Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Frustrert

 • 04.01.2017 - 07:58

God morgen kjære bloggvenner <3

Jeg er ganske frustrert i dag på blogg.no. Jeg har bare begynt å blogge igjen her i noen dager, men kjenner frustrasjonen allerede. Hva som har skjedd med bloggen min fra jeg sluttet i fjor (mai) til jeg begynte igjen for en uke siden vet jeg ikke. Alt er bare feil på min side her på blogg.no. Lesertallene på hver innlegg stemmer aldri for hver dag. Eldre dato av total lesertall på innlegg viser i hytt og vær. Jeg blir så frustrert over at alt på min blogg viser helt feil. Tidsinnstilling funksjonen har de endelig nå lagt ut beskjed at de driver å rette opp i. Selvom det har pågått lenge før de endelig gir beskjed.

For det om jeg ikke bryr meg 100 % om å få høyest lesertall er det jo kjekt å se at det faktisk er noen som leser. Jeg ønsker å blogge igjen her for fullt, men bloggplattformen er så lite brukervennlig. Sorry om jeg er negativ men det er fakta at bloggen min oppfører seg helt på tryne. Jeg er avhengig av at bloggen her skal fungerer slik at jeg kan bli værende bare her. Jeg trenger at jeg skal kunne forhåndskrive innlegg som kan automatisk legges ut på tidspunkter jeg ønsker. For jeg har ikke muligheten å poste innlegg jevnt utover hver dag. Huff jeg er bare skikkelig frustrert over hele blogg.no!

Tilbakeblikk på 2016

 • 31.12.2016 - 19:43

Januar 2016
Året startet her på blogg.no der jeg satte i gang en månedschallenge der jeg hadde en oppgave hver dag som jeg postet. Mange turbilder og outfitbilder samt det var faktisk snø og kaldt i januar. 

Februar 2016Ut i denne måneden var det en del utfordringer på gang i livet mitt. Dagene begynte å bli travlere og jobben krevde mer. Men jeg hadde en fin vinterferie uke med ungene. Da var vi i Bergen fra torsdag til lørdag i forbindelse med Jonas var på karatestevne også den helgen. Samt jeg traff for første gang ei medblogger her på blogg.no, Marielle fra bloggen DaddaOgVeien.

Mars 2016Det store i mars var nok at tantungen min, Kevin fylte 18 år samt det var påskeferie. Og jeg fikk den store bursdagsgaven på forskudd fra min kjære mann :) nemlig en splitter ny MacBook Pro Retina 15 tommers skjerm.

April 2016April var det masse bilder av natur og of course myself haha perfekte årstiden for å ta bilder.

Mai 2016Mai måned er jo bunadsmåned med 17 mai feiring 🇳🇴 og jubileum for meg og gubben som giftet oss 24.5.08 ❤️. Mai var også tiden jeg gikk over til Nouw bloggplattformen.

Juni 2016Juni ble jeg virkelig overrasket av Terje & Yvonne med flott blomsteroppsats på selve bursdagen min. Dette var noe som jeg ble helt satt ut da jeg kom hjem fra jobb og finner denne flotte gaven. Det var månedens største høydepunkt i år. Og jeg må ikke glemme å takke alle uansett hvor dere er som har skrevet til meg og hilst på min bursdag ❤️.

Juli 2017Høydepunktet i juli var nok bilturen vi hadde sammen med ungene. Der vi kjørte til østlandet og overnattet i Oslo og Sverige. 

August 2016Min lille engel kom til verden 30 aug. 2002 og i år fylte hun 14 og trådde inn i tenåringstiden. Tenk at hun nå er 14 år gammel ❤️ jeg føler meg eldre og hun fyker forbi meg.

September 2016Høsten er tid for stevner og Jonas har utmerket seg godt i år. Han har vært på flere stevner dette året og vunnet mange av kampene sine.

Oktober 2016Utenom familiebursdager denne måned var jeg og gubben for første gang i London sammen. Turen vi hadde der var virkelig koselig og noe som vi to trengte. Det gjorde godt for oss begge med en tur alene uten unger.

November 2016November har vært en travel måned med klargjøring for julehandel på butikken. I hjemmfronten var jeg opptatt med å strikke og blogge. Ellers hadde også Jonas 10 årsdagen sin denne måned. 

Desember 2016Største høydepunktet for oss i siste måned av 2016 var nok overraskelsen vi fikk på graderingen til Jonas. Han trippelgraderte og gikk rett opp til andre blåe belte, og jeg er mektig imponert av ham. Mye trening og han har brukt utrolig mye tid i hele 2016 på trening og atter trening. Så velfortjent gutten min ❤️.

 

Jeg er fortsatt i live!

 • 06.08.2016 - 12:15Hei alle sammen ☺️

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget her på denne bloggen, og meningen var jo at jeg skulle slutte av helt her. Men jeg må innrømme at jeg savner dere som er her på blogg.no. Og det er grunnen jeg ikke klarer å kvitte meg med denne bloggen. Det er her jeg begynte å blogge først og det er her jeg først ble kjent med nye medbloggere. Jeg kommer ikke til å blogge her fast men jeg skal oppdatere dere litt om hva som har skjedd for dere som ikke leser Nouw bloggen min. Jeg trives der på Nouw men jeg savner klart dere som er her ❤️.

Ukene mine i det siste etter ferien har gått i ett! Det har vært full jobbing og full Pokemon jakt med ungene i fritiden. Jeg har vært med familien min når jeg har frihelger eller fridager. Ungene har jo enda ferie så jeg får mye tid med dem når jeg ikke jobber. Gubben er nå reist på jobb så jeg er alene med dem nå i to uker. Storesøster har ferie og er hjemme så de har fått vært mye med søster på Pokemon jakt med Minien (bilen). Og i dag har de faktisk tatt Minien og kjørt til Stavanger på dagstur sammen. Noe jeg syns er super koselig at de er på biltur igjen - de hadde jo det knallgøy da vi var på bilferie og de kjørte en bil sammen. 

I dag har jeg arbeidshelg så jeg skal straks ordne meg for stengevakt. Når jeg er ferdig i kveld kan jeg ta en liten minihelg til mandag formiddag, da er det jobb igjen. I morgen skal jeg og ungene ta en tur opp og besøke foreldrene mine. Jeg ønsker alle dere en flott lørdag og GOD HELG 😍.

 

Mine beste kjempere

 • 25.07.2016 - 18:00

Dette blir et nerde innlegg så du er advart! hehe 

Pokemon Go herjer enda vilt her i hjemmet. Både jeg og alle ungene har dette på hjernen, og vi er stadig ute og jakter på disse figurene. Målet er jo at vi skal gå opp i level og klare å fange alle de forskjellige typene. Jeg har gått mye også for å jobbe med å klekke 10 km egg. For det er spesielt i disse type eggene en går litt mer sjeldne Pokemons. Jeg har fått noen som jeg viste dere i tidligere blogginnlegg, men i dag har jeg lyst å vise dere noen av mine beste kjempere. 

Jeg har begynt å skjønne hvordan jeg skal trene og bruke dem i kamp på disse Pokegyms. En må trene og fighte med dem for å levle dem opp og få dem sterkere. Og da kan jeg power up dyrene slik at de får høyere CP og vanskeligere for andre å slå ut min Pokemon. Det er sikkert vanskelig å forstå for dem som ikke spiller eller har interesse for slike spill. Men for dere som spiller og har peiling er det nok lettere å forstå. Jeg bryr meg ikke om noen sier det er barnslig, fordi dette er en type spill for alle aldre. Det er egentlig flere voksne enn barn som spiller akkurat dette spillet!


 

Lenge lever galskapen!

 • 23.07.2016 - 12:00

Er det andre her som er like gal som meg når det gjelder det nye Pokemon Go spillet? Jeg vet det er utrolig mange som spiller dette, og jeg må bare nevne det igjen hvor gøyalt dette er. Hver dag som jeg er på jobb går jeg ganske mye der jeg har kanskje rundt 15000 skritt i løpet av dagen. Men etter jeg begynte med Pokemon Go har jeg gått mye mer enn vanlig. Virkelig god trim for meg dette 😂.

I går jobbet jeg 15-23:15 og etter jeg fikk stengt butikken kjørte Pokemon sjåføren min (Gubben) en runde i sentrum - for at jeg skulle få hentet meg pokeballs og fange noen Pokemon da. OG jeg fikk da klekket flere egg som ga stor utbytte i forskjellige gode Pokemon fikk jeg vite. Jeg har jo null peiling på hva alle dyrene er god på osv. men jeg er fornøyd med tanke på hvor mye jeg har spasert på to dager 😅. Jeg har til og med begynt å bruke Polar klokken min igjen nå for å se hvor aktiv jeg er nå i denne galskapstiden. Det er virkelig galskap fordi det er så vanvittig mange som er ute midt på natten. Jeg så mange som var ute i går like rundt før det slo 00:00 - alle like oppslukt i mobilene sine. Biler som kjørte 10 km/t eller blinket seg inn og sto i ro. Jeg så faktisk også foreldre som kjørte ungene sine så sent også! JA JA som gubben min sier: Lenge Lever Galskapen - muuuahhhhhaaa#pokemongo #pokemon #spill #game #jobb #galskap #hekta #avhengig #gaming

 

Pokemon Go!

 • 17.07.2016 - 09:05

Heisann 😀

Har dere fått med dere det hotteste fasotten som herjer verden? Dette virtuelle spillet som får folk bananas? Jeg er en av mange som har blitt hekta på Pokemon Go. Nå er spillet kommet til norsk App Store og Play Store. Spillet er veldig enkelt å lære seg og jeg vet om flere som spiller. Ikke bare barn men voksne mennesker som også spiller. Men vær forsiktig når du ferdes ute og vær oppmerksom rundt deg. Dette er et spill som lett kan forårsaker ulykker og skader for deg selv og andre om du ikke er oppmerksom. Pass på så du ikke går på tryne eller går ut i trafikken uten å se deg for!

Jeg har som jeg skrev fått spillet jeg også, og må innrømme at dette spillet er bare råmorsomt. Den får deg til å komme deg ut, for du må ut av huset om du vil fange forskjellige Pokemons. Og når du går tom for pokeball er du nødt å finne pokestops for å samle inn pokeball. Med mindre du vil bruke ekte penger på å kjøpe deg flere pokeballer.

Guttungen er helt gira og stikker av med gubbens iphone hele tiden. I går kom Pia, storesøster og hentet ham for de skulle kjøre rundt omkring på pokemon jakt! Haha han kom fornøyd hjem med mange nye pokemon han hadde fanget. Han hadde kost seg på jakten med søsteren 😂.

I dag blir det nok en tur ut også for å jakte og vi skal også opp til foreldrene mine som er kommet hjem fra ferien sin. Der skal vi spise middag med dem og min storesøsters familie. Kanskje det blir litt pokemon fangst også i området der de bor 😉.

Pokemon figurene er jo bare supersøte !!! Jeg har alltid likt Pokemon fra det kom ut, og favoritt figuren min er Pikachu 😍. Håper jeg får fanget den snart ☺.

I dag skjedde det........

 • 14.06.2016 - 22:00I dag har jeg gjort noe som jeg har sagt lenge at jeg skal gjøre. Jeg har sagt mange ganger at dette er noe jeg vil gjøre. Dette er noe bra å gjøre fordi jeg kan gi noe av meg til noen som trenger det. Jeg er enda ikke klarert at jeg kan få lov å gi, men jeg har hvertfall tatt første steget i dag. Og det var virkelig ikke vanskelig å registrere seg heller som jeg hadde trodd.

Jeg har ei kollega som tidligere har gjort dette, og jeg syns det hun og mange andre som gjør dette er så bra. Det er en virkelig bra og fin måte å gi noe som det sårt trengs. Å vite at kanskje akkurat du var en av dem som reddet et annet menneskeliv - det er en god følelse. Det er ikke snakk om at jeg har eller skal donere eller gi penger. Eller gi gaver osv. nei nå snakker jeg om å gi BLOD. 

Jeg satt i pausen min i dag og fikk registrert meg på www.giblod.no. Det var super enkelt å registere seg på nettsiden. Og nå venter jeg bare på beskjed fra sykehuset når jeg kan komme for en test. Først må jeg inn til en test time der de sjekker om jeg kan gi blod. Hvis testen går fint kan jeg begynne å gi blod. Jeg syns det er kjempefin ting å gjøre - å bli blodgiver. Så jeg anbefaler alle å melde seg på å gi blod, for blod kan redde liv.

En hendelse jeg fikk oppleve i fjor i Vietnam var hvordan landet sårt trengte blod. Altså, landet gikk tom for blod, og de oppfordret befolkningen til å gi blod til sykehusene. Det var så mye blodmangel i blodbanken at de ikke fikk gitt blod til pasienter som trengte det. Og jeg kunne jo ikke gi blod i Vietnam, så jeg følte meg ganske ubrukelig. Men nå håper jeg at jeg får lov å gi her hjemme i Norge. Å få føle at jeg kan gi noe ....... ❤️#blogg #giblod #blod #blodgiver

En flott helg over og ny uke på gang

 • 06.06.2016 - 09:30Det har vært en fantastisk flott uke og helg for meg, med jobbing og masse familiekos. Jeg kunne ikke hatt en bedre uke enn det jeg har hatt denne gangen, og jeg er utrolig lykkelig over alt jeg har i mitt liv. Uansett hva som har skjedd har jeg blitt en sterkere person, og ingen skal noensinne få dra meg ned. Å ha familie og venner som bryr seg om meg rundt meg, det betyr vanvittig mye. Å vite at vi alle bryr oss om hverandre er viktig å ha i livet. 

Nå begynner en ny uke og nye muligheter, også utfordringer vil komme.... hva eller hvilke vet jeg ikke. Men jeg er klar til å møte det som vil møte meg i denne nye uken. Selvom formen er ikke helt 100 % men det kommer seg etterhvert. Jeg håper at alle har hatt en fin uke og helg, og at dere er klar for den nye uken som kommer ❤️.

Tusen takk for at dere gjorde dagen min komplett ❤️

 • 04.06.2016 - 23:15

Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner og gaver jeg har fått på min 35 årsdag i dag. Jeg er veldig takknemlig så har så fin familie og flotte venner og bekjente som har husket meg idag. Litt av det jeg har fått i dag og tidligere fikk dere se hva jeg fikk av to bloggere som jeg følger fast. Jeg har fått flere pakker men har ikke fått dem i posten helt enda. Og en pakke fra søskenbarnet mitt som jeg klaret glemme igjen på jobben. Så den får jeg hente i morgen eller på mandag ❤️. Og antrekket jeg hadde på i dag var veldig sommerlig da været har vært sinnsykt fint. Klokken 18-21 var jeg også på jobb og stengte og da fikk jeg gratulasjoner fra kollega og gode klemmer. Herlig med kjekke kollegaer 💕 Dagen kunne ikke blitt bedre enn dette 😍.


#blogg #bursdag #gaver #familie #venner #bloggvenn #glede #barn #jobb #kollega

 

Hvor ble sommeren av?

 • 01.06.2016 - 09:35

June is here!!! Men hvor er sol og sommer? Alt jeg hørte of så da jeg våknet i dag er regnet som pisket mot vinduet. Og alt er bare grått og trist på første juni dag. Værmeldingen endrer seg så utrolig fort og en vet ikke lengre hva en skal vite. Det er aldri stabilt syns jeg :(

Men men jeg får ta det som det er og prøve se positivt på det. Jeg har fri i dag så morgenen starter med en kopp kaffe. Før jeg skal ut på vift med mamma :) Ønsker alle her en flott onsdag <3

Husk det går an å kommentere innlegg hos meg igjen, men jeg vil lese kommentarene først derfor er det godkjenning modus.

Godkjenning av kommentarer

 • 31.05.2016 - 23:05

Jeg har nå tenkt på hva jeg vil gjøre med bloggen min her siden jeg har begynt å blogge mer på Nouw. Jeg vet mange som har følgt meg blir skuffet eller lei seg for de mister ei bloggvenn. Og det blir liksom ikke lengre det samme når dere ikke ser meg her inne så ofte. Jeg oppdaterer ikke bloggen så ofte som før, og da sklir jeg liksom helt vekk fra dere flotte bloggere. Jeg håper dere ikke endrer hva dere syns om meg, fordi jeg er fortsatt den samme Tone dere har blitt kjent med. Om jeg blogger her eller der så er jeg den samme personen jeg alltid har vist meg her.

Jeg er innom her og leser innlegg til alle dere som jeg har følgt lenge. Jeg savner selvfølgelig hvordan det var da jeg blogget mye her. Men jeg blir glad når jeg leser deres innlegg. Og jeg prøver å kommentere på alle, men jeg strekker ikke til alle veier. Derfor har jeg bestemt at jeg vil sette på godkjenning før kommentar legges ut på bloggen min. Dette er fordi jeg ønsker å få lest kommentarene jeg får så svare med en gang før den legges ut. Men jeg kan ikke garantere dere at jeg får svart på alle. OG jeg vil gjerne heller bruke tiden på å lese din blogg. Jeg ønsker ikke at dere skal miste en leser fordi jeg blogger på Nouw. For jeg liker godt alle jeg har blitt kjent med her inne, og det er ikke helt det samme når jeg ikke har fått vært og besøkt bloggen deres. De fleste jeg følger fast har jeg som venn på Facebook så jeg får sett alle bilder og innlegg dere deler der kjapt. Jeg sier det igjen, jeg blir veldig glad om dere får sett noe av mine innlegg på Nouw. Men om dere ikke får sjans å fange opp innlegg fast slik dere alltid har gjort på blogg.no vil jeg ikke bli sur eller lei meg. Jeg forstår veldig godt det ikke er lett å følge med når det ikke er samme bloggplattform. Men men jeg håper dere forstår og at dere vil fortsatt være min bloggvenn her inne. Jeg vil oppdatere bloggen inni mellom her inne, kanskje ha en sånn uken som gikk innlegg. We will see :)

Min Nouw blogg finner der her:

http://nouw.com/tonevinningland

Hvor har den gjemt seg?

 • 29.05.2016 - 12:00

Ja, hvor er den? Værmeldingen meldte strålende vær i dag, men jeg kan ikke se hvor solen er blitt av. Veldig overskyet men jeg kan se litt blå himmel i mellom. Så kanskje det er håp om at det letter utover dagen og vi vil få sol her i Haugesund også.

I dag sto jeg opp klokken 7 og gikk på badet og ordnet meg. Litt over 9 kjørte jeg en tur på jobb og fikk ordnet litt før jeg dro hjem og tok antrekksbilder. Vi skal nemlig på familiemiddag hos søskenbarnet i dag kl. 15. Det kommer flere i familien og vi skal samles og kose oss massevis. Alle dem reiser til Vietnam om et par uker, og jeg kjenner savnet å reise til hjemlandet mitt. Men i år blir det ikke så jeg får bare trøste meg med at jeg har noe å se fram til neste sommer.

Ønske alle sammen en riktig god søndag så blogges vi ❤️#blogg #antrekk #sol #sommer #familie #middag #familietreff #barn #glede #familieliv

HE IS BACK !!!

 • 28.05.2016 - 09:00

Jippi!!!! Nå begynner luksuslivet for meg i fire uker 😆 Herlig å slippe stresse med middag til ungene på ettermiddagen når jeg kommer hjem fra jobb. Ingen stress å rydde og vaske huset samtidig som jeg må passe på at guttungen kommer seg på treningen. Lekser som skal følges opp, katt som skal inn og ut osv. osv. Nå er jeg ikke alene igjen og fire herlige uker venter.... i sammen med gubben min ❤️ Alt er bare så bedre når han er hjemme med meg - nå skal vi kose oss i fire nye uker. 

Planen i dag er bare å nyte litt frokost og lunch før jeg skal på stengevakt i dag. Det er min arbeidshelg nå så jeg tar ikke helg før senere i kveld. Men jeg vil ønske alle sammen en riktig god lørdag 💕#blogg #helg #luksus #familielivet #mann #barn #husarbeid #hjem

Informasjon til mine lesere

 • 22.05.2016 - 16:00

Hmmm..... jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få skrevet dette uten å såre eller skuffe noen her inne. Jeg har fått mange og fine følgere og lesere her på blogg.no, og jeg setter så enormt pris på enhver av dere her inne. Dere har vært så snille med meg hele veien fra jeg startet å blogge. Fra dere fant min blogg og begynte å følge meg har jeg bare fått fine og positive kommentarer av dere. Dere er min motivasjon for å blogge om min hverdag og om livet mitt. Og jeg har har fått så mye glede av deres blogg gjennom hele denne tiden.

Og derfor føler jeg at dere må få lov til å vite dette av meg, men jeg håper dere ikke kutter meg totalt fordi jeg vil være ærlige med dere og fortelle dere om hva jeg ønsker. Det jeg vil informere dere er at jeg nå blogger både fra blogg.no og på Nouw: www.nouw.com/tonevinningland. Nouw er en annen bloggplattform som jeg dessverre må si er hakk bedre enn blogg.no. Det har jeg mye friere hvordan jeg kan designe bloggen og det er mye lettere å lage innlegg. Å blogge via mobil eller nettbrett med Nouw er også mye lettere. Men jeg har ikke bestemt meg totalt enda for å slutte helt med blogg.no. 

tvv.blogg.no vil jeg alltid beholde og jeg kommer til å blogge her også, men vil på sikt flytte meg over til Nouw adressen min. Jeg vet den dagen jeg begynner å blogge mer fra Nouw, vil jeg garantert miste mange lesere og følgere som blogger fra blogg.no. Men en gang i livet så må jeg bare gå videre og gjøre det jeg føler jeg har lyst til. Jeg ønsker å fortelle det til dere nå slik at dere er klar over det. Og om jeg begynner å dele blogginnlegg på Facebook grupper med Nouw så vet dere at det er meg. Da vet dere om at jeg har den bloggen også..... Som sagt ville jeg bare informere dere lesere om at jeg blogger fra begge blogg. Men hovedsaklig vil blogg.no være den som jeg holder til en stund til. Jeg vil nok etterhvert dele Nouw innlegger mer på Facebook grupper. Og generelt samme innlegg vil også jeg ha på blogg.no for dem som følger meg her og ikke har Facebook. 

Jeg kommer fortsatt til å lese og følge dere jeg følger her på blogg.no daglig. Og jeg håper dere ikke kutter meg ut etterhvert når jeg flytter over til annen bloggplattform. Det har ikke noe med antall lesere fordi jeg har snitt okei med lesere her, og på Nouw er det ikke så "stress" med å sjekke lesere. For all del hvem vet kanskje noen av dere plutselig vil bytte over dere også? Jeg syns at bilder og slik ser faktisk ganske bra ut på Nouw. Om dere vil må dere bare ta en titt på Nouw bloggen min. Eksempel på et innlegg jeg hadde der som dere også har sett her på blogg.no:

"MY LIVINGROOM"#informasjon #blogg #blogging #bloggdesign #bilder

 

 

GOOD MORNING ☀️

 • 21.05.2016 - 09:25


#blogg #foto #natur #utsikt #fjelltopp #tur #godmorgen #helg #lørdag

 

God morgen kjære lesere :)

Titter innom for å si hei og ønske alle sammen en riktig fin lørdagsmorgen ❤️

Været her i Haugesund er ikke så voldsomt fint, men det er opphold og litt vind. Planen min i dag er å ta en tur på Oasen Senter for å se om jeg finner litt mer sommer klær. Og guttungen trenger flere bukser til hverdagsbruk 😊 Middagen må jeg også tenke på hva jeg skal finne på til ungene. Senere på kvelden blir det en tur og besøke foreldrene mine.

Vi blogges senere 😉
 

Går mot helg.......

 • 19.05.2016 - 07:00

God morgen til alle dere der ute <3

Nå går det snart mot helg igjen gitt! Denne uken har bare flydd avgårde med både pinse og 17. mai. Men nå er alt tilbake til normalen igjen, og hverdagen kan rulle å gå som før. Jeg syns det alltid er greit å gå på jobb igjen etter noen dager fri. For lenge fri blir jeg bare lat og sløv haha!!!

I dag blir det trolig litt roligere for meg på jobb enn vanlig. Pga. helligdagene så har mengden levering blitt forskjøvet. Så jeg får stor mengde i morgen istedenfor i går som jeg pleier. Nå må jeg innjustere varemengden igjen slik at jeg kommer inn i rutinene igjen. Rutiner som for meg har fungert bra og det vil jeg ikke rote til. Men alltid er det litt spesielt i forbindelse med helligdager.

Etter jobb i dag er det en halvannen time hjemme før jeg må ut igjen med guttungen. Gymsalen han trener på er opptatt pga. skole eksamener så all trening blir da i dojoen til Karateklubben som ligger i Kopervik. Onsdag neste uke er det gradering for han så mest mulig trening nå før. Og da er jeg nødt å kjøre han...... nå skulle jeg hatt min kjære slave hjemme :D men men man gjør alt for ungene. Man må følge og støtte dem opp når de har interessen og ønsker det selv.

Jeg får gjøre meg klar så blogges vi senere i dag :)

#snarthelg #blogg #jobb #barn #trening #karate #støtte #hverdag #helligdager #bestilling #levering

Vi har en jubliant i blant oss i dag :)

 • 18.05.2016 - 21:00

HAPPY BIRTHDAY!
Licensed from: Krasimira Nevenova / yayimages.com


Dagen i dag begynte jeg 7:30 til 16:00 - rett hjem for å skifte og så rett ut med guttebassen som skulle på karatetrening. Men han var på treningen satt jeg på et gatekjøkken i samme bygg og ventet. Etter trening var det en tur innom Rema 1000 for å handle melk og brød før jeg endelig kunne sette meg ned. Det var godt å begynne på jobb igjen men jeg kjenner jeg er ganske trøtt idag. Så det blir nok tidlig kveld på meg i dag.

Men før jeg tar kveld vil jeg bare få ønske ei bloggvenn så masse med 50 årsdagen hennes i dag. Hun er ei sprudlende og glad dame som jeg liker veldig godt. Selvom jeg ikke har truffet henne så er hun veldig positive og koselige. Det kan en se bare ved å lese bloggen hennes - hun sprer så mye glede til andre og vil bare andre godt. Jeg har et ønske at jeg ska få truffet henne en gang i framtiden..... Hadde jeg vært like flink som deg min kjære venn hadde jeg tegnet en flott bursdagskake til deg. Men mine tegneferdigheter er absolutt ingenting å skryte av så det blir bare en kjempstor gratulasjon fra meg til deg i dag. Du er godt likt blant mange bloggere rundt omkring, og gleden du gir til alle er stor. Mange har skrevet eget innlegg i dag for å hylle jublianten 💕 

GRATULERER SÅ MASSE MED 50 ÅRSDAGEN DIN,

FRODITH 🎂❤️

DU VET DU ER .......

 • 15.05.2016 - 16:16

Jeg tenkte å ha et innlegg om "Du vet du er ....... bla. bla. bla." om det å være asiater. Siden jeg er vietnameser så blir det slik "Du vet du er vietnameser når.....". Jeg skal ikke for sikkert si at alle vietnamesere er slik som meg, eller om det er fakta at vietnamesere er det jeg skriver. For alle er jo ulike.... men jeg tar utgangspunkt i min erfaring og opplevelser det å være vietnameser. Kanskje du kjenner deg igjen på noe for det om du ikke er asiater?

Du vet du er vietnameser når du drysser salt på vannmelon og spiser det 🍉 -  det har seg til at vi alltid må ha salt på vannmelonen, for salt stabiliserer søtsmaken til vannmelonen og gir da en perfekt smak - for vår gane 😆

Du vet du er vietnameser når du har et karaokeanlegg i stuen 🎤 - ja vi elsker å synge karaoke, det er ikke et vietnamesisk hjem som jeg vet om som ikke har karaoke maskin i stuen sin. Selv har jeg en i stuen som ligger til støving haha fordi jeg ikke syns det er noe kjekt å skru det på og sitte der synge for meg selv. Men karaoke maskinen må jeg ha 😂

​Du vet du er vietnameser når du har et Buddha alter i huset ㊪ - som sagt er det mange vietnamesere som er Buddhister, det er hvertfall jeg. Jeg er ikke super religiøs men jeg prøver å følge tradisjonen og min trosretning. 

​Du vet du er vietnameser når du ikke rekker opp til øverste hylle 🙍🏼 - det er meg det! Asiatere generelt er ikke av det største folkeslaget i verden. Jeg får stadig høre at jeg må vokse - Ka søren???

Du vet du er vietnameser når du alltid har spisepinner i skuffen ✌🏼her spiser vi med spisepinner hver gang det er mulighet å bruke det. Nordmenn er "født" med ski på bena - vietnamesere er "født" med spisepinner i hånden 😜

Du vet du er vietnameser når du snakker fort og det høres ut som du er sint 😱 - her skjems jeg av og til at vi snakker så fort og høyt haha men vi har tendens til å bli overivrig når vi snakker. Det er toner opp og toner ned i språket som gjør at det høres slik ut. 

Du vet du er vietnameser hvis du alltid har  enten tiger balsam eller ecualyptus olje med seg 😢 - det er vel nesten det samme som dere nordmenn er avhengig av nesesprayen hihi - vietnamesere mener at tigerbalsam og slike olje kurerer alt.

❤️

Nei nå få det være nok haha vet ikke om noen kjenner seg igjen.... og jeg håper jeg ikke tråkker på noen vietnamesere der ute med dette. Dette er som sagt hva jeg har erfart som er ekte vietnameser selvom jeg vokser opp i Norge. Men nok blogging nå for jeg må nesten komme meg i bilen og kjøre karate kiden min på trening i Kopervik. Håper jeg finner noen fine motiver eller blomster jeg kan ta bilder av der da mens jeg venter 😉#blogg #vietnameser #asiater #morro #fakta #morsom #blogger #spisepinner #Buddha #språk #vannmelon #karaoke #rar

 

 

 

FYTTI KATTA - SEIE EG BARE!

 • 14.05.2016 - 18:00

Fy søren så travelt det har vært i dag! Jeg er nok ikke alene om å si fytti katta som det har vært travelt i butikken i dag. Og dette tror jeg alle matbutikker opplevde i dag. Tre hele dager stengt og på toppen av det en STOR dag som 17. mai..... da handler folk så det suser 😉 Ikke en eneste kasse har fått stått i ro hos oss i dag, og alle avdelinger er det ansatter som fyller på som de aldri har gjort. 

Nå kan jeg hvertfall ta helg og bare nyte noen dager med fri før det er 17. mai feiring. Jeg kommer nok til å blogge litt mindre disse dagene, for jeg kjenner jeg er veldig sliten i kroppen. Jeg må beklage hvis jeg ikke har fått kommentert alle dere som har blogget i går og i dag. Og jeg har ikke fått svart på kommentarer fra dere til meg heller. Men disse to dagene har vært så hektisk at jeg har bare ikke hatt sjans å kommentere. Jeg leser bloggene deres men jeg vil lese alle så jeg har ikke rukket å kommentere alle. Men snart skal jeg bare finne fram litt godt så skal jeg synke ned i sofa og ta fram iPaden og lese fra den.

Håper alle får en fin kveld med Eurovision Song Contest for dem som skal se til tross for at Norge ikke er med denne gangen. Jeg er usikker på om jeg skal se men tror kanskje guttebassen vil. Uansett ha en flott pinseaften og kos dere masse ❤️#blogg #Pinse #helg #fri #barn #chill #jobb #travel #matbutikk

 

Girls just wanna have fun

 • 09.05.2016 - 16:00

Fotoshoot med Thea & Kristina

❤️

#blogg #fotoshoot #venninner #venner #sommer #vennskap #jenter

THAT SUMMER FEELING

 • 08.05.2016 - 10:10

God solskinnsdag alle sammen ☀️

I går ble rekord for meg når det gjelder blogging gitt! Kun to innlegg i hele går fra meg haha jeg som normalt har minst 3-5 innlegg pr. dag. Men jeg tror jeg ikke var alene med å benytte meg av været i går. Å sitte inne med bloggen i går kunne jeg nesten bare ikke gjøre! Når vi først får så flott vær kan en ikke sitte inne og styre på med blogging 😉 Jeg fikk også bruke sommerkjolen min i går! 

Jeg satt ute på terrassen i flere timer etter jeg kom hjem fra jobb og frisørtimen med Jonas. Allerede klokken 15 i går spratt jeg min første øl og den var bare herlig! Iskald øl mens solen skinner er bare helt herlig! Gubben fikk ikke ta seg noe før flere timer etter fordi han måtte hente og kjøre på ungene. Jeg satt og koste meg med drikke og grillmat jeg hihi Så kom også venninnen min og vi satt og preiket med hver vår øl. Mens vi satt der hørte jeg en bil som kjørte forbi som tuta! Jeg så ikke hvem som kjørte men jeg så bare en hvit El-bil som jeg syns jeg kjente igjen. Som dere vet så har vi veien som nabo og alle som kjører på den veien ser rett inn til huset og hagen. Jeg fant ut hvem som hadde tutet da 😆

Senere gikk vi inn og spiste ferske reker og rødvinsflaskene ble åpnet. Jeg drakk bare to bokser med øl og halv glass med rødvin. Det var en herlig kveld i godt selskap med gubben og venninnen min ❤️

SOMMERSVEISEN I BOX

 • 07.05.2016 - 14:15

Helledussen for en herlig dag! Jeg jobbet til kl. 13 i dag og ble da hentet av gubben og guttebassen. Handlet og rett ut til frisøren i sentrum. Jeg har sett meg lei av at guttungen ser ut som et kråkereir og nå er det på tide han får seg et klipp. Det er bare 10 dager til så er det 17. mai også, så da er det godt å få unna hårklippen. Sånn ser han ut etter klippen ;)

Nå har jeg fått på meg sommerkjolen og skal ut og sette meg på terassen. Så blir det litt grilling og reker i kveld med venninnen som kommer på besøk. 

#blogg #frisør #sveis #sommer #sol #grille #jobb 

LIVETS MANGE VEIER

 • 07.05.2016 - 07:15

Livets mange veier:

Man har alltid lært mer i dag enn man hadde i går på livets vei.

- Susanna Ferizi -

❤️


#blogg #skygger #livet #sitat #skyggebilde #hei #godmorgen #helg #lørdag #jobb

Nå er jeg straks på vei til jobb, men før det har jeg fått slengt meg på skyggebilder for å si hei til alle dere fininger 😍 En spesiell hei sendes til min gode bloggvenn, Frodith - som introduserte meg på skyggebilder 😉 Om du klikker inn HER kan du se hennes aller siste skyggebilde innslag 😊
 

I NEED HELP PLEASE

 • 05.05.2016 - 20:25

Kjære lesere, nå trenger jeg virkelig hjelp! Jeg var så heldige som vant konkurransen til Myonlinediaryy som dere kan se her: "Konkurranse". Og nå trenger jeg hjelp fra dere for hvilken innfatning jeg skal velge. Jeg vant nemlig et valgrfri brille fra Extraoptical komplett, men jeg sliter med å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Jeg må jo bruke briller men jeg har vært utrolig sløv med å bruke dem daglig. Føler jo brillene står i veien i ansiktet haha ..... men nedenfor har jeg funnet to modeller i ulike farger som jeg kan se jeg kunne tenkt meg. Briller jeg har fra før kan dere se nederst i dette innlegget, de er fra Tiger of Sweden som jeg kjøpte på Specsavers.

Jeg skal ha størrelse small som er ca 130 mm bredde, og glasshøyde må være rundt 30 mm. For smale glasshøyde får jeg problemer med at jeg ser over brillene. Og så må det være briller med slike puter ved nesegropen. Briller som ikke har slike egne neseputer sitter ikke skikkelig foran øynene mine. Brille 1 er svart ramme og nr. 2 sølvfarget ramme. Disse fire her har samme glasshøyde som min egen brille.

1. 

2. 

3. 
4. 

#blogg #briller #valg #syn #Extraoptical #konkurranse #premie #Tigerofsweden #Specsavers 

MAGER START PÅ UKEN

 • 25.04.2016 - 10:00

God dag alle sammen :)

Herlig å stå opp til solskinnsvær og nesten vindstille. Ny uke og nye muligheter står klar for å bli tatt imot. Håper været holder seg slik nå fremover slik at vi kan få skikkelig grillvær. Planen min er at jeg skal få til ny grilling på onsdag siden det ikke blir karatetrening på onsdag. Og da er det ikke engangsgrill som skal brukes, men skikkelig kulegrill takk! Så jo hvordan det gikk med vår første grilling for noen uker siden...... og håper også at jeg får litt fart på grillvarene i diskene 😅 Er det sol kan en grille om det er litt kaldt i luften - så folkens - nå må dere bare begynne å handle inn grillvarer og grill i vei 😉

Jeg starter uken med en god og mager kesam med rød eple. Skulle ha granola og men jeg aner ikke hvem som har spist opp det jeg hadde. Med en mann i hus og tre unger som går og lusker i skaper og skuffer, er det vanskelig å vite. Plutselig forsvinner det litt her og der i skuffene.... haha. Men man må vel regne med slik når de går og forsyner seg selv disse ungene.

Ellers blir det bare jobb alle dager utenom onsdag+søndag denne uken for meg. NÅ er det heller ikke lenge til Pinsen og 17. mai så det blir mer enn nok å planlegge når det gjelder jobb. I hjemmefronten på selve 17. mai dagen blir nok litt travelt på morgenen når unger skal kles og meg selv. Heldigvis er bunadene våres klar og Jonas skal ha festdrakt på seg. Sølvet pusses et par dager før. Gubben er dessverre ikke hjemme med oss den perioden, så da må jeg ordne alt selv. Verste jeg vet med sånne dager er at jeg må kjøre selv, og finne parkeringsplass. Og jeg har en trang til å alltid må komme tidlig for å finne meg en parkeringsplass som er safe. Ungene skal leveres og hentes. Håper inderlig at værgudene er med oss den dagen 🙏🏼 

Nå slapper jeg bare av med blogglesing..... innlegger som kommer ut i dag har jeg brukt tiden i går til å forberede. Det er litt morsomt å se at jeg i det siste har stått øverst på Aktiv listen til blogg.no. Hva det helt går ut på er jeg ikke sikker, men dager som jeg har tid og inspirasjon har jeg mellom 4-5 innlegg hver dag. Andre dager er det kanskje maks 3 innlegg jeg har. Men om jeg har 2 eller 5 innlegg har ikke noe å bety. Om jeg har 5 innlegg er ikke sikkert jeg har så mange lesere for det om jeg har bare 3 innlegg. Det er egentlig bare tall alt i hope 😉 Blogging skal være kjekt å holde på med, blir det for mye kav eller bare negativitet - da hadde jeg heller latt være å blogge.


#blogg #mager #kesam #eple #Pinsen #jobb #mandag #sol #grille #tall #aktiv #blogg
 

LØRDAGSMARKED

 • 23.04.2016 - 14:05

Lørdagsmarked i Byparken er et marked hvor hvem som helst kan selge hva som helst - enten det er nystekte vafler til inntekt for fotballlaget eller hjemmestrikkede klær. Lørdagsmarkedet starter lørdag 23. april fra kl. 10.00 til kl.15.00 og arrangeres hver eneste lørdag ut september 2016. Du trenger verken å søke eller registrere deg for å stille med egen bod. Det er helt gratis! Dette er Haugesund Sentrum som står bak dette arrangementet.

Jeg har nå vært en tur her med mannen, og vi har fått sett hva dette går ut på. Det var folksomt og masse loppeboder, og mange flotte ting som de forskjellige selger. Alt fra gamle og nye ting. Her kunne en finne masse fine "loppe" ting og gjenbruk så det holder. Jeg fant meg en liten ting som jeg skal ha i et innlegg senere. Her får dere se litt bilder fra lørdagsmarkedet i Byparken 😊

 

VET ALDRI NÅR DEN DØR

 • 22.04.2016 - 09:00

Yes! Nå er det fredag og ungene jubler for denne dag. Men det er vel andre også som jubler for at det er helg? Jeg tar ikke helg før klokken 20 i kveld så her er det ikke noe lating før senere. De to yngste ungene er kommet seg på skolen mens eldste gutt snorksover oppe. Han har fri fra skolen da lærerene er på tur <heldiggrisen> i følge de andre 😂

Som alltid er jeg våken og opplagt tidlig på morgenen selvom jeg ikke skal på jobb før formiddagen. Gubben hadde faktisk alarm på sin mobil i dag og den pep 7:30. Han er spent i dag fordi Zafiraen skal på Opel verkstedet. Bilen har trøbblet over lang tid nå med at den plutselig bare dør, altså motoren bare dør mens vi kjører. Det er veldig skummelt fordi du kjører på veien og uten forvarsel eller noe så slokner liksom bilen og triller uten at motoren er på. Da må vi sette den i Nøytral og vri nøkkel av og på for å starte den, så sette den i Drive. Jeg får alltid panikk når det skjer midt i trafikken, og blir skikkelig klumsete og bremser ned. Slik har den oppført seg lenge og i det siste har det bare blitt mer og mer. Det er så gale at jeg som elsker å kjøre store bilen verger meg for å kjøre den. Jeg har begynt å kjøre med Minien istedenfor (Minien er vår lille Opel Corsa). Minien er lett som ei fjør på veien i forhold til dieseldråget som høres ut som den lastebilen.

Men uansett måtte den på verksted, Opel, slik at de kan kjøre en test i sine maskiner og se om det er noe galt. Noe må det være da en bil skal ikke bare dø midt i mens en kjører den. Jeg får angst når jeg kjører bilen fordi jeg vet aldri når den vil dø. Og det er jo livsfarlig å kjøre bilen slik ......... så jeg håper inderlig at Opel klarer å finne ut hva som er galt med den. Og at det ikke er noe store utgifter vi vil få da...... bilen blir jo bare brukt til småkjøring som absolutt ikke er bra for en stor dieselbil. En ting vi er totalt enige i er at neste gang vi skal kjøpe bil skal det være en bensin bil! Aldri mer diesel biler 👎🏼

Så nå krysser jeg alt jeg har av fingrer og tær for at bilen ikke er alvorlig syk..... 🙏🏼

Road in Death Valley
Licensed from: ruigsantos / yayimages.com #blogg #godmorgen #fredag #helg #bil #verksted #Opel #Zafira #veien #motor #motorstopp #trafikk #utgifter #diesel


 

STOR SKUFFELSE I DAG

 • 20.04.2016 - 18:00

Heisann!

Er dere nysgjerrige på hvordan det gikk med meg og shoppingen? Jeg var på Markedet og kikket gjennom H&M, Bik Bok og Vero Moda. Det var så mye fint i butikkene og jeg kunne ønske meg alt. Men meningen var at jeg skulle finne meg noen nye bukser og topper. Jeg fant flere bukser og topper som jeg tok med inn for å prøve. Jeans i forskjellige fargenyanser og stretch som jeg fant. Jeg er kort i bena så de ankel lengde prøvde på.. .... ... . .. . joda buksen klarte jeg å dra opp og kneppa igjen. Men om det er ankel cut ble det fortsatt litt langt, og jeg tror de som designer og lager klær tror at alle er super skinny. For makan til stramt og skinny legs hadde jeg ikke trodd det fantes haha 

Det er tydeligvis in med skinny legs og low waist - jeg hater low waist - mageflesket tyter jo bare over buksekanten... da sier det bare STOPP for meg. Det fantes high waist også men bena blir for lang. Jeg kunne sikkert fått mamma til å klippe og legge opp men jeg føler at buksen ikke blir den samme hvis den blir klippet av. Jeg prøvde totalt 5 forskjellige bukser og jeg ble bare forferdelig skuffet. Jeg orket rett og slett ikke prøve flere bukser eller klær at jeg bare forlot Markedet i full foraktelse mot meg selv. Jeg ble sååååå skuffet over at jeg ikke fant noe som helst bukse haha at jeg sa til meg selv at nå gidder jeg ikke mer. Jeg får leve med de to buksene jeg har da og bare drite i å finne noe nytt. Jeg rakk også å kikke innom Foto Erik og snakket med dem om diverse ting om kamerahuset mitt. Og at jeg tenkte på å finne meg en god macro/ potrettlinse, om de hadde noe tips og anbefalinger. Jeg har fått litt dilla på nærbilde osv. men 24 mm og 50 mm linsen min er ikke macrolinser, 18-135 mm linsen er også macro men ikke helt optimal pga. det er mer en zoomlinse. Men jeg får se det an.....

Jeg var også innom jobben for å handle og snakke med sjefen om bestillinger og planlegging av diskene. Da det var gjort var det rett hjem og lage middag til gjengen. Før det er rett ut på Kopervik da Jonas skal på karatetrening i to timer. Kamera blir selvfølgelig med og jeg skal ta ekstra batteriet med denne gangen. Siden vi blir hengende ute på Kopervik i to timer er det greit å ha batteri på kamera. Men skal se om vi kan finne andre plasser å gå enn bare Åkrasanden hihi#blogg #fridag #jobb #sentrum #shopping #bukser #objektiv #linse #middag #familie #trening #karate

TAKKNEMLIGHET

 • 19.04.2016 - 07:15

#godmorgen #blogg #jobb #nydag #tirsdag #april #våren #pasta #saus #kake #brownies #nattmat #takknemlighet

Først vil jeg bare takke for alle fine kommentarer jeg fikk i går på mitt innlegg om hvordan jeg hadde det i skoletiden. Har du ikke fått lest innlegget kan du lese den HER. Jeg setter utrolig pris på alle som har lest og kommentert, og jeg har lest alle. Om jeg ikke har fått svart tilbake er fordi jeg ikke alltid har sjans å skrive tilbake med en gang. Tusen tusen takk for at jeg fikk dele mine tanker med dere <3

I går var jeg på jobb til kl. 23:15 og kom ikke hjem før halv tolv på natten. Det var en travel dag for alle på jobb og jeg følte jeg ikke strakk til overalt. Jeg ble aldri ferdig med varene, men det skal jeg gjøre i dag. Været ble så fint i helgen som var at mye grillvarer hadde gått. Så i dag må jeg få fylt på de tre pallene som venter på lager ;).

Siden jeg kom hjem så sent lagde jeg pasta cabonara saus i full fart. Jonas hadde i skoleoppgave å bake så han hadde bakt brownies helt selv. Oppgaven gikk ut på at han skulle bruke mål, lære seg å måle opp mengder osv. Brownien smakte kjempegodt den :) men magen min stakkar :( Den hadde ikke godt av pastaen og kaken kjenner jeg nå. Det går rett gjennom meg... Men men satser på det roer seg og jeg klarer meg gjennom dagen.

Ønsker alle en riktig god tirsdag morgen <3

Vi blogges ;)

JEG ER IKKE NOE DÅRLIG MOR!

 • 14.04.2016 - 07:20

God morgen alle sammen ;)

Må flire litt her jeg sitter og blogger før jobb. Guttungen har begynt å stå opp selv nå fordi storesøster nekter å komme opp å vekke ham. Hun mener han er stor nok til å klare våkne selv. Nøyaktig 6:45 hører jeg musikk som spiller inne på rommet hans, musikken spiller i 15 minutter før jeg hører at han reagerer. 15 minutter tok det for at han skulle våkne for så skru av alarmen. Hadde det vært meg så hadde jeg vært lysvåken med en gang musikken kom på 6:45! For all del syns jeg begge barna mine er knallflinke å klare seg selv på morgenen. Det er mye hjelp i at de er så selvstendige og ansvarsfulle.

Jeg har sluppet billig unna med å måtte stå opp tidlig hver dag for å vekke dem eller lage skolemat. Alt det har de gjort selv fra de begynte i 1. klasse. Noen mener jeg er en dårlig mor fordi jeg ikke gjør dette for dem. Noen mener jeg er dårlig mor fordi jeg lar de være selvstendige. Men herlighet! Skal jeg være en dårlig mor fordi jeg lærer dem til å ha alarm på og stå opp selv? Å kunne lage sin skolemat selv på morgenen? Det er jo bare for det beste for dem at jeg lærer dem å ta ansvar og klare seg uten å være avhengig av voksne på slike ting.

Hadde jeg forsømt barna mine og dritet i å passe på dem, hadde det vært en annen sak. Her har de det godt og trygt, selvom jeg er streng mot dem på enkelte ting. De har regler og rutiner som de må følge og de gjør det de får beskjed om. At ting må gis beskjed flere ganger før de reagerer er helt normalt hos barn. De lever i moderne tiden, de lever ikke i den tiden som jeg vokste opp i. Jeg vokste opp med noe helt annerledes enn hva mine barn gjør nå. Og jeg prøver hele tiden å finne en balanse mellom å være streng og ikke streng.

Uansett skal ingen få si at jeg er en dårlig mor fordi jeg ønsker å lære barna mine opp til å bli selvstendige mennesker! De får all støtte og trygghet og vi voksne er der for dem uansett, og det vet de veldig godt. Så lenge de er glade og trygge, driter jeg faen i hva andre mener om min måte å oppdra på.

Haha dette var en liten morgen utblåsning som inntraff sånn plutselig ;) må vel se å komme meg på jobb nå. Varer står og venter på meg på kjølelageret så :) Vi blogges da :)

#blogg #morgen #barn #oppdragelse #ansvarsfull #selvstendig #familie #mammarollen #mor #mammalivet #mammablogg #streng #rutiner #jobb #varedag #skole

SNART KOMMER PREMIEN MIN :)

 • 08.04.2016 - 11:00


#blogg #konkurranse #premie #blogger #påskeegg #skjønnhet #produkter #glede #flaks #heldig

Kan dere tenke deg hvor glad jeg ble da søteste Lisa bak bloggen lisarorvik.blogg.no sendte meg en privat melding at jeg hadde vunnet i hennes påske giveaway!!!! Jeg hadde ingen anelse at jeg skulle være så heldig å vinne denne fantastiske påskeegget som hun la ut i påsken. Bildet har jeg lånt fra hennes innlegg, og jeg har ventet til nå å skrive dette innlegget. Fordi jeg ønsket at hun skulle få den tiden hun trengte for å få sendt den. Hun har hatt det litt tøft en liten stund så jeg ville at hun skulle ta det helt med ro, trengte ikke stresse med å sende meg pakken. Og for noen dager siden fortalte hun at hun hadde fått sendt pakken :) da tenkte jeg det var på tide å få fremblogget henne ❤️LISA SLAAEN RØRVIK

Lisa er ei fantastisk flott ung jente og bloggen hennes leser jeg hver dag. Hun er utrolig flink til å skrive og oppdaterer bloggen sin jevnlig. Alt etter hvordan formen hennes er hver dag, men hun glemmer aldri å oppdatere til oss om hun har en dårlig dag og blogger lite, eller når hun har en god dag. Det er som en reise å følge Lisa på veien til å bli helt frisk fra sykdommen hun strir med. Veldig flott ung jente som er sterk og jeg vet hun kommer til å klare seg fint ..... med tiden til hjelp ❤️
 

BLOGG GIVEAWAYEN 😉

 • 07.04.2016 - 07:36

God morgen alle sammen 😊

Ville bare titte innom for å si hei til alle dere som leser bloggen min. Setter pris på at dere titter innom hos meg for det gjør jeg hos deg også. Om jeg ikke har lagt igjen en kommentar hos deg, så har jeg lest 😉 Av og til vet jeg ikke hva jeg skal kommentere, og andre ganger er det fordi jeg ikke fikk tid å kommentere. Dere er flotte bloggere alle sammen ❤️

Jeg har nå laget ny header som jeg tenkte jeg skal ha en stund og se. Til jeg finner ut hvilken header jeg skal ha med bilde av meg etterhvert. Men siden orkide er absolutt min favoritt blomst syns jeg denne ble veldig fin som header. 

Og så må jeg minne dere på min giveaway her på bloggen. Jeg trekker en heldig vinner på søndag så du har enda god sjans å være med på den. 

Klikk deg inn H E R for å være med du også eller på linken nedenfor:

FORUNDRINGSPAKKE GIS BORT 

 Ha en strålende torsdag alle sammen ❤️


#blogg #torsdag #header #orkide #giveaway #konkurranse #forundringspakke #premie #godmorgen #favoritt #blomst
 

NY START PÅ UKEN

 • 04.04.2016 - 10:22

Å våkne til uten å ha hørt noe til ungene på morgenen, tyder virkelig på at jeg har sovet tungt. Jeg sovnet ikke før 1 tiden i natt så det var godt å få sovet litt frempå idag. Rett før alarmen ville pipe kl. 10 våknet jeg bare spontant, og hoppet rett ut av sengen. Egentlig kunne jeg gjerne ha ligget enda en time siden jeg ikke begynner på jobb før kl. 12.

Nå begynner en ny uke og en ny start på en travel hverdag. Jeg har hatt arbeidshelg med stengevakt både fredag og lørdag. Så jeg føler jeg ikke har hatt helg haha siden søndag er jo fridag uansett. Men jeg trenger jo å tjene penger så jobb må jeg uansett ha. Uansett hvordan jobb en har eller hvor må en være glad for at en har jobb. For det er fryktelig vanskelig å få seg noe fast stilling rundt omkring i landet. Det er nedskjæringer og sparing overalt i Norge når det gjelder arbeid. Jeg er bare glad jeg i det hele tatt har en fast jobb å gå til. Tenker på alle dem som sliter med å få seg jobb osv. det må være frustrerende for dem :(

Denne uken har jeg ikke mye planer enn at jeg skal på elevsamtale med guttungen på onsdag morgen. Heldigvis har jeg fri onsdag og fikk byttet samtalen til da. Så får jeg gå og høre dommen da om hvordan guttungen gjør det på skolen. Alltid like spennende å møte opp på disse elevsamtalene.... Jonas er en smart og skarp ung gutt som faktisk gjør det utrolig bra på skolen. Han er veldig flink i matte og tar ting veldig fort. At han tar ting fort er nok veldig lik meg og pappen, men at han er flink i matte har han hvertfall ikke etter meg! Jeg er helt lost i matematikk, og jeg må innrømme at jeg ikke huske noe særlig av alt innen matematikk verden. Er jo komisk når jeg jobber innen handelsbransjen og ikke er god å regne haha. Men men det er derfor jeg har kalkulator på telefonen, og en skarp sjef som er flink med tall haha.

Huff nei vet dere hva? Nå har jeg ikke tid å sitte her og skravle med dere med blogginnlegget. Hihi tror jeg må tenke på å gjøre det jeg skulle gjort før jobb. Så får vi blogges senere :) Hvis dere ikke har blitt med på min giveaway vil jeg utfordre dere til å klikke inn HER for å bli med på den. Det blir en fin forundringspakke dere kjemper om å vinne, så ikke nøl med å bli med ;)

#blogger #blogg #nyuke #nystart #mandag #april #godmorgen #konkurranse #giveaway #forundring #pakke #jobb #matematikk #tall #guttunge #elevsamtale #skole

EN LITEN PÅMINNELSE......

 • 30.03.2016 - 07:00

Dette er en av de mest leste innlegget i mars på bloggen min - det jeg vil få fram her syns jeg er så viktig for alle som blogger at jeg vil poste den igjen. Vi må aldri glemme hva en blogg er, og for all del at en blogg skal ikke brukes til å angripe/ henge ut ANDRE direkte/ indirekte uansett om navn ikke blir oppgitt. En har fri ytringsfrihet i Norge men innforbi fornuftens grenser. Vær snill og vis omtanke med hverandre istedenfor å lage kvalm for andre ved at en angriper mennesker via blogg eller sosiale medier ❤️

"Nå har jeg blogget i litt over et halvt år, og gjennom det halve året har jeg blitt kjent med mange FANTASTISKE mennesker. Jeg har skrevet over 400 innlegg til nå, og jeg har delt mye av meg selv til dere lesere. Bloggen min handler ikke bare om å utlevere meg til det offentlige. Det handler om masse annet som skjer i livet mitt. Det blogges om personlige opplevelser eller erfaringer jeg har fått gjennom tidene. Bloggen kan også handle om hva jeg har laget til middag, mine innkjøp, antrekkene mine, om barna mine, turer osv. osv.

En ting jeg har lært av hele denne bloggingen er å være meg selv på bloggen. Jeg trenger ikke late som jeg er noe annet enn meg, jeg trenger ikke pynte på sannheten eller prøve å fremstå som perfekt. Har jeg noe å fortelle som jeg ønsker å få ut, så gjør jeg det .... Og når jeg skriver et innlegg tenker jeg alltid om mange ganger før jeg gjør det. Som alle andre bloggere så eier alle sine blogg som de har registrert. Jeg eier min egen bloggnavn som jeg valgte da jeg begynte å blogge. Jeg er også voksen og kan bestemme over mitt eget valg om hva jeg ønsker å skrive og dele. Det gjelder alle bloggere.

Og en annen ting som jeg mener er viktig å tenke på er hvordan jeg ordlegger meg. Jeg er ydmyk og skriver på en fin måte. Om jeg så er så forbanna eller uenige om noe eller hva jeg mener om noen, så er jeg fin i skrivemåten. Jeg vet blogging er en fri plass til å skrive sine tanker og meninger. Men når det gjelder familie og nære så er jeg veldig obs på hvordan jeg fremlegger innholdet. Jeg går aldri til aggressiv angrep på familie, slekt eller venner på bloggen. For jeg vet det ikke er lov å henge ut folk direkte ut for offentligheten. Om jeg ikke skriver navn men kun skriver f. eks. "mine foreldre", "mine søsken" vil alle som leser vite at det er mine foreldre og søsken jeg angriper i teksten. Bare tenk deg at du er en fremmede som lese et innlegg på bloggen min, der jeg skriver direkte med disse ordene og skriver veldig negativt rett ut om det. Du hadde ikke reagert fordi du ikke vet hvem jeg eller familien er, du hadde kun reagert med å gi meg sympati fordi du syns synd på meg og du ville gitt meg fine kommentarer osv. Men tenk deg om du var noe som helst relatert til meg eller kjenner meg, og du hadde lest mitt aggressive innlegg mot noen i familien min uten noe navngitt på bloggen. Hadde du reagert annerledes da? Tenk på det du..... Om jeg har konflikter med noen i min nærmeste familie så er det privat. Har du noen gang lest at jeg er aggressiv og stygg direkte mot noen i min familie da? Alle dere som har følgt min blogg vet da at jeg har foreldre og 2 søstre, men leser dere noensinne noe om begge søstrene mine? Har jeg noensinne skrevet noe direkte stygt eller angrepet noen av dem på bloggen min?

Da jeg var yngre hadde jeg et press på meg selv å alltid måtte prøve å være noe annet enn det jeg er. For å bli godtatt i samfunnet, for å få være med andre. Jeg følte jeg måtte være lik de andre for å bli godtatt. Når jeg ikke gjorde det eller klarte å gjøre som andre, ble jeg utelatt og sto alene. Alt det er nå fortid for meg og jeg har lært mye gjennom tidene. Hvorfor måtte jeg late som jeg var noen andre enn meg selv? For å bli godtatt av andre? Jeg må jo bare akseptere at jeg er meg, og andre er andre, ingen som skal måtte late som eller være lik andre. Dette klarte jeg å innse jo eldre jeg ble. Jo mer livserfaringer jeg fikk med alderen forstod jeg at for å trives med meg selv, må jeg akseptere at jeg er den jeg er. 

Blogging for meg er blitt en del av hverdagen min. Jeg blogger når jeg føler for det, om det er lite eller ikke. Jeg leser mange blogg hver dag, de jeg følger fast osv. Det er utrolig hvor mange fine blogginnlegg der ute som venter på å bli lest. Jeg koser meg alltid hver dag, enten før eller etter jobb med blogglesing. Jeg koser meg også når jeg sitter og skriver og planlegger innlegg til dere. Om jeg får mange lesere er ikke alltid like viktig for meg. Jeg syns det er mer viktig at jeg har gode innlegg slik at dere sitter igjen med en god følelse, og da vil syns det er spennende å følge/ lese bloggen min videre."#blogg #familie #tanker #personvern #følelser #ydmyk #værdegselv #oppriktig #bloggvenn #blogginnlegg #planlegging #personlig #privat #opplevelser #erfaringer #livet #barn #foreldre #søsken

NÅ ER JEG KLAR 💪🏼

 • 28.03.2016 - 13:00


#blogg #trening #macbook #apple #trening #fri #tanker #familie #barn #formiddag #2påskedag #påske #kos #glede

2. Påskedag

Da er vi kommet til siste dag av påskeferien - oppsummert har hele denne påsken vært utrolig bra. Selvom det ikke ble noe skitur på oss har vi hatt 5 hele dager sammen. Jeg har hatt fem dager med bare kos med familien min. Det har gjort godt for kropp og sjel for alle å få disse fridagene. Lader kroppen skikkelig opp før skole og jobb begynner igjen for fullt.

I dag våknet jeg faktisk ikke før det nærmet seg ti og det er jo helt utrolig for å være meg 😝 Jeg stod opp og planen var at jeg skulle bort på jobben senere. Men siden jeg allerede hadde våknet kunne jeg like greit bare gå bort på jobben og bestille varer. Så får jeg mer ut av formiddagen og kvelden, siden jeg skal på jobb i morgen tidlig får jeg gjort det jeg skal da. Jeg er hvertfall klar for å begynne på jobb igjen i morgen.

Uansett skal denne siste fridagen nytes fullt ut 😉 innendørs.... hihi da det blåser og regner ute blir det ikke noe utedag hvertfall på denne damen. Jeg kommer nok til å gro på data og se serie med gubben. Menyen i dag blir Norges mest spiste rett: TACO! 🌮 

Håper alle ha hatt en flott påske og nyt dagen i dag ❤️

 

Siste Påskequiz fra blogg.no

 • 27.03.2016 - 12:00

4/8 Riktige svar!

Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

Del resultatet ditt i et innlegg i bloggen (kopier og lim inn teksten) og tagg innlegget med 

, så er du med i trekningen om gratis bloggshouts. :)

Lysere tid i vente

 • 27.03.2016 - 10:40

Gud så herlig det er å vite at i dag går vi inn i lysere tider! Sommertiden har endelig startet i dag selvom mange sier vi får sove mindre i dag. Men hvem bryr seg om det? Det er tross alt søndag i dag og de fleste har påskefri og kan ligge frempå. Da jeg kikket på telefonen viste den 9 så i utgangspunktet våknet jeg klokken 8 i dag da. Og jeg sovner jo ytterst sjelden når jeg først er våken. Så da er det bare til å stå opp og starte denne flotte dagen 😉

Foreløpig er det opphold ute men det er veldig grått og trist. Jeg har ikke planer om å gå ute i dag så det er et fett hvordan været er ute. I dag skal jeg bare kose meg med bloggen og planlegge den videre til jeg skal på jobb igjen. Ellers kommer jeg tilbake med blogginnlegg om kveldens program senere. Nå er det bare avslapping her på min nye blogghjørne i stuen. HEHE 

Jeg blir aldri fornøyd med hvor og hvordan jeg skal sitte i stuen når jeg er på data. Jeg prøver finne en plass som er behagelig å sitte samtidig som jeg ikke trenger å rote så mye. Nå har jeg funnet at jeg kan sitte på puffen her i hjørnet mellom stue og kjøkken åpningen. Her er det ingen som sitter og med puter inntil veggen, og laptop stativet virker det bra. 

Hva syns dere om min nye plass 😅?#blogg #1påskedag #data #plass #morgen #sommertid #lysere #macbook #apple #stue #komfortabel

PÅSKE QUIZ #3

 • 24.03.2016 - 23:30

Da prøver vi igjen i kveld og svare på blogg.no sin påske quiz. Det går ut på å svare på 8 spørsmål, og i kveld klarte jeg å svare:

4/8 Riktige svar!

Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

Del resultatet ditt i et innlegg i bloggen (kopier og lim inn teksten) og tagg innlegget med 

, så er du med i trekningen om gratis bloggshouts. :)

#blogg #quiz #konkurranse #blogshout #vinne #premie #delta 

"Jeg skal ikke la noen bryte meg ned"

 • 24.03.2016 - 12:35

Nå har jeg og min bedre halvdel fått oss en god påske lunch som bestod av stekt egg med bacon. Made by me 😝 Meningen var egentlig at jeg skulle lage til påskefrokost med ungene også. Men dere kjenner vel sikkert til hva ferie betyr for unger.... det betyr senere kvelder/ netter og sove frampå så lenge de vil haha. Jeg ville ikke vekke dem klokken 8 på fridag.... selvom jeg tydeligvis er morgenfugl trenger jeg ikke dra dem opp så tidlig når de har ferie. Tror ikke det hadde vært populært heller om jeg gjorde 😂 Sure unger på morgenen er ikke noe jeg vil ha så best de får våkne til live av seg selv.

Planen vi har i dag er pinnekjøtt middag hos foreldrene mine. Ski tur som vi har snakket om blir nok ikke noe av denne uken. Jeg sitter nå og kikker ut av vinduet her og det er bare regn så langt øye kan se. Og det er ikke meldt noe fint i Seljestad eller ellers.... Så planene for langfredag og påskeaften kommer jeg til å fortelle om senere når vi har blitt enige. Nå er det blogging og lesing mens gubben sykler som en gal rett ved siden av her jeg sitter. Spotify i mine Bose øreklokker mens jeg vrikker ivrig med takten av Freddy Kalas sin Feel Da Rush 😃 Skikkelig grooving her jeg sitter hihi Kjenner virkelig på hele meg hvor glad jeg er nå enn for noen uker siden. Alt virker nå som at det går bedre og jeg føler at jeg har begynt å få mer kontroll på alt når det gjelder jobb og meg selv. Selvfølgelig vet jeg at ting kan garantert dukke opp underveis, men jeg vet at jeg har lov å vise følelser og vise at jeg er sårbar også. Jeg skal ikke trenge å late som jeg kan klare å takle alt, men at jeg har lov å si eller vise at ting går innpå meg, at ting kan være vanskelig og tungt. Men det skal ikke bety at jeg er svak om jeg sier jeg ikke takler nedtur eller kritikk eller hva pokker det skulle være. Jeg trenger ikke være svak om jeg synker til bånn der og da hvis det skjer noe. Jeg er bare et menneske og jeg kan feile som alle andre.

Jeg skal ikke slutte presse meg selv å gjøre en god jobb når det gjelder jobb og privat, men jeg skal ikke la alt bryte meg ned som før. Det jeg skrev om masken min, det vil alltid sitte i meg uansett, men jeg må være flinkere å ikke la ting gå sånn innpå meg. Jeg må være flinkere å gi beksjed og lytte til meg selv. Jeg har min største støttespiller i mannen min, og det er jeg utrolig glad jeg har. Han er den som jeg kan pøse ut om alt jeg har på hjertet, og det er han jeg vet no matter what er ved min side. Selvom jeg har magiske mennesker rundt meg som mine foreldre og søster, og for all del resten av slekten og venner. Men til syvende og sist er det min ektemann som vil støtte meg for alltid.

Btw. før dere kommenterer så har jeg fleece jakken fra Rema 1000 på meg fordi jeg frøs her ute på dette rommet. HAHA det var det nærmeste og enkleste plagget jeg hadde som jeg slengte på meg. Men den fleece jakken til Rema 1000 er drit goe å ha på 😝

#blogg #lunch #egg #bacon #mann #livet #jobb #psykisk #tanker #trivsel #familie #barn #venner #slekt #glad #lykkelig #musikk #spotify

SISTE INNSPURT

 • 23.03.2016 - 11:35

Kan vi kalle dagen i dag for lille skjærtorsdag? Hihi nå er det bare en dag igjen før alle får et par fridager. Disse fridagene skal jeg nyte det til det fulle, og jeg kommer sterkt tilbake på bloggen fra i morgen. Har savnet å blogge selvom jeg leser gjennom alle de jeg følger fast.

Jeg har en stor nyhet å dele med dere også, men det får jeg fortelle om i et eget innlegg som kommer i løpet av morgendagen. Så følg med for å se hva det er :) Ønsker alle sammen en flott onsdag og god start på Påsken til alle :)

Påske quiz #2

 • 22.03.2016 - 22:35
Da prøver jeg meg igjen på blogg.no sin påskequiz #2 og denne gangen uten hjelpemidler :)
4/8 Riktige svar!
Selvgjort er velgjort -- også når det er halvgjort... og du traff midt på den gylne middelvei. Slett ikke verst! 

Del resultatet ditt i et innlegg i bloggen (kopier og lim inn teksten) og tagg innlegget med 
, så er du med i trekningen om gratis bloggshouts. :)

 

Snart Påske .......

 • 22.03.2016 - 07:45

Bare i dag og i morgen igjen så tar jeg en liten påskeferie, og det skal bli godt å slappe av og lade opp batteriene skikkelig til innspurten når påsken er ferdig. Jeg skrev tidligere hvilken planer jeg skal ha i påsken, men om det blir det jeg har planlagt er uvisst. Været er ikke meldt noe særlig fint rundt omkring så jeg er veldig usikker på om det blir noe skitur for oss. Men jeg får bare krysse fingrene og håpe at det blir noe.... trenger ikke plent være steikende sol heller da. Om det er overskyet og fint går jo an det og 😊

Ellers så våknet jeg av alarmen som ringte kl. 7 i dag. Jeg veltet meg forsiktig ut av sengen og tok med klærne og listet meg over gulvet. Livredd for å vekke de andre i huset som er så heldige som har fri. Stelte meg og nå sitter jeg klar for å dra på jobb. Jeg har dagvakt i dag og i morgen er jeg satt opp ekstra på dagtid. Disse to dagene kommer til å ta helt av i butikker rundt omkring. For det er disse to dagene folk handler mye for disse to stengte dagene. Og det blir travelt nok for alle som jobber i dagligvarebransjen. Jeg må selv snart få skrevet ned hva jeg trenger å handle til disse stengte dagene selv og!

Men nå kaller jobben så jeg får bare komme meg avgårde - så blogges vi senere ❤️

Fountain pen writing Work
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com #jobb #blogg #tanker #stress #handle #butikk #dagligvare #kunder #påsken


 

Jeg ha blitt nominert igjen :)

 • 21.03.2016 - 11:15

Da er det  på tide å svare på 11 spørsmål som jeg fikk da GAU9FOTO nominerte meg tidligere i uken. Jeg velger som sagt å svare på sprøsmålene hans, men skal ikke nominere noen videre 😉

1 Hva er din største drøm?

- Min største drøm er at vi alle en dag kommer overns med hverandre. At alt negative ting og misforståelse blant alle skal få en ending. Og jeg har drøm om å få reise til Usa og få hund selvfølgelig :)

2 Hva er det beste ferie minner du har?

- Beste ferieminnen må være i sommer 2015 da jeg, mannen og tre av ungene våres var i Vietnam, og vi fikk være med på 1 års-minneseremonien til min farmor som sovnet stille inn i 2014.


3 Hvis du skulle møtt en kjendis hvem vil du ha møtt og hvorfor?

- Jeg vet ikke helt hvem jeg ville ha møtt og hvorfor.... hadde jeg tilfeldigvis truffet en kjendis hadde jeg ikke visst hva jeg skulle sagt eller gjort hehe

4 Hva er yndlings maten din?

- Dette er utrolig vanskelig å svare på fordi jeg elsker mat! 

5 Visst du kunne velge å bo et sted i verden hvor vil du ha bodd da?

- Jeg ville nok bare ville bodd i Norge - men kunne gjerne hatt en ferieleilighet i Syden som jeg kan være når det er vinter i Norge. 

6 Hva er det verste du vet å spise?

- Jeg elsker mat så jeg syns ikke det er noe som er verste å spise.

7 Hvordan ser du får deg selv om 5 år?

- Da har jeg voksne unger og jeg har fått hund hihi

8 Hvem betyr mest for deg i hele verden?

- Familie og nære venner betyr mest for meg i hele verden. Jeg ville ikke vært foruten noen av i min familie, uansett hvilken bakgrunn eller konflikter vi måtte ha i livet osv.

9 Hva liker du ikke å gjøre?

- Må jo bare innrømme at jeg ikke liker å ta husarbeid f. eks. hehe for det er jo så kjedelig men jeg må hvis jeg er nødt. Jeg liker ikke gå tur hvis det ikke er fint vær 😂 

10 Hva er dine 3 verste egenskaper?

- Sta. Sta og atter STA.

11 Hvis du skal beskrive deg selv med et ord hva ville du valgt?

- Godtroende.


#blogg #questions #nominert #egenskap #favorittmat #familie #tur #reise #minne #ferie #hund
 

PÅSKEQUIZ FRA BLOGG.NO!!

 • 21.03.2016 - 00:10

Påskequiz fra blogg.no og det er jeg selvfølgelig med på :) 

Og siden det ikke sto noe om regler om hva du har lov å gjøre enn at du skal svare på 8 spørsmål brukte jeg tid på å lese meg fram til de spørsmål jeg ikke kunne.

8/8 Riktige svar!

Full pott! Enten du visste alle svarene, googlet deg fram til dem eller gjettet villt og vant, kan du klappe deg selv på skulderen og si: "Godt jobba!" Vi er behørig imponerte! :)

 

Føler meg groggy i dag

 • 18.03.2016 - 21:45

Etter enda en sykt travel dag på jobb fra 12-20, er det endelig godt å slappe av hjemme. Ferdig ble jeg ikke med varene mine, men diskene er fulle så resten får jeg ta i morgen (om d e tid då hihi). Jeg ble hentet av gubben kl. 20 og ja han kjører og henter meg. Når jeg jobber til kvelden så liker jeg å bli hentet.... spesielt når det er enda er mørketider. Guttebassen har vært på discotek på Brakahaug skole så vi måtte hente han først. Jeg lagde da omelett med bacon til meg og gubben. 

Nå slenger jeg meg på sofa og nyter en god varm te. I dag har jeg vært veldig groggy, jeg stod opp og hadde whisky stemme. Men stemmen har blitt litt bedre nå hihi ellers har jeg litt tørrhoste, og hver gang jeg hoster gjør det vondt i lungene. Håper bare jeg ikke blir enda mer forkjølet enn det jeg er nå. 

Men først må jeg få fortelle om hva jeg fikk i postkassen i dag før jeg tar kveld! Jeg var med i en giveaways hos denne skjønne damen Julia Sofie. Dette skriver hun i sin profil:

"Hei Mitt navn er Julia og jeg bor på Ålgård sammen med mann og en liten hund. Fritiden min bruker jeg på trening, svømming og turer med hunden. Ellers jobber jeg fulltid som pølsemaker. Min blogg komme til å handle om mitt hverdagslige liv. Mote, trening, sunt kosthold og skjønnhet er noe jeg også kommer til å blogge litt om. Også jobber jeg som forhandler hos Forever Living:) Så om du ønsker å bestille produkter hos meg, ta kontakt på min epost adresse: melkebaren@hotmail.com".

Hun er ei av de bloggere jeg følger fast, og jeg liker godt alle innlegg hun skriver. Ta gjerne en titt innom bloggen hennes 😉

Og her er det jeg vant i hennes giveaways - så nå skal jeg kose meg med alt godtet og bare nyte mini helgen min ❤️


#blogg #gave #premie #giveaway #nidar #påske #egg #snop #godteri #marsipanegg #miniegg #påskeskum #påskeegg #freia #glede #glad #helg
 

Hvor ble denne dagen av?

 • 17.03.2016 - 20:00

God kveld til alle mine følgere og lesere ❤️

Denne dagen har virkelig bare vært den lengste dagen jeg har hatt på evigheter! Jeg visste det kom til å bli en hektisk dag fordi det er varedag. Og jeg var klar over at jeg hadde bestilt mye varer som kom i går kveld. Men jeg ante ikke at jeg kom til å bruke så lang tid å blir ferdig med fire hele paller med varer 😂

Jeg begynte klokken 7 i dag (en time før jeg egentlig skulle), og jeg gikk ikke ut av butikken litt før 18. Det var så mye varer at jeg kjente jeg ble så stresset inni meg selv, og jeg måtte bare jekke meg ned inne på kjøl. Hele dag har jeg vært omringet av varer hvor en jeg snudde meg. Jeg trodde jeg aldri skulle bli ferdig! 😝 11 timer brukte jeg i dag på å få ut varene, stable og på slutten bestille igjen til mandag. 11 timer der jeg kun har vært i ferskvare diskene, ingen kasse enn 30 min. ved pauseavviklingen. 

Nå er både bena og ryggen min gåen etter så mye løfting og stabling og plassering av varer. Og da jeg endelig kom hjem var det rett i steking av fisk til middag for meg og gubben. Klokken 19 ble jeg ferdig med å spise middag og kan nå sette meg ned på ræva. Dagen har forsvunnet og før jeg vet ordet er det på tide å legge seg for natten. Jeg må virkelig berømme de som jobber 12-13 timer hver dag. Jeg jobbet 11 timer i dag, noe jeg aldri har som fast, og jeg kjenner hvor langt og tungt det er å jobbe så mange timer. Både sjefen min og hans kone jobber slik hver dag, og jeg syns de vrikelig er spreke og flinke som klarer det.  

Nå koser jeg meg med blogglesing og jeg må få si hvor glad og takknemlig jeg er for så fine ord fra denne bloggeren, Sparing. Hun har skrevet et innlegg der hun hver onsdag trekker frem 3 bloggere som hun skriver om. Og jeg var blant 1 av 3 hun har valgt ut - dere kan klikke direkte inn på hennes innlegg for å lese de fine ordene hun skrev til meg: #bestofonsdag 6#blogg #hverdag #jobb #sliten #ukedag #varedag #plassering #bloggvenn #blogger #mars

 

Jeg falt pladask.....

 • 15.03.2016 - 20:25

Jeg er så glad i denne flotte jenta bak KvDesign! Hun lager så vanvittig masse fine design til blogg, og jeg er stor fan av hennes arbeid. I dag slapp hun sin nyeste blogg design Blog Boss som jeg falt pladask for. At jeg faktisk kjøper designene mine og liker å endre på bloggen min, er fordi jeg liker å kunne ha variasjon hvordan bloggen min ser ut. Og det beste er at jeg kan bidra til å gi KvDesign noe for strevet og alt arbeidet hun legger ned i å lage designene. Hadde det ikke vært for henne hadde jeg ikke hatt så fin blogg design som jeg har nå.

Jeg har også valgt ut nytt bilder til header som jeg føler passer meg bedre nå. Om hvordan jeg føler bloggen min har blitt og hvordan jeg ønsker bloggen min skal være. Jeg vil ha en blogg om alt mulig og om ingenting som min gode bloggvenn Frode sa om meg 😆

Anbefaler alle å ta en titt hos KvDesign om du vil ha nytt design. Der har hun mange forskjellige design du kan velge mellom. 


#blogg #header #kvdesign #bloggdesign #nytt #forandring #blogger
 

NY HEKTISK UKE I VENTE......

 • 14.03.2016 - 12:10

Som overskriften min "Ny hektisk uke i vente....." da sikter jeg til at påsken snart er her. Det er bare denne uken og halve neste uke så er det påskestengt. Og folk begynner sakte men sikkert å handle nå i denne uken før det braker helt løs over helgen. Det er alltid slik i butikkbransjen..... 

Denne uken er det jobb 5 av 7 dager da det er min arbeidshelg. Og med denne priskrigen som pågår enda til påsken så tenker jeg det blir mer enn nok å gjøre på jobb. Så jeg har ligget frampå helt til halv elleve og bare slappet helt av. Lader opp til en hektisk uke med arbeidshelg.

Før jeg skal på jobb nå skal jeg være med gubben og handle inn middag. Jeg skal spise før dem siden jeg begynner klokken 15, og kjører da ca. 20 minutter før jeg begynner. Jeg liker å komme i god tid på vaktene, jeg hater å stresse med å komme akkurat på tiden. Men nå sitter jeg og skriver dette innlegget for min kjære mann spinner for harde livet. Han sier han trener fast tre dager i uken, men har mage for det om 😂 Da jeg sier det nytter ikke med trening om han trykker i seg drit hver kveld 😝

Ønsker alle en flott start på uken så blogges vi ❤️


#blogg #jobb #arbeid #rema1000 #godmorgen #mandag #hverdag #mars #2016 #trening #spinning #middag
 

SÅ ENKELT Å FÅ SMILEYS PÅ MAC

 • 13.03.2016 - 10:00

La meg tenke.... jeg har vel brukt Mac siden 2011 - altså i over 5 år har jeg brukt Apple sin MacBook Pro bærbar. Og det har vært mer enn 5 herlige år uten virus og spam på maskinen, noe jeg er super fornøyd med. Jeg brukte bare Windows før dette, men gikk lei av at det var så mye drit som kom på Windows maskiner. 

Men som sagt har jeg brukt Mac så lenge og det er enkelte ting som jeg enda ikke kan med maskinen. Jeg har aldri funnet ut av hvordan jeg redigerer video, og jeg har heller ikke klart å redigere bilder skikkelig heller. MYE jeg enda ikke kan med min Macbook. En ting jeg har irritert meg veldig etter jeg begynte å skrive blogg er disse smileys. Jeg har lest mange blogginnlegg der de har fått emojis/ smilefjes ikoner. Mens jeg har aldri fått til før jeg kommer over denne artikkelen på DinSide: "Slik får du emoji på Mac". Og jeg er så glad jeg fant den og vil derfor dele det med dere. Mange jeg følger bruker Mac og kanskje dere ikke visste dette. Nå kan jeg sette inn smileys i innleggene jeg skriver fra macen, noe som er så herlig å kunne uttrykke deg med ikoner. 

Hold nede disse tre tastene samtidig på mac tastaturen din: ctrl+cmd+mellomrom da kommer det opp oversikt over alle emoticons. Simple ikke sant?Håper dette var en tips til dere med Mac som meg 😉❤️

 

Making a point emoticon
Licensed from: yayayoyo / yayimages.com

#blogg #tips #macbook #apple #smileys #emoticons
 

Sprekken har irritert meg lenge nå!

 • 12.03.2016 - 16:40


#blogg #iphone #ebay #beskytter #bumper #mobil #skjerm #klarhet #helg


Jeg hadde et innlegg tilbake i tid om å bruke beskyttelse på mobilen. Selvom jeg har hatt beskyttelse på alle mine mobiler så hender det at jeg mister den i bakken. Jeg har heldigvis bare mistet denne i bakken en gang, men det holdt det for at rosa lakken ved lydløs knappen min er litt oppskrapt. Skjermen fikk seg en sprekk som har irritert meg lenge nå..... altså på glass beskytteren jeg har satt på .... heldigvis. Nå har den irritert meg lenge og jeg tenkte siden jeg har mye død tid akkurat nå, kunne jeg bare få satt på ny.

Jeg kjøper alt slik på Ebay og har alltid flere liggende i skuffen. Jeg er blitt en racer på å sette på disse, så det tok meg et par minutter å få på. Du skal være veldig stødig på hånden og nøyaktig for å få den på akkurat til å dekke selve svarte skjermen. Nå er min iPhone som "ny" igjen med ny glass skjerm - alt er mye klarere og skarpt.

Tidligere i dag hadde min kjekke bloggvenn Daniel et innlegg om "Whats on my iPhone", og jeg syns han hadde det veldig ryddig på sin iPhone. Mens jeg ser jeg har det ganske så rotete haha med så mange ikoner framme osv. Det morsomme var at jeg så at jeg hadde samme bakgrunn som han da ;) Jeg skal nå sortere litt på min iPhone og gjør det litt mer ryddig på hovedskjermen.

Jeg undres en del .....

 • 10.03.2016 - 11:00

wondering boy
Licensed from: gemenacom / yayimages.com #blogg #lure #lesere #utland #tanker #bilder #familie #Facebook #deling #oversettelse

Til du som blogger - har du noen gang lurt på hvem alle disse leserene dine er? En del av dem er faste lesere som du vet om fordi de legger igjen fine kommentarer. Men så har du en røys med lesere som blir registrert som du ikke vet om. Jeg har ikke hundrevis av lesere som jeg hadde en periode, men jeg har en veldig grei lesertall. Men jeg har alltid en del som ikke er norskere lesere også. Jeg vet jeg har mange i Vietnam som klikker på innleggene jeg deler på Facebook. Så om jeg har 100 lesere i går har jeg egentlig kanskje 140 lesere totalt på bloggen min. Utenlandske ip adresser blir ikke registert i norske lesere hver dag. Men de tells jo som lesere for det om de ikke har norsk ip adresse? 

Undres du også ofte på hvem alle disse leserene er eller hvor de kommer fra? Skjønner de noe i det hele tatt når de klikker seg inn og ser innlegget? Det jeg vet om min familie i Vietnam er det nok de klikket seg inn for å se bilder. Siden jeg sjelden legger ut bilder direkte på min Facebook etter jeg fikk blogg. Bilder blir ikke like fine når de blir lastet opp på Facebook som på blogg. Men jeg har spurt dem og de skjønner jo ikke bæret av hva jeg skriver. De klikker for å se bilder de hehe mens noen andre jeg spør sier de bruker google translate! Og da forstår de kanskje rundt 80 % av innholdet for det er jo ikke 100 % korrekt oversatt den der google. Bare prøv å oversett vietnamesisk tekst til norsk så skal du får deg en latterkick! 

Har du også mange lesere som ikke er norske lesere? 


 

Jeg skal gjøre det!

 • 09.03.2016 - 12:55

Altså i morgen folkens! Hva skjer i morgen? Jo, jeg skal tidlig på jobb i morgen for jeg har masse varer som bare står og venter på meg på kjøl. En del arbeid med omlegging av diskene skal jeg også gjøre i morgen. Planen er å endre en del av hvordan varene ligger i diskene, og gjøre klar for den store helgehandelen. For dere tror vel ikke at diskene i en butikk alltid ligger slik det ligger dag etter dag? Joda, en mengde varer har sine faste plasser i disk og hyller, men så har vi de lange og større disk og sånn små som står på siden eller ved endene, disse kaller vi for akitvitetsdisker, og jeg kaller dem for levende disker. 

Hvorfor? Jo fordi disse har sjelden faste ting oppi eller plass. Disse lever litt for hver uke på hva som ligger oppi. Det skal være innbydende og skal fange oppmerksomheten til kunder som kommer. Det skal være fullt og med gode varer og lett for kunder å plukke med seg. Spesielt kampanjeprodukter vil være oppi disse diskene, for det er det kunder vil ha når de handler. De er på jakt etter det som butikken annonserer samtidig som de handler andre ting. Ellers så er det jo mer fristende å handle med deg når alt blir presentert skikkelig. 

Så i morgen finner dere meg nok med hodene i ferskdiskene og fullt med varer rundt meg. Men det som virkelig blir høydepunktet mitt i morgen er at jeg har gjort det! Jeg har nå etter mitt innlegg "Skal..... skal ikke....." lest alle de fine kommentarene jeg har fått der.... og har nå bestemt meg for å gjøre det! Jeg er så spent og små lei meg for at jeg skal gjøre det. Men jeg vet det er for det beste for meg at det må gjørs - hvis ikke blir det bare verre. Det vil bli verre om jeg lar være og ender opp at det blir så gale at resultatet blir noe jeg ikke kommer til å kunne trives med. Det er jo tragisk at jeg skal bli så nervøs og lei meg for å gå til frisøren...... ha ha ha

#blogg #jobb #torsdag #hverdag #frisør #time #nervøs #spent #grue 
 

STRÅLENDE TIRSDAG MORGEN

 • 08.03.2016 - 07:15

God morgen :)

Da er jeg våken etter litt sen legging i natt. Jeg jobbet som sagt første stengevakt til 23:00 i går, og kom hjem 23:30. Det var ikke lett å få sove før klokken ble nærmere halv to i natt så denne damen er litt trøtt kan du si. Hihi men men det er strålende fint vær ute så da blir en så i godt humør.

Nå skal jeg bare ordne meg for jobb, og jeg håper været holder seg til senere. Alltid kjekt å gå tur når det er så fint vær. Kanskje jeg får tatt litt bilder da :) Slenger med to bilder jeg tok i helgen og ønsker alle sammen en strålende tirsdag morgen.

#blogg #godmorgen #natur #foto #tirsdag #hverdag #jobb #tur #sol

8 viktige punkter ved blogging

 • 06.03.2016 - 09:00

Repost


#blogg #bloggverden #tips #sosialemedier #Facebook #Twitter #Instagram #Bloglovin #repost

 

1. Sosiale medier: det er jeg flink med å dele det på min facebookInstagram og siste som jeg har fått nå Bloglovin. Jeg deler alltid innleggene mine slik at det er enkelt for de fleste å finne og klikke inn på innlegget.

2. Å skille seg ut fra andre bloggere: her vet jeg ikke helt om jeg har klart, men jeg blogger om alt mulig som faller meg inn. Jeg blogger ikke om bare typiske temaer eller ting. 

3. Bloggnavn og design: her har jeg funnet mange fine design som jeg har kjøpt for å ha på min. Enkel og lys design som er oversiktlig liker jeg. Bloggdesignet mitt har jeg kjøpt hos Kvdesign, og det er et design som tilpasses alle typer skjerm og størrelser. Designet jeg bruker nå heter Darling og kan kjøpes i Kvdesign sin nettbutikk. Selve bloggnavnet i bloggadressen min som er tvv.blogg.no er kort og enkel. tvv står for Tone Vuong Vinningland

4. Kommentarer: Jeg leser alltid innlegg til andre, og kommenterer etter det jeg har lest og syns. Jeg kommenterer aldri en medblogger bare for å kommentere sånn at jeg kanskje får et klikk tilbake. Jeg setter pris på alle som kommenterer mine innlegg, og jeg mener alle som vil kommentere gjør det fordi de har lest. OG en annen ting jeg har lest er å ha en åpen kommentarfelt, ikke sett begrensing på at kommentaren må godkjennes. Jeg har alltid ville ha kontroll før kommentarer kommer, men hva har jeg å frykte? Folk som leser bloggen min skal få lov å legge igjen en kommentar slik de ønsker. 

5. Vær meg selv: der tror jeg ikke er noe problem, jeg har alltid bare vært meg selv i innleggene mine. Hva er vits å late som jeg er noen andre? Jeg vil jo at lesere skal få vite hvem jeg er og om mine interesser og hva jeg har opplevd, eller opplever osv.

6. Bra overskrift: er faktisk veldig viktig for å få klikk. Jeg merker selv at jeg blir nysgjerrig hvis jeg ser en bra overskrift. Men så er det og viktig at overskriftene har noe med innlegget å gjøre. 

7. Tar tid: ja det er hvertfall helt sant! det tar tid å få bloggen kjent og nå ut til mange, eller å få folk som følger deg. Jeg vet jeg er fresh i dette og jeg må jobbe godt for å komme meg på toppen. For det er jo kjekt å ha lesere når en driver med å blogge. Er det ingen som leser bloggen min fordi jeg ikke er god nok så er det jo veldig kjedelig. Men som jeg alltid har sagt ærlig angående blogging er jeg gjør det fordi jeg syns det er kjekt. Dette er ikke en konkurranse.

8. Oppdater bloggen: jeg gjør så godt jeg kan å ha innlegg som jeg kan poste. Om jeg skal på jobb eller ikke får tid å blogge, har jeg alltid noen innlegg på lur. Eller jeg forhåndsskriver innleggene og setter på tid når den skal publiseres. Oppdaterer jeg ikke med innlegg så får jeg ikke noe særlig lesere i løpet av dagen. 

Dette er de 8 punktene jeg alltid tenker på når jeg blogger. Det har vært stor hjelp med andre som har skrevet innlegg der de gir oss tips akkurat om dette med å få flere lesere. Så tusen takk til alle som også har skrevet slike tips innlegg :)

"Svartelisten"

 • 05.03.2016 - 10:30

Wow det er lørdag morgen allerede folkens!

Har dere sovet godt i natt? Her hos meg la jeg ikke meg til å sove før nærmere klokken 1 i natt. Jeg og gubben satt og bladde gjennom Netflix i går kveld etter jeg kom hjem fra jobb. Og valget datt på en serie som heter "Blacklist" dette er en krim serie med masse spenning i hver episode. Det handler om en kriminell mesterhjerne som overgir seg til FBI, og samarbeider med FBI for å overgi dem den såkalte "Blacklist" over beryktede kjeltringer. 

Vi ble så hekta på serien at vi så hele 5 episoder og klokken nærmet seg stygt 00:30. Da måtte vi bare skru av og si at vi ser videre neste dag. Liker du krim og spenning er dette serien for deg - anbefales :) Gleder meg faktisk til å se kose oss videre med serien i kveld.

I dag er det min arbeidshelg så jeg skal på stengevakt i dag. Jeg sitter nå og tygger på Leksands Knekke som er knallgodt knekkebrød som er formet som et pizzastykke. Jeg pleier sjelden å spise knekkebrød, men etter jeg prøvde denne må jeg bare ha den. Og knekkebrød med brunost eller hvitost med syltetøy er bare himmelsk godt! Og instant te fra Amundsen med litt ekstra honning oppi - hva mer kan jeg si?

Håper alle mine flotte lesere og følgere får en strålende fin lørdag. Jeg derimot må nok gjøre min innsats på jobben i dette fine været vi har nå. Men i morgen da skal det bli tur ut med kamera - så været får holde seg like fint i morgen også :)


#blogg #godmorgen #netflix #blacklist #krim #serie #knekkebrød #leksands #brunost #hvitost #te #amundsenspesial #jobb #kos


Bilde funnet på Google (HER)

 

 

Er jeg barnslig eller ikke

 • 03.03.2016 - 19:00

Av og til lurer jeg på om jeg er blitt voksen eller om jeg bare rett og slett er veldig barnslig. Jeg blir 35 i år men jeg liker veldig godt mye som er barnslig. Jeg elsker bamser og søte leker, og jeg kan godt sitte og se på barnekanaler istedenfor vanlig kanal som nrk osv. 

Og noe som jeg liker veldig godt er å spille all slags typer barnespill. Før spilte jeg mye på data - altså facebook spill. Det gikk i Cafe world og farmville og diverse andre spill. Men så ble jeg skikkelig lei da det ble så mye at jeg sluttet med facebook spillene. Jeg gikk heller over til de forskjellige avhengighetsspillene på iPad. Som disse som dere ser jeg har på min iPad:


Av de spillene ovenpå er det Hay Day som er det jeg spiller daglig. Det er et bondegård spill som ikke bare jeg er avhengig av. Gubben er en racer på å drive bondegården sin, og han har føket forbi alle i huset med level. Jeg begynte å spille før ham og hadde kommet bra i level. Men så ble han også med og etter noen måneder med kynisk spilling leder han over alle oss.

Ellers er jeg hekta på Candy Crush sine spill som er den vanlige, Jelly og Soda. Diamond Digger er også knall morsomt å spille..... de andre har jeg vært innom og spilt men ikke så mye lengre. Jeg tror jeg ikke alene om å være hekta på disse spillene... når jeg først er i gang å spille klarer jeg ikke stoppe. Jeg blir forbanna når jeg sitter fast og ikke klarer kommer meg gjennom brettene HAHA Og spesielt når jeg bruker opp mine 5 liv og må vente før jeg får ny liv - da er det krise altså! hihi da er det å sende forespørsel om liv til mine facebook venner som spiller samme spill. Jeg spiller til og med når jeg sitter på do *skjems* men jeg er nå ærlige :p


Så har vi disse sinte fuglene da! Disse var jeg totalt hekta på da første Angry Birds kom ut. Jeg var så hekta på dem at jeg måtte bare klare 3 stjerner på hver level. Jeg søkte meg opp på youtube for å finne ut hvordan jeg skulle gjennomføre banen. Så hekta var jeg på dem :D

Er du også hekta på noe spill???? Ande som spiller Hay Day?
 

Snart er det helg igjen....

 • 03.03.2016 - 07:20

Tiden flyr igjen avgårde og vi er nå allerede kommet til torsdag. I dag er det dagvakt på meg og etter jobb har jeg absolutt ingen planer. Jeg sov faktisk bra i natt for jeg sovnet til okei tid. Alltid lettere å legge meg til å sove til normal tid når mannen er hjemme. Når han ikke er hjemme har det ofte vært at jeg ligger lenge før jeg sovner. Det er ingen å ta hensyn til da når det gjelder lys på rommet hihi Men det er godt han er hjemme nå slik at jeg får skikkelig søvn :)

Nå er det bare å ordne meg for jobb så blogges vi senere i dag. Ønsker alle en strålende fin torsdag morgen.

Sånn ser jeg ut når jeg er hjemme :) behagelige slappe av klær - snapchat bilde - om du vil kan du adde meg på snap der heter jeg tvilling81

#blogg #jobb #torsdag #hverdag #familie #cosy #snapchat

ET MAGISK BEKJENTSKAP

 • 29.02.2016 - 14:25

I dag har jeg virkelig lyst å fortelle dere om ei fantastisk flott bloggvenninne jeg har blitt kjent med. Jeg leser bloggen hennes fast hver dag, og hun har gitt meg mye inspirasjon og motivasjon. Selvom jeg ikke har kommentert på absolutt alle hennes innlegg, leser jeg. Hun er ei som ønsker alle godt, hun er opptatt å ta vare på og bry seg om det hun har. Gjenbruk og ta vare på miljø er ting hun brenner for. Hun er ingen rosablogger og det er akkurat derfor jeg setter veldig pris på akkurat henne. Hun ønsker å glede, opplyse, dele, informere og fortelle. Hun er magiskliv.blogg.no. Har du enda ikke tittet innom hennes blogg anbefaler jeg deg å klikke inn med en gang. Det hadde hun satt veldig pris på at du gjorde <3

Da jeg leste innlegget "Forskjellene tiltrekker hverandre" fikk jeg mange tanker. At alle er forskjellige er helt sant, men vi er alle sammen mennesker. Jeg hadde f. eks. ikke syns det var kjekt om mannen min hadde vært helt lik meg på tanker og meninger. 

I hennes innlegg "La oss forhindre et mareritt" der hun forteller om hvordan vi ødelegger miljøet. Sammen kan vi være med å ta ting i gjenbruk - ting du ikke trenger mer kan være gull for noen andre der ute. 

"Parforholdreglene" som Magiskliv har skrevet er det innlegget som jeg virkelig elsker! Fordi det hun skriver i det innlegget er så utrolig viktig å tenke på. Anbefaler alle å klikke inn på innlegget hennes for å lese <3 Og ikke nok med det - hennes innlegg "Rusa på livet?" må dere bare klikke inn og lese. Etter jeg leste det innlegget vekket det mye tanker i meg. VELDIG mye også kan jeg love dere!

Jeg kunne ha skrevet i det uendelige, men jeg syns virkelig hun fortjener min og akkurat din oppmerksomhet. Fordi hun er virkelig ei flink og flott blogger som har utrolig mye på hjertet. Om du ønsker kan du klikke på flere av hennes innlegg som jeg virkelig anbefaler dere å lese:

"ALLE ER LIKE MYE  VERDT!"

"MANGE RARE MÅTER Å UTTRYKKE SEG PÅ!"

"VIKTIGHETEN AV ET VAKKERT UTSEENDE..."

"HEKSA!?"

"JUSTIN BIEBER"

 

Jeg fikk tårer i øyekroken ......

 • 29.02.2016 - 11:25

Wow... tiden går virkelig fort .... 2016 kom fort og nå er vi allerede i dette skuddåret med en ekstra dag. At vi i dag får denne ekstra dagen som i hovedsak kommer hvert. 4 år. Og i morgen går vi inn i tredje måneden for året! Herregud hvor fort tiden går!  I går hadde eldste datteren bursdag der hun fylte 20 år!!! Tenke deg? At eldste barn i hus allerede er fylt 20. ... føler meg virkelig gammel haha og om 18 dager så fyller min eldste nevø 18 også! Gud hjelpe meg - hvor er tiden hen?

Men hva har denne lille ekstra dagen å bety for meg? Jeg personlig har ingen relasjoner med skuddårsdagen 29.2. For meg er det akkurat som en vanlig mandag, en ny uke med nye muligheter og utfordringer. Kanskje noen har bursdag i dag? Fine minner eller triste minner.... jeg har ingenting jeg. Jeg vet bare at i dag er det mandag, og en ny arbeidsuke venter.

Nå er det min uke med arbeidshelg og jeg er superklar for denne uken. Jeg "jukset" litt i går da jeg var på jobb og ordnet avdelingen klar for i dag. Men for å avklare med alle så jobber jeg ikke fast søndager. Siden noen kanskje lurte på om vi i butikk jobber søndager. Butikken har alltid stengt på søndager, men siden jeg frivillig ønsker å komme jobbe på søndagen, vil butikken få en bedre start på mandagen. Jeg gjør det kun når jeg ser det er behov og tid. Som sagt søndag er en fri dag så klart :) 

Før jeg stikker på jobb så vil jeg tipse dere om en ny serie på Netflix som jeg kom over i dette blogginnlegget: "Slik gikk det med Full House stjernene" som gikk på norsk tv med navnet "Under samme tak". Dette er en serie som jeg sikkert har sett tusen ganger da jeg var liten. Og jeg digget den serien - og i går måtte jeg jo sette på og se de 13 episodene som er kommet ut på Netflix. Jeg er ganske sentimental når jeg ser tv.... og det var så rørende å se disse skuespillerene igjen.... må innrømme det kom tårer i øyekroken da..... snufs snufs ...

Men nok om det ;) Vil også minne dere på blogg konkurransen min der dere kan vinne en fin glasskule pynt. Har du ikke deltatt kan du klikke inn HER.

Ønsker alle en riktig god skuddårsdag <3

Under får dere en liten sniktitt på et av de flere PENE bildene som jeg tok i går..... Mer kommer ut senere i kveld ;)


#blogg #jobb #skuddår #mandag #goddag #foto #natur #landskap #strand #serie #tv #netflix #jobb #bursdag #tiden #gripdagen #åkrasanden #utsikt #konkurranse #giveaways
 

 

 

JEG ER 100 % VIETNAMESER!

 • 28.02.2016 - 14:00

JA!

Det er jeg som overskriften forteller - jeg er 100 % ekte vietnameser for dere som ikke visste det. Men hvorfor skriver jeg et innlegg nå om det? Alle vet vel at jeg er fra Vietnam, og da er jeg jo ekte vietnameser. Men som sagt har jeg nå fått mange nye lesere og følgere, og ikke alle vet hvem jeg er. Og jeg forventer jo ikke at alle har klart å fange opp alle innlegg som jeg har skrevet fem måneder tilbake. Så hvem er så denne jenta bak bloggen tvv.blogg.no? Hvor skal jeg begynne? Hvordan skrive om meg selv utenat det skal blir kjedelig eller for langt. Jeg tror nok jeg er ganske normal men kan til tider virke rar på forskjellige måter.

Jeg kom til Norge juli 1984 da hadde jeg nettopp fylt 3 år. Jeg husker absolutt ingenting fra min korte barndom i Vietnam. Det er såvidt jeg husker noe særlig av de første årene jeg kom til Norge. Jeg husker mamma, storesøster og meg ble gjenforent med pappa. Vi bodde de første årene på Skeisvang i Haugesund. Før de kjøpte seg enebolig på Kvala der de den dag i dag bor. Jeg har faktisk vietnamesisk navn også men det blir bare brukt av familien. Ellers fikk jeg norsk navn slik at det ville bli enklere for alle å uttale navnet mitt. Vietnamesisk er et vanskelig språk å lære. Forresten er mitt vietnamesiske navn "Thanh Tuyen" som navnet til ei veldig kjent vietnamesisk artist.

Jeg gikk i barnehage som alle andre barn gjorde. Jeg begynte i 1. klasse som alle andre barn. Jeg gikk gjennom barne og ungdomsskolen som det de kaller for Looser. Jeg var ikke populær i klassen. Jeg var annerledes! Jeg hadde annen hudfarge, snakket fremmedspråk og var veldig beskjeden og sjenert. Jeg ble fort et mobbeoffer for de andre ungene pga. jeg var annerledes. Det var en vonde tid og såret jeg fikk den tiden ligger skjult innerst inne en plass. Det er sårt for ei liten jente som ikke fikk være med på leken, ble kalt stygge ting osv. osv. Til og med opp til ungdomsskolen fortsatte det. Bare fordi jeg er annerledes betyr ikke at andre skal få lov å mobbe meg. Greit at jeg vokste opp med strenge foreldre og jeg som søsteren min ble oppdratt til å lye og gjør det vi får beskjed om. Jeg syns ingenting om mobbing! Det er så stygt og feigt av mennesker som driver å mobbe andre. Selvom jeg nå er blitt voksen og har opplevd mye og ikke bærer nag til noen av de som har mobbet meg, så er arret der om det så er over 20 år siden.

Med tiden har jeg blitt mer sterkere og lært meg til å legge alt det vonde bak meg og se fremover. Men å vokse opp i Norge og hvordan kulturen og tradisjonen er ikke alltid like lett. Kultur og tradisjon kræsj. Altså norsk vs. vietnamesisk. Selvom mine foreldre og meg og mine søsken har bodd så og si livet våres i Norge så er vi fortsatt vietnamesere. Jeg er opptatt av at jeg skal vite hvor jeg kommer fra og at jeg har vært veldig heldig som har fått komme til Norge. Fått et godt liv i Norge. Det hadde jeg ikke hatt om jeg hadde fortsatt bodd i Vietnam. Så ja, jeg er veldig takknemlig for at jeg bor i Norge.

Jeg hadde ikke ville flyttet tilbake selvom Vietnam er mitt hjemland. Selvom jeg er stolt over å være ei vietnameser men jeg er også stolt over å være norsk og. Jeg har norsk statsborgerskap og har bodd her så og si hele livet mitt. Så hva kalles jeg da? Norskvietnameser? Norsk med vietnamesisk opprinnelse? Vietnameser med norsk pass? Jeg vet ikke helt hva det kalles. Hvis noen spør meg: hvor kommer du fra? Da svarer jeg med en gang jeg er fra Vietnam. Spør folk er du norsk så svarer jeg at ja jeg har jo norsk pass. Er det riktig?

Jeg kan snakke flytende vietnamesisk og skrive rett. Dette har mine foreldre vært veldig streng på at vi unger skal kunne morsmålet. Jeg kan snakke norsk og på sekundet snu over til morsmålet. Folk som kjenner meg og har hørt meg snakke, syns det bare er helt utrolig å høre på når jeg snakker mitt språk. For dem er det som musikk fordi vietnamesisk har veldig mye tonefall opp og ned. Slik at det kan høres ut som vi synger men også høre ut som vi er sinte på hverandre. Jeg er veldig takknemlig for at jeg kan begge språk, men en ting jeg forbanner meg selv på er at jeg ikke har klart å lære ungene mine mitt morsmål. Mannen min er nordmann så der er det ikke hjelp i å få når det gjelder språk. Og når alt rundt meg i hverdagen går i norsk får jeg en skikkelig utfordring å lære ungene. Jeg kan godt snakke til dem på morsmål, men de svarer på norsk. Enkelte ganger forstår de heller ikke alt jeg sier til dem, da blir jeg bare frustrert og gir opp. Så beklager, der har jeg totalt mistet grepet.

Men ellers at jeg er ekte vietnameser eller ekte norsk er det ikke så viktig. Fordi uansett hva så er jeg bare et menneske. Jeg er som alle andre mennesker som bor i dette landet. Jeg vet hvor jeg stammer fra men samtidig som jeg tilpasser meg det norske samfunnet. Integrering. Mange ganger er det vanskelig fordi en står mellom to helt forskjellige kulturer. Jeg må innrømme det av og til påvirker meg mye. Det er også grunnen til at jeg ikke alltid klarer uttrykke meg skikkelig. Jeg får ikke til å si eller skrive skikkelig slik at folk skal forstår meg, og ikke mistolke meg.

Gjennom årene har jeg lært meg en ting som jeg syns er bra. Det er å ikke la andre styre meg og mine meninger. Jeg har også lært å slutte å bry meg for mye om hva andre syns. Jeg skal ikke la andre ta kontroll over meg og hvertfall ikke stole blindt på folk. Jeg ønsker bare å være meg selv uansett om jeg er rar eller ei. Jeg har lært å ikke gi opp med en gang en møter motgang. Ingen er feilfrie og ingen liv er perfekt alltid. Når en har møtt mye motgang i livet gjør det deg sterkere. Og du finner fort ut hvem som virkelig er der for deg.

Jeg vil si jeg er ei blid og glad person. Positiv, utadvendt, flittig, ordenslig og ansvarsfull. Negative ved meg er nok jeg er ganske sta og gir meg ikke så fort. Har jeg sagt eller begynt på noe så skal jeg gjøre det skikkelig. I bunn og grunn så er jeg nok ganske så vanlig person - selvom jeg er 100 % vietnameser :) Jeg er glad i mannen min, ungene mine, familien min, vennene mine osv. osv.

#blogg #kultur #tradisjon #mobbing #barndom #oppvekst #oppdragelse #vietnameser #norsk #statsborgerskap #morsmål #språk #tanker #følelser #erfaringer #livet #familie #venner #barn  

 

 

"Gjør en forskjell-challenge" #6

 • 27.02.2016 - 20:30

Dag 6:

"Send en koselig SMS til en du setter stor pris på! Og hvorfor."

Dagens challenge som MissMommy har gitt oss ser du ovenpå. Den jeg tenke på i dag med en gang jeg våknet var min gode bloggvenninne Helene. Jeg hadde ikke hørt mye fra henne i går så jeg sendte henne en melding: 

"God dagen :) hvordan går det hos deg?"

Det er litt viktig å vise omtanke og at du bryr deg om de du setter pris på. Og hun er ei som jeg setter stor pris på etter jeg ble kjent med henne her på blogg.no. Vi har ting til felles, opplevelser i livet osv. osv. Så hun har jeg virkelig sansen for.... hun er som ei lillesøster for meg <3

Takk for at du er min venn :)

 

smiling teenage girls having fun
Licensed from: dolgachov / yayimages.com #blogg #bloggvenn #venninne #glede #bryseg #oppmerksomhet #utfordring #helg #kos

Husk blogg konkurransen min :)

DELTA HER 
 

HER ER HVA JEG PØNSKER PÅ :)

 • 27.02.2016 - 16:50

HUSK BLOGG KONKURRANSEN MIN SOM DU KAN DELTA HER :)


Akkurat nå har jeg besøk av denne flotte jenta, Marielle bak bloggen DaddaOgVeien. Det jeg skrev tidligere i dag at jeg gleder meg til noe kjekt er akkurat dette besøket. Hun er ei flotte jenta som er ei av bloggvennninnene jeg har blitt kjent med. Og hun bor i Skjold sammen med samboeren sin, og det er ca. 30 min å kjøre til Haugesund. Det syns jeg er veldig kjekt for da er det faktisk mulighet å treffe hverandre slik som vi gjør i dag. 

Vi har nå spist bakt potet og imens har vi hatt foccacia brød til heving som vi har laget etter Marielles oppskrift som du kan finne HER. Etter maten sitter vi nå og snakker og koser oss med hver vår blogg :) Oppdatering av bakingen kommer senere så følg med oss videre i kveld.

#blogg #foccacia #bloggvenninne #helg #kos #venninne #blogging #baking #oppskrift
 

Hva pønsker jeg på?

 • 27.02.2016 - 13:40


#blogg #mummikopp #mummitroll #chocochocolate #kos #helg #lørdag #glede #bloggtreff #bloggvenn #blogger 

Nå har jeg vært og handlet inn til middag for i dag og i morgen. På menyen i dag blir det bakt potet med bacon, mais, rømme, ost og smør. I morgen blir det enkel salat med stekt baconbiter, mens Jonas skal få Rema 1000 Hot Wings. Jeg kjøpte meg også ny pakke med Nescafe sine pulverkaffi med smak, det er det jeg har laget meg nå i min fine Mummi kopp. Jeg elsker disse Mummi koppene - jeg henger jo etter med å samle på disse koppene. Men jeg tenkte tidligere at jeg har jo så mange kopper, hva skal jeg med flere? Men etter at jeg begynte å blogge har jeg sett så mange som har disse koppene, og de er jo så fine..... så jeg er på vei å bytte ut alle kopper i huset med Mummi.... til stor skrekk for gubben for han syns koppene er svindyre til vanlig når de er så små :p

Jeg gleder meg også veldig til klokken 15 for da får jeg besøk. Av hvem skal dere få vite senere i dag, og hva vi skal gjøre får dere også vite da. Dette skal bli knallgøy - å gjøre noe kjekt denne dagen :) Så lurer du på hvaj eg pønsker på må du bare følge med på bloggen min.

"VIBRATOR I SENGEN"

 • 27.02.2016 - 11:05

#blogg #sove #seng #vibrator #bass #musikk #fest #naboen #helg #kos #godmorgen

God morgen bloggen ;)

Har dere sovet godt i natt? For her hos meg så lå bloggen nede hele morgenen fordi eieren ikke fikk sove før langt på natt. Så eieren, altså meg, har sovet som ei prinsessa helt til kl. 10!

Bassen jeg skrev om i går lagde masse vibrasjoner i veggene og sengen min vibrerte som om jeg lå på en gedigen vibrator! Haha men slapp av folkens - jeg lå nå fint i sengen (alene) - stuptrøtt så nothing happen! Jeg tror jeg falt i koma rundt to i natt......

Men nå er jeg stått opp og været er topp selvom det ikke er sol. Nå skal jeg se gjennom hva jeg må handle til middag i dag og i morgen. Så skal det skje noe kjekt senere som jeg kommer til å fortelle om på bloggen utover ettermiddagen. Følg med så får du vite :) Har du forresten Facebook kan du følge meg på min egen side der for oppdatering: tvv.blogg.no

Slenger med et bilde som jeg tok med front kamera på mobilen av krøllene jeg hadde. Krøllene satt i lenge og forsvant ikke før jeg vasket håret.

HJELP! HUSET DIRRER....

 • 26.02.2016 - 23:00

God kveld alle mine fine lesere :)

Nå kan jeg finally ta helg etter en travel dag på jobb. Jeg har jobbet fra kl. 12 til 20 i dag og fikk masse varer. Det var ikke lite jeg hadde bestilt heller da hihi men butikken skal jo selge så da må jeg ha nok varer inne. Jeg fikk plassert det som skal plasseres, og ordnet det som skal ordnes. Og jeg er fornøyd med dagens innsats - i tillegg så har jeg prøvd meg på å skrive plakat. Det var ikke lett for det er jo ikke det samme å skrive på plakat som å skrive på et ark.  Til vanlig er det kollega av meg som skriver plakater, men han har fri i dag så jeg måtte bare prøve selv.

Hva syns dere om plakatene jeg har skrevet da?

Rema 1000 Solvang


#blogg #jobb #plakat #skrive #kveld #helg #kollega #matbutikk #dagligvarebutikk #rema1000 #ferdigretter

Jeg har stått og fylt opp denne disken med Rema 1000´s nye ferdigretter som dere ser på bildet. Og siden dette er nye ting som er kommet må jo selvfølgelig Tonemor prøve. Jeg kjøpte med meg etter jobb en pakke med Chili con carne til kveldsmat. Så nå har jeg faktisk lagt i meg en pakke med dette og det smakte faktisk utrolig godt. Den er ikke sterk om du lurer, selvom den heter chili. 500 gr. er det i hver pakke og jeg spiste fint opp en sånn pølse. Den er til 2 porsjoner men jeg må nok si at en voksen klarer fint en pakke.

Mens jeg satt og spiste trodde jeg at huset var i ferd å rase sammen. Hadde jeg hatt sånn vegghylle med pynt på hadde alt falt og knust! Huset dirret som pokker - jeg kunne kjenner sterke vibrasjoner i veggen. Bildene mine på veggen sto i fare for å ramle ned, men heldigvis har gubben gjort en bra jobb med festingen. Grunnen til huset dirret eller dirrer ennå er fordi nabojenten feirer bursdagen sin nå. Jeg er sikker på hun har diskotek anlegg eller noe - for store høyttaler med BASS på full guffe - da skjønner dere sikkert selv hva jeg mener at huset dirrer! Hører bassen som dundrer som bare det da hun har anlegget mot stueveggen her hos meg. 

Men, men det gjør meg ingenting fordi dette visste jeg på forhånd. Så lenge naboen gir beskjed i forkant at det vil bli musikk og fest, er det helt greit for meg. Jeg satt bare på musikk selv så slapp jeg å høre bassen hennes :) Men nå skal lille meg pakke sammen (ikke bloggen altså), og flytte meg opp i den himmelsk nydelige sengen min. Jeg skal ligge og høre på musikk i mine Bose øreklokker og lese mere blogg. I morgen skjer det noe spennende og kjekt som jeg ikke skal røpe til dere før i morgen. Så følg meg videre og jeg ønsker alle sammen en god helg og god natt.


 

JEG ER BLITT RIK!

 • 26.02.2016 - 11:00

Hvor mye tid bruker du på blogg hver dag? Hvor lang tid bruker du på å blogge? Hvorfor blogger du i det hele tatt? Har du tenkt på disse spørsmålene som jeg nå tenker på? Jeg kan med en gang svare deg at jeg bruker mye av fritiden min på å lese og skrive. Jeg har aldri i mitt liv skrevet så mye som nå etter jeg begynte med blogg. Dette er som en offentlig dagbok om livet mitt. Alt jeg velger å skrive og dele blir offentliggjort og åpen for alle å lese.

Moren min har spurt meg mange ganger: "Hvorfor blogg? Hva er det med blogg? Jeg skjønner bare ikke blogg. Hvorfor er det folk som vil legge seg ut på nettet?" Som dere skjønner er moren min av den eldre generasjonen, hun er også kav vietnameser selvom hun har bodd i Norge like lenge som meg. Selvom foreldrene mine har bodd lenge i Norge, og de har integrert seg godt inn i det norske samfunnet, er de fortsatt vietnamesere. At mamma ikke forstår hvorfor jeg blogger skjønner jeg. For blogging er ikke noe som de er vane med eller noe som verken jeg eller dem vet om finnes i Vietnam. 

Jeg bruker fritiden min til å jobbe med bloggen, kanskje noen syns det er helt bak mål å drive med blogg. Mange tjener og penger på å blogge, slik som disse toppbloggerne gjør. Det er levebrødet dems og de må blogge for å tjene penger, akkurat slik som vi hobbybloggere må gå på våres faste jobber. Vi lever ikke av bloggen vi som blogger på hobby basis. Folk har spøkt med meg og sagt jeg kan tjene masse penger når jeg blogger, kan jo blogge på fulltid bla. bla. bla. Som sagt blogger jeg ikke for å håpe på å bli toppblogger. Jeg har en fast jobb som jeg trives veldig godt med. Blogging er en hobby jeg har i fritiden min det :)

Men tror folk at det er så lett å bli toppblogger eller en kan tjene gryn med blogg? For det er det aboslutt ikke! Jeg har ikke tjent ei krone siden jeg begynte å blogge. Jeg har ikke fått noe gratis via bloggen uten å måtte jobbe hardt med bloggen. Som et eksempel måtte jeg sette meg ned og bruke mange timer på å skrive et innlegg til Kaupang. Jeg bruker god tid når jeg skriver innlegg, og jeg liker å lage gode innlegg til leserene. Innlegget som jeg skrev om gjenbruk ga meg vinnertur til London. Eller innlegg som jeg skriver for Rabble.no hver uke i kamp om å få vinne en premie. Alt dette må jeg jobbe for å få til en premie, hvis jeg er så heldige og vinner. Btw. så vant jeg forrige ukens rabble oppgave - da vant jeg en Max Factor 2000 Calories mascara. 

Ingenting er gratis. Det er for sikkert. 

MEN ..... en ting som blogg har gitt meg - det er RIKDOM. Jeg er blitt RIK på akkurat alle dere andre bloggere der ute. Takket være dere har jeg blitt rikere på kunnskap, erfaringer fra dere, tankene deres, alt dere deler med meg og hele verden. Jeg har blitt flere bloggvenner rikere i mitt liv - det for meg er rikdom det! Jeg har ikke blitt fysisk rik med masse penger på konto eller i neven. Nei, jeg har blitt psykisk rik av fine tanker og kommentarer fra alle dere som har lest bloggen min. Å lese andre sine blogg er en berikelse for min hverdag <3 Jeg har fått nye venner i bloggverden som jeg føler jeg har kjent i evigheter. Det er utrolig hvor mye en kan føle og kjenne seg fram til bare ved å lese andres blogg og alle kommentarer en får av andre. 

Ja, derfor vil jeg med hånden på hjerta si til dere at jeg er blitt rik av bloggen - rik takket være alle dere <3

#blogg #hverdag #kveld #kos #nytlivet #familie #rik #rikdom #berikelse #bloggere #bloggvenn #mammaliv

 

KICK MY ASS

 • 25.02.2016 - 20:30


#blogg #spark #sliten #søvnig #foto #2xu #marius #genser #tights #sko #grus #hverdag #trøttitryne

Kan noen komme og klaske meg i fjeset eller sparke meg i ræva???? For denne damen er i ferd med å svime av i sofaen! Hun sitter her med macen sin og faller snart i koma hvis ikke dere gjør noe. Hodet går opp og så dupper den ned - opp og ned - haha .........

GRUUUUsomt.....  hvor trøtt jeg er i dag...... jeg sitter og tvangsholder meg våken altså! Jeg kan ikke sove nå for det er altfor tidlig. 

Har sovet innmari dårlig i to, tre netter nå denne uken..... er nok fordi jeg har hatt fryktelig mye å tenke på etter vinterferien. Jeg har ikke fått sovet skikkelig fordi jeg ligger og tenker på ting som har skjedd i begynnelsen av uken. Tenkt på hva som har skjedd og hva jeg kan gjøre for å at det skal bli bedre. Og i dag har jeg sansynligvis fått orden på en del ting og alt er blitt mye lettere. Alt blir lettere når ting får sagt seg ferdig og ting får synket inn. Av og til må en falle ganske hardt for så reise seg opp og tar lærdom av fallet. .......

JA, ja satser på at jeg ikke sovner på sofa nå..... men om jeg skulle det så sier jeg takk for i dag og ønsker alle sammen en riktig god kveld og GOD NATT <3


 

BLOGGEN PAKKES NED

 • 25.02.2016 - 00:30


#header #design #blogg #bilde #picasa #navn #tekst #redigering #godnatt #pakke #farvel #søvn #sove

Sånn nå er jeg fornøyd med teksten på headeren - utrolig hvor mye tid det tar å få det optimale header og design. Men nå er jeg virkelig happy med hele designet på bloggen min. Akkurat slik jeg liker det :) Jeg har nå oppnådd og klart å få det slik jeg  vil med bloggen. Og jeg tror ikke kan gjøre noe mer med den for å få den bedre. 

Så kjære lesere nå pakkes bloggen ned - og den vil ikke se mer dagens lys..... fordi jeg som eier bloggen må virkelig komme meg i seng. Så nå sier jeg takk for i dag og takk til alle dere som har følgt meg fram til i natt. 

Vi blogges i morgen da vel ;)

 

"Seriøst! Vant jeg tur til London?"

 • 23.02.2016 - 00:40

Herlighet altså - dere ANER ikke hvor GLAD jeg er nå! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg - jeg sitter nærmest og skjelver og bare spør meg selv: Er det sant? drømmer jeg nå eller? Tuller han med meg nå? Er dette svindel? Prøver han å lure meg? Jeg må nesten klype meg selv i kinnet for å roe meg ned et par hakk. Og så må jeg igjen skrive til han og spør om han tuller med meg eller? Mandag ettermiddag fikk jeg en meldingsforespørsel på facebook messenger, men jeg så ikke den før titiden på kvelden. Jeg leste dette:

Kristian Aslaksen: Hei Tone :) Kristian fra Kaupang her. Vi synes du fronter Kaupang på en utrolig bra måte på bloggen din. Vi kan derfor gratulere deg som vinner av konkurransen og ønske deg god tur til London!! :)

Forstår dere nå hvorfor jeg er så glad? Og hvorfor jeg bare måtte spørre om han tullet med meg? Men det er ikke noe tull. Kaupang gjengen likte hvordan jeg skrev blogginnlegget som vant. Og hvordan jeg har frontet Kaupang både på bloggen min og på facebook at jeg fortjente å vinne konkurransen! Har du ikke fått lest vinnerinnlegget kan du lese den her: "DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK" og jeg har også skrevet et innlegg i forbindelse med Kaupang som du kan ser her: "JEG ER KOMMET PÅ NETTAVISEN".

Jeg har aldri i mitt liv vunnet noe slik via nettet eller blogg. Og jeg får til og med ta med meg en person på turen som de dekker. Kristian sa jeg måtte finne en jeg vil reise sammen selv, og det var jo ikke vanskelig det - selvfølgelig blir det min kjære mann jeg vil dra på tur sammen med! Og London av alle plasser! Jeg har ønsket å reise på tur der, men har aldri klart å få det til. Men nå er det som drømmen min snart kan bli oppfylt takket være gjenbruk. Takket være at jeg har engasjert meg slik for gjenbruk, og benyttet meg av Kaupang sin app og skrevet om dem.

Har du enda ikke fått meg deg hva Kaupang er kan du kikke på denne produktpresentasjonen for å se.


 

Nå kan jeg og mannen få den langhelgen vi hadde planlagt i høstferien. Vi hadde jo tenkt å ta en langhelg til Gdansk eller noe, men nå trenger vi jo ikke tenke for jeg har jo vunnet en tur til London. Og jeg kan velge akkurat når jeg vil reise også :) Kaupang dekker hotell og fly tur/retur fra Oslo. Men kjekke Kristian sa dette skulle vi alltids få til på et eller annet vis ;) 

Åhhh jeg er i lykkerus folkens!!!!!

#blogg #kaupang #konkurranse #vinner #london #tur #reise #langhelg #lykkerus #glad #overveldet #gjenbruk #Facebook 


 

ER DET GALT Å HA EN BLOGG?

 • 22.02.2016 - 21:30

Fem måneder siden visste jeg knapt hva en blogg er eller hva det menes å blogge. I fem måneder nå har jeg jobbet med bloggen min. Jobbet for å nå ut til publikum slik at folk skal bli kjent med bloggen. Jeg har funnet min greie når det gjelder blogging. Jeg liker det jeg gjør, og jeg gjør det fordi jeg syns det er gøy. Og jeg vet at å blogge tar tid - det tar tid å opparbeide seg status slik at folk vet hvem som er bak bloggen. Det tar tid menes her at du blir ikke kjent eller kommer på topplisten over natten etter et par innlegg. Nei, du må blogge jevnlig over tid før bloggen blir kjent og får flere lesere samt følgere. 

Jeg er ikke som alle andre, for jeg vil ha min egen stil over bloggen. Jeg er ingen rosablogger eller har noe bestemt tema. Jeg vil skille meg ut, uten at det blir vulgært. Jeg trenger ikke legge ut innlegg med lettkledde bilder av meg selv for å få lesere. For jeg er ikke interessert i å "selge" meg selv for å få flere lesere. Jeg vet hud og å spille på sex gir deg klikk - Jeg kunne sikkert fått mange lesere om jeg hadde stilt opp foran kamera i bikini eller utringede kjoler. Og hatt et bilde i hver innlegg som viser hud og kløft.  Men hvorfor skal jeg det? Jeg blogger ikke for at jeg skal bli stemplet som en "klikk-hore"! For all del har jeg absolutt ikke fått noe negative kommentarer eller blitt kalt noe slik - bare så det er sagt.

Jeg kan fint ha en blogg og være en god blogger for det om. En god blogg for meg er gode innhold, gode bilder, gode innlegg om en selv, tanker, følelser, opplevelser, ideer, innkjøp ...  you name it. At jeg blogger er et valg jeg har tatt, et valg som absolutt ingen har noe med. Liker du ikke at jeg blogger er det ikke mitt problem, for jeg tvinger deg ikke å lese. Og blogging gjør jeg absolutt i min fritid.  Blogging har aldri gått utover andre ting som jobb og familieliv. For alt er i min fritid, og hva jeg gjør i min fritid har ingen rett å blande seg eller si noe. Om det en dag skjer at jeg driter i arbeid og familien pga. blogging - ja! da kan dere få ta meg i nakken. 

Og er det noe galt i å blogge da? Alle som blogger velger jo selv hva og hvor mye de vil legge ut om seg selv. Jeg syns det er helt greit at folk er åpne og noen mer lukka. Jeg liker at det er variasjoner på blogger. Men bloggere som stadig bevisst viser hud, viker jeg litt unna. Et par innlegg er greit, men kommer det stadig innlegg med et eller annet lettkledd da orke jeg ikke lese. Men som nevnt er det opptil hver enkelte hva de vil oppnå med sin blogg. Blogging er fritt frem hvordan og hva en måtte ønske å legge ut, så lenge det ikke brukes til å henge ut andre, krenkelse mot andre eller navngi osv. For det er selvfølgelig straffbart!

Og ja, jeg deler mine innlegg på Facebook og min Facebook blogg side. Det er bloggerenes måte å reklamere sin blogg på. På lik linje som alle andre bruker Facebook til å promotere sine produkter eller bedrifter. Syns du det blir for mye blogginnlegg av meg på Facebook, er det jo enkle grep du selv kan gjøre for å slippe se. Du kan enkelt bare la være å følge meg eller velg skjul alt fra denne profilen osv. osv. Som sagt er det vår måte å få flere lesere ved å dele innleggene ut på de forskjellige sosiale mediene. Så igjen er det opptil dere selv om dere ønsker å se oppdateringer fra meg på din Facebook eller ikke. Jeg har all rett til å dele innlegg på Facebook som er mitt - og jeg trenger ikke ta hensyn til at det vises på din Facebook. For jeg har ikke tilgang til å styre akkurat din Facebook profil - det må du gjøre selv. 

Og til slutt til alle dere som følger og leser bloggen min - og alle andre som har tittet innom de forskjellige blogginnleggene mine: Tusen hjertelig takk for at dere har hjulpet meg med bloggen, det er dere som har hjulpet meg opp slik at jeg får lesere hver dag. Og takket være dere som leser bloggen min har jeg klart å slå rekorden min på lesertall. Jeg blogger under Haugesund listen og har ligget jevnt på 3. og 4. og 5. plass hver dag, altså jeg klarer å være på topp 5 og topp 10 hvertfall hver dag. Og det er jeg veldig takknemlig og glad for. Men i går søndag 21.2 slo jeg soleklart min egen rekord og fikk hele 826 lesere. Det er mange flinke bloggere i Haugesund så jeg er kjempeglad for hva jeg har klart. Jeg klarer nok ikke å holde lesertallet så høyt hver dag, men når jeg klarer det er det ekstra kjekt å kunne dele gleden min med dere. 


#blogging #blogg #valg #fritid #jobb #Facebook #sosialemedier #arbeid #livsstil #topplisten #lesere #tanker #meninger #glede #opplevelser #følelser #bloggtoppen #blogglisten #aktiv #lesetall 

JEG ER KOMMET PÅ NETTAVISEN!

 • 20.02.2016 - 23:45

I dag har det skjedd noe som jeg ikke har skjønt før jeg tilfeldig kikket inn på www.nettavisen.no. Jeg har lagt merke til at i hele dag har det vært så mange som har klikket inn på dette innlegget:

"DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK" 

Der jeg har fortalt til alle om KAUPANG som er en genial måte å få til kjøp og salg på. Jeg bruker selv Kaupang app for å selge og kjøpe brukte ting. For jeg har aldri sett noe problem med gjenbruk - for det er mye som kan brukes på nytt av andre om en ikke vil ha det lengre. Om du ikke har fått med deg hva det er så kan du klikke inn på blogginnlegget mitt for å lese. Btw. så har jeg ting jeg selger via Kaupangapp - så få deg appen og se hva jeg har å selge :)

Jeg er veldig takknemlig for at Kaupang har postet innlegget mitt på Nettavisen i hele dag. Det har gitt meg utrolig mange lesere og forhåpentligvis har flere gått inn og lastet ned Kaupangapp. Og tenk for miljøet :) ikke kast ting før du har prøvd ut Kaupang. Folk har begynt å bli mer oppmerksom på gjenbruk, så har du noe du ikke trenger lengre - selg eller gi det vekk. Det er sikkert noen som kan få bruk for akkurat noe du ikke vil ha lengre :D


#blogg #Kaupang #gjenbruk #salg #nettavisen #innlegg #blogglivet #glede #kjøp #EnklereLokaltGjenbruk

 

"BORTE BRA MEN HJEMME BEST"

 • 20.02.2016 - 20:45

God kveld til alle mine fine lesere :)

Nå er denne damen kommet seg hjem etter nesten tre dager i flotte Bergen. Det har vært noen fine dager vi har hatt der, selvom det har vært mye bom kjøring pga. hu gps damå mi. Så har vi hatt det kjempegøy sammen - meg og ungene. Vinterferien har vært topp og å avslutte ferien med full seier på karatestevnet i dag er bare fantastisk. Det kunne bare ikke blitt bedre enn det :)

Og ikke bare det så fikk vi servert Willys kjøttkaker på Haukås da vi svingte innom der for å sette av Lillian. Willys kjøttkaker er soleklart favoritten vår - og det takket vi ikke nei til å få. Banankake og kaffe fikk vi også etter middagen, så det har vært skikkelig luksus. 

Alt i alt har denne uken vært veldig bra - jeg har fått gjort utrolig masse på denne ferieuken min. Men det er sant som ordtaket: "Borte bra, men hjemme best". Kjekt å reise litt vekk men alltid veldig godt å komme hjem igjen.

Nå skal kvelden bare nytes :)


#blogg #borte #bra #hjemme #best #home #reise #tur #ferie #familie #kos #glede #hygge #mamma #barn #nyt #livet 
 

MINE ENKLE TIPS OM BLOGGING

 • 19.02.2016 - 13:30

Design/ header

- Jeg liker å ha et stilrent og ryddig bloggdesign. Jeg mener ikke at alle skal gå og kjøpe seg design til flere hundre kroner. Men om du velger blogg.no sine ferdig design, så velg et som er oversiktlig og lys. Jeg skal ikke kritisere andre bloggere, men kommer jeg inn på en blogg som er full av mørke farger er det lite sannsynlighet for at jeg kommer tilbake. Å ha en fin header trekker også lesere - så hvis du har muligheten lag eller få laget deg en bra header. Jeg har nå funnet det optimale designet via Kvdesign, og header har jeg laget selv som jeg er super fornøyd med. Denne header nedenfor er den uredigerte versjonen av den jeg har på designet nå. 


Skrift, størrelse og stil

- Her er det også veldig smak og behag har jeg fått inntrykk av. Når jeg skriver innlegg på data er det som regel Trebuchet MS skrifttypen og str. 16/18 jeg bruker. Jeg prøver alltid å holde meg til en type skrift i innleggene og størrelse. Slik at det ikke skal se så rotete ut og mesteparten av innleggene mine er midstilt. Jeg vet ikke hvorfor men jeg syns en blogg ser så mye finere ut når alt er midtstilt. Det er mange bloggsider som jeg har vært innom, og aldri besøkt igjen fordi skriften er altfor liten. Eller for mørk bakgrunn og lys skrift eller omvendt. Jeg må kunne klare lese innlegget både på data, nettbrett og mobil. Skulle det være at jeg blogger via iphone med blogg.no sin app, velger jeg alltid fet skrift fordi jeg ikke kan endre størrelsen på appen. 

Bildeopplastning

- Her kommer det an på hvilken design du har, altså hvor stort bildet kan være når du laster den opp. Jeg har kjøpt design, og på denne designet er det maks 960px. Jeg liker å benytte meg av muligheten til å ha maks størrelse. Blogg handler mye om å ha gode bilder. Og det er finest når du scroller nedover på blogg, og ser at bildene er på samme bredd med teksten. 

Utstyr

- Denne delen er det nok veldig inviduelt for alle. Jeg er heldig som har en kjempegod speilrefleks kamera og macbook. Men alle har selvfølgelig ikke dette, og med dagens mobil teknologi så har de fleste en veldig god mobil kamera. Du kan ta mye bra med mobilen så lenge du vet hvordan du skal fange bildet. Litt redigering hjelper også mye for å løfte bildet et hakk. Helt i starten blogget jeg med bare iphone bilder fram til jeg fikk en kritikk på hvorfor jeg bruker iphone, når jeg har speilrefleks og macbook. Hvorfor ikke bruke godt utstyr når jeg har? Så det er derfor jeg nå sjelden bruker iphone, og jeg bruker mye mer kamera og macbooken. Men for all del ingen som krever at du må ha en macbook eller en speilrefeks til titusener, og på toppen av det ha forskjellige objektiver. Det jeg mener er bare at om du har utstyret så bruk det! Ikke la det ligge fordi du ikke gidder - alt ser mye bedre ut om du gidder bruke det.

#blogg #bloggtips #macbook #apple #canon #objektiv #bilder #design #bloggdesign #tips

Overskriften, innholdet og rettskriving

- Å ha et bra innhold i innlegget er bedre enn å ha mange innlegg som er uinteressante. Jeg prøver alltid å finne en overskrift som er fengende, men som ikke er helt bakmål med hva innholdet er. Jeg blogger ikke bare for å blogge - har jeg ikke noe å blogge om lar jeg heller være å blogge. Aldri lag et innlegg i farten uten å tenke på hva du skal skrive om. Og en super viktig ting RETTSKRIVING - om du skriver dialekt så skal det være bra skrevet. Om du skriver rent så vær så snill sjekk om du har skrevet rett. Jeg leser gjennom innleggene mine sikkert minst tre-fire ganger før jeg publiserer. Jeg prøver lese gjennom setningene mine for å se om jeg har skrevet noe feil. Jeg vet jeg er litt tung i formulering min, men jeg bruker mye tid på å sjekke. Slurvefeil og bomming på tastaturet er fy fy for det er ting som kan rettes på før alle ser det.

Vær deg selv

- Fortell om deg selv, dine meninger, erfaringer, interessene dine, opplevelser osv. Her har jeg hatt litt forskjellig når det gjelder personlige innlegg. Jeg ønsker at dere som lesere skal få lære dere å kjenne meg. Jeg skriver det jeg føler jeg kan dele med resten av verden. Mer private og personlige ting som angår andre osv. hører ikke til på en offentlig blogg. 


Variasjon/ konkurranser

- Jeg blogger om alt mulig - jeg har ingen fast tema for jeg ønsker ikke en blogg som kun går på mote eller interiør osv. Jeg kan skrive om alt som faller meg inn i hverdagen eller livet mitt. Jeg liker at dere skal få se en blogg om all slags tema og ting. Jeg har ikke låst meg til noe emne hvertfall hehe Kjør konkurranse på bloggen din! Dette er noe jeg har gjort litt nå gjennom bloggtiden min. Det kan være ting du ønsker å gi, noe gjenbruk, ukens blogg osv. Selvom ikke alle giveaway jeg har hatt - har hatt full av påmeldte - så kjører jeg på for det om. For jeg syns det bare er bare kjekt å gi leserene mine en liten kjekk oppmerksomhet.

JEG HAR FORRESTEN OGSÅ EN PÅGÅENDE BLOGG KONKURRANSE NÅ SOM DERE KAN FINNE HER :) 

IKKE RART HAN FORLOT MEG.....

 • 17.02.2016 - 11:00

Klokken 07:00 ringte mobilen og ga beskjed at nå må du stå opp Tone! Jeg bare skrudde den av og satte den på ny alarm 08:00, og snudde meg rundt for å prøve sove litt mer. Men jeg lå bare og irriterte meg på været, det har blåst mye i natt og fortsatt var det møkka vær ute. Hvorfor skal været bli så stygt nå rett før jeg skal på tur? Hvor er finværet????? Arrgggg...... 

Gubben som lå ved siden av kom krypende bort bak meg og ville kose litt før vi måtte opp. Jeg lå bare der og var irritert på det dumme været haha. Jeg lå og kjefta på været og stakkars gubben min kunne ikke si noe for å jekke meg ned. Så den kosestunden spolerte jeg. Gubben sto da opp og gikk på badet. Jeg lå fem minutter til og sutret for meg selv før jeg trampet inn på badet og satte meg på dass. Mens jeg sitter der hører jeg på regnet som plasket på vinduet og vinden som ulte. Humøret ble bare verre og verre! Jeg innrømmer det! jeg har en stygg egenskap - jeg er veldig værsjuke! Humøret svinger voldsomt etter hvordan været er.

Jeg kledde på meg og gikk nå ned - fortsatt amper. Gubben som alltid er blid hilser meg god morgen - og hva gjør jeg? Ingenting. Jeg begynte å stresse meg opp. "Du har jo ikke vært og kjøpt kattesand til meg på Felleskjøpet :( jeg sa jo det til deg for mange dager siden at du må ordne det før du reiser på jobb. Den er jo så tung den der sekken, daaahhhh", gnålte jeg til gubben. Like blid som han er og han elsker meg så da hopper vi i bilen og kjører bort på Felleskjøpet. Der springer han inn og kommer så ut med en 12 kg sekk med kattesand til meg. Kjører James Bond hjem og plasserer den i kjelleren der den skal ligge klar til meg. Og hva gjør jeg? Ingenting. 

Gubben kjører så fint bortover mot bussterminalen, mens jeg frebrilsk skal prøve registrere meg på en parkerings app på mobilen. Jeg kom jo på at jeg må huske å betale piggdekkavgift når vi skal til Bergen i morgen. Registrering gikk forsåvidt greit men jeg fikk ikke legge til Visa kortet mitt. Kjente jeg ble forbanna på denne dumme appen som ikke ville la meg legge inn et Visa kort når de fader meg ber meg om å gjøre det! Herlighet.... utbrøt jeg i bilen - Er det mulig??? Gubben sier ingenting. Parkerer bilen perfekt på parkeringsplassen. Perfekt for at sin sinte kone kan overta rattet når hun skal kjøre hjem. 

Jeg ser på klokken..... 09:10.... bussen kommer om 15 min.... det var som jeg plutselig våknet til live og tenkte herregud.... for ei dritt kjerring jeg har vært da! Jeg har jo ikke gjort annet enn å kjefte og smelle fra jeg sto opp HA HA HA Og stakkars gubben som skal reise på jobb i dag, og ville bare ha den bitte lille stunden med sin elskverdige kone. Og jeg har oppført meg som ei bortskjemt kjerring! Huff ikke rart at han ville forlate meg der og komme seg på jobb istedenfor hahaha

Men så det er sagt så roet jeg meg ned, og ga ham en stor klem og kyss før han forlot meg..... igjen..... for to uker.....

Jeg stod nok opp med feil fot i dag hi hi hi

VIL DU VINNE ET GAVEKORT FRA ZALANDO MED VERDI PÅ 200 KR? DA MÅ DU KLIKKE DEG INN HER FOR Å DELTA :)


Jeg får starte dagen på ny nå da med kaffe og kråkebolle :) Og håpe på at humøret blir bedre etterhvert hehe

#blogg #kanelbolle #bolle #kaffe #morgenkos #frokost #bolle #familie #avskjed #jobb #ferie #regn #vind #alene #ensomhet #forlatt

 

FORANDRING FRYDER

 • 16.02.2016 - 08:00

#blogg #bloggdesign #design #responsiv #forandring #kvdesign #darling #fryd #stilren #sosialemedier

Jeg føler at nå er det på tide å endre looken på bloggen min. Jeg vil har noe mer stilren og moderne, og dette designet jeg har nå har jeg funnet hos KvDESIGN. Designet jeg valgte heter "Darling" som dere kan finne HER. Jeg får aldri sagt nok hvor flink jeg syns denne flotte designeren er. Hun er utrolig flink til å lage fine og enkle men likevel så flotte design til blogg.no. 

I denne designet kan du helt øverst i høyre hjørne klikke på sidemenyet. Der får du opp alle sosiale medier som dere kan følge meg på. Kategorier og arkivet mitt ligger også der - alt blir mer rent og oversiktlig. Det jeg har endret i designet (som jeg har lov å endre) slik at det skal være litt min kjennetegn er fargen. Jeg har valgt rosa til overskrifter, sidemenyen og i kommentarfeltet.

HVA SYNS DERE OM DET NYE DESIGNET MITT?

Jeg ble "Ukens Blogg"

 • 12.02.2016 - 16:30

Nå blir det litt reklame for ei fantastisk flotte jenta som jeg har blitt kjent med her på blogg. Hun er ei ung og vakker jente som har sine ting i livet som ikke har vært greit. Hun jobber enda med sykdommen sin, og hun er ei sterk ung jente. Jeg kom tilfeldig over hennes blogg da jeg begynte å blogge. Og jeg har da følgt henne og lest bloggen hennes til den dag i dag. Hun har skrevet mye om hva som har skjedd, og hvordan hun har måtte gå gjennom for å komme der hun er nå. Hun er ei jente som jeg virkelig syns fortjener å få en oppmerksomhet. Jeg meldte meg på hennes ukentlig "Vil du bli ukens blogg?" (jeg melder meg på hver gang). Og i går la hun ut et innlegg som dere kan se HER

Hun plukket meg ut som en av to som vant i hennes ukens blogg konkurranse. Og jeg er veldig glad for de fine ordene hun skrev om meg på sin blogg. Jeg vil takke LISA for at hun ga meg sin oppmerksomhet på sin blogg. Du er ei flink blogger som blogger om din vei til å bli frisk, om hverdagen din, tankene dine, livet ditt og ikke minst masse kjekke tips på sunne godsaker :)

Så har du ikke kikket på bloggen hennes anbefaler jeg deg til å klikke inn på hennes bloggside

http://lisarorvik.blogg.no


#bloggvenn #blogg #blogger #sykdom #hverdag #livet #ukensblogg #oppmerksomhet #glede

VÆR MED PÅ MIN GIVEAWAYS OGSÅ

DELTA HER :)

DET ER HELT OKEI MED GJENBRUK

 • 09.02.2016 - 16:15

Har du ting du ikke lengre har behov for? Ting som du den gang ville ha, men nå bare blir liggende og samler støv? Samfunnet har blitt slik at folk kjøper og kjøper. Det er dessverre blitt mer og mer av kjøp og kast eller bruk og kast. Hvorfor kaste noe hvis det fortsatt er fullt fungerbar eller fortsatt er nytt og fint? Hvorfor ikke tenke på gjenbruk istedenfor å kaste? Kanskje det er noen andre som kunne tenkt seg akkurat den tingen som du ikke trenger lengre? Det er jo helt okei med gjenbruk. En er jo like mye verdt om en velger gjenbruk. Hva er vitsen å bruke mye penger på å kjøpe nytt når du kan kjøpe brukt som fortsatt ser ny ut.

Men så kom jeg over et blogginnlegg HER der hun skrev om Kaupang. Nysgjerrige meg måtte jo selvfølgelig sjekke opp hva dette var for noe. Og jeg ble imponert over denne appsen. Jeg bruker iphone så jeg fikk lastet ned appen fra app store. Og super enkelt var det å bruke appen. Jeg har facebook derfor logget jeg bare inn på programmet med profilen. Jeg får opp alle annonser som er i nærheten av der jeg befinner meg. Jeg kunne velge større radius som da strekker seg til Stavanger område også. Alle andre som har lagt ut noe for salg vises da i appen, som jeg enkelt bare kan trykke inn og se.

Dette er virkelig en genial og lettvint måte å få til kjøp og salg på. Og det er jo da en stor hjelp til å spare miljøet for ting og tang som hadde blitt til søppel. Hvis denne appen kan hjelpe oss å få lagt ut ting for salg, og sparer miljøet så anbefaler jeg alle å laste ned appen enten for ios eller android. Jeg har nå prøvd appen og den er veldig enkel, lett forståelig måte å bruke. Jeg er sikker på de som ikke er kyndig med slik hadde klart det uten problemer. Enklere kan det bare ikke bli ;)

Lik gjerne Facebook siden til Kaupang

https://www.facebook.com/kaupang/

http://www.kaupangapp.no

Eller du kan kikke på denne

Produktpresentasjonen
#Kaupang #EnklereLokaltGjenbruk #blogg #gjenbruk #kjøp #salg #brukt 

 

FORKJØLELSEN TAR MEG NÅ!

 • 02.02.2016 - 07:40

Å våkne til vond hals og tett nese lover utrolig dårlig! Jeg hadde håpet jeg slapp dette, men jeg har nok blitt smittet jeg også. Så nå er det å kle meg godt og gå på jobb. Kjøpe meg halslinser og prøve holde meg varm. Etter jobb blir det å krype under pleddet og bare drikke varm te og lese bok.

Ønsker alle en fin tirsdag <3

#blogg #jobb #godmorgen #tirsdag #forkjølet

Nattens herjinger

 • 30.01.2016 - 09:35

God dag alle sammen :)

Håper alle har sovet godt i natt uten for mye herjing fra han Tor. Jeg kan ikke si at jeg likte han så godt, han vekket meg flere ganger i natt. Lurte nesten på om han ville komme inn til oss. Han var sint tror jeg. Ikke rart han også kalles Tor med hammeren? 

Herja gjorde han iallefall, regnet piska i ruten og det blåste kraftig i natt. Jeg ble redd for tenk om taket fyker av? Eller om et eller annet kommer fykende og krasjer i huset, bilen eller skader noen? Tidligere i uken hørte jeg om "Jonas" som var ute og herja vilt som har tatt liv og ødelagt for mange i Usa. Jeg har en Jonas selv hjemme som syns det er så stas at den heter det samme som ham! 

Men men håper han Tor er i bedre humør i dag, slik at menneskeverden og ikke minst dyreverden kan få en fredfull og fin helg.

God helg :)


#vinterbilde #blogg #storm #uvær #tor #snø #helg #lørdag #jonas #herje #vind #regn 

Vinterbilde fra tidligere i måneden ;)

HVEM HAR LAGET BLOGGDESIGNET MITT?

 • 26.01.2016 - 13:00

Da jeg begynte å blogge brukte jeg bare blogg.no sine ferdig design. Jeg ante ingenting om design eller at jeg kunne lage selv. Jeg prøvde meg litt på å designe selv, men jeg hadde null peiling på html koder. Jeg prøvde å google og sjekke på youtube, men forstod heller ikke hvordan.

En dag var jeg tilfeldig innom en blogg som skrev om sitt design, og der hadde bloggeren linket til ei Kristine Valberg som har denne nettsiden www.kvdesign.no. Jeg sjekket ut nettsiden og fant ut at hun lagde design til blogger. Og jeg ble så glad for at jeg hadde funnet noen som kan dette, funnet en plass jeg kan få endret bloggdesignet mitt. Kvdesign har utrolig masse fint å velge mellom, og jeg klarte selvfølgelig ikke bestemme meg. Det endte opp at jeg nå har 6 forskjellige design fra henne som jeg kan bytte på å bruke, om jeg vil.

Hun har utrolig enkel instruksjon på hvordan du installerer designet inne på blogg.no. Jeg fant fort ut av hvordan jeg skulle legge inn disse html kodene som hun har laget ferdig. Og hvordan jeg legger inn linker slik at det kommer rett. Header var faktisk veldig lett å lage og legge inn :) Som dere ser så har jeg nå valgt å bruke dette designet fra Kvdesign - EyeCandy. Grunnen jeg har valgt denne er at jeg får en stor og fin header. Så kommer de 5 punktene rett under headeren og bloggen begynner rett under. Men i det siste har ikke kategori og arkiv fungert på enkelte nettleser, pga. blogg.no reklame så får ikke enkelte opp nedtrekksmenyen på disse to. Jeg håper det blir fikset snart ... hvis ikke er det mulig jeg må velge et annet design. Men jeg liker spesielt EyeCandy fordi den gir deg bildeopplastning på 1000px. Jeg ønsker at bloggen min skal vise bildene mine på sitt beste. Designet er også lyst og skriften er tydelig. 

Om du vil få deg et bra og fint design anbefaler jeg deg å sjekke ut hennes nettside :) Hun er virkelig flink og super service.

Headeren har jeg beskjært til rett størrelse og brukt picasa programmet til å legge på navn.


#blogg #design #header #tips #anbefaling

STØTTEMEDLEM? NEI TAKK :)

 • 21.01.2016 - 06:55

God morgen alle sammen :)

Da var jeg klar for en ny arbeidsdag med full pakke på jobb. I går hadde jeg en fin fridag med mamma og mannen kom jo også hjem. Det er bare en herlig følelse å ha han hjemme igjen!

Treningen min gikk også mye bedre da jeg hadde han med. Han er med å telle, pusher meg og følger med at jeg tar øvelsene skikkelig. Selvom han syns jeg gir litt etter og ikke gir full styrke, kan jeg ikke gjøre mer enn jeg klarer. Det vil nok ta litt tid å trene opp kroppen når den ikke er vane med slik trening. Men jeg skal ikke gi opp! En leker ikke med helsen, det er noe jeg trenger resten av livet. Så her må jeg bare fortsette å presse meg selv - målet er å klare øvelsene og få en sterkere rygg/ kropp. Jeg er ikke noe treningsguru så noe medlemskap på trimstudio blir det ikke. Jeg har vært støttemedlem flere ganger, så det skjer ikke flere ganger!

Men nå må jeg gjøre meg klar for dagens jobb. Jeg er så heldig å ha gubben hjemme nå som skal kjøre meg til jobb og hente meg. Så slipper jeg å bruke 15 min bare å skrape og varme opp bilen før jeg kan kjøre hjem. Tid spart er gull det ;)

Ønsker alle en fin torsdag så blogges vi.

#blogg #vinter #jobb #trening #godmorgen #familie #livet #treningstudio #støttemedlem

OPP OG HOPP - DET ER ONSDAG!

 • 20.01.2016 - 09:20

En herlig morgen å våkne til med rosa horisont, og utrødd snø som ligger så fint i hagen. Himmelsk utsikt her jeg sitter og ser ut stuevinduet.

Midtveis er vi også kommet i uken og det betyr fridag for meg. Men dagen starter ikke med en kopp kaffi og lesing. Neida, jeg tar fatt i min rosa vaskebøtte og moppen! For nå er det HUSARBEID som står på morgen programmet mitt. Spotify listen på fullt og jeg kan bare sette i gang :) 

Hu mor på bilde ser virkelig så sur ut, men det er ikke jeg - for i dag er humøret på topp og jeg ønsker alle en strålende onsdag morgen :)
Boring housekeeping
Licensed from: Ivonnewierink / yayimages.com

#blogg #husvask #husarbeid #vasking #mopp #horisont #snø #rosa #lykkelig #humør #onsdag #januar

ISKALD TIRSDAG MORGEN

 • 19.01.2016 - 07:00

Har dere sovet godt? Jeg våknet i dag før alarmen, igjen! Men denne gang er det gubben som er synderen. Jeg hadde ikke telefon på lydløs i natt og han sendte meg melding, pip pip, det var nok til at jeg ble vekket. Så nå sitter jeg her og gjesper som en tulling!

Men men jeg skal jo på jobb så like greit det. Skulle gjerne bare ligget under den varme dynen da - hadde vært deilig det hehe. Ikke sant?? Får bare komme meg i arbeidsklærne og stelle meg for jobb. Et morgenbilde fra sengen med front kamera på iphonen, så det er ikke speilrefleks kvalitet :p

Ønsker alle en fin tirsdag morgen - så blogges vi :)

#blogg #godmorgen #jobb #tirsdag #hverdag #kaldt

"Jeg drikker og sniffer spylervæske"

 • 10.01.2016 - 20:00

Ja, ja nå er det kveld og jeg har fått gjort masse i dag. Stått opp tidlig for å kjøre Jonas på trening, og fått vært på jobben en liten time. Så har vi vært på besøk hos søskenbarnet mitt, og det er alltid koselig å besøke dem. Greit å skifte stue inni blant og være med de nærmeste i familien også. 

De bor ut med Haukås så det er et lite stykke å kjøre ut. Jeg bruker vel rundt 20-30 minutter og jeg holder fartsgrensen. Jeg var litt usikker i dag om jeg turte å kjøre pga. snøfallet i natt. Men veiene var brøytet og saltet så alt var fint og bart strake veien ut. Og så lenge det er dagslys så er det helt greit å kjøre ut.

Men så er det å kjøre hjemover når mørket har senket seg! Det verste jeg vet er å kjøre når det er mørkt. Selvom jeg kun kjører automatgir så er det mye å passe på mens jeg kjører. Jeg slipper heldigvis det med clutching, men jeg må ha overblikk på veien, passe farten, passe på skru på og av fjernlyset. Flere ting å holde tritt med selvom jeg slipper å gire. Og det verste som er når det er vinterstid er at frontruten og bak blir så fort skitne. Greit nok om resten av bilen ikke ser ut i måneskinn, men for meg som kjører er en skitten frontrute min verste fiende! 

Jeg føler at jeg ikke har skikkelig oversikt og ser mye dårligere når ruten er skitten. Om det bare er snakk om litt støv på ruten eller svak film etter sist vask, må jeg få det vekk. Jeg takler ikke at det er noe som helst på frontruten. Jeg bruker mye spylervæske om vinteren! Jeg kan vaske vinduet hver 5. minutt når jeg kjører bil. Om det er heldig eller ikke for bilen aner jeg ikke.... om det er heldig for oss i bilen er det sikkert ikke heller. Jeg syns det lukter godt jeg da ha ha kjører mens jeg sniffer spylervæsken! Jeg har et stort forbruk på dette og gubben sier alltid at jeg drikker spylervæske. Han er hellig overbevist på at jeg drikker det fordi han stadig må fylle opp beholderen i bilen! HA HA HA

GJØR DU OGSÅ DET?


#blogg #bil #morsom #hverdag #mammablogg #familiekos #familie #glede #barn #ung

Tidlig start på dagen

 • 10.01.2016 - 09:20

God morgen :)

Søndag og det betyr opp tidlig for å ordne oss for karatetrening i Kopervik. Det har snødd en del i natt som dere så på tidligere innlegg. Litt kjedelig å måtte opp så tidlig på en søndag, men treningen må han gå på. Jeg får komme meg opp og ordne meg, kan jo ikke ligge sløve vekk hele morgenenen. Må beregne litt ekstra tid å kjøre pga. været. Jeg liker ikke kjøre når det er snøføre.

Morgenhilsen fra trøtt i tryne meg :p

#blogg #mammalivet #karate #godmorgen #søndag #vinter

Her usikten fra soverommet i 3 etasje som dere ser er det litt snø vi har fått. Men hvor lenge den er her er alltid like morsomt å tenke på.

I want now!

 • 08.01.2016 - 08:40

God morgen!!!!

Hvorfor er det slik at jeg alltid våkner før alarmen? Ligger hver gang og irriterer meg på morgenen av det. Det hadde vært så godt å fått sovet litt frampå :) men neida ikke denne kroppen!

Nei, nå hadde det smakt med en varm kopp te og hjerte speilegg som Thea lagde for en stund siden til frokost. Jeg er ikke frokost typen, men i dag føler jeg for frokost altså. Gradestokken ute viser fortsatt kuldegrader, og da er det bare å pakke seg inn med klær i dag. Det merkes at kulden er her for det er kaldt hjemme og på jobben. Selvom jeg har og får en jækla høy strømregning, er jeg bare nødt å ha varme i huset. Nytter ikke å spare på strømmen når det er minusgrader ute. Tenker på alle de som ikke er like heldige som har et tak over hodet, som ikke har gode og varme klær. Huff, det er mye elendighet rundt omkring oss.

Jeg får hoppe i dusjen og ordne meg og starte dagen, så blogges vi snart igjen.

Ønsker alle en fin fredag morgen

"Slutt på luksuslivet........."

 • 06.01.2016 - 21:15

Finally! 

Puuhhhh..... helledussen for en dag det har vært! Dagen startet klokken 7 for meg, og jeg har vært i farten helt til og med NÅ. Endelig nå kan jeg virkelig sette meg tilrette i sofakroken, og slappe av med en god kopp te, yogurt og blogg.

Som jeg skrev i tidligere innlegg har jeg vært ute med mamma og søskenbarnet mitt. Jeg var innom jobb slik at mamma skulle få handle. Så kjørte jeg henne hjem siden hun ikke har bil selv. Jeg kom hjem rett før to tiden, og fikk skrevet et innlegg før jeg begynte på middagen. Ungene fikk spagetti til stor glede for Jonas - han elsker spagetti hevder han hvertfall. 

Klokken 16:10 kjørte vi til Kopervik via Karmsund broen. Men da vi kom til rundkjøringen ved Park Inn flyplass hotellet var det bomstille! Køen begynte allerede der og jeg brukte altså 40 min fra Haugesund til Kopervik. Helt sinnsykt med kø og trafikken gikk i 5-10 km/t..... kjente øyelokkene mine ble så tunge på de 40 minuttene. Jeg holdt nesten på å sovne i køen! Kom da helskinnet fram til Kopparen der Jonas trener karate. Nå er han begynt for fullt igjen med karatetrening, og det betyr mye kjøring fremover. Selvom Jonas trener på Håvåsen Skole hver mandag og torsdag må han bli kjørt bort. På grunn av det er mørkt og kaldt liker jeg ikke at han skal sykle bort selv. Så da må jeg bare kjøre og følge han på karaten.... Treningen i Kopervik i dag varte i en time og jeg ventet bare der. 

Etter treningen var det rett på Oasen senter for å sjekke opp vintersko. Da det var i boks, satte vi snuten mot Bleikemyr for å hente en sekk med tom flasker som Thea skulle få av tanten sin. Deretter innom jobben min igjen slik at hun kan få pantet dem og få pengene - hun sparer til Polen klassetur ;) Mens hun panta fikk jeg bestilt litt mer varer til fredag som jeg så at jeg kom til å trenge. Handlet litt og kjørte endelig hjem. Nå er ungene på plass der de skal og Tonemor kan endelig sette seg ned med teen og yogurten sin!

Ja, ja ..... hvor er gubben min da? i dag reiste han fra oss for å gjøre sin plikt som arbeidstaker. Nå er det hans tur for å jobbe og tjene penger til livets opphold. Og for meg betyr det at luksuslivet mitt er over, for nå HA HA luksuslivet mitt som jeg har hatt i fire uker, det herlige livet jeg hadde i fire uke er the end. Nå sitter jeg mutters alene på kveldene når ungene har lagt seg. Ingen å dele kvelden med og ingen som varmer opp sengen klar for meg. Ingen som hjelper meg med husarbeidet, ingen middag klar på bordet når jeg kommer hjem fra jobb. NOTHING.

Nå begynner the hard life for meg og ungene - uten gubben hjemme. 

All By Myself 

Sjekke gjerne ut mine andre blogginnlegg også :)#blogg #kos #trening #travelt #granola #jobb #karate #kvelds #alene #nordsjø #offshore #luksus #shopping #barn #familie #hverdag

 

"Året 2015 i bilder"

 • 04.01.2016 - 15:15

Nå har jeg lett litt i bildearkivet på macen og eksterne hardisken min. Og det er utrolig mange bilder som er blitt tatt gjennom hele år 2015. Det å finne et bilde fra hver måned var ikke like lett som jeg trodde. Men jeg klarte finne fram til noe som jeg vil vise dere :)

JANUAR


Dette er Lucas, sønnen til søskenbarnet mitt. Her feiret vi 1 årsdagen hans :)

FEBRUAR


Februar skjedde ikke så mye ....... gubben og eldste datter hans har bursdag denne måneden. Men ingen av dem var hjemme så det ble ikke noe feiring. Og jeg hadde bare bilde av Pjusken i februar.

MARS


Mars hadde vi utrolig flott vær i Haugesund :)

APRIL


Det jeg fant i april var dette bildet - bilde sier vel alt he he tror alle iPad er blitt byttet ut mot ipad Air 1, iPad air 2 og en iPhone er blitt byttet ut mot iPhone 6s plus.

MAI


Mai måned - selvfølgelig 17. mai feiringen :)

JUNI


ME ME ME bursdag i juni jeg :p

JULI


Ferien vi hadde i Vietnam

AUGUST


Da vi koset oss ute på Havnedagene i Haugesund

SEPTEMBER

Flotte hagen oppe hos foreldrene mine.


OKTOBER


Da vi feiret 60 årsdagen til min far.

NOVEMBER


Tøffe gutten min som fyller 9 år :)

DESEMBER


Største gleden min er min familie samlet - selvom ikke alle var med her så ønsker jeg at alle har det godt og vet å verdsette det de har :)

#blogg #familie #glede #år2015 #bilder

 

Nå er jeg klar!!!

 • 31.12.2015 - 17:05

Nå er jeg klar for å feire denne dagen! Jobb ferdig og nå har jeg hevet på meg klær og sparklet meg i full fart. Vi skal bort på Bleikemyr der søskenbarnet mitt bor, og feire nyttår med dem. Det gleder jeg meg til ;)

Håper alle får en knallfin nyttårsfeiring så blogges vi i det nye året!!!!

Jeg er klar for god mat og familiefest :)

#blogg #nyttår #desember #familie #familiehygge #glede

"Ny design og header"

 • 21.12.2015 - 14:30

#bloggdesign #blogg #blogger #sosialemedier #instagram #twitter #facebook #bloglovin

Nå har jeg fått installert Picasa programmet på Macen min, og fått laget meg nytt header til bloggen. Designet har jeg kjøpt ferdig fra KVDESIGN - kan virkelig anbefale dere å finne bloggdesign der. Hun har masse forskjellige fine, lyse og stilrene design til bloggen. Og veldig lett å følge anvisningen hvordan installere designet på din blogg. Jeg klarte det fint ved å følge instruksjonene som du får etter du har betalt.

Jeg har nå fått snarveier til forsiden, om meg, rema solvang facebook side der jeg jobber, samleside av mest leste innleggene mine og blogg haugesund direkte. Enklere for dere lesere klikke inn om dere vil lese om meg osv. Alle sosiale medier som facebook, instagram, twitter, bloglovin ser dere helt øverst til høyre som dere kan klikke og komme direkte. Følg gjerne meg her og på mine sosiale medier :)

"Superhørsel og mjauuuu"

 • 21.12.2015 - 07:45

God morgen alle sammen :)

Jeg våknet tidlig i dag som vanlig pga. Gubben som tror han er så rolige når han lister seg ut fra rommet. Ha Ha Ha

Det første jeg våkner av er jo akkurat at han våkner og begynner vri seg så forsiktig ut av sengen. Men jeg har superhørsel så det nytter ikke ;) kjente det vrengte seg i magen så jeg måtte bare stå opp. Sliter veldig med irritert mage så reagerer på nesten alt jeg putter i munnen! Veldig trøttende men legen finner ikke noe feil enn at jeg har laktoseintoleranse i litt mer lettere grad. Ja, ja må bare leve med det.

Jeg hører Pjusken mjauer for full hals nede "eg vil ut", gjør det hver morgen når hun hører meg eller andre gå i huset. Hun skal vel ut og jakte på disse skjærene som elsker å terge henne. Tror skjærene lever farlig haha en dag så tar hun dem! Det er jeg bombesikker på altså.

I dag skal jeg gå ordne forskjellige ting før jeg skal på jobb. Handleliste må skrives senere så får jeg og gubben gå og handle i morgen. Ellers håper jeg alle får en fin mandag morgen :)

 

#blogg #mandag #hverdag #pusekatt #snartjul

"HEIA NORGE!!!!!"

 • 20.12.2015 - 17:15

DAGEN I DAG PÅ SNAPCHATNÅ ER DET HÅNDBALL KAMP!!!

OM DU VIL KAN DU LEGGE MEG TIL PÅ SNAPCHAT :)

tvilling81

"På Paracet jakt"

 • 20.12.2015 - 16:30

5 timer brukte jeg og gubben i dag på jobb. Nå har vi fått alt ut som skal ut i diskene, og fått sortert og stablet resten på kjøl. Butikken bugner av varer i ferskvaregaten, og jeg er fornøyd med dagens innsats.

Vi kjørte hjem og lagde middag av restene fra i går, før vi tok oss en gå/ løpetur bort for å kjøpe flytende Paracet. Stakkars guttebassen min har hatt høy feber i to dager nå, uansett om han har fått tablett - har ikke feberen gått ned. Jeg glemte jo selvfølgelig å kjøpe da jeg var på jobben. Og vi måtte gå innom to butikker før vi fant en som hadde flytende Paracet. Jeg trodde virkelig at alle matbutikker hadde den Paraceten. Får håpe at denne flytende Paraceten virker bedre på han enn tablett.

Bilde av antrekket mitt i dag fikk jeg også tatt på turen. Måtte benytte det lille tiden med dagslys vi får om dagene. Angret meg ihjel at jeg ikke tok på vinterjakken enn denne boblevesten. Det var bitende kaldt selvom det ikke tok lang tid å gå bort på butikkene her i nærheten. Men godt å bevege seg etter en god og mett middag :)
#blogg #søndag #adventsdag #jobb #rema1000 #antrekk #barn #middag #rosa

Noe bilder fra diskene mine på ferskavdelingen :) Som dere ser så skal jeg selge tynnribbe ha ha ha 

"Nå kan jeg snart slukke lyset"

 • 16.12.2015 - 23:10

Dagen i dag har vært utrolig effektiv syns jeg. Startet dagen med jobb kl. 7 til 11.30. Gikk gjennom bestillinger og slik så var det hjem. Ordnet middag til ungene og så tilbake på jobb kl. 1630 til 20. Nå begynner snart julehandelen for fullt og jeg måtte få ut varene jeg fikk i dag. Enda har jeg en del som jeg må ta i morgen. Jeg har egentlig fri idag men jeg så jo hvor ille det stod til med diskene mine. Så da må jeg bare ta et tak og komme, for jeg vil jo butikken skal se bra ut og at vi får solgt varer.

Kom meg hjem i åtte tiden og rett på kveldsmat og så gå legge meg ned på. Tenkte jeg bare ville gå innom bloggen for å skrive litt dere før jeg skal ta kveld. Men i morgen har jeg noe kjekt å fortelle, og det får dere vite en gang på ettermiddagen. Så følge meg så får du vite det med en gang jeg publiserer det ;)

"God morgen alle sammen"

 • 15.12.2015 - 08:05

Tenk at nå er det under ti dager til julen ringer inn. Jeg har ikke fått ned juletre og har fortsatt et par gaver igjen å kjøpe. Handle inn til julemiddag og alt har jeg heller ikke gjort! Hmm tror jeg virkelig er for avslappa i år he he. Føler jeg nesten snart får dårlig tid om jeg ikke henger i.

Ja, ja planen min for uken er nemlig å gjøre alt dette ferdig innen helgen. Jeg har frihelg så da skal alt ordnes. Men nå er det først jobb før jeg skal besøke foreldrene mine en gang til før de reiser vekk i morgen.

En kjapp tur innom for å ønske alle sammen en fin tirsdag :)

"Morgengretten??"

 • 12.12.2015 - 07:10

Lørdag morgen allerede folkens!!!

Jeg skal på tidligvakt i dag, men som alltid god tid før jeg må stå opp blir jeg vekket av gubben. Og så blir jeg så morgengretten fordi jeg ikke får sove den tiden jeg kan sove ekstra. Jeg har som sagt behov for mer søvn enn han, men med forbaska hørselen min våkner jeg til hver minste bevegelse og lyd. Det er sykt irriterende! Ikke gubbens feil dette men noen må jo det gå utover med frustrasjonen min, he he

Etter jobb i dag er det rett hjem og ordne meg for vi skal på familie julebord hos foreldrene mine. Kommer med oppdatering senere i ettermiddag.

Ønsker alle en knallstart på lørdagen og kos dere masse :)

"Slakkere enn slakkest"

 • 10.12.2015 - 18:30

God kveld alle sammen :)

I dag føler jeg meg skikkelig slappfisk altså...... og jeg tror jeg har fått meg en god kink i ryggen eller noe. Eller om det er for mye belastning på ryggen de siste dagene. Men men jeg overlever hehe

Jeg må hvertfall for si takk til alle sammen som har delt og lest bloggen min i går. På grunn av alle dere fine lesere så kom jeg på første plass for andre gang blant bloggerene i Haugesund. Og at jeg kom på 122. plass blant alle bloggere i hele Norge er jo litt ekstra stas. Det er kjekt å være på første plass av og til da, men å kunne klare å holde seg på toppen i det hele tatt er tidkrevende. 

Hvem sier at blogging er lettvint? Jeg ser selv at hvis jeg ikke blogge jevnlig og har gode innlegg, så får jeg ikke lesere til at jeg kommer meg blant topp ti. Heldigvis så blogger jeg fordi jeg syns det er gøy, og at jeg har en plass å dele mine tanker eller alt det som faller meg inn. Jeg ser ikke blogging som en konkurranse hvertfall - jeg blogger når jeg har noe å dele med dere :)

Her har jeg laget meg en kopp chai te med litt honning oppi. Kjenner liten klump i halsen så kanskje det er en forkjølelse som brygger på.

Kjøpte meg denne rosa herligheten i går som jeg har latt min elsk på nå. Den er laget av 80 % ull og 20 % Cashmere - så den er mye mykere i stoffet enn den andre grå Gant skjerf jeg har - som er i 90 % ull og 10 % Cashmere.

Og her har dere karate kidden min som er klar som egget for trening. Han begynner ikke før 18 men allerede før 17:30 hadde han kledd seg og ventet utålmodig på å bli kjørt til treningen. Snakk om skikkelig treningsånd på guttebassen min! Ivrig som bare det :)
#blogg #hverdag #torsdag #gant #karatekid

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no