlegg

Inni mellom må jeg få lov å skryte av min flinke "fotograf" som har tatt bilder av meg. Disse ble selvfølgelig tatt en dag før jeg skulle på jobb..... derfor ble antrekket Rema 1000 uniform 🙊 Men jeg syns disse han tok ble så bra at jeg bare må dele det public ❤️. Men som jeg har sagt før så er den nye linsen min så skarp på potrettbilder at alt vises haha. På disse bilder har jeg faktisk hatt veldig lite foundation i ansiktet - det kan nesten ikke synes at jeg har noe på i det hele tatt. Utenom at dere kan se at jeg har hatt mascara på vippene da.#blogg #hobby #fotograf #foto #Canon #Canon70D #Canon60mm #Rema1000 #jobbuniform #gubben #naturlig

JEG GIKK EN TUR PÅ STIEN....

 • 03.05.2016 - 16:15

Her er bilder fra da jeg og gubben gikk på tur ut til Kringsjå hytten. Så gikk vi på en måte rundt til vi kom ut ved parkeringsplassen oppe på Steinsfjellet. Det var ingen merking på stiene, og jeg var sikker på at gubben hadde tatt meg ut på bærtur. Jeg har null retningssans og utsikten var bare tørket kvister og dødt. Alt jeg så og uansett retning så landskapet likt ut for mine øyner. Jo lengre vi gikk ble jeg mer og mer nervøs fordi jeg ikke kunne se noe skikkelig spor av stien. Jeg er jo livredd for å gå meg vill sånne plasser 😂 Men vi kom oss til slutt tilbake på stien og kom oss vel til bilen 😄

#blogg #tur #kringsjå #hytte #skog #mark #beite #dyr #naturen #foto #utsikt #Haugesund #seter #kafe

GRIP DAGEN ❤

 • 03.05.2016 - 07:05

Livet skal ikke begripes;

det skal gripes.

Gunnar Björling

Husk grip dagen og gjør så godt ut av dagen som du kan. Om du har en dårlig dag så husk at det bare er du som bestemmer over deg selv du bestemmer om dagen din skal bli bra eller ikke. La ikke noen overstyre deg og ødelegge dagen.

Ønsker alle en flott tirsdag morgen 😊

#blogg #godmorgen #tirsdag #gripdagen

KOM, MAI, DU SKJØNNE MILDE

 • 01.05.2016 - 15:15For en herlig følelse å vite at det er 1. mai i dag, og det er arbeiderens dag i dag - så gratulerer til alle 💪🏼 Ny måned og et skritt nærmere sommer og sol - en kan jo håper på sol da selvom det er Vestlandet jeg bor. Snart er det også Pinse og 17. mai som står for tur - tiden fyker avgårde den. Men det er godt å vite at vi går mot enda lysere og varmere tid i vente ❤️

Disse bilder som er i dette innlegget har en morsom historie bak. Siden vi ønsker å være litt mer aktiv med å gå tur, tok vi en tur ut til Norheimskogen tidligere i dag. Det blåste litt så det var ikke noe varme, men vi gikk for det. For bilder vil jeg ha! Vi gikk bare på grusveiene fordi det er ganske bløtt på bakken inni skogen. Vi gikk og gikk uten at jeg kunne finne noe å ta bilder av. Jeg ville finne noe blomster eller motiver med farger, for det blir alltid så fint om en klarer å fange bildet. Det endte opp at jeg fant heller masse flotte blomster i blomsterbedene til folk HAHA. Her kommer jeg med kamera og rumpen i været og hodet ned i hagekantene til folk 😂 Gubben passet på at han stod litt på avstand mens hun galne konen stakk nesen sin inn i hagene. Men jeg tråkket aldri inn i hager til folk altså haha #blogg #blomster #macro #foto #tur #mistletoe #kvisttorn #mai #hage

Å GÅ VIDERE I LIVET

 • 30.04.2016 - 08:00

Hva som venter bak neste sving,

vet bare den som går videre.....

- ukjent -

Ha en flott lørdagsmorgen alle sammen

❤️

#blogg #godmorgen #natur #foto #blomster #kongler #livet #sitat 

FLOWER POWER

 • 29.04.2016 - 07:30

"Lykke er å få en bukett av de blomstene som er innen rekkevidde"

ukjent.

Ønsker alle sammen en riktig god morgen 🌹
#blogg #blomster #hage #lykke #livet #macro #fotot #natur
 

 

HØSTLIGE FARGER

 • 28.04.2016 - 08:00

Tidligere fikk dere se et innlegg med masse flotte farger i hverdagen, så i dag tenkte jeg dere skal få se litt mer høstlige farger. Første bildet minner meg om sommerfugler :) Mannen min sa han trodde det var sommerfugler hvis ikke jeg hadde sagt at det var blader. Jeg vet ikke hva slags plante det er men fin var an 🙊 Jeg er så fornøyd med macro linsen jeg har nå og jeg gleder meg til å få brukt den mer ute. Og jeg lærer mer og mer om alle disse innstillingene på kamera. Skjønner mer nå hva jeg skal stille for å få fram forskjellige ting alt etter hva jeg vil ta bilder av. Og nå som våren er kommet og sommeren nærmer seg, blir det mange muligheter å få øvd meg på bilder. #blogg #bilder #foto #natur #blader #sommerfugl #Canon #macro #lærer

REGNBUENS FARGER

 • 24.04.2016 - 18:40

Nå har søndagsbesøket hos oss dratt hjem, og jeg må si jeg er fornøyd med dagen. Jeg lagde svinekam med potet og saus til middag for besøket. Etterpå ble det kaffe og kake. Og mannfolkene kjørte ut for å se på vårmønstringen, mens vi damer og unger tok en spasertur bort på Statoil og kjøpte is. Veldig koselig dag :)

Ellers så skinner solen godt inn i stuevinduet mitt her på kveldingen. I stuevinduet har jeg tre store glasskuler som henger, og når solen skinner på dem får jeg regnbuefarger i hele stuen. Jeg har tatt noen bilder av fargene som glasskulene har laget på laminat golvet som dere ser. Forskjellige former men samme fargekombinasjon 🌈 #blogg #bilder #foto #regnbue #farger #sol #skinner #glasskuler #middag #familie #tur #is #vårmønstring

 

I MIN EGEN SKYGGE - FOTO

 • 24.04.2016 - 13:25


Har dere sett innlegg til Frodith om hennes skygger? Som dere ser her er mitt skygge bilde av meg selv 😂 men med objektiv på 60mm er det ikke så enkelt å få noe skikkelige skyggebilder. Og jeg hadde jo vinterjakken og hetten på meg, da ser jeg bare ut som ei tønne av min egen skygge. Så dessverre ble det ikke noe lekende skyggebilder som min gode bloggvenn har skrevet om. Ellers fikk jeg tatt flere fine bilder av blomster og en veps ble med på bildene. Den virket nesten død på blomsten haha men den levde.Is må man ha på tur 🍦og mannen fikk seg kaffe på Statoil Spannavegen.

#blogg #is #foto #blomster #veps #tur #sol #skygge #insekt #kaffe #Diplomis #løvetann

 

Å HOLDE STØDIG FOKUS

 • 24.04.2016 - 08:00

Å kunne klare å få til skarpe bilder har ikke bare noe med kamerautstyr og innstillinger. Det har like mye på om den som tar bildet er flink eller ikke også. Og hvor stødig man er når man holder kamera. Her sliter jeg mye når jeg ser på bildene jeg tar av dråper. Jeg prøvde å ta noen i dag siden det var vått ute. Overalt ute var det dråper som hang ned fint på planter og grener. Men jeg må bare innrømme at det var drit vanskelig å få til dråpebilder. Hadde det ikke vært for macro linsen min så hadde jeg ikke klart å ta noe. Kamera er tungt å holde og bildet står ikke i ro pga. hånden min ikke er stødig. Jeg burde nok hatt kamerastativ og stått og tatt bilder. Men at alle som har lest bloggen min, så vet dere at jeg er jo liksom "gal" så jeg trenger ikke akkurat la folk tro at jeg er sinnssyk også. Hadde tatt seg ut at jeg sto der med stativ og kamera og nesen inni busken. Mens hele Haugesunds mest trafikkerte strekning kan se rett inn i hagen min 😅 

Så kjære Toini, ingen dråper kan måle seg med dine fantastisk dråper. Men jeg prøver meg på noen bilder for det 😆 Fokuset må jeg bare bli flinkere til - men øvelse gjør mester ikke sant?#blogg #dråper #foto #bilder #vann #regn #natur

FANGSTEN FRA LØRDAGSMARKED

 • 23.04.2016 - 17:30

Jeg lovet jeg skulle fortelle dere hva jeg hadde kjøpt på lørdagsmarkedet i dag. Og det første jeg fikk kjøpt kan jeg dessverre ikke vise fordi den ligger godt inni magen min 😂 Jeg kjøpte 4 stk. vårruller og en porsjon biffsuppe av Liens Vietnamesiske God Mat, og det anbefales på det varmeste. Så kjøpte jeg kakestykke og kaffe fra noen unger som samlet inn penger til klassetur. Og fra ei som jeg kjenner fra tidligere da jeg jobbet i helseyrket, Anne Grethes Kreative Hjørne. Hun hekler og lager masse håndlagede ting. Og jeg har følgt hennes Facebook side en stund og i dag fikk jeg se produktene hun har laget på kloss hold. Og jeg hadde ganske lyst å kjøpe flere av tingene. Men pga. plassmangel i huset så måtte jeg bare velge ut en som jeg kjøpte med meg.

Som dere ser så kom min lille Pjusken bort for å snuse på denne lyslykten. Hun syns den var spennende og jeg var heldige som klarte å knipse noen fine bilder av henne. Det er utrolig vanskelig å få tatt noen fine bilder av henne, fordi hun vil jo ikke stå i ro og katter lyer jo ikke akkurat som hunder 😻


#husdyr #pusekatt #loppemarked #lyslykt #strikking #hjemmelaget #håndlaget #marked
 


 

FARGER I HVERDAGEN

 • 21.04.2016 - 17:00

Behøver jeg å skrive noe i dette innlegget? Bildene taler vel for seg selv?

Nyt bildene og ha en alldeles flott torsdag alle sammen ❤️

#blogg #blomster #foto #macro #bilder #rosa #blå #lilla #gul #stemorsblomst #Canon #torsdag #hverdag #våren #april

SÅ NÆRME KOM JEG INNPÅ

 • 21.04.2016 - 12:00

Heisann :)

I dag vil jeg dele med dere noen bilder som ble tatt i går. Jeg fikk endelig fanget denne søte skapningen på bilde, selvom jeg burde virkelig hatt sånn macrolinse på 100mm minst. Men jeg klarte hvertfall å ta bilde av humlå som satt så fint på blomsten. Jeg sto ganske nærme og bildene ble tatt med manuell innstillinger samt manuell fokusering. 

Kan dere se om det er noe forandring eller kvalitet på macro bildene mine i dette innlegget i forhold til tidligere bildeinnlegg?

#blogg #foto #humle #bie #blomst #natur #Canon #macro #bilde #

Grått og trist dag

 • 21.04.2016 - 07:15

Huff så kjedelig å våkne til grå himmel og regn i dag. Det har vært så fint i mange dager og jeg så det var jo meldt fint vær denne uken. Jeg som har bestilt inn en del grillvarer fordi det er meldt fint til helgen. Men været snur seg jo dag til dag så det blir sikkert bedre utover dagen. Må bare ta det som det kommer tror jeg :)

I dag er det som sagt vareplasseringsdagen så det blir mye å gjøre for meg. Ikke lenge til så begynner mai måned med ny måneds kampanje. Pinsen og 17. Mai også som kommer rett etter hverandre. Det vil bli super hektiske dager i mai så jeg må forberede meg godt og planlegge bestillingene. Men alt kommer sikkert til å gå greit for det var jo ikke lenge siden det var påske heller da.

Etter jobb i dag skal jeg kanskje ta en tur på Oasen Storsenter som har nattåpent i dag. Må først se formen an om jeg orker etter jobb. Hadde vært kjekt om jeg fikk kjøpt meg noe klær siden i går var bare ren skuffelse. Hihi

Men vi blogges senere fordi nå må jeg nesten kjøre :) Her får dere en liten morgen ansikt fra meg hahaha jeg er ikke helt fornøyd med været i dag kan dere se :p

#blogg #godmorgen #jobb #arbeid #varedag #regn #Snapchat #grimase #morro #morning

Gamle Skudeneshavn

 • 20.04.2016 - 21:00

Mens Jonas var på karatetreningen kjørte vi en tur til Skudeneshavn for å kikke. Vi gikk tur gjennom gamle byen og kikket på alle de flotte gamle husene. Det var virkelig fredfullt å gå gjennom gatene og ikke et menneske var å se. Det føltes som vi var de eneste menneskene som var der i den lille byen. Men det er veldig flott sted og mange koselige butikker å kikke inn. Før vi kjørte for å hente Jonas gikk vi innom en butikk for å kjøpe is.#blogg #Kopervik #Skudeneshavn #øy #tur #gammelt #foto #sentrum #by #is #matbutikk #ettermiddag #trening #karate #idrett #barn #Canon

FÅR ALDRI NOK AV......

 • 18.04.2016 - 20:30

Seriøst altså! Jeg får aldri nok av å ta bilder av blomster eller naturen..... Dere er sikkert drita lei å se bilder men jeg vil uansett dele disse bildene med dere. Disse tok jeg rett her ute i det lille felleshagen her jeg bor med tre andre husstander. Jeg blir så glad når jeg får ta slike bilder, og når de blir fine bilder da blir jeg ekstra glad 😊 Og mens jeg tok bilder fikk jeg øye på en fugl som har kommet langveis fra. Den hadde satt seg så fint oppi treet så da måtte jeg bare knipse et bilde av den og 😄#blogg #blomster #fugle #foto #natur #gult #blått #hestehov #hage #hjem

HUSK BLOGG GIVEWAYEN MIN - DU KAN VINNE EN FLOTT MASCARA OG VIPPETANG ;)

DELTA HER: http://tvv.blogg.no/1460966670_ukens_blogg_giveaway.html

FEELS LIKE A MERMAID

 • 17.04.2016 - 22:05

Her kommer bildene fra vår lille tur på Åkrasanden som jeg fortalte om i mobil blogginnlegget HER. Været var jo bare nydelig i dag og da må man bare utnytte det til det fulle! Jeg må si at jeg følte meg virkelig som en havfrue der jeg satt oppå den store steinen 😂 Og grunnen at jeg sitter der med mobilen slik er fordi jeg knipset mannen min. Han har vært flink fotograf for meg i dag 😍 Jeg brukte litt tid på å stille inn kamera slik jeg ville ha før jeg viste ham til sin spot for å ta bilder. Han er blitt så flink.... selvom jeg måtte beskjære vekk litt pga. han hadde holdt jakken min i hånden mens han tok bilder. Så i hvert bilde kunne du se litt av jakken min i høyre hjørne 😭 Men alt i alt veldig fornøyd med fotoshooten i dag her på Åkrasanden - disse bildene i dette innlegget er originale slik dem er, altså ikke redigert enn at jeg måtte beskjære vekk jakken.

Hva syns dere om bildene? 


#foto #natur #bilder #havfrue #Åkrasanden #solskinn #sol #våren #fotoshoot #hobbyfotograf
 


 

GULT ER KULT :)

 • 17.04.2016 - 19:35

Løvetann blir ofte sett som ugras/blomst, den blir ryddet og luket vekk. Men jeg syns det er så fint med løvetann, dens gule farge lyser opp overalt den er. Jeg fant flere på min vei og da måtte jeg jo stikke nasen ned i blomsten for å ta bilde av den. 


#gult #løvetann #blomster #natur #blogg #kult #canon #canon70d #macro #våren #april
 

BLOGGING FRA MOBILEN

 • 17.04.2016 - 17:05

Det er ikke ofte jeg blogger fra mobilen midt på ettermiddag på denne måten. Men jeg er her ute på vakre Åkrasanden og fått tatt noen nydelige bilder med mobilen. Og de vil jeg så gjerne dele med dere med en gang :) Jonas er på Dojoen i Kopervik og trener litt karate med treneren sin og noen andre. Så da er det tur ut med kamera igjen. Masse sol og luft vi har fått i dag gitt :)

Som dere ser så har jeg satt mannen i arbeid med å fotografere meg. Og de bildene får dere se senere i kveld ;)

#blogg #foto #natur #nofilter #canon #canon70d #åkrasanden

DAGENS MOBIL BILDER

 • 13.04.2016 - 20:30

Her er bilder jeg har tatt med min iPhone 6s plus av Åkrasanden. Siden jeg filmet med speilrefleks som dere har fått sett i dagens første vlogg på bloggen. Bildene ble utrolig bra og disse er uredigerte :)

#blogg #nofilter #iphone6splus #apple #åkrasanden #strand ##natur #foto #sol

MACRO BILDER

 • 13.04.2016 - 08:30

Påskeliljen blomstrer enda fint i hagen 😀

Det var på denne jeg plukket inn i påsken, men hadde visst glemt igjen en.
#blogg #foto #naturbilder #blomster #macro #canon #solskinnsdag #våren

ENDELIG HAR JEG FUNNET

 • 12.04.2016 - 11:15

På søndag var jeg på tur til Ryvarden kulturfyr med mannen og guttungen. Jeg fikk tatt masse bilder som dere sikkert så fra innlegg i helgen. Men det som jeg også fant på turen var noe gult som lå på bakken. Noe som jeg har leitet lenge etter uten hell. Før jeg fant disse flotte små gule hestehovene langs veien innover til fyret! Gubben trodde jeg hadde klikket totalt da jeg ropte "jippiiiii! hestehover". Så glad for at jeg endelig finner hestehovene slik at jeg kan ta bilde av dem.  Og jeg fant også smørblomst (tror det er det det heter) som jeg ikke har sett før nå heller. Helt utrolig hvor lite som skal til for å glede amatørfotografen meg 😍
#tur #blomster #smørblomst #hestehov #gult #naturen #blogg #glede #amatørfotograf #Ryvarden #fyrtårn #gal
 

DET SPIRER I NATUREN

 • 11.04.2016 - 08:00


Det spirer og gror og våren er kommet 😍#blogg #natur #foto #vann #blomst #spire #våren #Canon

 

ON TOP OF THE MOUNTAIN

 • 10.04.2016 - 17:30


4 timer brukte jeg på varetellingen i dag, og etter tellingen ble jeg hentet og vi prøvde ny forsøk på tur til Ryvarden. Siden turen i går hit ble en fiasko ville jeg prøve igjen i dag. Været er upåklagelig fint her i Haugesund, og det er for gale å sitte inne i så flott vær. Da er det bare å ta fatt på bena og gå tur ☀️ Her sitter jeg på toppen og kan se utover havet - himmelsk fin utsikt. Underveis fikk jeg tatt masse bilder, og alle disse bildene har jeg denne gang redigert med programmet BeFunky. Ganske genial program som du kan bruke direkte inne på en nettleser når du sitter med data. Ellers har de også en BeFunky app til iPhone og sikkert til Android også.

Jeg har også registrert meg på www.telltur.no der jeg registerer turene mine. Går du mye tur anbefaler jeg deg å kikke inn på den nettsiden. Du kan samle poeng og vinne premier 😉

Her kommer bildedryss fra turen 😊 
#blogg #friluft #Ryvarden #fyr #natur #foto #havet #familie #barn #tur #solskinn #sol #nydelig #jobb #varetelling #utsikt #rigg

LILLE PETTER EDDERKOPP.....

 • 09.04.2016 - 09:00

Nok en gang har jeg blitt fascinert av bildene til Toini bak bloggen dvergpinschereimitthjerte.blogg.no. Hun har mange bilder hun har tatt av spindelvev som er så utrolig magisk å se på. Så her har dere mitt første spindelvev bilde som ble tatt med full zoom 🙊 Og om du ikke har edderkoppfobi så ser du vel Petter edderkopp på bildet..... haha


#blogg #foto #canon #zoom #natur #edderkopp #spindelvev #macro #hobbyfotograf #tur

I morgen kveld trekker jeg ut vinneren av min forundringspakke som vil bli skredderlaget til den som vinner ;) Du kan enda være med - klikk HER for å bli med du også :)
 

EN ENSLIG BLOMST

 • 08.04.2016 - 08:00

Se på meg..... lille meg helt alene her omkring .... men jeg er heldige som ble tatt bilde av. Jeg var fin og sjarmerende nok til at noen ville ta bilde av meg. Jeg er ikke i mitt beste ess, men jeg lever enda her ute i naturen. Jeg er ikke blitt trampet ned av mennesker. Jeg har ikke visnet totalt. Jeg håper jeg kan leve lengst mulig og skulle jeg en dag skulle forsvinne, så har jeg blitt tatt bilde av - jeg er blitt foreviget ❤️ 


#blogg #krokus #natur #visne #foto #canon #zoom #enslig #alene #forevig 


 

DE EDLE DRÅPER I NATUREN

 • 07.04.2016 - 21:15

Jeg må virkelig bare si at jeg er blitt bitt hekta på å finne dråper. Ja! hver gang jeg er ute med kamera nå er jeg på jakt etter disse edle dråpene i naturen. Og jeg prøver å lære hvordan jeg skal bruke kameraet mitt på macro og zooming. Hvordan jeg skal klare å fange disse dråpene slik at de blir skarpe og klare. Toini som jeg har nevnt mange ganger på bloggen min, er selveste Dråpemesteren 😍 Om du ikke tror meg så klikk inn og se hennes innlegg:

"De bitte små dråpene"

Da vil dere skjønne hvorfor jeg har utnevnt henne som Dråpemesteren 😊. Det jeg har klart å tatt til nå er disse bildene.... om dere klarer se dråpene i det hele tatt da 😂 Gubben var med meg på turen i kveld - på jakt etter dråper - han trodde jeg hadde blitt gal. For jeg spratt fram og tilbake og leita etter disse dråpene mine. Heldigvis var det lite folk som gikk tur da vi var i ettermiddag. Tror han ville skjems veldig mye om det var folk som gikk og så oss 😝


#blogg #naturen #dråpe #vann #blomst #tre #foto #canon #zoom #fokusering

 

WALK ON THE BEACH

 • 07.04.2016 - 18:15


God ettermiddag alle sammen :)

Noen bilder fra Åkrasanden som jeg tok i går mens vi ventet på Jonas skulle bli ferdig på karatetreningen.#blogg #canon #tur #åkrasanden #utsikt #strand #våren #hverdag #objektiv #telelinse #zoom #havet #kveld #bølger

 

KLAR FOR LANDING!

 • 07.04.2016 - 16:00

Ready for take off and landing....... hihi ja jeg klarte å fange disse fuglene på bildet under lufteturen i går på Åkrasanden. Jeg brukte objektivet 18-200mm på turen denne gangen siden jeg tenkte jeg skal prøve bruke den mer. Alle disse fugle bildene er zoomet på maks og manuelle innstillinger. Ikke alltid like lett å holde kamera stødig da det veier flere kilo totalt! Derfor er nok bildene litt uklare og mye støy på dem.
#blogg #foto #natur #fugler #strand #canon #zoom #hav #sand #måker #fly #lande #tur #lufte
 

"BLOMSTRINGSTID"

 • 05.04.2016 - 15:00


#blogg #blomst #foto #orkide #skarp #macro #redigering #psexpress #adobe #bilderedigering #speilrefleks #canon70d #canon50mm #objektiv

Hvilken bilderedigeringsprogram bruker du?

Dette bildet tok jeg med 50 mm objektivet og i manuell innstillinger. Jeg lastet ned Pixlr på MacBooken min, men jeg syns den er vanskelig å bruke programmet. På mobilen bruker jeg Ps Express som jeg syns er veldig lettvint å bruke. Jeg overfører bilder fra speilrefleksen til iphone og redigerer så bildene med PS Express. Deretter overfører jeg fra iPhone til Macen.... kanskje tungtvint prosess, men det fungerer så bra. Siden speilrefleksen har wifi går det kjapt å få bildene over på iPhone. Og siden mobil og data er Apple har de Airdrop funksjon slik at alt kan overføres trådløst om hverandre utenat bildefilen eller kvaliteten blir ødelagt. Det er slik jeg ofte gjør når det gjelder å overføre bilder fra kamera til mobil/ data. Jeg slipper ta ut av minnekortet for hver gang, det er noe jeg syns er genialt.

Jeg kan trygt anbefale Ps Express programmet som du kan finne HER (til IOS).  

STRÅLENDE GOD HELG ALLE SAMMEN

 • 01.04.2016 - 17:30

Siden jeg nå sikkert er travel opptatt på jobb får dere kose dere med disse vårbildene fra i går. Disse ble tatt i går da jeg gikk en tur ut med kamera. Og jeg hadde med min hobby "fotograf" 😉

Vil ønske alle en riktig god helg - min helg som dere vet så er jeg på jobb til 23:15 i kveld hihi. Og i morgen er det min arbeidshelg som betyr stengevakt til 21:15. Så jeg kan ikke ta helg før i morgen kveldingen 😝

Må bare få si at selvom solen skinte så var det kaldt for det haha. Jeg er ei frysepinne så jeg måtte kle meg godt før jeg gikk ut da. Ser ut som den sumo bryteren i min boblejakke 😂 
#blogg #foto #hobby #fotograf #kirke #rossabø #sol #hverdag #tur #kamera #canon #kaldt #jobb #våren

MIN FØRSTE DRÅPE!!!

 • 31.03.2016 - 19:00

For en herlig solskinnsdag det er i Haugesund! Solen skinner som bare det enda selvom klokken er langt over seks om kvelden. Jeg var ferdig på jobb klokken 16 i dag, og hjem til ferdiglaget middag. Etter maten holdt jeg på å sovne på sofa 😅. Men jeg tok meg skikkelig sammen og bestemte meg for å ta kamera med ut istedenfor.

Jeg fant masse fine krokuser og påskeliljer på turen, men det som jeg ble så happy for var jeg fant EN DRÅPE! Jeg har vært veldig fascinert av bloggeren dvergpinschereimitthjerte sine magiske dråpebilder. OG jeg fant min egen i dag haha, den kan ikke måle seg med hennes dråper men jeg klarte iallefall å fange en dråpe på bilde. Kan dere se dråpen 😝Fikk også tatt disse bildene med kameraet mitt og med fastlinsen 50mm. Prøvde meg på manuelle innstillinger på dråpe bildet, mens de andre tok jeg faktisk bare på auto på kameraet.#blogg #foto #blomster #krokus #påskeliljer #natur #tre #canon #fastlinse #manuell #innstillinger #snøklokker #friluft #tur

Kan du se forskjellen?

 • 30.03.2016 - 16:00

Jeg har testet ut kameraet mitt med manuell innstillinger på to bilder som er tatt av samme motiv, med ulik objektiv. Det første jeg brukte er standard linsen til Canon 18-55 mm som jeg zoomet til brennvidde 55, f.5.6 - som dere ser nedenfor:


 

Og nederste bilde er tatt med min Canon sin vidvinkel linse 24 mm som er fast linse brennvidde 24 da, f. 4.5:


#blogg #kamera #speilrefleks #motiv #foto #objektiv #linse #orkide #brennvidde #blender #canon #forskjell

Kan dere se forskjell?

Nå har jeg kun bare prøvd å justere slik at bilde ikke skal bli for mørkt. Jeg føler at selvfølgelig at 24 mm linsen tar bedre bilder og er mer lyssterk enn standarden. Jeg bruker egentlig så og si aldri den som følgte med kamera, for alle jeg har spurt sier at standard linsene ikke er så gode. En bør investere i bedre linser derfor jeg har kjøpt den på 24 mm, 50 mm og 18-135mm. Generelt er det 24mm og 50mm jeg bruker mest for tiden. Alltid kjekt å leke seg med kameraet 📷

 

Bedre sent enn aldri

 • 27.03.2016 - 14:30

Hmmm.... er jeg sent ute eller med påskepynten? 😆 Jeg sa jeg skulle på loftet og hente påskepynten men tror dere jeg har fått gjort det? Neida, påskepynten ligger fortsatt fint nedstøvet på loftet gitt. Har helt glemt ut å ta det ned for å pynte til påske. Men jeg har vært ute i hagen og plukket påskeliljer og fått det inn i huset. Det må vel være godt nok hihi. 

Samtidig har jeg lekt litt med det innebygde filter på selve speilrefleksen min. Jeg tok et bilde av pynten og valgte tre foreskjellige filter som jeg kunne velge direkte på kamerahuset. Her er resultatet som dere kan se på bildene. Når påskedagene er over vil sikkert liljene sprungen ut hihi men men da har jeg dem lengre :)

Btw. så stemmer det ikke helt at jeg ikke skal noen ting i dag. Grunnen jeg skrev tidligere at jeg bare skal nyte fridagen og ikke gjør noenting er fordi vi alle skal i familieselskap senere i dag. OG da trenger jeg ikke lage noe middag eller styre på med noe før vi skal dra 😝 Jeg kan bare daffe og slappe av hele dagen til vi skal bort til storesøster for familieselskap.


#blogg #kahler #vase #påskeliljer #telys #pynt #interiør #ugle #canon #redigering


 

JIPPI! ENDELIG FANT JEG!!!!

 • 25.03.2016 - 16:00

Nå føler jeg meg skikkelig dum altså! Jeg har sagt til dere i flere uker nå at jeg ikke har funnet noe vårtegn i naturen. Alle gangen jeg har vært på Åkra og tur rundt omkring og ikke funnet noe som spire eller grodd. Når jeg ser mange bloggere rundt i Norge har tatt masse flotte bilder som viser at våren er kommet. 

Siden jeg har vært for opptatt å lete etter vårtegn når jeg er på tur, har jeg helt glemt ut å kanskje kikke rundt der jeg bor. Kikke rundt på fellesområdet og kikke rundt på plenen rundt huset! OG hva tror dere jeg fant i dag da jeg tok en liten spasertur ut i vente for å kjøre til Stavanger. Joda, rundt huset nede hos naboen ser jeg en eng med blomster som har vokst så fint der. Vårtegn har vært rett foran nesen min utenat jeg har fått med meg det! 

Jeg hadde med meg kamera da jeg gikk ut så jeg var ikke sen med å skru på kamera for å knipse. Ikke lett med skjørt og prøve ta makro bilder av blomstene, følte jeg måtte legge meg flat på bakken for å få gode bilder haha. Her er hvertfall resultatet og mine første vårbilder på bloggen i 2016 😝

Noen som vet hva disse blomstene heter?

#blogg #blomster #vår #foto #natur #bilder #canon #makro #tegn #lilla #gul #hvit #hage

Trosser alt for å få frisk luft.........

 • 20.03.2016 - 20:15

Til tross for jeg har vondt i lungene når jeg hoster, gikk jeg og gubben en tur på Åkrasanden. Det var kald trekk og det var absolutt ikke bra for meg å puste inn den kalde luften. Da jeg kom meg inn i bilen igjen hostet jeg som en gal, og kjente hvor vondt det var. Men pytt pytt, jeg dauer ikke av litt havfriskt luft 😂 Jeg fikk hvertfall tatt flotte bilder, og jeg har nå lekt meg litt med redigering. Ellers har jeg stilt mye på blender, iso og lukkerhastigheten i dag for å kunne ta bilde av horisonten med solen bak skyene på himmelen. Håper dere liker bildene jeg har tatt ❤️#blogg #foto #strand #åkrasanden #naturen #himmel #himmelbilde #solnedgang #horisont #canon #hoste #iso #blender #lukkertid #innstillinger #mann #tur

En stk. fornøyd mann som fikk seg litt frisk luft 😃

"En magisk challenge #2"

 • 18.03.2016 - 09:00

"Noe magisk du har gjort eller opplevd"

Vil du være med i Unnis magiske challenge kan du trykker HER for å komme direkte til innlegget.

Om jeg har gjort eller opplevd noe magisk ..... la meg tenke.... da må jeg vise dere magiske opplevelsen jeg hadde da jeg besøkte denne flotte grotten i Vietnam. Dette var en fantastisk opplevelse, og jeg er så glad for at jeg fikk oppleve naturfenomenet.


#blogg #naturfenomen #magiskchallenge #grotte #opplevelse #reise #tur #vietnam #magisk
 

Skudeneshavn untouched

 • 16.03.2016 - 20:15

Mens Jonas var og trente karate i Kopervik kjørte vi en tur ut til Skudeneshavn i det flotte været. Jeg hadde med meg kamera og fikk knipset noen bilder. Litt tungvint med 50 mm linsen som gjorde at jeg måtte sikkert stå 50-100 meter ifra motivet jeg ville ta bilde av. Gubben bare rista på hodet fordi han ser stakkars konen sin løpe over veien, og stå på andre siden av gaten for å få hele motivet innenfor. Jeg burde kanskje hatt på 24mm linsen istedenfor denne jeg hadde med meg. Men men her er bildene uredigerte 😊 og helt nederst svanebilde som ikke kan måle seg med svanene til min kjære bloggvenn, Dvergpinschereimitthjerte tok i dag 😉

#blogg #foto #natur #kaien #skudeneshavn #trening #svaner #ender #nofilter #canon #uredigert #hverdag #barn #karate #familie

 

Min egen lille lørdag i dag

 • 09.03.2016 - 08:55

Åhh så herlig å våkne av at guttebassen kommer brasende inn og forteller at han er kvalmen! Da ble meldingen til skolen sendt kjapt at han ikke kommer i dag. Føler han har vært en del små slakk i det siste. Men ikke rart egentlig med det væromslaget vi har hele veien 😳

Best å holde han hjemme da for å følge med på om han kaster opp eller ikke. Godt gubben er hjemme nå og at jeg har også fri i dag. Jeg hadde håpet på været skulle bli bra i dag med sol og hele pakken. Men med min uflaks er det overskyet i dag. Hadde tenkt meg bort og besøke min skjønneste bomullsdott Bella. Gå en liten kjapp tur med henne ute i skogen. Men risikerer vel at hun er svart når vi kommer hjem 😀

Jeg får se det an litt til med været. Først er det dusjen som kaller og ned og spise litt frokost. Lese og skrive litt på bloggen før det er middagsplanlegging. Siden guttungen er ikke i form blir det sansynligvis ikke trening for han i dag.

Jeg la ved et bilde som jeg tok med mobilen av fasaden der jeg jobber. Butikken holder til i nederste etasjen og oppå har vi treningsstudioet Trimeriet. Til venstre på bildet som dere ikke ser på bildet er det en kiosk, Tito som det kalles. Der har de byens største utvalg av smågodt og godterier av all slags varianter. Dere kan se Brun og Blid er det i etasjen oppe sammen med Trimeriet. Underetasjen med butikken er det også Smådyrsklinikken, Jada frisør og kebab sjappe. Og på høyre side er det leiligheter med garasje under som Rema kunder benytter seg av halve parkeringen under.

#blogg #onsdag #fri #godmorgen #arbeidsplass #kiosk #butikk #leiligheter #treningsstudio #trimeriet #trening #solarium #brunogblid #parkering

LIKE WALKING ON WATER

 • 07.03.2016 - 14:00


Gubben har vært fotograf i helgen! 

Og resultatet ser dere her på bildene - jeg har lekt litt med innstillinger på kamera samt brukt PS Express programmet på min iPhone. Jeg er ikke sikker på redigeringsprogram på selve macen derfor har jeg brukt det som jeg har på iphone for redigere litt på bildene. På øverste bilde kan det sees som jeg går på vannoverflaten haha Gubben ble så imponert av seg selv i dag for å ha tatt så bra bilder. Eneste ulempen er at han er så mye høyere enn meg! Jeg har noen bilder han tok som jeg måtte slette fordi vinkelen ble helt feil, og jeg ser ut som jeg er himla lav på bilde. Det ble liksom helt feil når jeg ser meg selv på bildene :p

Men disse her er jeg veldig førnøyd med og dagslyset som var da vi var ute var perfekt. Jeg brukte da Canon EF 50mm linsen på alle disse bildene. Dette er soleklart min favoritt objektiv til å bruke ute på slike bilder.


#foto #fotoshoot #antrekk #natur #blogg #canon #canon50mm #woolrich #uggs #filter #åkrasanden #hobbyfotograf #gant #havet #steiner

 

Jeg er kommet på veggen!

 • 04.03.2016 - 20:00

I vinterferien var jeg og ungene i Bergen og da var vi på Ikea også. Noe av innkjøpene fra Ikea var altså to bilderammer som jeg kjøpte med meg hjem. Rammene har ligget på vent i halvannen uke nå - klar til mannen min. Han har endelig nå fått rammet inn begge fagbrevene mine i disse nye rammene. De hadde ikke i akkurat størrelse som selve fagbrevet, så jeg kjøpte like greit større. Så nå er jeg endelig kommet på veggen her hjemme :) Tusen takk til min snilleste mann som alltid ordner alt for meg <3
#blogg #bilde #ramme #fagbrev #omsorgsarbeiderfaget #salgsfaget #utdanning #stolthet #bevis #glede

UTSIKTEN

 • 29.02.2016 - 18:25

Til tross for den dårlige opplevelsen i går med forsøplingen, fikk jeg tatt disse naturbildene. Dette er bildene jeg fikk tatt i helgen da jeg var på Åkrasanden. Det er fortsatt ikke begynt å spire så det er ikke noe planter eller blomster jeg kunne ta bilde av. Men jeg blir fascinert for hver gang jeg er på denn plassen. Utsikten og den gode friske luften som du får når du står der..... nå luktet det veldig sterkt av tang og tare. Som dere kan se på bildene er det veldig mye av det som er på land.

Jeg prøvde meg på mange forskjellige innstillinger denne gangen. Og jeg ble ganske fornøyd med bildene :) Jeg drømmer enda om å få dra på skikkelig fotokurs.... jeg har tenkt mye på VestFoto som har fotokurser.... men det passer aldri med arbeidstidene mine. Når jeg en dag får sjans skal jeg melde meg på fotokurs hos dem, siden jeg har hørt utrolig masse bra om akkurat Vestfoto. 

Forresten ikke glem min blogg konkurranse: DELTA HER :)

 
Som sagt ble disse bildene tatt i går derfor "God søndag" som jeg skrev på sanden :)

Her zoomet jeg på maks med Canon 18-135 mm linsen.Her zoomet jeg også med linsen på maks.Jeg satt vel 15 minutter og bare nøt solen som varmet, men måtte opp og gå før jeg frøs fast på rumpen.

#blogg #natur #hav #sol #himmel #svaberg #steiner #utsikt #landskap #foto #søndag #tur #skyer #fugler #stemning #canon #speilrefleks #kamera #objektiv #zoom #strand  

EN SKAM FOR NATUREN!

 • 28.02.2016 - 23:00

Ja, jeg er virkelig skuffet etter dagens fotosafari! For all del i morgen kommer det innlegg av de flotte bildene jeg har tatt på min fotosafari tur som jeg skrev om tidligere. Men akkurat nå må jeg få ut litt frustrasjon! 

I flere innlegg og andre sine innlegg den siste uken har både jeg og andre bloggere skrevet om gjenbruk, spar miljøet, ikke bruk og kast bla. bla. bla. Vi må ta vare på naturen og miljøet vår da det er blitt veldig mye sløseri og folk bare kjøper og kjøper, og mer blir bare kastet. 

Og hva ser jeg når jeg skulle på en tur? Den flotte naturen vi har og så gjør vi ikke noe for å verne miljøet. Jeg så søppel overalt da jeg gikk litt rundt for å ta bilder. Jeg hadde ikke trodd at det var så mye søppel her, og det er så trist at det skal være slik. Hvorfor forsøpler folk i naturen? Hvor kommer all søpla fra? Dette kan jo seriøst ikke være søppeldunker som har blåst eller noe? Kanskje det men uansett hvor det kommer fra skal ikke slik søppel ligge i naturen. Det er ikke bra og det ser absolutt ikke fint heller!

Nå vet jeg ikke om det er kommunen eller hvem som eier områdene, men noe burde virkelig blitt gjort. Dette er fine strandområde og turområde til alle som ønsker å bruke det. Da syns jeg virkelig det må ryddes opp skikkelig!
#blogg #søppel #skam #natur #miljø #landskap #foto #naturbilder #tur #skuffet #ketchup #kartong #plastikk #gummi #hansker
 

UT PÅ FOTOSAFARI

 • 28.02.2016 - 11:25

Ja, nå skal jeg ut på fotosafari med zoomlinsen min mens Jonas er på karatetrening. Lokasjonen blir på vakre Åkrehamn og Åkrasanden. Solen skinner om kapp med skyfri blå himmel.

Med kamera og spotify i ørene setter jeg nå i gang med fotojakten :)

Liten smakebit som er tatt av min iPhone 6s plus. Bilder med speilrefleks kommer senere i kveld.

#blogg #natur #sol #himmel #hav #speilrefleks #spotify #iphone6splus #foto #sommer #søndag #canon #canon70d

I MIN EGEN SKYGGE......

 • 14.02.2016 - 17:45

This is part two of todays photoshoot .... hihihi 

Hvem er på bilde mon tro?

Jeg ble ganske så fornøyd med disse naturbildene fra i dag. Måtte le litt av meg som nærmest lå på bakken for å ta nærbilde. Gubben ble litt rastløs fordi han måtte stå og vente på meg. Det kom flere folk som skulle gå tur, og han følte seg ikke helt komfortabel med å stå der og bære på min sennepsfargede håndveske. HAHA han følte seg litt dum og feminin :D

Canon EOS 70D med objektivet Canon EF 24MM brukte jeg denne gangen.


#blogg #natur #foto #vinter #vår #frost #kulde #kaldt #åkrasanden #åkra #landskap #steiner #svaberg #skygge

EN FØLELSE AV SOMMER........

 • 14.02.2016 - 12:45

"Sommer"

Hva tenker du når du ser dette bilde av meg på svaberget og havet?

Tenker du også som meg da - SOMMER - jeg fikk så lengsel etter sommer - sol og strand. Jeg lengter slik etter å få nyte solen og varmen, havbrisen som forsiktig slår mykt mot huden, friske luften når du puster inn..... jeg kunne ramset opp i det uendelige!

I dag fikk jeg den følelsen da jeg satt og så ut på Åkrasanden. Jeg og min mann kjørte Jonas på kumite trening og tok en tur ut her. Vi fikk en liten halvtime med masse sol - men dessverre veldig kaldt. Men det var utrolig herlig å sitte og se ut over havet og drømme meg vekk. Jeg sitter og drømmer meg vekk, men blir brått revet vekk av gubben som tripper utålmodig rett bak meg. - "Skal me gå snart? Du har vel fått tatt masse bilder nå vel?".

Ja, ja jeg har jo fått prøvd litt ut med innstillinger igjen da på kamera. Så jeg er fornøyd med dagens naturbilder :)  

 

 

 

 

 


#blogg #natur #stran #åkrasanden #åkra #karmøy #utsikt #landskap #himmel #sommer #følelse #svaberg

Å GI DEN EN SJANSE

 • 06.02.2016 - 16:10

6/29

#blogg #blomster #orkide #vår #sommer #helg #stilker #utblomstring

Slik så orkideene mine for mange måneder siden. Nå er det bare "stilker" som gubben alltid sier om de. Og det er jo fakta at det bare er stilker igjen av dem nå. Den ene er på vei til å dø så den må jeg nok ta med opp til faren min i morgen. Vet ikke hvorfor de dør hos meg, men ikke når de kommer til han. Jeg aner ikke hva jeg gjør feil heller haha Det frister ofte å bare kaste blomsten og kjøpe nye istedenfor! Men jeg vet jeg må gi den en sjans å blomstre på nytt..... For orkideer kommer, det vet jeg, men det tar bare litt lang tid.....

HOBBY FOTOGRAFEN

 • 05.02.2016 - 12:00

5/29


#blogg #kamera #utstyr #kamerastativ #canon #sigma #objektiv #speilrefleks

Canon speilrefleksen som jeg er utrolig fornøyd med :) 

 

PUSEKATTEN MIN <3

 • 03.02.2016 - 12:00

3/29


#blogg #pus #husdyr #kjæledyr #katt #familie #medlem


Det var rundt denne tiden for 2 år siden vi fikk vår nye familiemedlem, Pjusken.  

FRODITHS FOTO UTFORDRING DAG 1 - HVIT

 • 02.02.2016 - 19:25

#blogg #foto #hvit #frost #snø #rim #natur #vinter

Jeg henger meg på Frodith sin blogg utfordring som dere kan lese om HER :)

 

KAKEN JEG ALDRI FIKK SMAKE

 • 02.02.2016 - 12:15

2/29OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#blogg #foto #kake #bryllupskake #bryllup #roser #pasjonskake #passion #marsipan #ekteskap #giftemål

Denne kaken dere ser har en morsom historie bak. Dette er den flotte bryllupskaken vi hadde som jeg aldri fikk smake! Jeg fikk ikke smakt kaken fordi jeg var så opptatt av at alle gjestene skulle få kaken. Alle var visst sultne på kake, og da jeg skulle ha var det totalt tomt. Jeg er fortsatt ergelig på meg selv at jeg ikke fikk smakt kaken på min store dag. Hvordan kunne jeg la det skje at bruden ikke fikk spise bryllupskaken sin en gang? Haha

Det knaser i snøen.....

 • 16.01.2016 - 12:00

Det er en solskinnsdag i Haugesund og jeg måtte jo selvfølgelig ut og ta noen bilder. Gradestokken hos meg viser hele 3 plussgrader! Snøen er hard og det knaser godt i øre når jeg tråkker ute. Etter jeg tok bildene var det inn og lete etter skibuksene på loftet. Men gudene vet hvor de er blitt av??? For de hang ikke oppe ..... fikk så tak i gubben i nordsjøen og spurte. Han visste heller ikke - kanskje det ligger oppi en kasse på loftet sa han. Så da får jeg klatre opp på loftet igjen for å se.

Jonas ville ta seg en tur ut og ake så da må jeg finne slik at han er godt kledd før han går ut. Men snøen er jo hard så vet ikke hvordan det er å ake da når det er slik. 

Ønsker alle sammen en fin lørdag formiddag så blogges vi igjen :)

#blogg #helg #is #snø #kaldt #vinter #lørdag #frihelg #sol 

"Noen nattbilder av snøen"

 • 10.01.2016 - 00:45

Her sitter jeg nå og kikker ut stuevinduet.

Og hva ser jeg?

Jo, det snør som pokker! Snøen faller sidelengs og med den farten så tenker jeg det blir mye snø i morgen. Kanskje det er muligheter for å stå på ski i morgen? Det hadde jo vært kanon om snøen holdt slik at jeg og Jonas kan gå på langrenn. Og da er det bare snakk om å gå rundt her i nabolaget. Gleder meg slik til å kunne dra på dagstur til Seljestad for å stå på ski. Håper det blir fint vær i påsken siden gubben har fri hele påske, så hadde håpet vi kunne fått prøvd oss igjen på langrenn. I fjor gikk det ikke akkurat så bra... men det kommer jeg tilbake i et annet innlegg..... om påsketuren 2015 :p

#natt #snør #foto #blogg #helg #januar

"Danker ut gubben"

 • 08.01.2016 - 11:40

God formiddag :)

Titter innom nå rett før jobb med et par bilder Thea tok for meg tidligere. Jeg kan bekrefte til henne og alle at hun er en bedre fotograf enn pappan sin. Disse to har hun tatt av meg uten stativ. Må si at jeg er imponert av henne hehe Så her danker hun ut min kjære gubbe........

Nå skal jeg gjøre straks gjøre meg klar for jobb :)


#antrekk #michaelkors #veske #uggs #woolrich #jobb #hverdag #fredag #helg #datter #blogg #januar #vinter

Dagens lille kamera utstyr tips

 • 07.01.2016 - 20:00

De siste dagene har jeg lest flere blogg som har skrevet om speilrefleks kamera.

Den første jeg vil anbefale er sjefsmamma sin blogg. Jeg har lært mye av å lese det hun har skrevet på bloggen sin. Den andre jeg vil anbefale dere å kikke på er byanette som har postet innlegg om hennes fototips.

Jeg er ikke superflink enda innen fotografering, så jeg kan ikke gi dere noe tips som disse to flinke bloggerene. Men det jeg kan tipse deg når det gjelder utstyr er å skaffe deg UV filter til objektivene dine. Ofte går folk til innkjøp av egne objektiver - for de standard som følger med kamerahusene ofte er dårlige. OG en ting som jeg har lært meg er å skaffe disse filter til å ha på. Jeg har det kun fordi det er en ekstra beskyttelse for objektiv glasset. Skulle jeg være uheldig å knuse så kan det dempe skaden om jeg har det UV filteret foran. Det loves at du kan få bedre bilder med UV filter osv. men det har jeg ikke brydd meg så mye om. Jeg har det på kun for beskyttelsen. Har ikke tenkt på om bilde blir finere med eller uten UV filter.

Men hvorfor kjøpe dyre Uv filter på butikken? Når du kan få så og si samme filter mye billigere på Ebay. Det eneste du må vite når du kjøper på Ebay er å vite hvilken diameter det er på akkurat det objektiv du har. Framme på objektivet rundt glasset vil du se et tall.... det kan være ø49mm, ø52mm osv osv. 

Eksempel Canon 24mm linsen min står det ø52mm - altså jeg må kjøpe filter som er ø52mm.

Canon 50mm linsen står det ø49mm filter. Altså du må huske at om objektivet ditt heter som her Canon 50mm betyr ikke at filter ringen er 50mm. 

Jeg mottok denne etterlengtede UV filteret i dag. Jeg har hatt 24mm linsen en liten stund nå og er livredd for å skade den. Men nå kan jeg slappe litt av fordi jeg har fått satt på filteret :)

Jeg kjøper alle mine UV filter på Ebay - denne jeg fikk i dag kan dere finne HER jeg betalte rundt 15 kr for an.

En annen ting som er kjekt å ha er linsedeksel med snor. Det jeg irriterer meg mest når jeg tar bilder er linselokket! Og når du ikke har på deg plagg som har lommer er det sykt irriterende å ikke vite hvor du skal gjøre av lokket. Så linselokk med snor som du kan ha hengende er genialt!

Eksempel kan dere se HER.#blogg #kamerautstyr #kamera #uvfilter #beskyttelse #kameratips #ebay #shopping 

"TO FAVORITTER"

 • 28.12.2015 - 18:35

Jeg har to objektiver som desidert er mine favoritter. Den jeg bruker mest er nok fastlinsen Canon EF 50mm f/1.8 STM, den er lyssterk og tar knallfine bilder, spesielt potrettbilder og nærbilder. Mesteparten av bildene på bloggen min er tatt med 50mm linsen. 

Vil jeg har større spekter og vidvinkel bruker jeg Canon EFS 24mm f/2.8 STM. Da får jeg mer bredde på bilder f. eks. når jeg skal ta bilde innendørs med flere på et bilde, landskap osv.

Disse linsene er absolutt å anbefale om du vil ha gode fastlinser. Jeg tenkte egentlig på Canon sin 50mm f./1.4, men fotobutikken mente det ikke var nødvendig. Da den 50mm f.1.8 er en veldig god linse og det som skiller de to 50mm, er den ene er mer lysterk.


#objektiv #canon #speilrefleks #blogg #bilder #anbefaling #innkjøp #kamerautstyr #linser

Ikke glem å være med på blogg konkurransen min :) 

BLI MED HER

Black N White by Thea

 • 24.12.2015 - 11:15

Thea spurte meg om hun kunne få ha et innlegg på bloggen min. Hun ønsker å vise noe av bildene hun har tatt med digital kameraet hun kjøpte seg tidligere i høst. Så her kommer bilder hun har tatt og stilt på kamera, ingen bilder er blitt redigert på data.

Hun har brukt sin kamera Canon Eos 500D med Canon 18-135mm objektiv. 

Hva syns dere om bildene hennes?


#blogg #foto #julebilder #svarthvitt #canon #speilrefleks #kamera #eiffeltårn #mustasj #kahler #blomster

"Flotteste naturfenomen jeg har fått opplevd"

 • 21.12.2015 - 18:30

"Dong Thien Duong er en grotte i Vietnam, i Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark, provinsen Quang Binh, Vietnam. Grotten ligger 60 km nord for provinshovedstaden Dong Hoi, og 450 km sør for Hanoi. Den ble oppdaget av en lokal mann, og funnet ble annonsert av en britisk gruppe. Våren 2010 var Jonathan Sims med på den første ekspedisjonen inn i elvegrotten Hang Thien Duong i et avsidesliggende område i det sentrale Vietnam. Hulen, som er godt gjemt i den fjellrike nasjonalparken Phong Nha-Ke Bang nær grensen til Laos, er del av et system som består av omkring 150 huler i Truong Son-fjellene, hvorav mange stadig ikke er utforsket."

Her var vi i sommer 2015 - en opplevelse for livet. Dette er noe av det fineste vi har sett på vår ferie i Vietnam. Vi måtte spasere et langt stykke før vi kom oss til inngangen til grotten. Grotten ligger 200 meter over havet som har fantastiske skiferformasjoner som er naturlig formet. Helt fantastisk å få se og oppleve i virkeligheten. 


#ferie #sommer #grotte #vietnam #dongthienduong #naturfenomen

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no