Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

40 år som ektepar

 • 12.02.2017 - 16:10

Happy Mothersday alle sammen ❤️

 

Har dere hatt en fin Morsdag så langt? 

Jeg har vært ute og spist kinamat med mann og unger og bestevenninnen min. OG jeg er så STAPPA som det kan bli! Hadde jeg hatt plass hadde jeg kunne sittet der i evigheter og bare spist og spist. Det var mye folk også ute på restauranten som ville feire Morsdagen. I går var jeg også hos foreldrene mine som feiret 40 år som ektepar. Veldig koselig og mye mat og drikke der også. Så hele denne helgen har jeg bare godtet meg med god mat og drikke 😂. 

Noen bilder av antrekket jeg hadde på meg på festen i går ❤️.

 

1. Januar 2017

 • 01.01.2017 - 12:56


Endelig er det blå himmel og sol som kommer gjennom skyene! Og jeg kan endelig gå ut og ta noen antrekksbilder. Her har jeg tatt bildene med stativ og fjernkontroll via mobilen og kamera. En ting jeg ikke får til er at bildene er klare og fine etter redigering, men med en gang det blir lastet opp her på blogg.no blir det hakk dårligere kvalitet. På Nouw ser jeg at bildekvaliteten er litt bedre enn blogg.no. Men jeg får bare øve meg mer når det gjelder å ta bilder, for det er mange der ute som tar sykt fine og klare bilder og legger ut. Så her er det nok jeg som ikke har fått det helt til!

I dag har jeg begynt å bruke min nye Kari Traa ulltopp som er superbehagelig. Jeg har lenge ønsket meg sånn ulltopp og er glad jeg fikk kjøpt den på tilbud før nyttår. Jeg kommer nok til å bo i denne nå i disse kalde dagene 😉. Straks skal jeg og gubben ut på vår første gåtur for dette året, og jeg skal prøve å få tatt noen naturbilder på turen.
 

Vinter antrekket

 • 09.10.2016 - 15:00

Det merkes at det er blitt kaldere ute og jeg måtte jo kle meg skikkelig før jeg gikk ut. Men jeg har tendens til å overdrive litt vel mye og tror alltid det er kaldere enn det er. Og da blir det at jeg tar altfor mye på meg og til slutt ende opp med å bære alt på turen HAHA! Gubben ble lei av å bære både kamera, lue og skjerf og jeg ville ha ham til å bære jakken og.... men der sa han det får eg jaggu meg bære selv! 😂

 

Our outfit of the day

 • 15.06.2016 - 16:05

Sjekk her!!!

I dag har jeg fått med meg gubben på antrekksbilde 😝, han liker ikke å bli tatt bilde av da. Men jeg tvang han til å bli med på bilde så han har ikke noe valg.

#blogg #outfit #antrekk #canon70d #canon60mm

Var denne til meg eller?

 • 01.06.2016 - 20:00I dag var jeg som sagt med mamma og shoppet, og jeg fikk 500 kr av mamma til bursdagen min på forskudd. Fordi jeg så en knallfin jakke som jeg hadde så lyst på. Og det var 50 % avslag på prisen så da måtte jeg bare slå til! Dette er egentlig en regnjakke fra Jean Paul merket, men den er veldig fin og ser absolutt ikke ut som regnjakke. Den er 100 % vanntett, vindtett og puster samt den ser helt ut som en vanlig vår/ sommerjakke. Det første Thea spurte var om den var til henne da hun så snapen min i dag. Og hun maste fryktelig om hun kunne få låne den haha, men jeg sa klart i fra NEI. Hun stilte seg frivillig som modell for da fikk hun lov å prøve jakken 😆.

Forresten så har jeg tenkt over det igjen og bestemt at jeg vil la kommentarfeltet stå åpen. Jeg har jo gitt alle mine lesere beskjed om at jeg kommer ikke til å få klart å svare på alle kommentarer, men jeg leser de jeg får inn. Og jeg setter pris på alle som fortsatt titter innom og leser bloggen min her.

HJELP! SLIPP MEG NED DA

 • 25.05.2016 - 14:00


HAHA ja Pjusken blei ikke så glad for å bli med på antrekksbilder i dag. Men dumme henne som kom luskende ved føttene mine og ville bli klappet. Malte så høyt at jeg er sikker på naboen kunne høre henne. Og fælt som hun røyter for tiden - går vel over til sommer manken sin så sikkert derfor hun mister så mye pels nå. 

Antrekket i dag som dere ser er veldig lett og sommerslig :) Solen steiker her i Haugesund så da er det sånn en går kledd haha. Nå sitter jeg og soler meg ute på min fridag, før jeg skal inn og lage middag til ungene. Slaven kommer hjem i dag dere!!!!! Men først er det middag så skal jeg og Jonas til Kopervik fordi i dag er det en stor dag for Jonas. Han skal nemlig vise hva han har lært og kan innen karate. All treningen han har lagt igjen skal i dag bevises til Sensei om han er verdig for å få nytt belte. Så ønsk Jonas lykke til folkens!!! Så blogges vi ;)

#blogg #antrekk #outfit #pus #katt #sko #tights #singlett #sporty #sommer #onsdag 

DA BLIR JEG ALEINA IGJEN DÅ....

 • 11.05.2016 - 08:00

God morgen alle sammen :)

Nå er jeg på vei til vakre Stavanger by sammen med guttungen. Planen er å gå på Ikea først så skal vi til sentrum og kikke. Deretter skal jeg treffe en venn jeg har blitt kjent med gjennom bloggen. Det gleder jeg meg til!!!! Så jeg er bare innom her og ville vise dere antrekket for i dag. Solen skinner og det er bare helt skjønt :)

Gubben er som sagt reist på jobb i dag så må begynner to lange uker alene hjemme med ungene. Luksuslivet slutter for to uker og han sier han skal på husmannsferie hahahaha

#blogg #antrekk #godmorgen #Stavanger #onsdag #ukedag #biltur #tur #shopping #bloggvenn

EVERYTHING IS POSSIBLE

 • 01.05.2016 - 09:15God morgen :)

Som alltid står jeg opp tidlig på en søndag! Det er ikke alltid like greit å ha en som ligger og olstre seg som en orm ved siden av meg. Når jeg spør hva som er problemet med å ligge i ro i sengen svarer han at det er så varmt. Kjenner at jeg ble mektig irritert 😂 jeg tenkte jo at jeg i det minste skulle få sove frampå når jeg har fri. Men neida, klokken 7:00 står jeg opp og går på badet og ordner meg for dagen. Så det var min liksom planen min for å sove frampå morgenene spolert 😝

Været i dag er knallfint her i Haugesund By - og det betyr at jeg trolig skal ut på tur en eller annen plass. Men først vil jeg vise dere mitt bukse innkjøp. Den dagen jeg skrev om jeg skulle finne ny mus, endte opp med at jeg heller fant meg bukse. Musen var ikke lett å finne så jeg får heller vente med den. Buksen fant jeg faktisk på Kappahl, og de hadde jo 25 % avslag på alle bukser i butikken. Så da fant jeg en som jeg faktisk følte meg komfortabel i og SUPER stretchy! Akkurat passelig i størrelse og fine detaljer på buksen, og det jeg likte best med buksen er knappene. Jeg er ikke så veldig glad i bukser med glidelås pga. de har tendens til å skli ned. Men med knapper så er jeg alltid hvertfall sikker på at jeg ikke går med buksesmekken ned 🙊


#blogg #antrekk #outfit #innkjøp #bukse #Kappahl #godmorgen #søndag #sol #tur #komfortabel #stretch

 

 

MUSEN ER PÅ VILLSPOR!

 • 27.04.2016 - 12:00

Knock, knock knock - who's there?

Næmen, det er jo onsdag i dag folkens! Halvveis i denne flotte uken er vi kommet - "lille lørdag" 😝 Solen skinner og himmelen kan ikke være mer blå enn den er nå. Onsdag betyr i dag at det er arbeidsfri på meg, og dagen skal benyttes fullt ut. Huset er fri for barn og kun gubben som er her med meg. Han sitter og koser seg med ikke bare 1 stk. iPad, neida totalt 4 stk. iPad har han satt på en rekke foran seg. Det er jo tid for å sjekke bondegårdene som han driver daglig! Det er hans morgenrutine det haha kaffi og bondegård hver morgen 😂

Mens min morgenrutine (utenom badet) er å sjekke alle sosiale medier, bloggen og salgstall greier i forbindelse med jobben. Så er det selvfølgelig å utnytte gubben mens jeg enda har han hjemme. Bilder! En blogg kan aldri få nok av bilder så bilder må man ta hver dag uansett hva. Uansett om det er naturbilder, en selv, andre, ting, mat you name it 😊 I dag har jeg på meg en ny bluse som jeg kjøpte i helgen i sentrum. Utenom den gråe jeg kjøpte på Pushed fant jeg også denne rosa blusen fra Fransa.

Planen min i dag var egentlig å være med mamma, men formen hennes er ikke bra så det måtte vi avlyse. Ellers skal jeg på Rema 1000 og handle inn kull og tennvæske til grillen. Til middag blir det diverse grillmat og kanskje ungene skal få lov å grille marsmallow 😋 De ville ha det første gangen vi grillet, men engangsgrillen ble ikke så bra.... de får prøve igjen i dag da. Og litt gøy må man ha når man sitter ute i solen og har en "fotograf" som knipser 🙊MEN - det viktigste jeg må gjøre i dag før jeg totalt klikker i vinkel er å finne meg en ny MUS. Musen jeg har er jo totalt ubrukelig! Den lyer meg ikke når jeg bruker den. Den er ustabil - av og til får jeg det til og andre ganger må jeg nesten være voldig for at hun vil ta meg der jeg vil. Jeg drar den rundt og trykker på knappen men musen peker bare andre plasser. Når jeg klikker på den så reagerer den andre plasser. Jeg har vært så frustrert på den der musen min i lang tid nå, og nå er det på tide jeg skifter den ut! Jeg har jo en annen mus også, men jeg vil ikke slite den ut da den er såpass ny. Jeg vil ha en mus som er til å stole på, en mus som kan lette min hverdag og som er presis og nøyaktig. Jeg vil ha en ny DATAmus 😜

#blogg #morro #fri #onsdag #shopping #bluse #Fransa #mus #data #grille #HayDay #bonde #spill #outfit #antrekksbilder #foto #mamma

 

 

 

GUBBEN FINNER SEG I ALT!

 • 23.04.2016 - 10:00

God morgen alle sammen :)

Lørdag i dag og jeg startet dagen med å dra gubben ut av huset for å ta antrekksbilde for meg 😅 Er han ikke bare snill? Han finner seg i alt bare fordi jeg skal få bilder til bloggen 😍 Klokken 8 var jeg allerede klar men i tilfelle naboene lurte så ventet jeg til hvertfall 9 før vi gikk ut. Og ikke minst ble jeg veldig overrasket over at det snødde da jeg sto opp og så ut vinduet. 

Trikset mitt for å få perfekte bilder av gubben er å la han knipse flere. Jo flere han ta har jeg flere å velge mellom! Og av de sikkert 10 bildene han tok fikk jeg valgt ut 1 stk. som jeg syns ble best. Etter oppgaven hans var fullført fikk han lov å gå inn haha mens jeg fant noe annet ute som jeg skal vise i et annet innlegg senere.

Nå skal jeg bare få tak i Jonas og Thea som er på overnatting hos vennene sine. Jeg tenkte jeg skal ut på Byparken i sentrum for å sjekke ut bymarket som de har begynt med fra i dag. Hver lørdag fra i dag og frem til september har hvem som helst lov å være der for å selge alt slags gratis. Så jeg hadde tenkt å ta ungene med og se hvordan det fungerer. Etterpå er det opp til foreldrene mine for middag og pc fixing...... og jeg vet allerede at stygge strofer og alt kommer til å streife i hodet mitt senere i dag! Windows pc er noe jeg hater mest og jeg skal fikse pappa sin Windows Pc hahaha Vi får nå se hvordan det vil ende.....


Sko//UGGS - Bukse//H&M - Singlet//Cubus - Cardigan//Cubus

#blogg #antrekk #mote #blogging #Cubus #sentrum #byparken #market #salg #snør 
 

SOLEN SLO MEG MIDT I FLEISEN!

 • 17.04.2016 - 08:45

God morgen alle sammen :) Denne damen har stått opp for lengst på denne flotte søndagsmorgen! Har jo tydeligvis ikke behov for noe søvn jeg.... når jeg står opp klokken 7 på en søndag. Men når jeg først våkner så er det vanskelig for meg å sovne igjen. Da jeg åpnet baderomsdøren ble jeg rett og slett blendet! Solstrålene bare slo meg midt i ansiktet og den herlige varmen da. Du får en god følelse i kroppen og du får enorm med energi når det er så fint og lyst ute ☀️

Jeg var ikke sen med å dusje og gjør meg ferdig på badet og inn for å kle meg for dagen. Håper bare været holder seg slik i hele dag og at vinden vil roe seg bitte litt. Det er fint men litt vind..... men det gjør ikke noe 😊 Det blir en snartur innom jobben for å gjør klar avdelingen til i morgen, da jeg ikke skal begynne før klokken 15 i morgen. Og jeg hadde fått byttet vakten min i går, da syns jeg det er veldig greit jeg er innom for å sjekke at alt er greit. Så slipper de i ordne det i morgen når butikken åpner.

Etterpå blir det nok en tur på fjellet - tenkte på om jeg og gubben skal gå tur på Hodnafjellet. Og siden guttebassen var på stevne i går slipper de å trene i dag, da blir kan sikkert også med på turen. Jeg skal koke med egg og ta med litt forskjellig for å spise på fjelltoppen... håper det ikke blåse for mye på fjellet da. Men som sagt det finnes bare dårlige klær ikke dårlig vær 😆 #blogg #klær #vær #tur #fjellet #Hodnafjellet #Haugesund #søndag #jobb #niste #pakke #trening #stevne #solskinn #sol #nytelse #barn #familie 

Herregud så rynkete Tone!

 • 13.04.2016 - 13:00

Dagens antrekk i dag er lang sommerkjole med hvit cardigan over. Marineblå Toms sko og knallrosa sokker som dere såvidt kan skimte på bildet. Bildene er blitt tatt av min snille mann som er blitt så mye bedre på å ta bilder. Det var viktig at jeg måtte skryte av ham på bloggen for at han ville ta bilde for meg 😂📷 Men så kommenterte han kjolen jeg har på meg..... at den trenger å få seg en omgang på strykebrettet! For makan til rynkete kjole hadde han ikke sett før i dag HAHA. Men er det noe jeg bryr meg om da? Kjolen skal være slik den - for den var også slik da jeg kjøpte den i fjor så 🙊😆

I natt sto jeg faktisk opp klokken 2:30 med skikkelig magesmerter. Jeg visste jeg drømte om at jeg hadde vondt i magen, men den drømmen var visst virkelig. Jeg måtte bare komme meg på badet og etterpå lå jeg minst en halvtime før jeg sovnet. Klokken sju våknet jeg og fikk ikke til å sove igjen. Trøtt i tryne sto jeg så opp og tenkte shit au.... jeg har fri i dag så det gjør ingenting om jeg er trøtt. Siden været var så bra i går tok jeg forgjeves at det er like fint i dag. Det er grunnen til mitt antrekk for dagen 😝 jeg trodde jo det  var solskinn og hele pakken.... men ☀️ har jeg ikke sett enda......

Jeg har nå vært en tur på Oasen Senter og shoppet forundringspakken som søte Irene vant på bloggen min. Jeg gleder meg virkelig til å sende premien til henne! Da dette er ting jeg har plukket ut til akkurat henne, slik jeg tror og føler hun vil like og passer. Og jeg har tatt høyde for hennes livssituasjon også, fordi jeg syns hun er utrolig flink og fornuftig. Hun har en plan over hvordan hun skal klare seg med livet sitt og jeg skjønner det kan være vanskelig enkelte ganger for henne. Så jeg håper hun vil like pakken fra meg når hun får den i løpet av denne uken.... håper jeg ❤️#blogg #antrekk #kjole #toms #sko #cardigan #premie #pakke #konkurranse #blogger #glede #spent #håpefull #gave #drøm #vondt #sove #våken #smerte

KLAR FOR 18 ÅRSBURSDAG

 • 27.03.2016 - 17:00

KEVIN, det er min eldste nevø som fylte 18 år den 17. mars og vi skal feire han i dag. Vi er blitt invitert til dem for å feire dagen med familien. OG dette gleder jeg meg til! Kan enda huske da han var en liten baby, og nå er han blitt en voksen ung mann. Tiden går så altfor fort altså!!!

Det er ikke lenge til min Thea skal konfirmeres også oh my..... hvor ble tiden av egentlig? Ungene vokser til og jeg føler meg bare eldre og eldre. Selvom jeg ikke er mer enn 34 år akkurat nå, føler jeg meg plutselig gammel når ungene i familien er blitt 18. Men men nok tanker haha nå skal jeg bare bort og kose meg med familien og spise meg god og mett. 

Selskapsantrekket ble bare svart skjørt og hvit overdel - enkelt og greit 😆


#blogg #antrekk #selskap #familiemiddag #familie #kos #bursdag #myndig #baby #tiden #livet #glede #hygge


 

Vår plan for Langfredagen 😊

 • 25.03.2016 - 12:00Her ser dere dagens langfredag antrekk på meg. Skjørt fra H&M og genser fra Vero Moda - skoene er fra H&M som jeg tjuvlånte av Thea for å ta bilder. 

Været i dag er mye finere og lysere enn hva det var i går. Og det vi skal på i dag skal jeg nemlig fortelle til dere nå 😊 På onsdag kveld fikk vi besøk av eldste datter med typen hennes. Det var veldig koselig å få besøk av dem da vi ser dem veldig lite. Vi fikk vite at dem skulle reise tilbake til Sandnes i dag og da tenkte vi hvorfor ikke kjøre dem hjem og så få vi besøke dem også i samme slengen. Vi har ikke vært og besøkt dem i studenthybelen de har i Sandnes og dette er jo en fin sjans å gjøre det. 

Så i dag skal vi altså kjøre til Stavanger og ungene skal få overnatte hos storesøsteren sin til i morgen. Mens jeg og gubben har  bestilt en overnatting i Sandnes Vandrehjem. Jeg er ikke nøyen på at jeg må ha fem stjerners hotell så det ble bare å finne en plass som er til okei pris siden det bare er for en overnatting. Og siden jeg er super A-menneske sto jeg jo opp klokken 7:30! Dere aner ikke hvor irritert jeg er på meg selv! Jeg har søren meg fri i 5 dager og kan faktisk sove lengre på morgenene, men neida jeg våkner før fuglene får sjans til å kvitre! For det om jeg sovner sent så våkner jeg tidlig 😂

Men men ikke noe å gjøre med det - jeg får jo en lengre dag og mer tid til å gjøre masse annet da. Som nå er jeg faktisk klar til å reise jeg haha. Problemet er at ungene sover enda og ingen har pakket. Kun jeg som er ferdig kledd, ferdig pakket og klar for avreise. Gubben sitter enda i plysjen og spiller på ipadene og drikker kaffe. Bilen må ordnes også siden vi blir 6 stk inni bilen må setene settes opp. Bittelitt må vi pakke med oss også for det om det bare er en overnatting. Macbooken, speilrefleksen, iPaden, iPhonen og alle ladere pluss lommeboken er pakket, det er de mest viktige tingene 😝#blogg #antrekk #sko #reise #tur #biltur #stavanger #familie #barn #overnatting #vandrehjem #kos #morgenfugl 

BATWOMAN - TODAYS OUTFIT

 • 13.03.2016 - 11:00

God morgen alle sammen 😊

I dag er det søndag og det betyr DAFFE dagen deluxe for meg. Jeg elsker søndager for det er den dagen jeg bare kan gå å daffe hele dagen og ikke trenge å tenke på noe som helst. Siste dagen med fri og den dagen jeg lader opp til en ny arbeidsuke. Før da jeg var liten hatet jeg alt som het søndager og helligdager, fordi da var det gørr kjedelig å bare være hjemme. Vi dro aldri noen plass da jeg var mindre. Vi satt alltid bare hjemme og ikke hadde noe å gjøre på de fridagene. Det gjorde at jeg hatet de dagene som var fri - jeg likte bedre å gå på skolen enn å ha fri. Sånn var det før ja!

Men nå som jeg er i arbeid har jeg fått en helt annen mening med å ha fri. Det er bare nytelse å ha fri nå 😀 Jeg har i dag tatt på meg kosebuksen jeg kjøpte i går. Min nye yndlingsbukse dette og jeg har jo hettejakke fra sommer i fjor med Batman trykk. Hettejakken jeg har på bildet er faktisk kjøpt i Vietnam - Divded merke til H&M og du! Visste ikke at de hadde H&M klær i Vietnam en gang.

Nå er det sen frokost med familien ❤️

Ønsker alle en flott søndag sammen med alle dere er glad i - så blogges vi snart igjen 😘


#blogg #antrekk #batman #crocs #hettejakke #kose #familie #søndag #helg #glede #fri #canon
 

"Mamma! Går du i kilt!?!"

 • 06.03.2016 - 11:00

Nå er det virkelig på tide med et antrekksinnlegg her på bloggen min. Jeg har vært litt demotivert i det siste på å ta antrekksbilder. Jeg føler jeg ikke har hatt tid eller behov for å kle meg i noe fint enn arbeidsuniformen så hjem og hive på meg daffeklær. Og det er hvertfall ikke alltid like motiverende å ta blogg bilder med daffeklær. Selvom jeg har gjort det og jeg bryr meg ikke om det er fint eller ikke. Men en blogg trenger jo litt forandring i ny og ne for å holde seg fresh. 

Så i dag har jeg fri og jeg følte for å "pynte" meg litt. Dette skjørtet kjøpte i Bergen i vinterferien på H&M, og jeg elsker slike skjørt. Jeg var egentlig på jakt etter slik fasong på skjørtet i svart bomullsstoff. Men alle de som jeg fant var enten XS eller M/LARGE så de var ingen jeg kunne kjøpe. Toppen er fra Gina Tricot butikken her hjemme. Jeg er ikke så hypp på sette sammen antrekk - jeg tar på det jeg føler meg behagelig i.

Planen min var egentlig å gå tur til Ryvarden fyr men det fristet lite da det faktisk snør ute. Det kan dere også se på bildet at jeg har klart å fange opp at det snør. Jeg hadde så store forventninger for i dag siden det var strålende vær i går. Jeg ville så gjerne gått på tur og tatt naturbilder for jeg har så lyst å utforske kameraet enda mer. Blir så inspirert av mine bloggvenner som tar så flotte naturbilder hver dag. Men jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente til det blir mer vår i luften. 

Nå skal jeg gjøre meg klar for en kjapp tur innom og besøke foreldrene mine. Deretter er det hjem og lager hjemmelaget pizza til gjengen. Før det er en kort kjøretur til Kopervik og levere Jonas på kumite trening der. Og etter treningen som er ferdig i kveld blir det sofatid med gubben og "Blacklist".

Så må jeg få avslutte innlegget med dagens gullkorn fra guttebassen min:

"Mamma da!!! Går du med kilt??!??!

Ønsker alle en fin søndag så blogges vi :)


#blogg #antrekk #søndag #snør #skjørt #Ginatricot #HM #helg #familie #glede #kos #mamma #livet #canon #karate #kumite #trening #Kopervik #mat #pizza
 

MOR & SØNN

 • 13.02.2016 - 12:00

Strålende dag med blå himmel og sol her i Haugesund. Jeg ble nesten blendet av den store solen som skinte så fint der oppe. Men noe varme var det ikke i det hele tatt! Ble bare enkelt antrekk i dag for nå skal jeg og Jonas ut og handle. Vi har masse som skal handles inn til vår lille bursdagsmiddag til vår kjære mann/ pappa. Go gutten ble med på bildet selvom han tror han skal til Nordpolen. Kledd seg godt har han hvertfall gjort :)

Handleliste må jeg skrive nå før vi kjører til Oasen Senter. Der er det så greit å handle fordi Rema 1000 er inne på senteret. Og det er akkurat Rema jeg skal på også hihi 

Husk å være med i min nye giveaways her på bloggen - jeg syns det er kjekt å kunne gi en glede til en av dere lesere. Men det er absolutt ikke kjekt hvis ingen vil være med - da er litt av gleden borte.... Klikk på linken under for å være med du også :)

DELTA HER


#blogg #antrekk #lørdag #barn #familie #bursdag #glede #selskap #handle 

NYTTÅRSFEIRING ANTREKKET

 • 07.02.2016 - 15:40

Her er mitt nyttårsantrekk for å ta i mot Apekattens år i det kinesiske kalender. Dette er det som kalles nasjonal drakten til Vietnam i en annen variant. Dette er egentlig den tradisjonelle brudekjolen fra Vietnam som jeg hadde på meg da jeg giftet meg. Drakten mannen min har på er tradisjonelle brudgom drakten. Men disse kan også brukes ved nyttårsfeiring. Spesielt brudedrakten er i de fargene som nyttårsfargene, rødt, gult og gull.


#blogg #tradisjon #nyttår #kinesisk #vietnamesisk #brudedrakt #brudgom #feiring #familie #alter #buddha

DRØMMER OM SOMMER

 • 07.02.2016 - 12:20


Nå sitter jeg og drømmer meg til sommeren skal komme..... Været er så trist og grått i dag - helst ville jeg bare krøpet under dynen og lest i boken min. Men i dag er det kinesisk nyttårsaften og da samles vi hos foreldrene mine.

Antrekket mitt for dagen er en lett sommerkjole med hvit cardigan.... Senere vil dere få et innlegg om selve ritualet med nyttårsfeiringen, og hvilken bekledning vi kommer til å ta på oss. Så nå jeg gjør meg klar for å kjøre opp til dem - vi blogges. 

Oppdatering kommer i kveld ;)
#blogg #antrekk #sommer #sommerkjole #kjole #cardigan #kinesisk #nyttårsaften #familiekos

TODAYS OUTFIT :)

 • 27.01.2016 - 17:40

Som dere vet elsker jeg å kunne gå i klær som gir meg en avslappende følelse, altså komfortabel som mulig. I dag var sånn dag jeg følte for å kle meg slik. Med tante på slep så er det best å kle seg komfy enn stilig.

Dagen i dag har jeg tilbringt med mamma og søskenbarn på Amanda. Vi satt en liten stund på cafeen og preiket. Har blitt litt fast innslag på onsdager når jeg har fri. Noe som bare er veldig koselig for meg :)

Genser//Marius - Tights//2XU - Sko//iMac Mani

#blogg #antrekk #mariusgenser #mamma #shopping #middag #2xu #vintersko 

DAGENS SHOOT I KOPERVIK & ÅKRA

 • 24.01.2016 - 16:50

I dag fikk jeg tatt en tur ut til Kopervik og Åkra mens Jonas var på karatetreningen. Vi kjørte litt rundt og min kjekke mann stilte opp som fotograf. Han blir flinkere for hver gang syns jeg ;)

Akkurat nå har jeg spist ragu av oksetunge som mamma har laget. Storesøsters familie er også her og vi sitter nå og tygger på sprøstekt frosk! Ikke spør meg men det smakte som chips men det ser absolutt ikke bra. Så det blir ikke noe bloggbilde av det haha skal spare dere for skrekken :p

#blogg #antrekk #tur #foto #kopervik #søndag #woolrich #januar #åkra

"FJORTIS" or NOT :)

 • 24.01.2016 - 12:00

Jeg må bare få skryte av min flotte tenåringsjente som i år runder det magiske tallet 14!

Populært kalt "fjortis" selvom det enda er ca. 8 måneder til dagen. Hun er blitt så "voksen" og jeg føler at jeg blir mindre og mindre. Jeg er super heldig som har henne og Jonas i livet mitt, og jeg kunne aldri vært foruten dem. Jonas er gutt så det er ikke lett å få han med på bilder lengre, selvom jeg gjerne skulle fått flere bilder av han. 

I dag skal vi til mine foreldre og spise middag så da har Thea pyntet seg litt :) Jonas har fått en stygg hoste så vi får se om han skal gå på kumite treningen sin før middagen. #blogg #datter #tenåring #fjortis #antrekk #barn #familie #voksen

OUTFIT OF THE DAY <3

 • 20.01.2016 - 11:00

Siden jeg har fri i dag er det en fin mulighet for meg å bruke den nye fluffy jakken jeg kjøpte på Ebay.

Kjekt å kunne "dolle" meg opp litt en gang i blant :D 

Ha en fortsatt fin formiddag alle sammen.
Sko//iMac fra Mani - Bukse//H&M - Singlet//Cubus - Jakke//Ebay
#blogg #dagens #antrekk #onsdag #fridag #vinter #snø #formiddag #lunch #mamma #kos

Det finnes ikke dårlig vær - bare dårlig klær ;)

 • 17.01.2016 - 12:15

En herlig formiddag til alle mine følgere og lesere :)

Dagen i dag skal benyttes fullt ut ute med ungene mine. I går hadde jeg middagsgjester på besøk så da var jeg bare inne pga. pinnekjøtt koking. Men i dag skal vi ikke ligge på latsiden og trykke på noe iPader eller iPhoner! 

Vi skal kjøre utover og finne oss en fin plass for å gå tur og ake. Det viser -10 grader men solen skinner og det er bare å kle seg med et godt underlag. Og skibukse og boblejakke - ut på tur aldri sur og det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær :) Jeg trenger vertfall å komme meg ut i frisk luft og bevege på meg. Ble mye inne sitting i hele går selvom jeg fikk tatt ryggøvelser før jeg la meg. Ingenting er bedre å komme seg ut og bevege på seg.

Dagens turantrekk består av ull innerst og ull ytterst også hihi bare buksen som ikke er av ull. Men skibuksen min skal jeg finne så da er jeg godt utrusta når det gjelder bekledning.#blogg #vinter #karitraa #ulvang #uggs #snø #sol #helg #søndag #ake #tur #familie #barn #mammalivet
Dagens antrekk i snøen!

 • 10.01.2016 - 12:00

Som dere ser har det kommet litt snø i natt og temperaturen er blitt mildere. Fryser ikke ihjel når jeg skal ta antrekksbilder ;)

Jeg var så heldig å få skyss til han hjem etter treningen. Så jeg fikk kjøre tilbake og innom jobben for å bestille varer. Alltid kjekt med snille foreldre som er så greie :)

#blogg #antrekk #vinter #snø #mildvær #søndag #mammalivet

"Min flotte tenåring"

 • 07.01.2016 - 15:15

Thea har vært så heldig og fått ny vinterjakke og veske av mormor/morfar. Jakken kommer langveisfra, Canada. Den er kjøpt i Canada da besteforeldrene var på tur nå i julen. 

Jakke//Canada super goose - Sko//UGGS - Bukse//GinaTricot - Veske//GUESS

#blogg #antrekk #datter #uggs #guess #hverdag #ung #tenåring"Day 6 of 31 - Dagens outfit"

 • 06.01.2016 - 09:35

Min første onsdag fri i det nye året folkens! 

Utfordring nr. 6 er å ta dagens antrekk - her er cardigan jeg kjøpte på salg tidligere i nyttårshelgen.

Nå skal jeg opp og hente mamma - det er lenge siden vi har vært ute sammen. Men hun og pappa har vært på juleferie i Toronto, Canada og kom hjem for to dager siden. Jeg har fått noen gaver av henne og hun har kjøpt noe for meg på turen. Og det kommer jeg tilbake med i senere innlegg :)

Prøvde også i dag å legge på sminken som jeg kjøpte, MAC. Var faktisk ganske lett å få en naturlig look når jeg fikk se hvordan jeg kunne gjøre det. 


Bukse//BikBok - Topp//VeroModa - Cardigan//BikBok

#blogg #antrekk #hverdag #januar #fridag #kos #mammaliv #mamma #familie

Antrekksbilde utenom det vanlige!

 • 02.01.2016 - 11:00

God lørdag morgen alle sammen :)

I dag prøvde jeg meg på noe som jeg aldri har gjort før!!! Jeg tok ikke kamerastativ ut for å ta antrekksbilde... men jeg fikk meg en "fotograf" på to ben som skulle knipse for meg.

Her under ser dere resultatet av antrekksbildene som min snille mann tok for meg i dag. Jeg kan ikke si at jeg syns jeg ser så "flott" ut, men jeg bryr meg egentlig ikke om hva andre syns HAHA 

Hvorfor kan jeg ikke bare være meg selv og bare poste antrekksbilde som ikke er perfekte stilt og posert? Dette er bare helt naturlig hvordan jeg ser ut selvom jeg ikke smiler og ser rett på kamera. 

Syns dere ikke mannen min er flink da? haha
Bukse//BikBok - Sko//Face Genser//butikk i sentrum
#blogg #antrekksbilde #lørdag #januar #godmorgen #bikbok #hobbyfotograf #familie

"Dagens minishoot"

 • 30.12.2015 - 11:45

#blogg #hverdag #minishoot #bilder #canon #canon24mm #mariusgenser #iphone #fjernkontroll

Jeg hadde egentlig tenkt å gå ut og ta bilder i dag, men det var virkelig stor fare for at jeg kom til å blåse vekk. Så jeg tok like greit bare inne bilder :)

Kjekt med fjernkontroll til kamera hi hi og på det bilde jeg har iphone i hånden ler jeg pga. jeg ser meg selv i den. Jeg har remote program på iphone da jeg tok akkurat det bildet. 

 

"Overlegen BIATCH"

 • 26.12.2015 - 11:25


Psssttt... pssss..... komme komme da...... kom kom kom ---------

Jeg føler meg av og til ganske så dum når jeg kommer der med stativ og skal ta noen bilder til bloggen... Naboene lurer sikkert på hva som går av meg ..... 0 grader og jeg står der og prøver posere til kamera! HA HA Og det er ikke snakk om 1 bilde som blir tatt..... neida en haug med bilder som blir knipsa men kun et par som kommer på bloggen. 

Mens jeg stod og prøvde få et blinkskudd kom min lille søtnos, Pjusken. Jeg prøvde lokke henne bort til meg, og hun gjorde seg uoppnåelig og la seg ned og velta seg i gresset. Jeg ropte komme komme pus pus ... og da hun endelig gadd å reise seg på potene sine og gå mot meg, snudde hun tvert om og var skikkelig overlegen!!! haha jeg tenkte herlighet for en "overlegen biatch kattepus" haha

HA EN SUPER 2. JULEDAG FOLKENS :)


#blogg #2juledag #pusekatt #pus #posering #overlegen #godmorgen #lørdag #desember #jul

Julaften antrekket :)

 • 24.12.2015 - 12:35


Antrekket for julaften i dag :)

Fikk tatt et par bilder med Tigergutten min etter jeg var ute og handlet småting. Jeg har på meg en svart enkel julekjole kjøpt på H&M, men siden det blåste godt ute og kaldt fikk jeg ikke tatt bilde uten jakke.

Nå skal jeg sette på pinnekjøtt til koking. Sette på julemusikk og dekke på her hjemme nå. Etter middagen og åpning av pakker skal vi en tur til storesøster på kvelden.  #barn #familie #juleglede #desember #blogg #antrekk #julaften #julekjole

"Gjett hva jeg skal!"

 • 17.12.2015 - 17:56

Heeeeiii alle sammen!!!!

Kan dere gjette hva jeg skal på i dag? Jeg har gått i månedsvis og gledet meg til i dag.

OG nå er tiden endelig kommet!!!!

Jeg og gubben skal nemlig på Julehsowet til Dagfinn Lyngbø!!!

Men først skal vi spise midag på Naustet restaurant sammen med en liten gjeng som jobber i Statoil. Vi var så heldige og fikk to billetter i dag inkludert julemiddag. Så nå er jeg klar som egget!!!

Antrekket er klar men usikker på om jeg skal bruke skoene he he


#blogg #dagfinnlyngbø #nellykjole #middag #haugesund #juleshow

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN DA VEL :)

"Dagens antrekk på selve Lucia dagen"

 • 13.12.2015 - 10:00

 

Da er vi kommet til 3. adventsdag + Lucia dagen og jeg er tidlig oppe som vanlig.

Jonas skal til Kopervik for karate trening - litt trøtt etter i går hos besteforeldrene sine. Men det overlever han :)

Dagens antrekk for meg i dag før jeg skal avgårde, så er det innom jobb for å gjør klar til søndagsåpent og for morgendagen.
#antrekk #blogg #søndag #3adventsdag"Nå kommer han hjem!"

 • 09.12.2015 - 09:30

God Morgen til alle mine kjekke lesere :)

Det er onsdag og jeg har egentlig fri i dag, men skal på ekstravakt i ettermiddag. På formiddagen nå står tannlegetime med Jonasen på listen. Deretter skal vi innom Rema Solvang for å handle litt. Så skal jeg bare hjem og slappe av og lage til middag klar før jeg skal på jobb. 

Gubben kommer også hjem i dag, og det skal bli kjempegodt å ha han hjemme nå. Hjemme nå som julen nærmer seg og jeg gleder meg masse til å feire jul med han og ungene. I år har jeg fri hele julen så da skal det bli masse kos og god mat - spise til vi triller :) hehe

Slenger med dagens nye antrekk som jeg er kjempefornøyd med.

 Bukse//BikBok Topp//GinaTricot


#blogg #antrekk #hverdag #onsdag #canon

"Lady In Pink"

 • 06.12.2015 - 11:00

Guttebassen levert til Kopervik for karatetrening i to timer. Hva skal jeg gjøre da? Jeg hadde tenkt å få gått en tur i Kopervik for å ta bilder osv. Men værgudene er visst ikke med meg de i dag :( Det bare regner så Tonemor kan like greit kjøre hjem en tur. 

Kjørte innom Statoil Spannavegen for å fylle på drivstoff til bilen, samtidig som jeg var innom for å se om jeg har fått fylt på 1000 liter i løpet av dette året. Jeg er med i Statoil Extra og da får jeg Statoil kaffiavtale koppen gratis hvis jeg har fylt 1000 liter drivstoff pr. år. OG det hadde jeg!!!! Så nå får gubben ny kaffi kopp for hele 2016 han kan hente seg kaffi da.

I samme slengen så fikk jeg tatt antrekksbilde selvom det regner. Er så glad for at jeg har tak over der kamera står og der jeg poserer (veldig posering på meg ha ha). Men det beste er at jeg har bra kamera og en god lyssterk objektiv som kan ta bra bilder for det om det ikke er lyst ute :)


Måtte også inn for å vente litt før jeg nok en gang skal kjøre ut til Kopervik og hente karate kiden min. Så da ble det et bilde inne også he he. Jeg ser visst ganske så lur ut der jeg sitter - føler meg litt som ei tulling som sitter der tidlig en søndag og tar selfies :p
#antrekk #bilder #blogg #søndag #selfie

"En sport i seg selv....."

 • 05.12.2015 - 11:00

God Lørdag morgen alle mine lesere :)

I dag sto jeg opp av to gutter som hadde det så gøy på naborommet gitt. Jonas har besøk av søskenbarnet sitt, Thomas, og han er kjent for å stå opp tidlig når han er hos oss. Før fuglene fiser så er han allerede oppe og inn til Jonas da og rett i spill. Hadde de bare kunne vært stille så ville jeg fått litt mer søvn. Men det er så det!

Dagens antrekk må jeg jo ta - guffen vær ute så jeg tror det er best jeg tar bilde inne. Det er STOR fare for at vinden kommer til å velte hele kamerastativet mitt med kamera på. Den risikoen kan jeg ikke ta!!

Jeg skal bort på jobben og ta litt julehandel nå og bare det er en sport i seg selv! Det merkes at julen nærmer  for det er utrolig mange som kommer og handler. Og jeg hater å handle inn litt ekstra når jeg ikke har hjelp av gubben. Tunge ting som skal pakkes og bæres ut i bilen og inn hjemme - huffa meg 
Tights//H&M Topp//NIKE G-Sport Genser//Ulvang XXL

#blogg #antrekk #helg #lørdag

Tone V.

Heisann :) Jeg er ei glad og smilende jente som kommer opprinnelig fra Vietnam. Jeg blogger om forskjellige ting som faller meg inn :) Følg meg så følger jeg deg ;) Om du vil ta kontakt kan du sende meg en epost: tone.vinningland@haugnett.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no