Tone Vuong Vinningland | En blogg om alt og ingenting

Jeg skal ikke beklage.......

  • 21.01.2017 kl.10:15

..........................

For hvor dårlig blogger jeg er for tiden! For det er ikke noe å beklage eller at jeg skal si unnskyld til noen for å ikke blogge mye som jeg gjorde før. Grunnen er rett og slett jeg ikke har den samme motivasjonen jeg hadde da jeg startet å blogge høsten 2015. Det har vært opp og ned med bloggen i det siste. I starten var det veldig nytt og jeg hadde så mye inspirasjon for å blogge. Jeg vet ikke lengre helt hva jeg skal skrive om eller hva jeg skal skrive. Jeg føler jeg har mye jeg skulle ønske jeg kunne skrive om, men ikke alt går an å skrive til offentligheten. Og dessuten så er jeg.... beklageligvis veldig misfornøyd med blogg.no sin blogg plattform.

Beklager om jeg fornærmer noen her som har blogg.no i sitt hjerte, men for min del så har plattformen her vært dårlig etter jeg begynte å blogge mindre her. Jeg er jevnlig innom her selvom jeg begynte på Nouw, men systemet her og oversikten på min side her er blitt helt rar. Tall og oversikt har bare forsvunnet og viser feil på alt! Om jeg ikke poster jevnlig så skal jo ikke arkivet og tallene forandre seg vel? Jeg trodde at alt gammel historikk ville holde seg slik de var, for faktum er jo at jeg hadde det lesertallet på innlegget fra den ble postet. Men neida alt er feil og en dag er det slik og en annen dag jeg logger på og sjekker så er tallene annerledes igjen. Det er bare filleting vil sikkert mange si, og det er nok ikke noe å henge seg opp i. Men jeg syns det burde være bedre historikk for det om jeg ikke poster innlegg hver dag.

Dessuten er det nok ikke lett å holde på med to blogger om gangen...... det innser jeg mer og mer. Og jeg har uansett også mistet mange lesere her da jeg valgte å gå over på Nouw. Noe jeg selvfølgelig bare må innse og akseptere og respektere. Jeg er innom her titt og ofte og leser bloggene jeg følger fast her, om jeg ikke kommenterer så vet jeg at jeg har fått lest innleggene deres. Jeg har flere på Facebook så jeg får meg meg mye via der. Det jeg vil si er at jeg kommer nok ikke til å bli fast her på blogg.no som jeg vet nå. Jeg vil blogge litt her for å oppdatere dere inni mellom og se det an. Nå mot sommer skal jeg som sagt også reise til Vietnam, og da er blogg.no sin mobilapp eller via ipad eller data mye mer krevende enn Nouw. Men jeg skal prøve få oppdatert denne bloggen så mye som jeg kan få til i sommer. Ellers blir det mer eller mindre inni mellom jeg kommer til å blogge - både her eller der.Dette er et bilde som Jonas tok for meg her om dagen. Han synes det var vanskelig å ta bildet pga. kameraet veide så mye, og med stor objektiv hjalp det lite for hans små hender. Men han klarte å få tatt bildet uten å mangle verken hode eller ben, så jeg syns han var kjempeflinke 😊.
 

10 Kommentarer

frodith

21.01.2017 kl. 10:39
Synd at du ikke er fornøyd . Jeg er ikke så nøye på ting, så jeg bryr meg ikke mye om lay-out etc. Jeg tenker at innholdet mitt for holde. Så jeg synes det er lettvint å være her på blogg.no.

Tone V.

21.01.2017 kl. 10:55
frodith: Kanskje jeg er for pirkete og vil at alt må bare være slik jeg vil hehe

Victoria Larsen

21.01.2017 kl. 10:44
Ønsker deg en god helg :-)

Tone V.

21.01.2017 kl. 10:55
Victoria Larsen: Takk takk i like måte :)

Jeanett Michelle

21.01.2017 kl. 12:20
Synd at du ikke er så fornøyd. Blogger kun for blogg.no så har ingen andre å sammenligne med, men syns blogg.no fungerer veldig godt til mitt bruk. Hvor ofte man blogger og hva man blogger om er helt opp til en selv, og jeg tror man bare på finne en balanse på det. Er dessverre ikke hver dag jeg selv får blogget, men noen ganger får man bare ikke til, eller at det ikke passer. Inspirasjonen kan plutselig dukke opp når du minst venter det. :) Håper du får en fin reise til Vietnam til sommeren, og ha ei fortsatt god helg :)

Tone V.

21.01.2017 kl. 20:45
Jeanett Michelle: takk i like måte :)

Vera Lynn

21.01.2017 kl. 18:35
Det er synd at du ikke er fornøyd med blogg.no, og at ting ikke fungerer som det skal. Jeg håper jo at du fortsetter her, men det viktigste er jo at du er fornøyd selv. Har du tatt opp med support disse problemene du har oppdaget?

Nå er du får en fin helg 💖

Tone V.

21.01.2017 kl. 20:46
Vera Lynn: takk :) jeg har spurt dem men får ikke skikkelig svar fra dem :( men man kan aldri vite hva som skjer og hvor jeg havner :)

dvergpinschere i mitt hjerte

21.01.2017 kl. 19:00
Så synd du ikke er fornøyd Tone..og det er jo det viktigste! At man trives og syns ting er greit..så om du liker bedre den andre, så er du der..men koselig om du titter innom her engang i blant.. Jeg vet hvor du er jeg..så meg mister du ikke helt..uansett..Men litt vanskeligere å følge deg på novu..Ønsker det alt godt, og lykke til! Klem fra meg!

Tone V.

21.01.2017 kl. 20:45
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk Toini <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits