Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

En hyllest til min kjære mann ❤️

 • 13.02.2017 - 11:40

 

13.02.2017

Det magiske tallet er 50!

Tenk at du nå har rundet dette tallet som du egentlig ikke syns noe om. Men en ting skal du vite min kjære mann, tall er bare et tall. For meg har jeg aldri brydd meg om aldersforskjell fordi jeg mener at kjærlighet handler ikke om alder. 

Da jeg ble kjent med deg i desember 2005 visste jeg om aldersforskjellen. Men du var ikke som noen andre jeg hadde møtt i mitt liv. Du var annerledes. Du var så voksen og erfaren på livet. Jeg følte meg trygg med en gang jeg begynte å bli kjent med deg. Det klaffet bare med en gang! Vi traff hverandre nesten daglig og følelsene kom vel ganske kjapt hos begge. Jeg vet du forelsket deg i meg ganske kjapt hihi mens jeg var litt mer beskjedent. 

Men ting skjedde og vi ble et par. Jeg hadde Thea og du hadde to barn fra tidligere ekteskap. Sammen bygde vi et nytt liv med mange utfordringer gjennom årene. Mine, dine og så kom felles barnet. Det var mye for meg i starten å tilpasse meg et helt nytt kapittel i livet mitt. Mye utfordringer med barneoppgragelse, utfordringer med å bo i sammen med noen, kultur krasj osv. osv. 

Men...... gjennom alle årene vi har vært sammen og vært gift har vi kommet oss gjennom masse forskjellig. Det er veldig sant det de sier om å være med hverandre gjennom tykt og tynt, i gode og onde dager. For det har vi virkelig fått kjenne! Vi har gått gjennom så mye og har alltid overlevd for sammen er vi sterke. 

I dag fyller du som sagt 50 år og det kan sees og høres så fælt fordi du føler deg gammel. Tallet 50 virker skremmende på deg fordi du føler du er så mye eldre enn meg nå. Tall er bare et tall. Om du er 40 eller 50 betyr ingenting for kjærligheten jeg har til deg. Jeg elsker deg fordi du er den du er uansett hvor mye aldersforskjell det er mellom oss. Selvom jeg syns det er gøy å tulle med deg at du er kommet midtveis i livet osv. 

Jeg får aldri sagt det nok - du er min klippe og du er den jeg vil være med til døden skiller oss. Turbulens vil komme og gå men viktigste er altid at vi vet vi har hverandre. Jeg vet du alltid er der for meg. Du støtter meg i alt uansett hvordan jeg er eller har det. Jeg vet jeg kan være vanskelig og vrang til tider, men du holder alltid ut. Du forstår meg og vet hva du må gjøre for å holde meg oppe. Alle gangene jeg har vært nedbrutt, oppgitt, frustrert, lei meg, alle tårene som har falt - er det du som sitter ved min side. 

Så det jeg vil si er gratulerer med dagen min kjære mann ❤️ du fortjener å bli hyllet. Du er verdens beste mann og verdens snilleste pappa til våre fire barn. Og husk det som betyr noe er hva vi har sammen som er verdifullt 💕.

Eg o vil ha mamma!

 • 10.01.2017 - 18:45

Så kom det også da fra guttungen: "eg o vil ha genser! Du må strikka te meg og mamma". Og da er ikke jeg sen med å sette i gang med Marius til Jonas og. Han skal få helt lik genser som faren har fått da jeg har plenty nok garn til å strikke til han også. Så det skal bli kult når de får på seg genserene 😍. Da blir det photoshoot folkens 😁. 

Kafekos

 • 30.12.2016 - 18:19For noen dager siden var jeg ute og spiste lunch med søskenbarnet mitt som bor ute på Haukås. Vi var på Cafe MM på Amanda senter her i Haugesund. Cafe MM har stort utvalg av forskjellige retter. Jeg valgte en scampi med avocado salat med søtsur chilisaus, og den smakte utrolig godt. Søskenbarnet mitt bestilte wok med nudler og grønnsaker, men hun var uheldige med retten. Den var for salt i smak for det om hun ga beskjed til servitøren at den må lages med mindre salt. Men alt i alt så var maten god og det var koselig med kafetid. 

The perfect lunch

 • 10.08.2016 - 18:30Lille lørdagen min har vært utrolig gøy. Jeg har vært ute med mamma og søskenbarn med barna og vi har kost oss på Sabi Sushi. Sushi er favorittmaten min og vi bestilte også en ostekake og sjokoladekake til dessert.Tempura frityrstekt scampi#sushi #dessert #kos #familie #lunch

Koselig familiedag

 • 25.07.2016 - 13:00I går var vi og spiste på kinarestaurant med foreldrene mine siden mamma fyller snart år. Det var virkelig god mat vi fikk og etterpå gikk vi på kaien og spiste is på Jafs! En nydelig dag sammen med dem som står meg nærmest ❤️.
#familie #middag #restaurant #kinamat #mat #glede #barn #mamma #pappa #datter #sønn #kos #hygge #foto #sommer

Shopping med jentungen

 • 08.06.2016 - 14:45

Vi benyttet dagen å være sammen med hverandre :) Siden Thea har fri på dagen tok vi en tur ut og koste oss. Det er evigheter siden jeg har vært med henne som i dag, og det gjorde godt. Vi fikk shoppet litt og spist hamburger og is. Jeg fikk brukt litt av bursdagspengene mine også ;)
#blogg #shopping #mor #datter #kos #familie #orkide #sminke #almanakk
 

Dagens vift ute......

 • 01.06.2016 - 16:35

Jeg har vært på vift med mamma og vi har kost oss masse med lunch og shopping. Vi har hatt en fin mor og datter dag som var veldig koselig. Bursdagsgave fra mamma har jeg også fått som dere skal få se senere ;)
#blogg #kafe #lunch #shopping #senter #mamma #kaffi #antrekk #oufit
 

Jeg er glad jeg har dem i mitt liv

 • 29.05.2016 - 21:10

FAMILIE 💕

Disse menneskene betyr utrolig mye for meg og min egen familie. Selvom vi alle er opptatt med våres hverdagsliv så er de der. Vi er opptatte alle sammen med barn på skole og vi jobber. Det er ikke super ofte at jeg henger sammen med søsteren min, og ungene ser ikke hverandre kollosalt mye heller. Men vi vet at vi er familie og vi støtter hverandre om det skulle skje noe. Å bare vite at vi har hverandre for det om alle er opptatt med sitt, er en god følelse og en god trygghet. At det er enkelte som velger vekk sider av sin familie får være deres sak. Jeg har den meningen at hvis det er noen som ikke ønsker å være en del av en familie, så respekterer jeg det og slutter så å bry meg om de.

Livet mitt er ikke til for å sitte å bry meg om andres meninger. Jeg lever for meg og min familie og de som vil bry seg om meg. Jeg trenger ikke være enig i alt det foreldrene mine eller søstera mi sier, men jeg har respekt for dem og de er for alltid min nærmeste. Da jeg var nede og ikke visste hva jeg skulle gjøre meg livet mitt, var de der for meg. De fordømmet meg ikke, de kastet meg ikke vekk, men de tok meg til og hjalp meg opp igjen. Den tiden var jeg LANGT nede og VEKKE - og takket være båndet jeg har til min familie - klarte jeg å komme meg på bena igjen og jeg kunne se lyset i enden av tunnelen. Så jeg ville ikke vært foruten dem i mitt liv ❤️

#blogg #familie #familieliv #mamma #pappa #søster #barn #hund #husdyr #glede #foto 

Jeg er stolt mamma :)

 • 26.05.2016 - 06:15

Heisann :)

God morgen alle sammen :) i dag var det tungt å stå opp så tidlig, men jeg har bare sikkert fire-fem paller med varer som venter på jobb. Grillværet er her nå så da har jeg sikret meg masse grillvarer. Sinnsyk mye varer jeg må få på plass og sortere inne på kjøl. Så da er det bare å begynne tidlig på jobb i dag enn vanlig.

I går var vi forresten på gradering til Jonas, og det gikk knallbra! Han og alle som graderte seg var knallflinke og han fikk helgradert seg til det grønne beltet :) Han er kjempefornøyd selv av innsatsen i går og all den treningen har virkelig vist seg. Så jeg er super stolt av han <3

#blogg #trening #karate #barn #stolt #mamma #canon70d

MORSKJÆRLIGHET

 • 24.05.2016 - 16:00

"En mor er ikke

en person

å lene seg på,

men en person som gjør 

det å lene seg

unødvendig"

- Dorothy C. Fisher -

❤️

Jeg er heldig som har ei flott mor som holder seg godt til å være over 50 år gammel. Jeg er heldig som har en mor som støtter meg, og er der for meg. En mor kan ikke støte vekk sine barn uansett hva. Selvom det er vondt eller tungt vil en mor aldri kunne gi slipp på sine barn. Om det er noe som skjer så vil en mor alltid tenke på barnet sitt, uansett hvordan omstendighetene er. Jeg er glad jeg har god kontakt med min mor, og jeg er takknemlig for alt som hun har lært meg. Tusen takk for at du alltid er min mor ❤️#blogg #mor #mamma #morskjærlighet #sitat #familie #barn

 

Vietnamesisk ferske vårruller

 • 22.05.2016 - 22:30

Etter en morsom kino opplevelse med disse sinte fuglene var vi hos foreldrene mine for å spise middag. Mamma lagde til en rett som heter på norsk ferske vårruller. Det vil si at disse vårrullene ikke er de som en frityrsteker. Disse lages med rispapir og ferske grønnsaker og du kan ha svinekjøtt og reker. Så dipper du rullen i hoisin saus. Jeg sendte faktisk direkte på min Facebook profil men har også lagret filmsnutten. Jeg har da lastet den opp på youtube som jeg vil vise dere hva dette er. Helt uredigert og bare naturlig liten snutt der familien sitter rundt bordet og spise og preiker.

UWP2ldf_GoI

#blogg #youtube #middag #kos #familie #glede #kino #film #barn
 

SINTE FUGLER KOMMER!!!

 • 22.05.2016 - 12:00

God formiddag alle mine kjekke lesere 😊Dagens antrekk er buksen jeg kjøpte i går og topp fra Fransa. Sko har jeg tjuvlånt av Thea da hun har bare ikke mindre enn sikkert 5 slike par sko. Ellers startet dagen i dag med en liten tur innom jobb for å se at alt er i orden til åpning i morgen. Og nå er det spise lunch før jeg og ungene skal møte søskenbarn med familie.

Vi hadde avtalt på forhånd at i dag skulle vi endelig klare å komme oss på kino! Så i dag skal vi se den nye filmen Angry Birds The Movie. Det gleder alle seg til å se 😍 Det er de populære "sinte fugler" spillet som er en sånn avhengighets spill som jeg var super hekta på da det kom. Etter filmen skal alle til foreldrene mine for å spise en vietnamesisk rett som heter ferske vårruller. 

Ønsker dere en flott søndag så blogges vi ❤️#blogg #kino #angrybirds #film #familie #barn #glede #middag #kos

Ta vare på minnene ❤️

 • 14.05.2016 - 16:00

Her er to bilder fra da vi skulle til Stavanger 😍 Ikke ofte at jeg klarer å få tatt bilder av han guttebassen min altså 🙊 Av og til er det så gale at enten må jeg "kjefte" på han eller bestikke han for å kunne ta bilder. Jeg elsker å ta bilder så da er de bare nødt å stille opp som modell for moren sin HAHA! Men jeg syns det er viktig å ta bilder, uansett om det er av familien eller av ting er det kjekt å forevige minnene. Slik som jeg skrev i innlegget om "Et vennskap rikere" der jeg skrev om menneskene jeg traff. Hadde jeg ikke passet på å forevige møtet med bilder ville det kanskje blitt "lettere" å glemme. Greit at jeg glemmer ikke mennesker som jeg har truffet, fordi det sitter i hukommelsen at jeg har møtt dem. Men enkelte ganger er det så godt å ha bilder jeg kan se tilbake på, et minne fra første møte. Å ha minnene på bilder slik at jeg aldri skal glemme møter som dette ❤️

Jeg har et ønske om å få treffe flere av mine bloggvenner i første omgang som bor i nærheten - et stort ønske er også å få truffet dem som bor lengre vekke. Men de som bor litt langt vekke er nok mer utfordring å få til med en gang. Uansett så skal jeg få til det også i framtiden 😉 Jeg setter veldig pris på alle som jeg får et kjentskap til om det er via bloggen eller personlig. Jeg har ikke mange venner rundt meg - utenom om ei knallgod venninne som bor ca. 5 minutter i fra meg. Hun er vel den eneste jeg kan si er min gode venninne som jeg har nærmest meg, som jeg har hatt i vel 8 år nå. Hun er den jeg snakker daglig med via meldinger, snapchat og treffes. Vi treffes ikke flere ganger i uken da vi begge jobber, men vi prøver å få det til når det er muligheten. Vi har begge barn som er aktiv i karatemiljøet så det er mye treninger vi kjører dem på i løpet av uken. Som sagt er det viktig å ta vare på dem en har nært og ta vare på de fine minnene 💕

#blogg #barn #familie #venner #vennskap #minner #glede #lykke #foto

SMELLEN SOM SVIR MEST

 • 13.05.2016 - 11:00#blogg #smell #svir #jobb #inntekt #økonomi #finans #kontroll #ferie #penger #godmorgen #sol #helg #fredag #pinse #butikk #hjemmet #familie #barn

GOD MORGEN ALLE SAMMEN ☀️

For en herlig dag å våkne til! Å vite at det allerede er fredag i dag er bare toppen. Solen skinner men det blåser litt vel mye ute syns jeg, men jeg skal ikke klage over været vi har fått. Nå ber jeg hver dag for at det skal bli like fint på 17. mai dagen. Om det bare blir opphold og ikke regn skal jeg være fornøyd. Tenker på de stakkars barna og voksne som skal gå i tog den dagen, hvor kjedelig det hadde vært om det var surt vær. Vi i Haugesund har ikke alltid vært heldige med 17. mai været.... ikke ofte at vi har sol/ oppholdsvær den dagen. Men jeg får krysse fingrene at det blir fint 🙏🏼

Og nå er jeg akkurat ferdig med å være finansminister for hjemmets økonomi! Jeg har overordnede ansvaret for økonomien i huset haha gubben kaller meg finansministeren han. Tre dager siden fikk jeg lønn som gikk ut like fort som den kom inn. Og i dag er det gubbens tur til å få lønnen sin som jeg nå har svidd av masse....... men ikke svidd av til oss selv men til regninger! Det er ofte ganske deprimerende å holde på med nettbankene.... akkurat denne måned er verst pga. SMELLEN som SVIR verst i løpet av et år. Altså SKATTEsmellen  😱😤 det er de mest sureste pengene å måtte betale på ever! Men ser de at vi har betalt for lite skatt så må vi jo bare betale, selvom det er utrolig kjipt. Men siden jeg fikk vite smellen min  (som egentlig ikke er mega stor beløp) så har jeg bedt om å bli trekt ekstra i mnd. ut året. Jeg gidder ikke ha smell igjen til neste år så jeg sikrer meg nå resten av dette året. Jeg betaler garantert for mye dette året, men da blir det som en sparing for neste år. Jeg liker at jeg heller får litt mindre utbetalt nå enn at jeg skal måtte betale tilbake på skatt neste år. Og når gubben også får seg en skikkelig smell som i år, er det ekstra surt 😅 

Men men heldigvis så har vi begge fast jobb og har fast inntekt i måned. Slik at vi klarer oss fint for det om smellen måtte betales nå. Feriepenger får vi jo begge så det er faktisk litt herlig at vi klarer oss såpass at vi ikke trenger å bruke feriepengene på å betale restskatten hvertfall. All feriepenger skal spares i år..... i år blir det 1 uke ferie i sommer der vi skal dra på biltur. Så får jeg og gubben en weekend til London som jeg vant via Kaupang tidligere i år. Ellers er det bare å spare alle pengene til vi skal finne billetter til Vietnam neste år. Det må vi allerede begynne å se på til høsten for å få beste og billigste pris. Ja, ja alt ordner seg alltid på et eller annet vis. 

Nå skal jeg snart komme meg ut og gjør litt ærender før det braker løs på jobb. Og jeg må også handle mat og slik i dag etter jobb, da alt stenger tidlig i morgen. Og siden jeg selv skal jobbe i åpningstiden i morgen får jeg nok ikke sjans å handle. Tre dager stengt så jeg må jo finne ut hva jeg og ungene skal ha i pinsedagene. 17. mai skal vi bare gå ut og spise og kose oss hele dagen sa da trenger man ikke middag hjemme 😉

SUMMER FAMILY PARTY

 • 08.05.2016 - 18:20

For en nydelig dag i dag! Vi har grillet og kost oss med både vannmelon og sjokoladekake. Dette er beste sommer været vi har hatt :) Jeg er så stappa at jeg ikke klarer bevege meg noe mer haha

Mamma og meg <3

#blogg #grilling #barn #familie #familiehygge #glede #lykke

KAST GUBBEN UT AV SENGEN!

 • 28.04.2016 - 18:40

God kveld alle sammen :)

Nå skal jeg fortelle dere om dagen min i dag. Den startet grytidlig..... altså allerede halv ett i natt begynte det. Jeg og gubben gikk og la oss i sengen allerede før 23:00 i går. Siden jeg visste jeg skulle begynne tidlig på jobb i dag. Planen min var virkelig at jeg skulle klare å begynne kl. 6:00 i dag istedenfor 8:00. Da jeg vet det alltid er mye å gjør på torsdagen med vareplassering og bestillinger. Men tilbake til natten..... litt før midtnatt slukket gubben lyset og la seg til å sove. Jeg ligger alltid litt lenger før jeg klarer å falle i søvn. For å bli trøtt pleier jeg å lese blogger eller spille på Candy Crush spillene.

Etter knappe 3 minutter etter gubben slukket lyset hørte jeg sovelyder. Så godt for han da tenkte jeg, klare å sovne så kjapt mens jeg bare ligger der uansett med telefonen eller ikke. Jeg lå og spilte litt og det tok ikke lang tid før snorke lydene kom! Jeg tok bare foten min og dyttet litt i hans fot, så stoppet han. Tenkte ja dette går jo bra det. Men like etter begynte han å snorke igjen! Da sparket jeg litt hardere på foten hans og da stoppet han, igjen. Og så var det ikke lenge før han begynte å snorke igjen for tredje gang 😖 Da sparket jeg skikkelig til og vekket han, og sa med sur tone at nå må du slutte å snorke.

Jeg prøvde så å sove og følte jeg endelig sovnet så kom forbanna snorkingen igjen! Dere aner ikke hvor forbannet og irritert jeg ble i natt - å sove så bli vekket og så sove igjen. Og høyrefoten min fikk virkelig trent i natt med alle sparkene jeg måtte ta for å stoppe snorkingen, til ingen nytte! Jeg hadde bare SÅÅÅ lyst å vekke han og kaste han ut av sengen og be han gå å legge seg en annen plass! Og det verste med denne søvnløse natten for meg så husker han ingenting! Han husker ikke at jeg har sparket ham i natt, siden han var jo nærmest i koma. Jeg våknet med et tungt hode klokken 6 og visste at jeg bare måtte flekke meg ut av sengen. Jeg hadde valget å sove videre så begynne jobben klokken 8 eller komme meg opp og gå på jobb. Men jeg var livredd for å forsove meg så det beste var nok bare å stå opp og gå på badet. 

Og dere kan vel tro at jeg brukte nesten 1 time på badet før jeg endelig kom meg ut. Jeg satt på dass og halvsov HAHAHAHA 😂 derfor kom jeg ikke avgårde slik at jeg skulle få begynt to timer tidligere slik jeg hadde planlagt. Og nå sitter jeg og bare gjesper for harde livet! Tror det er best jeg bare tar meg en dusj slik at jeg våkner 😵 Så slik var altså min natt og dag 😆

Tired sleepy woman
Licensed from: Jaykayl / yayimages.com  #blogg #søvnløs #snorking #mann #forbanna #irritert #sove #jobb #tidlig #trøtt #sløv #gubben #sengen #kaste


 

 

JEG FIKK NOE JEG OG!

 • 05.04.2016 - 20:15

Finally kan jeg sette meg ned og slappe av etter jobb. Da jeg kom hjem fikk jeg som alltid middag servert på bordet. Ungene satt fint rundt bordet og spiste middag. I dag tipset jeg gubben om Findus sin nye Gode Gammeldags fiskegrateng med gulrot. Og den smakte faktisk veldig godt! Det er 1 kg i hver eske og vi hadde to stk i dag til to voksne og to barn. Og det holdt veldig bra til oss fire :)

Etter middagen var det på med "daffe" klær og myse gjennom bloggen. Mens jeg prøvde lese litt blogg kom gubben og nevnte at han hadde kikket litt på sykler. Guttungen trenger i år ny sykkel og vi har lovet at han skal få ny til bursdag og jul. Siden sykkel koster såpass mye må vi kombinere bursda/jul sammen. Gubben fant ut at Jonas må i det minste ha 24 tommers sykkel, og hadde sett noen på Jula og Biltema. Mens jeg helst hadde lyst å finne en sykkel på sportsbutikkene. Jeg fant så en som G-sport har på tilbud denne uken - en Diamant Flash 24 som så virkelig tøff ut.

Vi kjørte da opp på G-Sport Amanda og Jonas fikk se sykkelen og prøve den. Han likte den og prisen var akkurat det maks vi hadde satt. Så da fikk han forskudd på både bursdag og jul i dag. Våren er nærmest her og han trenger ny sykkel med gir, og dette er noe han ønsker og trenger med en gang. Og med splitter ny sykkel og ny hjelm har jeg en stykk happy gutt som er så gira at han enda er ute og tråkker på den nye sykkelen sin. Og jeg er happy fordi jeg fikk også noe godt 😂 som dere kan se på nederste bilde i dette innlegget haha.


Så stolt gutt med sin nye sykkel og hjelm 😍 Mens mammaen koser seg med sin Mc Frappe Mocca 😄


#blogg #mcfrappe #sykkel #hjelm #gsport #forskudd #bursdagsgave #julegave #barn #glede #jobb #kos
 

KLIKK INN..... OM DU TØR!!!

 • 04.04.2016 - 20:15

Jeg vil med glede presentere dere en film trailer som min flinke datter har laget.

Klikk på youtube videoen og se hvis du TØR!

👻 

(btw. er det bare oss i bakgrunnen dere hører som ler oss ihjel)

 


 

KJÆRLIGHET OVERVINNER ALT

 • 02.04.2016 - 15:00

Kjærlighet kan gjør oss blind som det sies, den kjenner verken grenser eller alder. Er det virkelig noe fasitsvar på hvor mye forskjell det må være mellom mannen og kvinnen? For at det skal bli det perfekte paret, det perfekte forholdet/ ekteskapet? Jeg mener at det er vanskelig å svare på det fordi du kan jo ikke sitte og velge ut en partner pga. rett aldersforskjell. Når en forelsker seg i noen så er det mye hva hjertet sier og føler, samtidig som det skal være litt fornuft i det. Men det er veldig fort for mange å dømme andre når de hører hvilken aldersforskjell det er.

F.eks. er du en eldre mann som finner deg ei dame som kunne vært datteren din, eller ei eldre dame som finner seg en unge mann. Da blir det mye snakking og dømming. Betyr dette da at du må finne deg en mann som er i samme alder eller noen år eldre bare? Og mennene må finne seg damer i samme alder eller noen år yngre? Jeg har selv blitt kjent, blitt sammen så giftet meg med min mann. Han er 14 år eldre enn meg. Ja, såpass eldre folkens! Det hender at jeg får spørsmål om "wow, så mye eldre - koss går d da?". "Det fungerer kjempebra det" svarer jeg. Selvfølgelig fungerer det, men..... det har sine fordeler og ulemper med aldersforskjellen selvom jeg sjelden sitter og tenker på aldersforskjellen.

At vi elsker hverandre og støtter hverandre på godt og vondt har ingenting med alder å gjøre. Kjærlighet har ingenting med alder å gjøre - det har noe med følelser du har til hverandre. Hvordan du behandler hverandre - hvordan du respekterer og tar hensyn til hverandre. Å ha forståelse og lære hverandre å kjenne. Er du forelsket og glad i noen - spiller det ingen rolle om du er eldre eller yngre enn hverandre.

MEN..........

Skal en tenke realistisk på hva selve aldersforskjell kan ha noe å bety har jeg tenkt på noen punkter som jeg vil dele med dere. 

1. Livserfaring og trygghet - det er en selvfølge at han har opplevd mer enn meg, og dette er en fordel for meg. Selvom det er sagt at han har mer livserfaring enn meg, betyr det ikke at han vet best alt. Men det at han er eldre gir det meg en trygghet. En trygghet fordi han er roligere og fordi han tenker mye på framtiden for meg og ungene. Han har sin egen plan over hvilken livsforsikring jeg og ungene får om han skulle falle om før meg, han tenker og ordnet alt slik at vi skal få et godt liv den dagen han ikke er med oss lengre. Han vil jeg skal føle trygghet.

2. Sykdom og helse - dette er noe vi aldri kan forutse hva som skjer, men med aldersforskjellen så tilsier det at han eventuelt kan få sykdommer som jeg ikke får før jeg kommer i hans alder selv. Jeg har kanskje en liten fordel at jeg er yngre, og jeg er heldig som ser ut som jeg er yngre enn det jeg faktisk er. Presset han har for å holde seg i form er mye større når han har en yngre kone. Så her er han veldig flink å passe på helsen sin. Han bestemte seg for å slutte å røyke som han har klart. Han har begynt med hjemmetrening, og trener aktivt når han er på jobben også. Men det betyr ikke at jeg skal ligge på latsiden fordi jeg er yngre. Jeg har en tung jobb og det gjør at jeg også må trene litt selv hjemme.

3. Hvem dør først? - dette er noe jeg vet min mann har tenkt mye på. Han vet han en dag vil gå før meg, selvom jeg stadig vekk sier at dette kan vi ikke vite. Om jeg er 14 år yngre betyr det ikke at jeg kommer til å dø etter han. Man vet aldri hva som skjer! Plutselig kan noe skje med meg og jeg faller bort før han osv. En kan ikke sitte og spekulere i hvem som dør først.

4. Kommunikasjon - å kunne snakke sammen er en veldig viktig punkt å merke seg. Jeg vil tro dette er noe som mange kan slite med i et forhold eller ekteskap. Hvis begge ikke kan snakke sammen på normal måte, eller diskutere sammen, vil det lett briste. Jeg har vært utrolig heldig som har en mann som er så tålmodige. Og han tåler veldig mye og er en utrolig fornuftig mann. Jeg kan snakke med ham om alt og han er min største støttespiller. Han kan også komme til meg og snakke om alt - så dette går begge veier. Om vi er uenige så prøver vi alltid å snakke på en fin måte og tonefall til hverandre. Går det helt gale så tier heller vi stilt og går litt vekk til vi har roet oss. Tidlig i ekteskapet var jeg ganske hissig av meg, og visste ikke hvordan jeg skulle takle krangel. Da var det mye høye toner fra meg, men jeg har lært og blitt mye mer roligere. Jeg har funnet ut til hvordan jeg skal takle forskjellige situasjoner som oppstår.

5. Tillit og ærlighet - viktigste punktet av alle! Null tillit og ærlighet mot hverandre betyr nok enden på forholdet/ ekteskapet. Her har jeg feilet mye tidligere som jeg ikke skal gå i detaljer for å verne meg og andre som ville blitt berørt. Det eneste jeg kan si her er at alle mennesker kan gjør feil og ta feil. Ingen er perfekte og ingen parforhold er uten problemer. Jeg har lært av mine feil - og han har lært meg å kjenne - og er vi sterke og elsker hverandre vil alt gå an. At vi kan være ærlige med hverandre og snakke om våre feiler - gjør oss bare sterkere. Tillit kan gjenbygges om den har blitt skadet, og kan den bygges opp igjen er ærlighet beste måten ❤️ Ærlighet varer lengst det er noe jeg virkelig har lært når det gjelder ekteskapet mitt. Og vår kjærlighet til hverandre skal vare resten av livet. Vi har gått gjennom tykt og tynt sammen uansett hva - det skal ingen få ta fra oss 😍#blogg #kjærlighet #ærlighet #familie #forhold #par #ekteskap #helse #sykdom #kommunikasjon #døden #tillit #tålmodighet #aldersforskjell

 

GOD OG METT = SØVNING

 • 28.03.2016 - 16:00

Gjett en gang hva dette er? hihi TACO 🌮💃🏼🧀 Ja nå har jeg stått på kjøkkenet og ordnet til taco til gjengen. I dag ville jeg lage det litt ekstra fint så jeg tok fram taco settet. Det er jo tross alt andre påskedag altså er det enda helligdag. Som dere ser så er det veldig enkelt hva vi pleier ha til taco. Det vi hvertfall må ha er kjøttdeig, ost, guacemole, salsa, agurk, ananas, mais og rømme. En ting vi manglet i dag var rå løk, men siden vi ikke hadde husket å kjøpe det så fikk det bare være uten i dag.

Det var iallefall veldig godt med taco nå, og jeg er god, mett og skikkelig daffen. Tror jeg skal hoppe i dusjen jeg for å våkne litt til live. Så tenkte jeg å ta fram bøkene og fargelegge litt etterpå.... før jeg kikker mer på bloggen senere i kveld. 

Hva har dere hatt eller skal ha til middag i dag da???


#blogg #taco #middag #familie #mat #hygge #kos #2påskedag #fri #guacemole #agursk #ananas #mais #ost #salsa #lefse
 

Road trip to Sandnes

 • 25.03.2016 - 17:33

Nå sitter jeg og blogger fra hotell sengen her i Sandnes. Vi har kommet oss fram og fått sjekket inn på Hotell Sverre midt i Sandnes sentrum. Ungene har vi kjørt til studentblokken ca. 5 minutters kjøring fra hotellet. Jeg trodde vi skulle få sånn enkel vandrehjem stanard rom, men dette var visst hotell også. Og rommet vi har fått er stort nok og nyoppusset bad. 

Turen fra Haugesund til Sandnes har vært veldig koselig. Det er sykt lenge siden hele familien har vært samlet og kjørt på tur slik. Stemningen var topp og alle barna koset seg masse. Jeg er veldig glad når jeg ser hvordan samholdet mellom ungene er nå. Alle er blitt mye eldre og det varmer meg å se at de er greie og snille med hverandre. Det er så viktig at de får være med hverandre og ha et bra forhold til hverandre.

Nå er det bare å slappe av litt her på hotellrommet før jeg og gubben tar oss en spasertur ut for å ta bilder. Senere på kvelden skal vi ta dem ut og finne en plass å spise. Alle er mette etter Mc Donalds på Kvadrat så det blir nok mye senere.#blogg #hotell #sandnes #sentrum #overnatting #blogger #familie #samhold #barn #søsken #tur

Hvordan påske er for meg

 • 25.03.2016 - 09:00

Jeg kom tilfeldig over Talitas blogginnlegg HER der hun har en konkurranse som jeg ønsker å være med på. Regelen for å være med på konkurransen er å ta et bilde som dere mener er deres form for påske. Tolkningen er opp til dere, og om dere vil så lag et dikt eller en tekst til bildet. Dette syns jeg er kjekt så her kommer et replay bilde som jeg tok i går av min lille familie. 

Min lille tolknig av hva er god påske for meg.... det er å få ha den tiden med de jeg er glad i. Fridagene jeg får sammen med dem som jeg bare skal nyte. Jeg skal nyte å bare daffe hjemme med dem, eller gå ut med dem osv. Ingen som skal bestemme over oss på hva vi skal gjøre eller ikke gjøre. Rett og slett bare kose oss ;)#blogg #konkurranse #vinne #familie #barn #kos #glede #lykke #katt #påske

Møt familien Flint.......

 • 24.03.2016 - 22:30

Etter vi kom hjem fra foreldrene mine bestemte vi oss for å se en film sammen. Meg, gubben, Thea og Jonas. Vi hadde tidligere kjøpt en film via iTunes som vi ikke har fått sett. Pan, heter filmen vi har kjøpt. Og siden det er påskefri og tiden ikke var blitt så sent satte vi på filmen. Men før vi kunne sette på filmen måtte vi rigge oss til med smågodt og chips. Jeg gikk for å skifte til daffe klær, og da jeg kom ned måtte jeg bare le meg ihjel. Jeg så hva alle hadde på seg og da sa jeg til dem at dette må vi ha på bilder. Vi må absolutt ta noen familie bilder av oss sammen - totalt helt ekte og naturlig av oss i vår egen stue. 

Kan dere se hvorfor jeg syns det var så morsomt? Her er familien daffe samlet på soffan i matchende pysj bukser! haha ler meg ihjel 😂#blogg #familie #kos #barn #glede #hygge #film #pan #kveld #påske #fri #pyjamas #morsom #life

Rene "julaften" i dag jo!

 • 24.03.2016 - 19:10

Se hva mamma hadde gjort klart da vi kom opp i dag. Hun hadde dekket på så fint til meg og Tinas familie som skulle komme og spise middag med dem. Vi fikk pinnekjøtt til middag og det føles virkelig som julaften hadde kommet tilbake. Hadde det ikke vært for de to gule stearinlyset så hadde jeg trodd det var jul igjen. 

Nå har Tina og mannen hennes dratt på messe i den katolske kirken. Jeg vet alltid at vi pleier være her lenge så da har jeg tatt med macbooken. Tina tok med Bella så jeg har fått koset masse med henne også. Det er første gang Bella er på besøk her og tror det ikke at hun selvfølgelig lagde en sølepytt på golvet. Hun er ikke stueren enda og jeg aner ikke når hun vil på do så da endte det på golvet. Men hun er jo ikke full 3 mnd. gammel enda så det tar nok tid å få henne helt stureren. Hun er jo så søte og jeg smelter jo hver gang jeg ser henne ♥️ Her på bildet ble tatt da hun kom inn fra hagen - hun hadde vært flittig og gravd i mold ute 😝 


#blogg #middag #julemat #påske #familie #kos #hygge #barn #barnebarn #mormor #morfar #barn #datter #hund #valp #bichonfrise
 

SUNDAY IS LAZY MOOD

 • 20.03.2016 - 15:15

God ettermiddag alle dere fine der ute ❤️

Jeg har kommet hjem etter en liten biltur ut for å besøke søskenbarnet mitt. Og siden det er søndag i dag har jeg muligheten å kle meg litt fint. En hel hektisk uke har jeg nærmest bodd i Rema 1000 uniformen, så i dag kjentes det godt å bare slappe av og dolle seg litt opp. Fotografen min i dag var Jonas så litt ustødig i grepet og uklart bilde. Men han er jo flink som i det minste klarte å holde kameraet som veier litt 🙈

Nå er jeg hjemme igjen for å lage middag til gjengen. Thea dro tidligi dag med bestisen sin til Røldal for å renne slalom. Menyen i dag blir mini slidersburger med sliders brød og pommes fries til middag. Enkelt og greit på denne søndagen. Mens jeg lager middagen sitter gubben og tråkker på spinningsykkelen sin. Senere i kveld er det Jonas som skal på karatetrening i Kopervik kl. 18-19. Så da blir det en liten kjøretur ut der. Ellers har bare denne dagen gått i å slappe av, og litt fri for blogginnlegg tenkte jeg.

Håper dere alle får en fin og koselig søndag ❤️ 


#blogg #antrekk #tur #besøk #søndag #uggs #skjørt #familie #kos #glede #trening #middag #daffe #relax #chill #burger
 

Middag på gang.......

 • 16.03.2016 - 14:42

I dag blir det stekt skrei til middag!!! Etter jeg leste Missmommy sin blogginnlegg i helgen om skrei. Fikk jeg virkelig lyst til stekt skrei med sjalottløk og vårløk. Det så bare så godt ut det hun lagde at nå skal jeg også prøve. Og siden priskrigen enda herjer var det ekstra kjekt å handle middagen. Pakke sjalottløk koster nå 5 kr..... Kan dere tenke dere? Hihi

Ostepannetter får eldste gutten siden han spiser jo ikke fisk. Litt trøttende at jeg alltid må tenke alternativ til mat, men sånn er det vel overalt i familier. Noen liker det og noen liker datt!

Tok et bilde med mobilen av hvordan været er her i Haugesund. Etter middagen skal vi til Kopervik så regner med jeg får sjans å ta noen bilder før det blir mørkt. Jonas skal ha to timer med karatetrening der så jeg og gubben får ta en tur i mellomtiden.

#blogg #familie #middag #fisk #skrei #priskrig #barn #meny #rema1000 #trening #karate #tur

JEG BARE DREPER DEM!

 • 14.03.2016 - 20:00


#blogg #blomster #orkide #pappa #snill #grønnefingrer
Nederste bilde her er de to orkideene jeg fikk av pappa på søndag. Disse er nok noen av mine døde orkideer fra tidligere som han har fått blomster på gang på gang, mens jeg bare dreper dem. Det er herlig å ha en far som har grønne fingrer, en plass jeg bare kan levere dem for gjenoppliving. Jeg leverte opp kun en som var ganske fortapt og fikk to tilbake. Fin deal det? 😍 

Men jeg har jo ikke drept alle for øverste bilde ser dere en med blomster på, den har jeg klart å få til flere ganger, og bildet i midten har jeg klart å få til å blomstre på nytt. Dere ser ikke på bildet men det er begynt å komme knopper og ny grein på dem. Jeg har en til på kjøkkenbordet som er halvpart av størrelsen som disse i stuen. Der er det kommet ny grein med mange knopper på! Jeg blir helt i hundre når jeg ser orkideer får nye greiner og knopper ❤️

I FEEL REALLY LUCKY

 • 13.03.2016 - 00:05

Jeg må si at jeg er verdens heldigste datter som har snille mamma og pappa. Jeg fortalte dere at jeg skulle til foreldrene mine, og nå har jeg kommet hjem etter en koselig kveld hos dem. Egentlig var det jeg som inviterte meg selv til dem 😃 Jeg ringte mamma tidligere i dag og spurte om hun skulle lage noe middag. Og om det var greit jeg og gubben og Jonas kom og spiste. Da spurte hun om vi hadde lyst på sushi - da kunne hun kjøre ut og handle og lage til oss.

Og jeg er ikke sen å takke JA da jeg fikk tilbudet 😂 Og ikke nok med det så fikk jeg ta med min døde orkide som trenger sårt pappas grønne fingrer. Han fikk den skamferte orkideen min og jeg fikk ta med hjem to som holder på å blomstre på nytt 😍


#blogg #sushi #kos #familie #mamma #pappa #glede #salmalaks #avocado
 

Når det kommer så kommer det.....

 • 12.03.2016 - 10:30

God Morgen :)

I dag har jeg frihelg og helgen skal NYTES til det fulle.

Siste dagene har vært for meg personlig veldig psykisk slitsomt, men nå er det nok. Nå er det på tide å prøve se positive på livet og ikke fokusere mer på det som er vanskelig. Livet er alltid som en berg og dalbane og det må jeg bare leve med. Jeg får heller la tårene komme og vise at nå er jeg følsom eller nå er det nok. Følelsene får bare komme og vises når det er på det verste. Jeg skal ikke holde alt inne mer - kommer det så kommer det!

Jeg sitter nå i stuen sammen med gubben og guttungen. Når jeg ser på dem og hører på dem - blir jeg så glad. Å se hvordan de koser seg med bondegård spillet. iPadene som ligger på rekke og rad mens de trykker for livet og diskutere hva de skal kjøpe og selge og lage. Faktisk bare veldig komisk å se på :)

Jeg bare nyter teen min og tenker på hva jeg skal finne på i dag. Jeg liker å finne på noe kjekt i helgene når jeg har fri, gjøre noe koselig med min nærmeste. Tror jeg vil ta turen på senter og ta lunch på kafeen, mens ungene går og kikker. Alltid koselig å sitte på kafe og se på alle menneskene som kommer og går. Så skal jeg handle noe godt og lage til i kveld og bare kose meg med mann og barn.

Ønsker alle sammen en koselig lørdag sammen med sine <3

- Klemz - #blogg #helg #kafe #senter #te #rosa #lørdag #kos #familie #familietid #hygge

Helledussen! Han ville gå ut enn sitte m meg!

 • 04.03.2016 - 11:00

#godmorgen #yogurt #greskyogurt #mummikopp #mummitroll #mummimamma #lipton #fruktte #fredag #helg #jobb #familie #kos #glede

De fleste gleder seg vel for det er fredag i dag! Mange er heldige som ikke jobber i helgene, mens en del andre har arbeid med arbeidshelg som det heter. Jeg er i den kategorien som har arbeidshelg, altså jeg jobber annenhver lørdag. Da har jeg annenhver lørdag stengevakt i butikken, og jeg er ikke alene om å ha sånn jobb. 

Det er nå helt vanlig å ha turnusarbeid, ikke alle kan ha en "kontortid" jobb selvom jeg enkelte ganger kunne tenkt meg hatt en slik jobb. Men jeg er takknemlig og glad for at jeg har en jobb. Viktigste er å ha en jobb enn ikke ha noen jobb. Så uansett hvordan jobben er eller arbeidstidene er, må en bare tilpasse seg det.

I dag har jeg virkelig sovet godt selvom jeg ikke sovnet før rundt midtnatt. Men jeg sov helt til klokken 8 uten å bli vekket eller noe, jeg våknet helt av meg selv. Gubben hørte jeg selvfølgelig da han prøvd liste seg ut av rommet. Denne gangen tok han med pillebrettet sitt ut slik at jeg ikke skulle bli vekket av knitre lyden på brettet når han trykker ut pillen sin haha så omtenksom av han. Men jeg var allerede våknet selvom jeg lå der med øynene igjen ;)

Jeg la meg i natt med nyvasket og vått hår med full hårkur i. Så jeg måtte hoppe i dusjen igjen i dag før jeg kunne ordne meg for dagen. Jeg har allerede tatt på meg Rema genseren fordi jeg skal på jobb 12-20. Gubben sitter i stuen med kaffe koppen sin som vanlig, og trykker på iPaden sin da jeg kom ned. Jeg gikk og fant meg gresk yogurt og en kopp med frukt te fra Lipton. Vi sitter og preiker litt løst om forskjellige ting, og etter 15 minutter reiser han seg og sier at nå skal han gå! Jeg bare tenkte "What??!!" hvorfor skal han gå....? 

Jo, han hadde sittet lenge nok og hadde planer å kjøre ut og besøke en i familien. Og han var lei av å sitte inne hele dagen.... jeg bare tenkte ka F....? Han kom nettop hjem fra jobb onsdag kvelden og har bare vært hjemme en hel dag i går! I går var han jo ute og besøkte foreldrene mine i flere timer før han kom og hentet meg på jobb. Og nå klarer han bare å sitte meg meg sååå lite før han sier ha det og stikker? Kjekke mann jeg har da haha han sa jeg skal jo snart på jobb allikevel så! haha utrolig gøy han.....

Ja, ja så får jeg sitte her mutters alene igjen da den lille tiden før jeg må kjøre på jobb. Så jeg får bare ønske alle sammen en herlig fredag og kos dere masse. Her i Haugesund skinner solen og det er virkelig en fin start på helgen.... for noen .... ikke for meg.... helgen min starter ikke før i morgen rundt 20:30 :p

Vi blogges!
 

Dagen jeg har ventet på...

 • 02.03.2016 - 17:20

snails in love
Licensed from: balasoiu / yayimages.com #blogg #familie #glede #kos #hygge #ekteskap #jobb #barn #liv #samliv

 

Etter jeg satt barnevakt for Bella har jeg kjørt rett på jobb. Jeg hadde en liten vakt på tre timer som jeg fikk fullt opp avdelingen min, og bestilt varer til fredag. Nå er jeg kommet hjem og satte i gang med middagen. Huset vasket jeg i går kveld så det slipper jeg nå. Klesvasken er ferdig tørket og satt på plass. Gu jeg er skikkelig husmor eller? Masse poeng til meg :) 

Menyen i dag blir fersk skrei med kokt potet og bacon. Dette er middag som jeg bare elsker!!! Skreien som Rema 1000 har er desidert det beste jeg har smakt. Ikke fordi jeg jobber på Rema at jeg syns det.... er det godt så sier jeg det er godt. Og dette er noe Thea og Jonas også spiser så da er det kjekt å lage det. 

Men det viktigste i dag er ikke alt det jeg har skrevet. Det som er viktig i dag er at om under 1 time kommer mannen inn døren her!! OG det er noe jeg gleder meg virkelig til :) To uker er allerede gått og nå kommer han hjem til oss for 4 uker. Det er alltid godt å ha han hjemme igjen..... Alt er mye bedre når en er to hihi så nå er jeg SÅÅÅÅ GLAAAD :)

 

 


 

JEG ER BLITT TANTE IGJEN!

 • 01.03.2016 - 21:15


Åhhh nå gleder jeg meg virkelig til i morgen altså! Hvis du vil vite hva jeg gleder meg til kan dere klikke på selve bildet under her.
#blogg #husdyr #hund #valp #blandingshund #kos #familiemedlem #glede #nusselig #barnevakt
 

Jeg er nemlig blitt "tante" til denne lille skjønnheten, Bella. Hun er blanding av Bishon Frise og Havanees (skrev jeg det rett eller?). Og jeg som ønsker meg sykt hund...... jaja jeg får skjemme henne bort i noen år før jeg får min egen valp hihi Dette er Bella som sagt, hun er storesøsteren min sin nye familiemedlem. De fikk henne i går og siden hun ikke kan være alene hjemme skal jeg bort og sitte valpevakt. Siden søsters familie skal på jobb og skole og jeg har fri i morgen. Da får jeg hilst på Bella for første gang, og det gleder jeg meg veldig til. Vil du se mer av henne kan du titte innom støresøsteren min sin blogg: handmadebyme.blogg.no

I morgen kommer det blogginnlegg mens jeg er hjemme hos henne <3

LITEN INNBLIKK I TUREN I FJOR

 • 01.03.2016 - 17:00

Bildedryss fra Vietnam turen vår i 2015. Bildene er ikke i superkvalitet pga. det ble tatt mye bilder med min daværende iphone 6. Men jeg ønsker å vise dere random bilder fra de ukene vi var i Vietnam i fjor. Dette er fine minner og jeg savner virkelig å være der. Og planen er å reise hjem der i 2017 <3 

Da vi var der reiste vi mye rundt med disse "Honda" som vi kalte det. På norsk blir det mer reiste rundt på moped "piratsjåfører". Jeg brukte aldri ukjente piratsjåfører da, familien har egne folk som de kjenner godt som kom og hentet oss. De kjørte oss der vi ville for litt penger..... av og til booker jeg dem for flere timer der de er med meg hele veien. Kjører meg overalt der jeg skal osv. og jeg betaler dem kanskje rundt 5-60 NOK, da har de vært og kjørt meg mye i løpet av de 4 timene. Ved kortere strekning som kanskje tar 5-10 minutter på moped får de rundt 10 NOK. 50 NOK er vanvittig mye penger for dem. For oss er det ingenting. Ungene hadde sin egen sjåfør og de elsker å kjøre moped.


Slike trenings tskjorter som dere ser på bildene er av god kvalitet stoff. Dette er slike tskjorter som koster fra 400 kr og oppover i Norge. Etter jeg prutet med selgeren fikk jeg de for rundt 40 kr. pr. stk. Merk at tskjortene ikke er fake, dette er det som kalles 3. sortering. Det som frabrikken ikke godkjenner arbeidet, ikke er fint nok til eksportering blir solgt til markeder. Men du kan ikke se det er noe feilsydd eller mangler en gang. Boxer shortesene er ikke ekte Calvin Klein hihi men supersoft stoff og drit billig.

Dette er onkelen min på far sin side sin moped. Når vi var på besøk hos farfar (de bor i samme hus som farfar) ville ungene kun sitte på med onkel. Bilde nedenfor er onkel og tante med sønnen sin og min farfar. Jeg tok dem med ut og spiste og spanderte hele middagen :)


Shoppingsenter er det flust av i Ho Chi Minh City. Enten tok vi moped rundt eller taxi. Men når det ikke plaskregna så gikk vi litt tur i gatene i nærheten. 


Dette bildet syns jeg er bare så kule..... gjengen som skal ut på senter..... vi er såpass mange at vi må ha flere sjåfører. Vi måtte ha totalt 4 mopeder for å kjøre familien vår på 5 stk. Thea og Jonas har lov å være på en moped med en voksen. Mens alle voksne er det bare lov å kjøre to voksne på mopeden. #blogg #minner #sommer #ferie #reise #vietnam #familie #slekt #glade #kos #barn #utflukt #opplevelse #kino #shopping #moped #taxi 

JEG PRØVDE DESPERAT Å HOLDE MEG OPPE

 • 01.03.2016 - 12:00

I fjor sommer kjøpte jeg meg Go Pro Hero 3 kamera som ble med til Vietnam. Jeg kjøpte den fordi jeg ville ha et action kamera som jeg kunne bruke under vann. Det var ganske morsomt å utforske kameraet under vann, spesielt å filme når vi springer og hopper uti. Ikke jeg hopper uti da .... men jentungen hehe jeg hopper aldri uti om det så er basseng. Jeg setter meg på kanten og sklir ned i bassenget haha

Men her fikk de meg under vann.... jeg hater å få vann i ansiktet og over hodet. Men jeg var på det grunne og hadde med meg Thea. Mannen min var alltid i nærheten for han vet jeg ikke er trygg når det gjelder vann. Jeg syns det var drit vanskelig å dukke under. Jeg fatter det bare ikke hvordan det går an å holde seg under vann! Jeg bruker svømmebriller og jeg holder pusten. Og dukker eller synke meg selv ned..... jeg prøvde alt jeg kunne for å holde meg under vann. Thea prøvde å holde meg under vann hun også, men kroppen min gikk bare opp igjen til overflaten. 

Thea svømte glatt under vann lenge med snorkelmasken og svømmeføtter. Hun så ut som den havfruen under vann, mens jeg kavde meg ihjel å holde meg under vann. Jeg skulle jo filme og ta bilder med Go Proen, men eneste jeg klarte var disse bildene kakaka Der dere ser at jeg faktisk ikke er noe særlig langt under vannet og på bildene så er jeg på vei til å flyte opp igjen. Ungen spøkte og sa: "Mamma, det er nok sikkert pga. silikonpuppene dine som er flytevest, derfor du ikke klarer å være under vann." Jeg holdt på å av latter!!! 

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO

DCIM\100GOPRO
#blogg #sommer #bade #reise #ferie #basseng #dykke #flytevest #dykkemaske #snorkel #vietnam #phuquoc #hotell #tryggivann
 

GRANDIS I HELE HUSET

 • 29.02.2016 - 22:15

Siste skuddårsdag snart over og jeg har hatt en trivelig arbeidsdag med kjekke kollegaer. Ingenting er bedre å ha en jobb en liker og trives i. For meg er trivsel på jobb veldig viktig for at jeg skal syns det er en glede å gå på jobb. Det hadde vært pyton å gå på jobb hvis en hadde mistrivs! 

Etter jeg kom hjem fra jobb i kveld har jeg ryddet litt på kjøkkenet. Ungene har stekt seg Grandis til middag selv, og det luktet Grandis i hele huset. Tror de hadde den nye Grandis som jeg ikke har smakt enda, har bare kjent hvor mye den lukter HAHA Jeg liker ikke Grandis for å være ærlig med dere..... jeg syns det ikke er mat..... men ungene liker den. Og lettvint for dem å steke en pizza selv når jeg ikke er hjemme. 

Jeg lagde heller litt salat og spiste mer av foccacia brødet som jeg hadde et innlegg om i helgen. Du kan lese om det i dette innlegget HER, der finner du også oppskriften på denne herlige brødet.


#bacon #salat #dressing #mais #blogg #kveldsmat #sunt #foccacia #baking #jobb #trivsel #glede #kollega #mat

 

Trodde dere han forlot meg?

 • 21.02.2016 - 18:00


#blogg #ektemann #love #kjærlighet #ekteskap #familieliv #tanker #evig #takknemlig #lesere

"IKKE RART HAN FORLOT MEG......"

Ukens mest leste innlegg :)

Blogginnlegget der tok virkelig kaken på antall lesere denne uken. Jeg slo min bloggrekord med hele 610 lesere etter jeg skrev det innlegget på onsdag. Jeg ble bare så overveldet over så mange som klikket seg inn på akkurat den. Og dere trodde sikkert at det var en livskrise jeg hadde havnet i, men neida han har ikke forlatt meg. Han er den snilleste mannen på jord, og han hadde aldri i livet forlatt meg..... han forlater meg kun i 2 uker.

Hvorfor jeg er så sikker på det? Det er fordi jeg vet hvor mye han elsker meg, og hvor mye vi to har gått gjennom i disse årene. Alt det har gjort oss sterkere sammen - så uansett om jeg enkelte ganger oppfører meg som den j.... dritt kjerringen som jeg skrev om i innlegget - vil han aldri forlate meg. Jeg vet jeg kan være vrang å ha med å gjøre, jeg kan være pisse sur, avvisende, humørsjuk, "ikke plag meg" humør, ikke vil kose ikke vil kysse - bla. bla. bla. Men uansett hvordan jeg er så aksepterer du meg slik jeg er, for jeg er bare den jeg er - det vet du. Derfor setter jeg også utrolig pris for at du er så tålmodig og sterk som du er. Og jeg er så glad for at du er mannen i mitt liv - mannen jeg skal dele resten av mitt liv med. Vi skal være sammen i godt og vondt - til den dagen vi blir grå og gamle. Uansett hvor mye negative eller positive ting som skjer - er det oss to - No Matter What <3

Og til alle dere der ute som har lest innlegget og leser bloggen min:

Tusen tusen takk for at dere har tatt dere tid til å besøke bloggen min. Det er dere som gir meg motivasjon til å ha denne bloggen. Hadde det ikke vært for dere lesere hadde jeg ikke fortsatt med blogg. Jeg setter vanvittig pris på alle de fine kommentarene dere legger igjen til meg. Om du bare leser uten å kommentere går også fint. Jeg får opp lesertall på hver innlegg og når tallet stiger for hver time, hver dag - da vet jeg at det er lesere som titter innom bloggen min. Blogging har gitt meg mye glede og jeg har blitt kjent med flere andre bloggere. Fantastiske bloggvenner :) 

At blogging er blitt en del av hverdagen min er ikke noe tvil om. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy - det skal ingen få ta fra meg. Blogging gjør jeg fordi det er kjekt å ha noe å gjøre på i fritiden. Det har aldri gått utover min faste jobb eller gått utover noen rundt meg. Men nok en gang tusen takk :)  

EN HYLLEST TIL MIN MAMMA <3

 • 14.02.2016 - 15:00

"MORSDAGEN"

For 34 år siden kom jeg til verden, den 4. juni 1981.

Du har vært og støttet meg gjennom hele mitt liv. Du er den beste Mamma jeg noensinne kunne fått. Vi har hatt våre krangler og uenigheter gjennom oppveksten. Men hvem har ikke det? Det er noe spesielt med mødre og døtre, ikke sant? Jeg er utrolig glad at du er min Mamma - uansett hva enn jeg har gjort galt i mitt liv - er du der for meg. Båndet mellom mor og sitt barn - det er noe bare en mor kan forstå. Det er noe helt UNIKT ♥

Du er fantastisk flotte Mor, du holder deg godt, du er flink med familien din, husarbeid, jobb, sy, barnebarn osv. osv. Du har stått på fra den dagen du kom til Norge sammen med meg og storesøster. Du har gitt veldig mye av deg til oss. Jeg er utrolig glad og takknemlig for at akkurat du er min Mor.

Og jeg håper og ønsker at du for alltid vil være ved min side, for det vet jeg at jeg vil være - fordi du er min Mamma ♥ 


#blogg #morsdag #hyllest #mamma #datter #følelser #tanker #mor #familie #oppvekst #barn 

BURSDAGSBARNET

 • 13.02.2016 - 09:00

Hyllest til min kjære som fyller 49 år i dag :)

I følge Jonas så har han konkludert at pappaen fyller 50 ikke 49. Så han går rundt her hjemme og minner oss på at pappa blir 50 juhuhuuuu kommet midtveis i livet. HAHA

Må nesten bare le av guttebassen som syns det er såååå gøy å terge faren sin om dagen.

#blogg #foto #bursdag #kjære #gratulerer #februar #hyllest #familie #glede #lykke

GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN TIL MIN KJEKKE MANN 

 

"Eg ser kem eg gjør det med!!"

 • 12.02.2016 - 08:30

De fleste fikk vel med seg hva jeg fikk av gubben tidligere i uken? Hvis ikke kan du lese det HER

Jeg har hatt den nå i flere dager og lovet å fortelle hvordan det gikk. Denne lille fancy rosa hodelykten passet godt rund hode. Den har en reim som lå behagelig inntil hode og klemte ikke noen plass når jeg lå med hodet på puten. Lyset kunne stilles i tre styrker: kraftig, svakere og blinkende. I blinkende modus var nok ikke idealt i bruke innendørs. Kraftig var for sterk lys og en ble blendet istedenfor. Svak styrke var nok det som var mest behagelige å ha for å lese på sengen.

Som sagt lå jeg da i sengen og leste med hodelykten på. Det fungerte kjempebra - godt lys og jeg klarte å lese uten problemer. Men.... Jeg følte jeg plaget gubben med at det var litt lys på min side. Han sa ingenting da, men jeg følte jeg forstyrret søvnen hans for det om. Han hadde ikke sovnet heller den kvelden jeg testet lykten. Det endte opp at jeg la fra meg boken, og hodelykten ble brukt til noe annet. Ha ha ha jeg skal ikke gå i detaljer, men kommentaren jeg fikk av gubben var: "nå ser eg ka eg holde på med - og me kem!!!"

Dette var dagens litt mer morsom innlegg enn syteinnlegget i går ;) Og jeg må tilføye at hodelykten er gjemt i skuffen nå, slik at gubben ikke skal finne på mer fanterskap med lykten. 

#blogg #hodelykt #lys #bok #kosestund #hyrdestund #lesing #morro #kjærlighet #par #samliv

SE HVA HUN SVARTE :)

 • 08.02.2016 - 19:00

Da er tiden inne for å avsløre til dere hva Thea har svart på etter spørsmålsrunden jeg hadde for litt siden. Hun har tatt ut de hun kan svare på og skrevet til meg. Helt henne selv og ærligt svart etter hennes tanker og meninger. Så kos dere med innlegget, for det gjorde jeg da jeg leste spørsmål og svarene hennes :D

Hva er dine positive sider?
- Den ene positive siden min er at jeg er morsom på min måte

Hva er dine negative sider?
- Den ene negative siden min er at jeg spiser all maten i huset.

Hva er din yndlingsfarge?
- Min yndlingsfarge er svart og hvit.

Hvor i verden ville du hatt reist om du måtte velge et reisemål?
- Jeg ville hatt reist mange plasser men jeg vet ikke helt hvilken som er min topp nummer en. Jeg vil reise på en plass der jeg kan gjøre masse forskjellige ting (aktiviteter), for eksempel skydiving, svømme med griser (Bahamas) og det siste jeg vil gjør er og vær med på et colour run.

Hva er din favorittmat?
- Min favorittmat er kartoffel (potet).

Syns du at det er flaut at moren din blogger?
- Nei.

Har du lyst på egen blogg?
- Nei.

Hva ønsker du å bli når du blir stor?
- Jeg vil blir arkeolog, delfin trener, en som tester ut sminkeprodukter før de selges ut i kosmetikk butikkene og jeg vil bli en designer, men det jeg vil bli mest når jeg blir stor er å jobbe på et akvarium der jeg kan være med pattedyr.

Hvordan kan du beskrive deg selv?
- En katteelsker.

Liker du dyr?
- Ja jeg liker dyr.

Hvem i familien liker du best?
- Katten.

Hva er favoritt faget ditt? Og hva liker du minst?
- Favoritt faget mitt er valgfag. Og det jeg liker minst er naturfag.

Har du lyst på hund slik som moren din?
- Ja men jeg vil også ha katt. Hvis jeg måtte hatt valgt mellom katt og hund så hadde jeg ikke valgt noen av de for jeg vil heller hatt en hamster eller en gris.

Hva synes du er fordelen med og være ungdom?
- Du kan leve livet.

Hva tenker du er det beste med og være voksen?
- Det vet jeg faktis ikke. Jeg tenker heller på hva som er det beste med og vær ungdom nå enn hva som er det beste med og vær voksen ha-ha.

#blogg #barn #spørsmål #svar #familie #hund #katt #voksen #mamma

BILDEDRYSS FRA FEIRINGEN

 • 07.02.2016 - 17:30

Mamma har vært utrolig flink og laget så masse god mat. Før maten kan spises må det ligge på bordet, dekket på med alle de forskjellige rettene. Tenner så røkelse og ber. Da ber vi til Buddha, til vår avdøde, vi ber om lykke, helse og alt godt skal komme i det nye året. Vi tenner så røkelse ved alter og ved bordet.

Når røkelsen er ferdig brent og alle har fått stått foran og bedd, kan vi sette oss og spise og kose oss. Hvert år kommer nyttåret til forskjellige tider, pga. de følger månen. Jeg kan vel si at jeg er heldig som får oppleve den vanlige nyttårsfeiringen vi har her i Norge. Og så får jeg bevare min nyttårsfeiring med den tradisjonen vi har som vietnameser.


#blogg #nyttår #tradisjon #feiring #nasjonaldrakt #offer #rituale #familie #glede #kos #søndag

STILL THEA SPØRSMÅL :)

 • 03.02.2016 - 14:00

Nå har dere sjansen til å bli bedre kjent med datteren min. Dette er noe hun ønsket selv for hun har lyst at jeg skal ha et blogginnlegg om henne. Og hva er bedre enn at dere lesere kan få spørre henne om ting.

Still henne spørsmål i kommentarfeltet da vel ;)

Øynene klistret til mobiltelefonen!

 • 31.01.2016 - 16:00

Dypt konsentrert. Har ikke tid å posere for moren sin en gang haha 

Skulle ha et innlegg her som hun ville vise frisyren sin og antrekket, men ting som skjer på mobilen er visst mer interessant :)

 #blogg #telefon #barn #kos #hjemme #søndag 

Bli med på min giveaways også :) 

For mer info klikk deg inn 

HER :)"Day 5 of 31 - Noe jeg savner"

 • 05.01.2016 - 12:15

Til juli 2016 har jeg bodd akkurat 32 år i Norge. Alt jeg har og vet er her i Norge, Haugesund. Jeg har fått spørsmål tidligere om jeg husker noe fra tiden jeg bodde i Vietnam. Svaret er "Nei." Jeg husker absolutt ingenting om de tre årene jeg bodde i der. Absolutt ingen minner. Eneste jeg vet er hva jeg har fått hørt av foreldrene mine.

Jeg har vært i Vietnam i 1993, 2004, 2007, 2012 og 2015, altså 5 ganger har jeg vært på ferie der. Og jeg har opplevd masse hver gang jeg har reist hjem. Ja, jeg sier hjem fordi Vietnam er også mitt hjem selvom Norge er der jeg har bodd hele mitt liv. Jeg vil nok si at jeg jeg har to hjemland. Begge land er like mye nært for meg. Her hjemme i Haugesund har jeg min kjernefamilie og venner, mens i Vietnam har jeg hele min nærmeste familie og slekt. Hver gang jeg er der får jeg skikkelig vietnamesisk feeling i meg. Jeg får brukt språket utrolig mye og jeg er så glad for at jeg kan morsmålet mitt. Tenk hvor fælt det hadde vært om jeg var der i 5 uker og ikke kunne kommunisere med dem. Det blir noe helt annet når du kan språket, du kommer på en måte mye nærmere familien din når begge forstår hverandre.

Om jeg savner dem?

JA! noe jeg savner så er det familien min i Vietnam. Jeg får ikke sett dem ofte og savnet etter å få være med dem er stor. For jeg har enda en farfar og en mormor, jeg har mange onkler og tanter og en haug med søskenbarn. Jeg savner dem vanvittig mye! Jeg er også så glad for at alt er blitt så moderne nå, da tenker jeg på at sosiale medier finnes. Facebook, skype, viber osv. osv. vi får kontakt via internett. Før i tiden hadde ikke de i Vietnam bredbånd en gang, de hadde ikke mobil eller nettbrett. All kontakt vi hadde med dem var fra analog telefonlinje. Vi måtte kjøpe sånne telefonkort for å ringe til utlandet, for det var svindyr ringetakst fra Norge til Vietnam. Men nå er det noe helt annet. De har fått bra bredbånd, de har datamaskiner, de har mobiler og nettbrett. Facebook blir flittig brukt hos meg som resten av familien her hjemme og i Vietnam. Jeg føler at Facebook holder oss sammen. Det er der vi poster opp bilder eller skriver til hverandre. At jeg har en blogg nå stopper ikke dem for å klikke inn på mine delte innlegg. Selvom de ikke skjønner et ord av det jeg skriver, ser de på bilder. 

At jeg savner dem er ikke noe jeg kan for, de er min familie - det er der jeg kommer fra. Det er det jeg har mitt opphav fra - en skal huske hvor en stammer fra uansett om en er født der eller i Norge. Og jeg tror dere forstår meg når jeg sier jeg ønsker alltid å reise til Vietnam. Hadde jeg hatt muligheten når det gjelder jobb og økonomi, ville jeg reist til Vietnam hvert år. Men det er ikke alltid lett å bare si at jeg vil reise til Vietnam. Når en har skolebarn og en mann som jobber 2 på 4 av, og jeg har også en jobb selv, er det ikke bare bare å si at jeg vil reise fem uker til Vietnam. Noen sier det er nok å reise noen uker, men pga. savnet og avstanden så ønsker jeg å reise i minst 5 uker. Det er min mening da, ikke sikkert andre syns det er greit med så mange uker, men for meg er det det.

Bilder fra Vietnam turen sommer 2015.
Min kjæreste mormor :)

Vi er ikke vietnameser uten karaoke kveld :p

Min tante og onkel (mor side)

 Min søskenbarn, Kenny.

Min kjære farfar og søskenbarnet mitt.

#blogg #familie #familieglede #utflukt #reise #hjemland #tanker #følelser

"Ved veis ende....."

 • 31.12.2015 - 08:00

Tiden går og vi er nå snart ved veis ende av 2015. 2015 har gitt meg utrolig mye både på godt og vondt, men nå er tiden inne til å si farvel med den. Uansett hva som har skjedd dette året vil være gode minner jeg vil ha liggende i minne. Jeg vil ha alt jeg har opplevd og erfart som er bra, tas videre inn i 2016. Det som ikke er bra eller trenger å forbedres, skal jeg ta til etterretning og gjøre det bedre i det nye året.

En ting jeg har lært meg gjennom året er at jeg er utrolig heldig som har gode mennesker rundt meg. Jeg har familie og venner som bryr seg om meg og vi bryr oss om hverandre. Det trenger ikke være en stor familie eller en haug med venner. Jeg har det godt og de jeg er glad i har det også bra. 

Å se at alle koser seg, og trives sammen gjør meg utrolig glad. 2015 er akkurat et slik år. Mye familiekos og glede. Når jeg ser mine barn har det bra med besteforeldre, tanter og onkler eller søskenbarn, varmer det meg så mye. Jeg har alltid vært opptatt av at de skal få mest mulig kontakt med familien sin. De skal vite at de har familie og slekt. Det er grusomt å leve og vokse opp uten å ha noen. Å vokse opp uten å vite at du eksempel har noen nærme familie må være helt forferdelig. Jeg syns virkelig synd på de som vokser opp som ikke har noe familie eller kontakt, spesielt barn, av uansett grunn.

Jeg ser nå fram til et nytt og spennende år, og håper den vil bli like bra som 2015. Om det blir bra eller ikke har mye å si på en selv hvordan du vil det skal bli. Ingen kan spå fremtiden, men du kan forme og gjør det til hvordan du ønsker. Det viktigste er at jeg skal gå inn i 2016 sammen med dem jeg elsker mest over alt. Vi skal starte et nytt kapittel i livet våres sammen, som det sies: på godt og vondt :)

Jeg vil takke alle for det gamle og ønske alle sammen en riktig godt nytt år. #blogg #barn #familie #nyttår #glede #håp #kjærlighet #familiehygge #desember


"Nå stikker jeg av"

 • 27.12.2015 - 17:15


#blogg #søndag #storesøster #desember #middag #jul #3juledag

Nei, nå stikker jeg med gubben og ungene bort til storesøster!!!

Magen er klar for ekte vietnamesisk nudlerett, og det gleder jeg meg sykt til :)

Stikker innom her for å si god kveld til alle mine følgere, lesere osv. osv. 

See Ya :-)

Oppdatering: her er maten vi fikk ;)"Du er så varm, pappa"

 • 27.12.2015 - 15:00

#familiekos #barn #juleglede #jul #2juledag #blogg #familieglede #desember

3. juledag.....

Nå har jeg vært en tur på jobb og ordnet til store romjulsrushet. Resten av kvelden skal jeg nå bare slappe av hjemme, så en tur til storesøster i kveld for å spise middag. Det er en herlig følelse å bare sitte slik og daffe sammen. Slappe helt av og ikke bevege meg en plass he he 


"Du er så varm pappa"

Det har guttebassen sagt i mange dager nå. Han kommer alltid bort til pappan sin og sier det hver gang.

"Jeg er så glad"

 • 26.12.2015 - 22:35

Fra venstre: Van (søskenbarn) Tina (storesøster) Ngoc (tante) meg og Phuong (søskenbarn)

Ngu Long Cong Chua from Haugesund

Det er lenge, lenge siden vi har hatt besøk av nesten alle i familien hjemme hos oss. Vi hadde en kjempekoselig kveld med helt vanlige retter som Bali kyllinggryte, meksikansk gryterett og lasagne. Jeg tenkte at alle er sikkert litt lei av julemat så da kunne de få litt lettere og enklere mat i dag.

En ting vi alltid har likt i vår familie er å ta bilder .... som dere sikkert ser hehe.... Jeg syns det er så kjekt å kunne ta bilde ved slike sammenkomster. Fordi det er ikke ofte vi har sjans å ta bilder sammen..... er som regel kun ved spesielle anledninger. Og da må jeg bevare disse fine minnene med bilder :)

Kjekke mannfolkene våres :)

Fra venstre foran: Thomas og Kenneth (nevøene mine) Vivian (niese) og Jonas

Fra venstre bak: Benny og Kenny (tremenninger) Lillian (niese) Kevin (nevø) og Thea

En ting som er forferdelig vanskelig er bilde av barn! Vi prøvde frebrilsk å få til et skikkelig gruppebilde av alle søskenbarn og tremenninger. OG jeg skal LOVE dere at det er absolutt ikke noe lett jobb. Vi mødre svettet som om vi hadde løpt maraton bare for å kunne knipse noen bilder av våre barn. 5 voksne damer for å organisere alle barna fra 18 årsalderen og nedover.  Til slutt klarte jeg å velge ut et bilde som jeg syns ble finest av alle ungene!

Men nok en juledag er snart over og jeg må si jeg har hatt en veldig fin jul med mine nærmeste familie/ slekt. Jeg er evig takknemlig for hva jeg har rundt meg, og jeg setter utrolig pris på alle og enhver i min familie. Om det er mange eller ikke, eller om vi sees eller omgås mye eller lite, er det viktigste for meg at alle er her og at alle er snille med hverandre. Jeg vil takke alle i familien for en koselig avslutning på julen 2015.

Og jeg gjentar meg..... vi liker å ta bilder :p hehe


#blogg #familieglede #familiekos #julen #2juledag #desember #lørdag #barn #juleglede #middag #julekos #besøk 

"Min lille koseklump"

 • 22.12.2015 - 20:15

TIGERGUTTEN MIN

Guttebassen min har forvandlet seg til lille Tigergutt i kveld :)

Vi har vært en tur på Amanda senteret og på Cubus kom vi over denne skjønne kosedressen. Jeg syns den var så søt og han hadde så lyst på den. Siden han har hatt feber nå i fire dager, og endelig i kveld blitt feberfri en stund - tenkte jeg han skal få denne kosedressen. Han liker veldig godt å gå med sånne når han er hjemme - min lille koseklump.

#blogg #tigergutt #barn #familiekos #cubus #amandasenter #smultringer #snartjul #mammasgutt #kos

Ute står smultring bilen og jeg måtte jo kjøpe noe med hjem til gubben også. Siden han er så snill og kjøre oss opp og henter oss. Smultringer er det beste han kan få, personlig liker jeg ikke smultringer så supergodt. Fordi det er veldig mye olje/ fett i smultringer. Men, men snart jul så da har vi lov å kose oss med god mat ;)

"Feels Like A Kid Again"

 • 13.12.2015 - 18:00

J U L E B Y E N

HAUGESUND


Liten pause i julebyen med levende bål :) 

#julebyenhaugesund #blogg #snartjul #julemarked #familiekos
Jeg føler meg som ei unge på julebyen i dag :) Det var akkurat passe med folk da vi var der i ettermiddag. Jeg liker ikke når det blir for masse folk, men når det er slik som i dag - helt perfekt. Jeg fikk ikke kjøpt noe enn snop på pinne og cakepops. Gubben sier jeg er akkurat som småunger hi hi hi

Masse fine boder med mye håndlaget produkter og lokale varer. Det var en koselig tur i sentrum hvertfall selvom det var kaldt. Det var godt at jeg fikk med meg årets juleby pga. dette er siste dag å få med seg julebyen. Jeg hadde lyst på gløgg krusen men de har ikke laget Julebyen krus for 2015. Så da ble det bare gløgg i pappkrus :)

"Førjulstiden"

 • 12.12.2015 - 18:45

er vi samlet hos foreldrene mine for julemiddag. Siden de reiser vekk før jul har vi julemiddag denne lørdagen. Vi har samlet alle både søsken og søskenbarn med familiene. Jeg er så mett nå etter masse pinnekjøtt med tilbehør. Så nå slapper jeg bare av med dessert og preiker med familien.

Hun dere ser på fanget mitt er storesøsteren min, Tina.

Min skjønne nevø, Kenneth.

Meg og Vivian som er tremenning til ungene mine.#blogg #julebord #familie #lørdag

"God og trygg følelse"

 • 11.12.2015 - 08:15

*Gjesp* er det morgen og fredag allerede? Jeg fatter ikke hvor tiden blir av i det siste. Tiden bare forsvinner før du får sjans å summe deg over alt som har skjedd. Og i disse travle og hektiske juletider føler jeg hvertfall at jeg ikke har kontroll over dagene.

Men en ting jeg har klart å beholde er roen rundt disse juleforberedelser. Jeg har tatt det rolig i år fordi jeg vet det vil bli hektisk siste uken før jul. Spesielt på jobb vil det bli mye stress den siste uken. Folk skal da handle inn til jul og med alle stengte dager i julen vil det bli ekstra kaos. Men jeg er forberedt for å ta et ekstra tak og står på for alle som kommer og handler :)

I dag har jeg mellomvakt som betyr jeg egentlig kan ligge frampå. Men allerede før jeg blir vekket av bilene utforbi hører jeg grynting fra gubben. Han er i nordsjø modus enda det vil si legge seg kl. 22 og våken før fuglene fiser! Uansett hvor stille han prøve å være så våkner jeg for det. Og med gang han hører bevegelse fra meg da smyger han seg bort og legger seg inntil meg. Det er en god og trygg følelser når han holder rundt meg og kysser meg god morgen. Og det er så godt å ha han hjemme igjen, alt er så lettere når en er to.

Nå står kiropraktor time på timeplanen før jobb idag. Ble anbefalt av sjefen å gå til kiropraktor for å få hjelp med ryggen. Jeg jar aldri vært hos en kiropraktor før så jeg er spent på om jeg lever etter timen. Jeg har bare hørt at kiropraktorer "knekker" deg på plass, noe som høres vondt ut he he. Men jeg må prøve det jeg kan for å fikse opp i ryggen. Jeg har hvertfall ikke tid å jobbe på halvmaskin midt i julestria ;)

"Bilde sier mer enn tusen ord"

 • 10.12.2015 - 12:00

"Life is not measured by the number of breaths we take,

but by the number of moments that take our breath away."

Unknown

#blogg #mammahverdag #minsønn #antrekk #photoshoot

HUSK MUMMITROLL GIVEAWAYS MIN 

DELTA VED Å KLIKKE HER

 

"På Vrangå!!"

 • 08.12.2015 - 19:30

Atter nok en arbeidsdag er over og jeg kommer hjem til mine to som venter på mammaen sin. Første jeg gjorde var å hive med på ryddingen. Det er ikke uryddig altså, men det er enkelte ting som må gjøres i kveld. Vaska huset og vaska noen maskiner med diverse tøy osv. All søpla som finnes må samles og kastes ut i dunken. Jeg er så glad jeg meldte meg på HIM sin sms varsling når de kommer og henter restavfall og papiravfallet. Jeg har bommet et par ganger på papiravfallet at jeg ikke tør flere ganger å glemme den. Papir hentes bare hver 4 uke, og mister jeg en tømming så kan dere tenke dere hvordan det hoper seg opp.

Jeg styrte på med husarbeid rett etter jobb og fikk med meg guttebassen. Han var så flink som hjalp meg å skifte på sengene og han hadde også ryddet rommet sitt. Slik at jeg kunne komme med moppen og vaske golvet. Han er faktisk ganske flink og hjelper alltid til uten å protestere når jeg ber han om noe. 

Da jeg var ferdig ble jeg så sliten og klokken ble så mye at jeg bare hev en Grandis inn i ovnen. Enkelt og lettvint! Jeg orket rett og slett ikke stå og lage noe hjemmelaget middag i dag. Jeg hadde klar råvarer til å kunne lage noe middag, men jeg orket ikke. Mens pizzaen står i ovnen fikk jeg hentet posten som inneholdt en hel bunke med reklame. Reklamen gikk rett i papiravfallsdunken! 

Endelig piper stekeovnen - middag ferdig roper jeg til ungene. Vi sitter og spiser rundt bordet sammen, og plutselig så blir jeg oppmerksom på guttebassen. "KAA huleste??? Du har jo genser på vrangå!!" utbryter jeg til ham. Seriøst!! Har du gått slik i hele dag spurte jeg han. Han bare lo og gliste fra øre til øre at ja det hadde han. Jeg bare tenkte "Oh my god.... shit - ka søren!" At ingen har kommentert han i dag om det en gang er jo bare helt utrolig ha ha. Må nesten le meg ihjel av han..... greit han er 9 år gammel men jeg trodde at han ihvertfall kunne ta på seg en genser rett vei. Men neida, tydeligvis ikke! Han har gått slik på skolen uten at noen har kommentert eller gitt han beskjed at genseren er feil vei. Jeg tenkte for meg selv godt skolen varte kun til kl. 12:15 i dag HOHOHOHOO


#blogg #tirsdag #middag #barn #mammahverdag 


 

"Bare en dag igjen"

 • 06.12.2015 - 08:15

God morgen alle sammen :)

Jeg regner med de fleste enda ligger og sover, men jeg er allerede oppe for å gjøre meg klar. Gjøre meg klar for å kjøre Jonas til Kopervik. I morgen skal han gradere seg på karaten det betyr han skal få ny farge på belte. Men han må kunne pensumet og vise at han kan og forstår.

Jeg syns det er knallbra av trenerene som stiller opp for barna med ekstra graderingstrening idag. Selvom kl. 9 er tidlig en søndag ;) men vi tar imot all hjelp før gradering vi. Så snart må vi kjøre ut der og han skal trene til kl. 11. Jeg får pakke med meg kamera og alt så har jeg noe å gjøre på mens han trener.

Ønsker alle sammen en fin søndagsmorgen :)#godmorgen #søndag #blogg #adventsdag

 

"Alias"

 • 05.12.2015 - 23:15

Nå har vi hatt en veldig koselig kveld med god middag og godt selskap. Vi har til og med spilt inn en liten video mens vi prøvde ut brettspillet, Alias. Denne er den originale spillet som er nok litt vanskelig for de minste ungene. Så jeg tenker jeg kanskje skal skaffe meg Alias Junior som er lettere for de yngste. 

Men her er første video jeg noensinne har spilt inn med kameraet mitt. Og jeg har ikke redigert noen ting i videoen - så dette er helt naturlig video av oss som har det kjekt med brettspill.

Håper dere liker videoen :) 

"En forsmak på Julen....."

 • 05.12.2015 - 14:00

Nå får jeg virkelig julefølelse når jeg dekker på til gjestene som kommer om en stund. Det er alltid så koselig å lage til middag og invitere familie bort. Jeg fant disse juleserviettene på Rema som jeg måtte bare kjøpe. Og så har jeg funnet fram lysene jeg kjøpte på Ikea og pyntet med røde telys. 

Skikkelig koselig altså :)

Menyen i dag blir marinert kalkunbryst med tilbehør som poteter, fersk rosenkål og hjemmelaget saus. Dessert har jeg ikke tenkt på siden det blir en del snacks etterpå. Men nå må jeg nesten sette på ovnen og begynne steke kalkunen så jeg vil bare ønske alle sammen en fin fin lørdag.

#blogg #julestemning #julelys #engler #middag #familiekos 

"Dine, mine og våres barn"

 • 04.12.2015 - 14:15

I slutten av 2001 ble jeg gravid for første gang. Jeg hadde nettop fullført 2 år som læring og bestod fagprøven i omsorgsfaget da jeg fant ut at jeg var gravid. Det var en forferdelig vanskelig tid der jeg måtte ta noe valg i livet.

Jeg var ung. Jeg var i tvil på hva jeg skulle gjøre. Hvordan skal jeg klare dette? Hvordan skal det gå? Usikkerheten og redselen for å gå gjennom svangerskapet. Det var en tøff svangerskapsperiode jeg gikk gjennom. Ofte hadde jeg bare lyst å gi opp og tenkte å gi F. i alt, det er bedre å bare forsvinne for alltid heller. Men så kom fornuften og drog meg tilbake. Den fikk meg til å være sterk og å tenke på dette barnet jeg skulle bære fram. At jeg faktisk har en baby i magen som venter på å få komme til verden. Jeg angret ikke på valget jeg tok. Jeg har fått ei flott datter som jeg er stolt over. 

I 2006 kom Jonas til verden. Alt var mye lettere denne gangen fordi jeg hadde min mann ved min side. Thea fikk to eldre søsken da min mann har to barn fra før. Og nå kom minstemann også. Vi ble da en familie på seks. Vi har alltid vært bevisst på at vi ikke sier vi er stemor, stefar eller stesøsken og halvsøsken. Fordi vi er en familie og det er vi uansett hvordan en eller andre ser på det.

Jeg tror nok at det er mange som har det slik med mine, dine og våres barn. Jeg syns det er da viktig at er du en familie så er det viktig å la alle føle seg som ett, at det ikke er noe forskjellsbehandling blant ungene. At vi vi skal være glade i alle uansett om det er steforeldre eller stesøsken, halv eller hel osv. Alle må prøve å ta hensyn, vise omsorg og ta vare på hverandre. Vi er like glade i alle uansett om det er dine, mine eller våres barn.

Dette bilde ble tatt 24. desember 2013 av meg og barna mine, Thea og Jonas. Dette året var ikke mannen hjemme.

#barn #familie #blogg #mammablogg #svangerskap

"En vanlig hverdags morgen hos oss"

 • 04.12.2015 - 10:15

Oh my FREDAG allerede ...... igjen!!!!

Jeg får ikke sagt det nok - tiden fyker altså. Helt sinnsykt hvor tiden går i disse dager - det føltes jo som jeg hadde fredag for noen dager siden. Men kanskje det er fordi jeg alltid jobber mandag og fredag 12-20, att jeg føler det slik. Eller?

Ja, ja dagen startet med at jeg våknet av Thea som kom opp til Jonas for å vekke ham. Fast morgenrutine på ungene. Klokken 7 kommer Thea stilt og rolig opp og vekker lillebroren sin. Så går hun ned mens han kler seg på rommet, og lager klar matpakke og frokost til begge. De spiser og spiller litt på ipad før de kler seg og går/ sykler til skolen. Slik gjør de to hver eneste skole morgen, og dette har de gjort siden de gikk i 1. klasse. Jeg er veldig stolt av ungene mine som er så flinke til å ordne seg selv.

Så var det min tur til å komme meg opp av sengen og ordne meg. Alltid travelt de få timene før jeg skal på jobb gitt. I dag måtte jeg tidlig opp for å ordne til bilen for å dra opp på Schenker for å hente pakke som gubben har bestilt. Selvfølgelig kommer pakken før han kommer hjem fra nordsjøen! Sånne ting hater jeg å gjør når gubben ikke er hjemme fordi slike ting pleier han å ordne. Men neida pakken kan ikke ligge lagret hos Schenker så Tonemor er nødt å kjøre hente det i dag. 

IKKE GLEM Å KLIKKE DEG INN HER FOR Å VÆRE MED :=)


Takk og lov at vi har en stor bil!!!! Fikk da hjelp av kjekke mannen på Schenker som la alt inn i bilen for meg. Men jeg måtte jo bære inn alt selv da jeg kom hjem .... PUHHH... checked - ferdig med første ting.


Neste på listen - lage klar middag til ungene før jeg skal på jobb. De er flinke å finne seg mat og lage, men avanserte Toro middager får jeg lage. Toro er fantastisk - jeg elsker Toro når jeg trenger bare lage noe enkelt og kjapt som kan stå på benken. Enkelt for ungene å varme opp og spise senere. Checked - middagen til ungene i boks.


Så til det viktigste for denne dagen er å få i meg noe mat da før jobb. Jeg er så heldige som har ei storesøster som elsker å lage mat. Denne Peking suppen har jeg fått av henne, hun har laget den fra bunnen. Hvordan hun lager denne aner jeg ikke - jeg er ikke særlig glad i å lage mat og spesielt ikke slik asiatiske avanserte retter. 

Spiser og blogger litt da før det er helgens innspurt på jobb :)


#hverdag #blogg #middag #skole #barn #familie

 

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no