Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Æ e Ækspert og Æ e stolt over jobben Æ gjør

  • 27.01.2017 kl.11:30

Som alle sikkert har fått med seg har Rema 1000 kommet med sin egen mobil App - Æ. Noen er sikkert lei av å se denne Æ overalt i media, men slik er det jo for alt når det gjelder nylansering på ting. Det blir mye snakk og skriblerier og media skaper mye rundt nye ting. Jeg lar meg ikke påvirke av hva media skriver osv. Jeg syns dette er spennende og bra gjort av Rema 1000 å komme med noe så stort. Og de er knalltøffe som tar opp kampen i dagligvarebransjen, og tommelen opp for at de er beinharde og står på til tross for så mye mediastyr det har vært.

Det kan kanskje virke feil siden jeg selv jobber i Rema 1000, så da vil det si at jeg ikke kan si min mening eller si noe negativt. Jeg er dønn ærlig når jeg skriver at jeg syns Æ er bra. Jeg legger ikke noe i mellom. Alle har hver sin mening om alle disse forskjellige kjedene, og hva hver kjeder har som fordeler til kundene sine. 

Jobb er jobb - privat er privat. Personlig har jeg alltid likt Rema 1000 fordi de er billigst. Rema 1000 vareutvalget og kvaliteten har blitt tusen ganger bedre nå. Jeg får og finner alltid det jeg trenger til hverdagen av matvarer. At Æ er kommet er jo bare et STORT pluss for lommeboken! Så hva om det er varer som forsvinner og andre varer som kommer inn? Jeg trenger ikke ha 15 forskjellige sorter av en ting for å kunne finne noe jeg kan kjøpe. Dette åpner jo også for at mer lokale leverandører kan få vise frem sine produkter. Vi vil få mye kvalitetsprodukter som vi ikke har fått sjans å prøve før osv. 

Uansett er dette mine egne meninger, og du kan godt være uenig med meg. Men jeg er stolt over at jeg faktisk er en av mange som jobber for Rema 1000. Jeg er stolt over den jobben jeg har på Rema 1000, og jeg syns ikke det noe skam eller flaut å jobbe i en dagligvarebutikk. Jobben vi som butikkansatte gjør er like viktig som alle andre jobber. Er det ikke butikker og folk som jobber i butikker hadde det ikke finnes noe mat, og da hadde alle måtte dyrke og produsere selv haha. 

Det jeg vil si er at det er viktig å være stolt over den jobben du har, for det er i hvert fall jeg. Og når jeg vet jeg blir verdsatt og trivs på jobb, er det ingenting som er bedre. Å vite at jeg er en av de som har en viktig rolle for at dagligvarebutikken skal fungere er jo en god følelse og. Og når jeg har en god følelse med det jobber jeg også mye bedre. Jeg klarer å holde fokuset og kontroll på hva jeg må gjøre pluss å ha et bra samarbeid med kollega er gull verdt for meg.

Men tilbake til Æ - jeg vet mange er skeptiske til dette - men hvorfor ikke gi det en sjans? Det skader jo ikke å laste ned og registrere seg. Mange snakker om personvern og at de ikke vil bli overvåket.... ja, jeg kan forstå mange ikke ønsker det. Men har de da tenkt på alt annet de blir utsatt for da med f. eks. Facebook, Snapchat, Instagram og alt annet de eventuelt har registrert seg på? Alt dette er jo også med å utsette deg for "overvåking" hvis jeg skal si det slik. 

Til syvende og sist - jeg er ikke ute etter å lage noe diskusjoner eller oppstyr. Dette er bare mine egne tanker og følelser rundt Æ og min lidenskap for jobben.

13 Kommentarer

Victoria Larsen

27.01.2017 kl. 11:52
Utrolig bra innlegg om appen. Jeg skal virkelig ta den i bruk :)

Tone V.

27.01.2017 kl. 11:54
Victoria Larsen: takk for at du syns det ;)

Znippen.no

27.01.2017 kl. 12:57
Håper du har en fin dag og får en flott helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

dvergpinschere i mitt hjerte

27.01.2017 kl. 13:47
Flott innlegg..og ja, dette med overvåkning skremmer kanskje mange..men det er jo med på å gjøre daglivaren bedre for oss som brukere!! Det brukes jo til å finne ut hva vi trenger...som tidligere sagt..har ikke Rema i nærhetn..så har ikke lastet ned..men hadde gjort det om jeg handlet der..

Tone V.

27.01.2017 kl. 14:59
dvergpinschere i mitt hjerte: klart ;) og eg skjønner jo de som ikke har noe rema i nærheten da ;)

Elin Slåen

27.01.2017 kl. 14:43
Jeg har alltid vært Rema 1000 kunde, og det lenge før jeg selv, for en del år tilbake jobbet på Rema 1000 på svensk siden :)

Eneste grunnen til at jeg ikke har handlet på Rema 1000 på ca. 5 år, er fordi her jeg bor har de så inn i h****** dårlig kundeservice. Jeg var faktisk på Rema 1000 i dag, da det kun er de som har noen av merkevarene jeg vil ha, og servicen er til å bli gal over. Når kassedamen står å slafser tyggis så man hører henne flere mil unna og kan se langt ned i magen hva hu spiste til kveldsmat i går er det faktisk ganske krise. I tillegg var det ikke snakk om å få ut et smil av henne, uansett. Da går jeg faktisk heller til en annen butikk :)

Men, jeg har lastet ned appen, mandag denne uken faktisk. Som også var første gang i år at jeg handlet på Rema 1000. Det var i Halden- den butikken har superkundeservice, heldigvis.

Nå er jeg litt der at jeg nok må gå litt oftere på Rema 1000. Jeg har vært Kiwi-kunde de siste 5 årene, men nå har Kiwi lagt ned og flyttet bort på Spar. Det kan jeg ikke like! heldigvis har de flyttet med de ansatte fra Kiwi bort dit, så det finnes sjanser for at de gamle Spat-ansatte endelig lærer seg hva god kundeservice er. Jeg gir de en sjanse. Men, de har jo svært lite av de produktene jeg bruker, så da er jeg liksom like langt. Så, da blir det litt begge plasser da- Rema 1000 og Spar :)

Uansett syns jeg den appen er fin jeg. Javel, så kanskje det forsvinner noen varer her og der, men det finnes da godt av utvalg enda, så jeg har i alle fall ingenting å klage på der. Det er liksom bare denne kundeservicen de burde ta et kurs på :P

Sorry evig lang kommentar- blei bare litt engasjert :P ha ha

Tone V.

27.01.2017 kl. 14:59
Elin Slåen: utrolig bra kommentar også <3 er veldig glad for denne tilbakemeldingen :)

Elin Slåen

27.01.2017 kl. 15:21
Ser det er så mange på facebook og blogg og ellers som er supernegative til det Rema 1000 gjør nå, og jeg skjønner det liksom ikke helt. Det lyser jo lang vei at de kun er påvirket av media, og nesten ikke har egne meninger om ting og tang.

Jeg lar meg ikke styre av media og kommer til å bruke appen når jeg en gang i blant handler på Rema 1000 :) At det kan bli så veldig negativt greier jeg liksom ikke å se, så jeg får vel bare ta det som det kommer i så fall :)

Og, jeg glemte å si i sta- dere gjør en fantastisk jobb, alle dere som jobber i dagligvarebutikker, bensinstasjoner og alle plasser :) Jeg kan faktisk ikke se at noen jobb er "dårlige", bortsett fra at det finnes uendelig mange teite titler bare for at topplederne skal få bedre lønn for en jobb de egentlig ikke gjør :P Jeg savner Rema-jobben min og har ofte lurt på om ikke jeg skal få meg en liten lørdagsjobb en helg, eller to i måneden, på en butikk et eller annet sted :)

Jeg jobber som regnskapsfører, men savner litt det å gå rundt å rydde i hyller og fylle på varer og sitte i kassen og oppleve masse forskjellige folk :D

Tone V.

27.01.2017 kl. 21:35
Elin Slåen: Kjekt at du også har jobbet for Rema ;) Og setter utrolig pris på kommentaren din :)

frodith

27.01.2017 kl. 21:15
Hvertfall viktig å være stolt av jobben sin. Det er jeg også. Og å trives er viktig. Moro at det har kommet noe som tar opp kampen med andre :-)

Tone V.

29.01.2017 kl. 19:48
frodith: Ja :)

Søtmonsen :))

27.01.2017 kl. 22:00
Synes det er supert med appen ^^ De må jo gjøre slikt for å henge med :D Bra du er stolt av det du gjør, gjør jo jobben så mye bedre ^^ <3

Tone V.

29.01.2017 kl. 19:47
Søtmonsen ): Mhm :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits